Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kimsecikler yok bugünn çok sessiz :26:
buguün sabah gene 500ml ılık su ile başladım güne
kahvaltı
1 yumurtadan omlet, 6 zeytin, 1 dilim salam, light beyaz peynir 50 gr kadar, 1 dilim de tam tahıllı ekmek, 500 ml su içtim kahvaltımın yanındaa

arada 500ml yeşil çay içtimm

öğlen 1 kase sebze çorbası içtim

komşum kahve yapmış arada kahve içtim yanında da 3 kare çikolata yedim

akşam bol salata ve 2-3 adet lahana sarmamdan yerim, eşim gelsin birazdan yeriz

su 1.5lt içtim daha da içerim 500ml yeşil çay, bir bardak daha ondan da içerim
vee 40 dk maxiplus plates yaptım mahvoldum çok yorucu ama karar verdim elimden geldiğince bunu yapmaya çalışıcam gerçekten çok etkili

Sana da canımcım

bn varım canımm lahmacunlar küçük olduğu için kurtarıyo hadi akşama salata yiyeceksen sadece sorun yok sporunu da yaptıysan tamamm

canım yaa bende leslienin 5 mile slim down olanı var onda da bir süre sonra çok sıkılıyorum 1 saat sürüyo nerdeyse bi de hep aynı hareketler ya orda, bi ara bende yaptım ama dediğim gibi sıkıldığım için bıraktım, 2 mil olanı da var bende o daha kısa ama 2. milde de alet kullanıyo o yüzden onu da 1mile kadar yapıyorum :26: sen hangisiyle yapıyosun?

sabahki menün biraz karışık geldi bana cnm, akşam da inşaallah fazla kaçırmazsın arkadaşta

sabah erkenden kalkıp spor yaptınız demek helal olsun:)

o eşler sevgililer başa bela zaten :)

menü ne kadar zengin:):)

5 mile slim downın özelliği yalnız her gün 1 millik kısımları yapıyorsunuz. 1 saat arka arkaya ben spor yapmazsam yapıyorum yoksa normalde 5 gün boyunca her gün için 1 millik hareketler. 1.gün normal yürüyüş 2. gün kollar 3.gün bacaklar 4.gün karın 5. günde tempolü yürüyüş zaten arkasına yer hareketlerini ekleeyerek toplamda 50 dakikalık spor yapıyorum ben. Diğer programları bence bunun yanında çok hafif ama dediğim gibi her gün için bir mil o yüzden hareketler aynı gelmiştir:)

Gel gelelim bugünkü rezaletliğime sevgilimi öldürmek istiyorum! Ya benim çevrem sorunlu ailem ağzıma tıkar ye ye diye. Sevgilim desen iki haftadır görüşmüyoruz bugün görüştük sana ne oldu hasta mısın sorunun mu var diye baskı baskı üzerine. Annemi arayıp bu kıza rejim yaptırmayın diyecekmiş. Manken gibi kızlara bakarken bakarsın ama dedim de ben cılız sevmem dedi bir de bana. Hiç destekçim yok. Forumlarda değişime ilk çevrenizden başlayın diyorlar ne yapacağım ailemi mi yoksa sevgilimi mi değiştireceğim. Sinir ediyorlar beni ya!
MEnüme gelince
Sabak sekiz buçukta 1 tost
Öğlen 3te tavuklu salata bir de sevgilimin zorla ağzıma tıkıştırdığı patatesler (tıkarken bir de ye ye hastalıktan ölcek gibisin renk gelsin yüzüne diyor güler misin ağlar mısın)
16.30da sinemaya gittik 1 çay bardağı kadar patlamış mısır.
Akşam yemeği yemedim. Şu saate kadar sadece 1 litre su içebildim. Böyle çirkin bir menü benimkisi işte . Yarından itibaren sevgilime dedim bu şekilde yaparsan 1 ay görüşmem seninle diyr uyardım. Çok dikkat edicem 1 Nisana kadar hedefim 73 inşallah olacak.

canım ben 5 mil leslie yapıyordum ondan sıkıldım 3 mil leslienin 2 milini yapıyorum o daha hareketlii oda 30 dk zaten

canm herşeyden azcık azcık yemişsin ama genede çok olmuşşş şu tost makinesinin arasında yaptığında zaten yağlı kağıt kouyuyormuşsun nie yağ damlatıyorsunkii bence damlatma bidaha
sporuna diyecek yok süpersinn

merhaba kızlar bugün temizlik çamaşır ütü derken öldüm bittim geberdim :) onun nete pek giremedim kızlar kusura bakmayın

bugünkü menüm

sabah
ılık sirkeli su
sabah menemen
2 dilim çavdar ekmek
2 kaşık yoğurt 3 zeytin
2 fincam çay

ara
1 elma 1 portakal

öğle
bir kase bulgur pilavı , cacık

ara

2 galeta 1 bardak süt

akaşm

5 köfte bol yeşilikli salata 1 dilimçavdar ekmek

patates kızartması da vardı ama ben yemedım :)

merhaba kızlar,
bugün eve döndüm ama hiç motivasyonum kalmadı
birazda ailevi problemlerimiz var stresten ne yediğime hiç dikkat edemiyorum
şimdi yeşil çayımı içicem ama faydası olurmu onca şey yedikten sonra bilmiyorum

menün iyi canım , spor ve sıvı tüketimin de iyise güzel bugünlük

Gruba nasıl giriyoruz? Hangi gün tartılıyorsunuz? Ben 1,70 boyunda 69 kg ım. Hedefim 57. Sizlerle ve bu motivasyonla zayıflayacağımı düşünüyorum.Aranıza girebilir miyim?

kıslar ben haftasonu annemlerdeydim bebek çikolatası yurtdışından getirdiğim çikolatadan bir tane vs. kaçamaklarım oldu

ama su andan itibaren olayı toparlıyorum..

no panic everything is under control...

uzaycım kaptanın seni kabul etmesi lazım: ucukmavi yaane

menün iyi canım , spor ve sıvı tüketimin de iyise güzel bugünlük

senin menünde güzelmiş canım ayrıca sporda yapmışsın ne güzel şu spor olayını çözmem lazım ama çok üşeniyorum ya (((((((((

sabahları kalkıp dinlenikken sporumu yapmazsam sonra üşeniyorum. erken kalkmaya alıştırıyorum şimdi kendimi. devamı gelicek inşallah.

birkaç profesör yağın kilo vermenize zararı yok diyordu ya,abartmadığınız sürece. karatay diyeti,taşdevri diyeti gibi.ondan yağı proteini kısıtlamıyorum çok fazla. eşim de 3-3.5haftada 10 kilo verdi sadece karbonhidratı azaltarak. bir de olabildiğince lezzetli olsun ki yiyeceklerim gözüm doysun,yoksa canım onu bunu ister benim. yemek yemeyi,keyif yapmayı seviyorum. eşim de öyle. haftasonları hele saatlerce kahvaltıdan kalkamıyoruz. menümden de belli zaten. yemesem eşime yapıyorum bana günah gözümün önünde. yapmasam ona yazık o niye mahrum kalsın. ben de herşeyden azar azar yemeyi benimsedim. daha yeni başladım diyete,ilerleyen zamanlarda ne olur bilemem. kilo veremezsem, ya da çok az vermeye başlarssam bir değişikliğe giderim artık menülerimde.

Son düzenleme:
canım kahvaltın güzel de ,bence diğer öğünlerin proteinden fakir olmuş biraz. spor da yapıyorsun,kasların için protein çok önemli. hem de tok tutar. yogurt özellikle çok faydalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…