Geçmiş olsun canım, bekliyoruz seniayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
ilaç alıyorum pek iyi değilim
ama cuma günü kilomu yazarım
hepinize başarılar kızlar cuma görüşmek üzere
ayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
herkese iyi akşamlar
beni yeni gelen arkadaşlar tanımayabilir. takımdaydım bir hafta öncesine kadar çok da iyi arkadaşlar edinmiştim ama işlerin yoğunluğuyla fazla paylaşımda bulunmuyorum diye yeni gelen arkadaşlara mani olmamak için gönüllü bir şekilde çıkmak istemiştim fakat geçen günler zarfında anladım ki şuraya menüyü yazmak insanın diyet günlüğü haline gelince günün sonunda neler neler yemişim diyip kendini frenleyebiliyosun yazmadığım günlerde çoook abarttım neredeyse tamamen bozdum diyeti spor bir kere bile yapmadım.şimdi cuma lisetelerinde yer alamayacak olsam bile mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunacağım aranıza dönüyorum sadece listede adım olmayacak
Mantıklı bir karar almışsın canımherkese iyi akşamlar
beni yeni gelen arkadaşlar tanımayabilir. takımdaydım bir hafta öncesine kadar çok da iyi arkadaşlar edinmiştim ama işlerin yoğunluğuyla fazla paylaşımda bulunmuyorum diye yeni gelen arkadaşlara mani olmamak için gönüllü bir şekilde çıkmak istemiştim fakat geçen günler zarfında anladım ki şuraya menüyü yazmak insanın diyet günlüğü haline gelince günün sonunda neler neler yemişim diyip kendini frenleyebiliyosun yazmadığım günlerde çoook abarttım neredeyse tamamen bozdum diyeti spor bir kere bile yapmadım.şimdi cuma lisetelerinde yer alamayacak olsam bile mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunacağım aranıza dönüyorum sadece listede adım olmayacak
Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsınslm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...kısaca kendimi tanıtayım ingilizce ögretmeniyim mersinin mut ilçesinde yasıyorum..2 cocougum var bir kız bir oglan kızım haziran da 3 yasında olacak oglum da haziran da 1 yasında olacak..suan oglum 8.5 aylık hala emziriyorum..kızıma ve ogluma bakıcı bakıyor ben okula basladım ..tam 63 kiloyum bakalım istediğim kiloya sütümden de olmadan inebilecek miyim...olmak istediğim kilo 57
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...kısaca kendimi tanıtayım ingilizce ögretmeniyim mersinin mut ilçesinde yasıyorum..2 cocougum var bir kız bir oglan kızım haziran da 3 yasında olacak oglum da haziran da 1 yasında olacak..suan oglum 8.5 aylık hala emziriyorum..kızıma ve ogluma bakıcı bakıyor ben okula basladım ..tam 63 kiloyum bakalım istediğim kiloya sütümden de olmadan inebilecek miyim...olmak istediğim kilo 57
evet tatlım mezuniyet belgem dahi var :))) 65 den 54 e inmiştim bu grup sayesinde :))))
ayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
herkese iyi akşamlar
geçmiş olsun tatlımKızlaaar ben çok kötü faranjit oluyorum yine:2: Sigarayı abartınca boğazım hemen yıpranıyor. Neyse ki her sene olduğu için ilaçlarım hazır. Öf yaaa
Teşekkürler canım.:2:geçmiş olsun tatlım
menün güzel cnm.geçmiş olsun ayrıca12.3.12 MENÜ
Sabah:1 bardak yarım yağlı süt
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek kaşığı k-flex
1 kuru kayısı
Öğle: 1 kase şehriyeli ve tavuklu çorba
Akşam: Yağsız beyaz peynirli, kepekli tost
1 kupa form çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
* 2lt su
merhaba kızlar bugün çok giremedim nete 9 aylık oğlum var demiştim ya ay çok yoruyo beni ya hep ilgi istiyo ellerinden tutup sürekli yürümek istiyo
bugünkü menümü yazayım ,
sabah
ılık sirkeli su
1 yumurta haşlaması
3 zeytin 2 ceviz
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı diet recel
ara 2 elma (küçük)
öğlen 5 kaşık makarna 3 köfte
ara yeşil çay ve form suntalem bisküvi
akşam 1 dilim peynirli pizzza:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?