merhaba kızlar bugün çok giremedim nete 9 aylık oğlum var demiştim ya ay çok yoruyo beni ya hep ilgi istiyo ellerinden tutup sürekli yürümek istiyo
bugünkü menümü yazayım ,
sabah
ılık sirkeli su
1 yumurta haşlaması
3 zeytin 2 ceviz
2 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı diet recel
ara 2 elma (küçük)
öğlen 5 kaşık makarna 3 köfte
ara yeşil çay ve form suntalem bisküvi
akşam 1 dilim peynirli pizzza:44:
12.3.12 MENÜ
Sabah:1 bardak yarım yağlı süt
1,5 yemek kaşığı yulaf kepeği
5 yemek kaşığı k-flex
1 kuru kayısı
Öğle: 1 kase şehriyeli ve tavuklu çorba
Akşam: Yağsız beyaz peynirli, kepekli tost
1 kupa form çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
* 2lt su
sirkeli suyu bende içmeye başladım berbat bişe zar zor içiyorum
ayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
ilaç alıyorum pek iyi değilim
ama cuma günü kilomu yazarım
hepinize başarılar kızlar cuma görüşmek üzere
herkese iyi akşamlar
beni yeni gelen arkadaşlar tanımayabilir. takımdaydım bir hafta öncesine kadar çok da iyi arkadaşlar edinmiştim ama işlerin yoğunluğuyla fazla paylaşımda bulunmuyorum diye yeni gelen arkadaşlara mani olmamak için gönüllü bir şekilde çıkmak istemiştim fakat geçen günler zarfında anladım ki şuraya menüyü yazmak insanın diyet günlüğü haline gelince günün sonunda neler neler yemişim diyip kendini frenleyebiliyosun yazmadığım günlerde çoook abarttım neredeyse tamamen bozdum diyeti spor bir kere bile yapmadım.şimdi cuma lisetelerinde yer alamayacak olsam bile mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunacağım aranıza dönüyorum sadece listede adım olmayacak
menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
ceviz
domates
peynir
3 yeşil zeytin
öğlen
muz ve ceviz( muzu diyetteyken asla yemek istemiyorum ama kızım dün aldırdı şimdi de yemiyo mecbur ben yedim atılmasın diye)
akşam
menemen
yoğurt,salata
Kızlaaar ben çok kötü faranjit oluyorum yine:2: Sigarayı abartınca boğazım hemen yıpranıyor. Neyse ki her sene olduğu için ilaçlarım hazır. Öf yaaa
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...kısaca kendimi tanıtayım ingilizce ögretmeniyim mersinin mut ilçesinde yasıyorum..2 cocougum var bir kız bir oglan kızım haziran da 3 yasında olacak oglum da haziran da 1 yasında olacak..suan oglum 8.5 aylık hala emziriyorum..kızıma ve ogluma bakıcı bakıyor ben okula basladım ..tam 63 kiloyum bakalım istediğim kiloya sütümden de olmadan inebilecek miyim...olmak istediğim kilo 57
iyi akşamlar kızlarr
menümü yazayım hemen, sabah uyanınca 500ml limonlu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, light beyaz peynir 50g kadar, 6 zeytin
öğle arkadaşa davetliydim, orda olabildiğince az yemeye çalıştım kereviz salatası yedim, diğer yaptıklarından da az az yedim ayıp olmasın diye
şekersiz çay içtim
akşam da
bir kase tarhana çorbası
salata bol yoğurt ve peynir kattım salatama
su 1,5lt artar bu, yeşil çay 500ml
spor arkadaşa yürüyerek gidip geldim, fazla bir spor yapamadım dünkü platesten sonra karın kaslarım çok acıyo fazla zorlamak istemedim bugün dinlenip yarın yapmayı planlıyorum
sirkeli suyu bende içmeye başladım berbat bişe zar zor içiyorum
kflexlerde de çok kalori var ya yesene yumurta peynir mis gibi :) menüde hiçbişey yok yalnız açlıktan ölmüyomusun kızım sen:)12.3.12 MENÜ
5 yemek kaşığı k-flex
1 kuru kayısı
1 kupa form çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
* 2lt su
suntelam nedir ki? Egzersizle dengeldiysen sorun yok ama keşke sabredip pizzayı ertesi gün yeseydin daha fazla yakma imkanın olurdu en azından.merhaba kızlar bugün çok giremedim nete 9 aylık oğlum var demiştim ya ay çok yoruyo beni ya hep ilgi istiyo ellerinden tutup sürekli yürümek istiyo
bugünkü menümü yazayım ,
sabah
ılık sirkeli su
1 yumurta haşlaması
3 zeytin 2 ceviz
2 dilim ekmek
ara 2 elma (küçük)
geçmiş olsun.ayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
hoşgeldiiinnn:)herkese iyi akşamlar
beni yeni gelen arkadaşlar tanımayabilir. takımdaydım bir hafta öncesine kadar çok da iyi arkadaşlar edinmiştim ama işlerin yoğunluğuyla fazla paylaşımda bulunmuyorum diye yeni gelen arkadaşlara mani olmamak için gönüllü bir şekilde çıkmak istemiştim fakat geçen günler zarfında anladım ki şuraya menüyü yazmak insanın diyet günlüğü haline gelince günün sonunda neler neler yemişim diyip kendini frenleyebiliyosun yazmadığım günlerde çoook abarttım neredeyse tamamen bozdum diyeti spor bir kere bile yapmadım.şimdi cuma lisetelerinde yer alamayacak olsam bile mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunacağım aranıza dönüyorum sadece listede adım olmayacak
