Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
ilaç alıyorum pek iyi değilim
ama cuma günü kilomu yazarım
hepinize başarılar kızlar cuma görüşmek üzere

herkese iyi akşamlar
beni yeni gelen arkadaşlar tanımayabilir. takımdaydım bir hafta öncesine kadar çok da iyi arkadaşlar edinmiştim ama işlerin yoğunluğuyla fazla paylaşımda bulunmuyorum diye yeni gelen arkadaşlara mani olmamak için gönüllü bir şekilde çıkmak istemiştim fakat geçen günler zarfında anladım ki şuraya menüyü yazmak insanın diyet günlüğü haline gelince günün sonunda neler neler yemişim diyip kendini frenleyebiliyosun yazmadığım günlerde çoook abarttım neredeyse tamamen bozdum diyeti spor bir kere bile yapmadım.şimdi cuma lisetelerinde yer alamayacak olsam bile mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunacağım aranıza dönüyorum sadece listede adım olmayacak

tekrar hoşgeldin canım

Mantıklı bir karar almışsın canım Tekrar hoşgeldin ozaman, başarılar

menüm

sabah
2 yumurtadan omlet
ceviz
domates
peynir
3 yeşil zeytin

öğlen
muz ve ceviz( muzu diyetteyken asla yemek istemiyorum ama kızım dün aldırdı şimdi de yemiyo mecbur ben yedim atılmasın diye)

akşam
menemen
yoğurt,salata

Kızlaaar ben çok kötü faranjit oluyorum yine:2: Sigarayı abartınca boğazım hemen yıpranıyor. Neyse ki her sene olduğu için ilaçlarım hazır. Öf yaaa

slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...kısaca kendimi tanıtayım ingilizce ögretmeniyim mersinin mut ilçesinde yasıyorum..2 cocougum var bir kız bir oglan kızım haziran da 3 yasında olacak oglum da haziran da 1 yasında olacak..suan oglum 8.5 aylık hala emziriyorum..kızıma ve ogluma bakıcı bakıyor ben okula basladım ..tam 63 kiloyum bakalım istediğim kiloya sütümden de olmadan inebilecek miyim...olmak istediğim kilo 57

Hoşgeldin canım inşallah istediğin kiloya ulaşırsın

hoşgeldin bitanem.kızlar naz takımımızın eski üyelerinden.nazcım sen karne almış mıydın daha önce.
bende tanıtayım mı kendimi

merhaba kızlar bugün çok giremedim nete 9 aylık oğlum var demiştim ya ay çok yoruyo beni ya hep ilgi istiyo ellerinden tutup sürekli yürümek istiyo

bugünkü menümü yazayım ,

sabah
ılık sirkeli su
1 yumurta haşlaması
3 zeytin 2 ceviz
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı diet recel
ara 2 elma (küçük)
öğlen 5 kaşık makarna 3 köfte
ara yeşil çay ve form suntalem bisküvi
akşam 1 dilim peynirli pizzza:44:

ayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
ilaç alıyorum pek iyi değilim
ama cuma günü kilomu yazarım
hepinize başarılar kızlar cuma görüşmek üzere

geçmiş olsun canım dikkat et kendine

hoşgeldin canım

Kızlaaar ben çok kötü faranjit oluyorum yine:2: Sigarayı abartınca boğazım hemen yıpranıyor. Neyse ki her sene olduğu için ilaçlarım hazır. Öf yaaa
geçmiş olsun tatlım

12.3.12 MENÜ
Sabah:1 bardak yarım yağlı süt
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek kaşığı k-flex
1 kuru kayısı
Öğle: 1 kase şehriyeli ve tavuklu çorba
Akşam: Yağsız beyaz peynirli, kepekli tost
1 kupa form çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
* 2lt su

menün güzel cnm.geçmiş olsun ayrıca

çok abartılı değil ama diyet menüsü de sayılmaz cnm.suntalem bisküvi nedir

sirkeli suyu bende içmeye başladım berbat bişe zar zor içiyorum

iyi akşamlar kızlarr
menümü yazayım hemen, sabah uyanınca 500ml limonlu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, light beyaz peynir 50g kadar, 6 zeytin

öğle arkadaşa davetliydim, orda olabildiğince az yemeye çalıştım kereviz salatası yedim, diğer yaptıklarından da az az yedim ayıp olmasın diye
şekersiz çay içtim

akşam da
bir kase tarhana çorbası
salata bol yoğurt ve peynir kattım salatama

su 1,5lt artar bu, yeşil çay 500ml
spor arkadaşa yürüyerek gidip geldim, fazla bir spor yapamadım dünkü platesten sonra karın kaslarım çok acıyo fazla zorlamak istemedim bugün dinlenip yarın yapmayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…