Sana da canımcım
merhaba kızlarrr
bugünün pazar olduğu nekadar belliii kimsecikler yok
biraz erken olcak ama menümü bildirmek istiyorumm
sabah
2 yumurta ve 1 kk peynirle yaptığım omlet
domates nane
1 portakal
2 küçük lahmacun(komşumun mevlütü vardı orda yedim)
2 bardak tuzsuz ayran
maydanoz
1elma
akşamada sadece salata yicemm çok kötü midem bulanıyoo lahmacunlar beni mahvettii
30dk leslie 10 dk slim in 6 toplam 40 dk yapar(umarım lahmacunları yakmışımdır)
su şuan 1buçuk lt yatana kadar 3 olur yeşil çay 2 bardak oda 3 bardak olurr
kızlar 2 3 haftadır düzenli leslie yapmıyordum bugün yaptım okadar ter attımkii çok yordu benii dilim dışına çıktı resmen
ben leslie sayesinde zayıfladım bugünden itibaren düzenli şekilde 30 dk leslie 10 dk slim in 6 yapcamm
eşim salı günü tekrar işe başlıyoo o evde olmayınca daha çok dikkat ediyorum yediklerime belki akşamları yürüyüşede başlarımm
slm kızlar. bugünki menüm,
08:30
4 badem
4 fındık
1 günkurusu
11:00
2 dlm cevizli sucuk
4 tane patates kızartması actifry da
6 dlm sucuk(ızgara)
1 dlm salam
patlıcan ve kabak kızartması( tost makinesinin içerisine yağlı kagıdı yerleştirip az yağ damlatıyorum,sebzeleri sıralıyorum)
2 yk yoğurt
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1/4 simit
1/2 dlm kıymalı börek
1 çatal kaymak,reçel
1 dlm beyaz peynir
14:00
1/2 yerli muz
17:30
ızgara bonfile
ızgara tavuk
salata
yoğurt
patlıcan ve kabak kızartması
akşam arkadaşlara gidicez ikram ettiklerinden tadına bakarım son ara öğün olarak
spor olarak da sabah 1 saat tempolu yürüdüm.
günaydın..... pazar pazar uyandım sabahın 6:30 unda.bir haftadır erken uyanmaya çalışıyorum işe gitmeden yürüyüş yapabilmek için. saati de kurmamıştım,yorgun olmama ragmen uyandım. uyandım madem yürüyüp geleyim, sporum aradan çıksın. akşamları yapması daha zor geliyor. iş çıkışı yorgun oluyorum genelde. görüşürüz.
kızlar 2 3 haftadır düzenli leslie yapmıyordum bugün yaptım okadar ter attımkii çok yordu benii dilim dışına çıktı resmen
ben leslie sayesinde zayıfladım bugünden itibaren düzenli şekilde 30 dk leslie 10 dk slim in 6 yapcamm
eşim salı günü tekrar işe başlıyoo o evde olmayınca daha çok dikkat ediyorum yediklerime belki akşamları yürüyüşede başlarımm
4 badem
4 fındık
1 günkurusu
2 dlm cevizli sucuk
6 dlm sucuk(ızgara)
1 dlm salam
patlıcan ve kabak kızartması( tost makinesinin içerisine yağlı kagıdı yerleştirip az yağ damlatıyorum,sebzeleri sıralıyorum)
2 yk yoğurt
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1/4 simit
1/2 dlm kıymalı börek
1 çatal kaymak,reçel
1 dlm beyaz peynir
1/2 yerli muz
ızgara bonfile
ızgara tavuk
salata
yoğurt
akşam arkadaşlara gidicez ikram ettiklerinden tadına bakarım son ara öğün olarak
bn varım canımmlahmacunlar küçük olduğu için kurtarıyo hadi akşama salata yiyeceksen sadece sorun yok sporunu da yaptıysan tamamm
canım yaa bende leslienin 5 mile slim down olanı var onda da bir süre sonra çok sıkılıyorum 1 saat sürüyo nerdeyse bi de hep aynı hareketler ya orda, bi ara bende yaptım ama dediğim gibi sıkıldığım için bıraktım, 2 mil olanı da var bende o daha kısa ama 2. milde de alet kullanıyo o yüzden onu da 1mile kadar yapıyorum :26: sen hangisiyle yapıyosun?
canım ben 5 mil leslie yapıyordum ondan sıkıldım 3 mil leslienin 2 milini yapıyorum o daha hareketlii oda 30 dk zaten
bn varım canımmlahmacunlar küçük olduğu için kurtarıyo hadi akşama salata yiyeceksen sadece sorun yok sporunu da yaptıysan tamamm
canım yaa bende leslienin 5 mile slim down olanı var onda da bir süre sonra çok sıkılıyorum 1 saat sürüyo nerdeyse bi de hep aynı hareketler ya orda, bi ara bende yaptım ama dediğim gibi sıkıldığım için bıraktım, 2 mil olanı da var bende o daha kısa ama 2. milde de alet kullanıyo o yüzden onu da 1mile kadar yapıyorum :26: sen hangisiyle yapıyosun?
