Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

az su içmek, az yağ tüketmek, az hareket etmek, tiroid hastalıkları metobolizma yavaşlıyor malum kabızlık yaparmış. Doktorumda her pazartesi gününün vazgeçilmezi var malum:):) Suyun öneminden bahsediyorlar. Nihayetinde bugün itibari ile tam 75 kilöyum. 1 ayda 5 kilo verdim:) Şimdi sıra bu ayda hadi bakalımmm.

Günnaydınnlarrr hanımlaaar yağmurlu bir temizlik gününden ve bol ödevli bir günden herkese kocaman selamlar.
Sabah sekizde uyandım. 1millik yürüyüş+ yer hareketlerim ile birlikte 50 dakikalık sporumu yaptım.
Hibrit tebrik ederim ayrıca kilo konusunda bende senden ibret aldım ve sabah sporlarımı yaptımm.
Sabah kahvaltım çavdar ekmeğinden peynirli domatesli tost tarçınlı yeşil çay. Yarım litre suyumuda içtim gün içinde ne yemek var bilmiyorum:) Hadi hayırlısı:)

ben bu sabah yapamadım ama sporumu:-( bir uyandım dışarısı kar kış, buz gibi. regl olmuşum heryerim ağrıyor. bugün boş günüm işe gitmiyorum,temizlik yapmam lazım. pazara gidicem üstelik. zorlamadım ben de kendimi akşama yaparım belki spor, iyi hissedersem kendimi.

Bende reglimin ilk günü yapmamıştım ama kendini iyi hissedersen hafif spor yapabilirsin. Kasları rahatlattığı için ağrıları hafifletiyormuş spor. Hem evdeymişsinde zaten istersen yaparsın canım:)

dünkü menümü vereyim kızlar

sabah
2 yumurtadan omlet
ceviz
peynir
domates,yeşil zeytin 2 tane

öğlen
dışarıdaydık yemedim yarım bardak kefir içtim
akşam üstü
1 kaseden az çorba salata

akşam
biraz kavurma,1 bardak zero

şimdi geldik eve, biraz çerez yedim arkadaşta o kadar. badem fındık filan.

canım kahvaltın güzel de ,bence diğer öğünlerin proteinden fakir olmuş biraz. spor da yapıyorsun,kasların için protein çok önemli. hem de tok tutar. yogurt özellikle çok faydalı.

yoğurt yiyorum canım, salatama yoğurt katmıştım yazmayı unutmuşum detay olarak, genelde protein de tüketmeye çalışıyorum protein önemlii :128:

Günaydın kızlaaar Dün bir arkadaşımda kaldım. O yüzden akşam giremedim, menümü de yazamadım. Az sonra yazacağım, şimdi anca kahvaltımı yapıyorum.

11.3.12 MENÜ
Sabah:1 bardak yarım yağlı süt
5 yemek kaşığı k-flex
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
1 kuru kayısı
Öğle:1 kase tarhana çorbası
1 kibrit kutusu kadar yağsız peynir
Akşam:1 kase domates çorbası
1 küçük ceviz kadar un kurabiyesi
Sade kahve
* 3 lt su

bütün ev işi bende
çocuğun bütün bakımı da bende
evin ve çocuğun bütün alışverişi de bende
bide ders çalışıyorum
üstelik 10parmak klavyede çalışıyorummm
boş vaktimdede spor yapıyorumm
yani anlıcanız neyi nezaman yapacağımı bilemiyorumm
okadar yoğunum yaniii

az önce oğlumu uyuttumm o uyudukdan sonra 30 dk leslie 10 dkda slim in 6 yaptım birazda mekik çektim
buraya girip birazda yorum yapayım sonrada ders çalışayım dedim benm oğlan uyandı şuan ayağımda sallıyorummm
ben hangi ara ders çalışcam yaaaaaa
bugünün tek güzel şeyi diyetim çok güzel devam ediyoo hiç kaçak yapmadım

Canım sende baya yoğunsun yahu Hepsini yürütmek zor olmasın dikkat et

bende aynı durumdayım cnm eşim işi gereği hafta da 2 gün evde tüm yük ben de inş. yaza kurtulacağız bakalım.kolay gelsin sana da

kızlar ben de sabahtan beri temizlik yapıyorum, öyle yoruldum ki. bitti sonunda. daha alışverişe çıkıcam ama ,akşam kardeşim gelicek, ona güzel güzel yemekler hazırlamam lazım.

bugün işe güce daldım doğu düzgün yemek yiyemedim
kahvaltı: 2 dlm çavdar ekmeğiyle kaşarlı sucuklu tost,adaçayı
ara: 4 badem ,4 fındık
öğle: 2 kase çorba,2 yk yoğurt
ara: 3parmak kalınlığında cevizli sucuk

bende aynı durumdayım cnm eşim işi gereği hafta da 2 gün evde tüm yük ben de inş. yaza kurtulacağız bakalım.kolay gelsin sana da

kızlar ben de sabahtan beri temizlik yapıyorum, öyle yoruldum ki. bitti sonunda. daha alışverişe çıkıcam ama ,akşam kardeşim gelicek, ona güzel güzel yemekler hazırlamam lazım.
Kolay gelsin ikinize de kızlar. hibrit'cim dikkat et güzel yemeklerin seni kötü kaçamaklara zorlamasın

selam kızlar. kadınlar hamamnıda kk güzellek kraliçesini seçiyoruz. yüz güzelliğini esas alıyoruz. eminin aranızda çok güzel hatunlar vardır. yarışma ziyaretçilere kapalı. başvurular başladı bile hepinizi bekliyorum

benim eşim hiç bişe ile ilgilenmiyoo
iştende ayrılmıştı şüküryarın başlıyooo
bitek onu yaparr başka konuda yardımcı olmazz anca ben diycem de öyle yapacakk
işte olsun o daha güzelll
hımmm biz ev kadınları nekadar yoğunuz yaaa

offf menü kötü olmuşşş
ne o cevizli sucukk bakalım
daha bunun akşamı varr madem kardeşin gelecek madem güzel yemekler yapcaksın bugün sen tamamen battın canım üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…