az su içmek, az yağ tüketmek, az hareket etmek, tiroid hastalıkları metobolizma yavaşlıyor malum kabızlık yaparmış. Doktorumda her pazartesi gününün vazgeçilmezi var malum:):) Suyun öneminden bahsediyorlar. Nihayetinde bugün itibari ile tam 75 kilöyum. 1 ayda 5 kilo verdim:) Şimdi sıra bu ayda hadi bakalımmm.
Günnaydınnlarrr hanımlaaar yağmurlu bir temizlik gününden ve bol ödevli bir günden herkese kocaman selamlar.
Sabah sekizde uyandım. 1millik yürüyüş+ yer hareketlerim ile birlikte 50 dakikalık sporumu yaptım.
Hibrit tebrik ederim ayrıca kilo konusunda bende senden ibret aldım ve sabah sporlarımı yaptımm.
Sabah kahvaltım çavdar ekmeğinden peynirli domatesli tost tarçınlı yeşil çay. Yarım litre suyumuda içtim gün içinde ne yemek var bilmiyorum:) Hadi hayırlısı:)
şimdi geldik eve, biraz çerez yedim arkadaşta o kadar. badem fındık filan.
canım kahvaltın güzel de ,bence diğer öğünlerin proteinden fakir olmuş biraz. spor da yapıyorsun,kasların için protein çok önemli. hem de tok tutar. yogurt özellikle çok faydalı.
Kolay gelsin canııımçok yoğunum bugün temizlik yapıyorum kızlar hiç cnm istemiyor ama
çok yoğunum bugün temizlik yapıyorum kızlar hiç cnm istemiyor ama
Canım sende baya yoğunsun yahuaz önce oğlumu uyuttumm o uyudukdan sonra 30 dk leslie 10 dkda slim in 6 yaptım birazda mekik çektim
buraya girip birazda yorum yapayım sonrada ders çalışayım dedim benm oğlan uyandı şuan ayağımda sallıyorummm
ben hangi ara ders çalışcam yaaaaaa
bugünün tek güzel şeyi diyetim çok güzel devam ediyoo hiç kaçak yapmadım
bütün ev işi bende
çocuğun bütün bakımı da bende
evin ve çocuğun bütün alışverişi de bende
bide ders çalışıyorum
üstelik 10parmak klavyede çalışıyorummm
boş vaktimdede spor yapıyorumm
yani anlıcanız neyi nezaman yapacağımı bilemiyorumm
okadar yoğunum yaniii
bende aynı durumdayım cnm eşim işi gereği hafta da 2 gün evde tüm yük ben de inş. yaza kurtulacağız bakalım.kolay gelsin sana da
Kolay gelsin ikinize de kızlar.kızlar ben de sabahtan beri temizlik yapıyorum, öyle yoruldum ki. bitti sonunda. daha alışverişe çıkıcam ama ,akşam kardeşim gelicek, ona güzel güzel yemekler hazırlamam lazım.
benim eşim hiç bişe ile ilgilenmiyoobende aynı durumdayım cnm eşim işi gereği hafta da 2 gün evde tüm yük ben de inş. yaza kurtulacağız bakalım.kolay gelsin sana da
hımmm biz ev kadınları nekadar yoğunuz yaaakızlar ben de sabahtan beri temizlik yapıyorum, öyle yoruldum ki. bitti sonunda. daha alışverişe çıkıcam ama ,akşam kardeşim gelicek, ona güzel güzel yemekler hazırlamam lazım.
bugün işe güce daldım doğu düzgün yemek yiyemedim
kahvaltı: 2 dlm çavdar ekmeğiyle kaşarlı sucuklu tost,adaçayı
ara: 4 badem ,4 fındık
öğle: 2 kase çorba,2 yk yoğurt
ara: 3parmak kalınlığında cevizli sucuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?