4 badem
4 fındık
1 günkurusu
2 dlm cevizli sucuk
6 dlm sucuk(ızgara)
1 dlm salam
2 yk yoğurt
2 siyah zeytin
1 haşlanmış yumurta
1/4 simit
1/2 dlm kıymalı börek
1 çatal kaymak,reçel
1 dlm beyaz peynir
1/2 yerli muz
ızgara bonfile
ızgara tavuk
salata
yoğurt
merhaba kızlar bugün temizlik çamaşır ütü derken öldüm bittim geberdim :)onun nete pek giremedim kızlar kusura bakmayın
bugünkü menüm
sabah
ılık sirkeli su
sabah menemen
2 dilim çavdar ekmek
2 kaşık yoğurt 3 zeytin
2 fincam çay
ara
1 elma 1 portakal
öğle
bir kase bulgur pilavı , cacık
ara
2 galeta 1 bardak süt
akaşm
5 köfte bol yeşilikli salata 1 dilimçavdar ekmek
patates kızartması da vardı ama ben yemedım :)
kimsecikler yok bugünn çok sessiz :26:
buguün sabah gene 500ml ılık su ile başladım güne
kahvaltı
1 yumurtadan omlet, 6 zeytin, 1 dilim salam, light beyaz peynir 50 gr kadar, 1 dilim de tam tahıllı ekmek, 500 ml su içtim kahvaltımın yanındaa
arada 500ml yeşil çay içtimm
öğlen 1 kase sebze çorbası içtim
komşum kahve yapmış arada kahve içtim yanında da 3 kare çikolata yedim
akşam bol salata ve 2-3 adet lahana sarmamdan yerim, eşim gelsin birazdan yeriz
su 1.5lt içtim daha da içerim 500ml yeşil çay, bir bardak daha ondan da içerim
vee 40 dk maxiplus plates yaptım mahvoldum çok yorucuama karar verdim elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıcam gerçekten çok etkili
menün iyi canım , spor ve sıvı tüketimin de iyise güzel bugünlük
merhaba kızlar,
bugün eve döndüm ama hiç motivasyonum kalmadı
birazda ailevi problemlerimiz var stresten ne yediğime hiç dikkat edemiyorum
şimdi yeşil çayımı içicem ama faydası olurmu onca şey yedikten sonra bilmiyorum
sabahları kalkıp dinlenikken sporumu yapmazsam sonra üşeniyorum. erken kalkmaya alıştırıyorum şimdi kendimi. devamı gelicek inşallah.sabah erkenden kalkıp spor yaptınız demek helal olsun:)
o eşler sevgililer başa bela zaten :)
menü ne kadar zengin:):)
5 mile slim downın özelliği yalnız her gün 1 millik kısımları yapıyorsunuz. 1 saat arka arkaya ben spor yapmazsam yapıyorum yoksa normalde 5 gün boyunca her gün için 1 millik hareketler. 1.gün normal yürüyüş 2. gün kollar 3.gün bacaklar 4.gün karın 5. günde tempolü yürüyüş zaten arkasına yer hareketlerini ekleeyerek toplamda 50 dakikalık spor yapıyorum ben. Diğer programları bence bunun yanında çok hafif ama dediğim gibi her gün için bir mil o yüzden hareketler aynı gelmiştir:)
Gel gelelim bugünkü rezaletliğime sevgilimi öldürmek istiyorum! Ya benim çevrem sorunlu ailem ağzıma tıkar ye ye diye. Sevgilim desen iki haftadır görüşmüyoruz bugün görüştük sana ne oldu hasta mısın sorunun mu var diye baskı baskı üzerine. Annemi arayıp bu kıza rejim yaptırmayın diyecekmiş. Manken gibi kızlara bakarken bakarsın ama dedim de ben cılız sevmem dedi bir de bana. Hiç destekçim yok. Forumlarda değişime ilk çevrenizden başlayın diyorlar ne yapacağım ailemi mi yoksa sevgilimi mi değiştireceğim. Sinir ediyorlar beni ya!
MEnüme gelince
Sabak sekiz buçukta 1 tost
Öğlen 3te tavuklu salata bir de sevgilimin zorla ağzıma tıkıştırdığı patatesler (tıkarken bir de ye ye hastalıktan ölcek gibisin renk gelsin yüzüne diyor güler misin ağlar mısın)
16.30da sinemaya gittik 1 çay bardağı kadar patlamış mısır.
Akşam yemeği yemedim. Şu saate kadar sadece 1 litre su içebildim. Böyle çirkin bir menü benimkisi işte . Yarından itibaren sevgilime dedim bu şekilde yaparsan 1 ay görüşmem seninle diyr uyardım. Çok dikkat edicem 1 Nisana kadar hedefim 73 inşallah olacak.
sabahki menün biraz karışık geldi bana cnm, akşam da inşaallah fazla kaçırmazsın arkadaşta
canım ben 5 mil leslie yapıyordum ondan sıkıldım 3 mil leslienin 2 milini yapıyorum o daha hareketlii oda 30 dk zaten
canm herşeyden azcık azcık yemişsin ama genede çok olmuşşş şu tost makinesinin arasında yaptığında zaten yağlı kağıt kouyuyormuşsun nie yağ damlatıyorsunkii bence damlatma bidaha
sporuna diyecek yok süpersinn
canım kahvaltın güzel de ,bence diğer öğünlerin proteinden fakir olmuş biraz. spor da yapıyorsun,kasların için protein çok önemli. hem de tok tutar. yogurt özellikle çok faydalı.kimsecikler yok bugünn çok sessiz :26:
buguün sabah gene 500ml ılık su ile başladım güne
kahvaltı
1 yumurtadan omlet, 6 zeytin, 1 dilim salam, light beyaz peynir 50 gr kadar, 1 dilim de tam tahıllı ekmek, 500 ml su içtim kahvaltımın yanındaa
arada 500ml yeşil çay içtimm
öğlen 1 kase sebze çorbası içtim
komşum kahve yapmış arada kahve içtim yanında da 3 kare çikolata yedim
akşam bol salata ve 2-3 adet lahana sarmamdan yerim, eşim gelsin birazdan yeriz
su 1.5lt içtim daha da içerim 500ml yeşil çay, bir bardak daha ondan da içerim
vee 40 dk maxiplus plates yaptım mahvoldum çok yorucuama karar verdim elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıcam gerçekten çok etkili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?