menüm
sabah
2 yumurtadan omlet
ceviz
domates
peynir
3 yeşil zeytin
öğlen
muz ve ceviz( muzu diyetteyken asla yemek istemiyorum ama kızım dün aldırdı şimdi de yemiyo mecbur ben yedim atılmasın diye)
akşam
menemen
yoğurt,salata
Kızlaaar ben çok kötü faranjit oluyorum yine:2: Sigarayı abartınca boğazım hemen yıpranıyor. Neyse ki her sene olduğu için ilaçlarım hazır. Öf yaaa
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...kısaca kendimi tanıtayım ingilizce ögretmeniyim mersinin mut ilçesinde yasıyorum..2 cocougum var bir kız bir oglan kızım haziran da 3 yasında olacak oglum da haziran da 1 yasında olacak..suan oglum 8.5 aylık hala emziriyorum..kızıma ve ogluma bakıcı bakıyor ben okula basladım ..tam 63 kiloyum bakalım istediğim kiloya sütümden de olmadan inebilecek miyim...olmak istediğim kilo 57
menümü yazayım
sabah
bir kase nesfit
öğle
5 yk bezelyeli havuçlu patates yemeği
bir kase yoğurt
akşam
3 yk ıspanak borani
bir kase kırmızı mercimek çorbası
çayları sonunda şekersiz içmeye başladım .umarım yarından itibaren pilatese de yeniden başlarım ar verince iyice boşladım
menün çok güzel cnm
bende birazdan yapaağım platesimi
canım menü fena sayılmazmerhaba kızlar bugün çok giremedim nete 9 aylık oğlum var demiştim ya ay çok yoruyo beni ya hep ilgi istiyo ellerinden tutup sürekli yürümek istiyo
bugünkü menümü yazayım ,
sabah
ılık sirkeli su
1 yumurta haşlaması
3 zeytin 2 ceviz
2 dilim ekmek
ara 2 elma (küçük)
ahh kız ben sana nediyorummm12.3.12 MENÜ
5 yemek kaşığı k-flex
1 kuru kayısı
1 kupa form çayı
1 tatlı kaşığı pekmez
* 2lt su
canım spor konusunda haklısın vücudu zorlamak iyi değillliyi akşamlar kızlarr
menümü yazayım hemen, sabah uyanınca 500ml limonlu ılık su
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta, light beyaz peynir 50g kadar, 6 zeytin
öğle arkadaşa davetliydim, orda olabildiğince az yemeye çalıştım kereviz salatası yedim, diğer yaptıklarından da az az yedim ayıp olmasın diye
şekersiz çay içtim
akşam da
bir kase tarhana çorbası
salata bol yoğurt ve peynir kattım salatama
su 1,5lt artar bu, yeşil çay 500ml
spor arkadaşa yürüyerek gidip geldim, fazla bir spor yapamadım dünkü platesten sonra karın kaslarım çok acıyo fazla zorlamak istemedim bugün dinlenip yarın yapmayı planlıyorum
geçmiş olsun tatlımmmayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
menü herzamanki gibi süper tatlımmmenüm
sabah
2 yumurtadan omlet
ceviz
domates
peynir
3 yeşil zeytin
öğlen
akşam
menemen
yoğurt,salata
menümü yazayım
sabah
bir kase nesfit
öğle
5 yk bezelyeli havuçlu patates yemeği
bir kase yoğurt
akşam
3 yk ıspanak borani
bir kase kırmızı mercimek çorbası
çayları sonunda şekersiz içmeye başladım .umarım yarından itibaren pilatese de yeniden başlarım ar verince iyice boşladım
haftanın 4-5 günü yapıyorum cnm.hareketleri şuanda tam yapamaman çok normal çünkü kasların zayıf zamanla kasların güçlenecek tüm hareketleri düzgün yapacaksın.ilk zaman illaki zorlanırsın ama zamanla videoyu bile takip etmeden yapabileceksin düzenli devam edersen....teşekkürler ayşecim bu arada nasıl başarıyosun aksatmadan pilatesi ben birazda beceremediğim için sallıyorum biliyomusun hiçbir hareketi tam olarak olması gerektiği gibi yapamıyorum
merhaba kızlar misafirim vardı anca girebildimm
hemen menümü yazıyorumm
sabah
3 yk çökelek kavurma
1 dilim ekmek
1 çk nutella
1 elma
1 kase çorba
salata
1 kase pulbiberli yoğurt
1 greyfurt
yarım kase çorba(çoksinirliydim neyediğimi bilmiyorum)
2 yk kurufasülye
salata
1 çb az şekerli sütlükahve
2 bardakda şekersiz çay(misafirle içtim başkada bişe yiyip içmedimm çok şükürr)
yarım saat leslie 10 dk slim in 6 birazda mekik çektimm
3 lt su 2 bardak yeşilçayy
canım sarımsaklı yoğurt neyle olursa olsun çok güzel oluyor ama ıspanağı yoğurtlayıp yediğim zaman benim dişlerim bir tuhaf oluyoo yiyemiyorumcanım benim yaptığım çok basit
ıspanakları tuzlu suda hafifçe haşladım sonra bir yemek kaşığı zeytin yağdan suyunu çekene kadar biraz çevirdim tabağa koyup üzerine sarımsaklı yoğurt toz pul biber koydum sarımsaklı yoğurt neyle olursa olsun çok sevdiğim için ben bayıldım
menün güzel cnm sporda var şahane bak düzene sokmaya başladın bile
günaydın kızlar
tavuklumakarnacım dünkü menü karbonhidrat ağırlıklı olmuş
Günaydın hanımlar çok çok çok yorucu bir gün
Sabah 8de kalkış etrafı toplayı 50 dk spor ardından duş.
09.30da kahvaltı. 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği
11.30da 1 portakal
13.00 4 kaşık kıymalı kapuska 1 dilim çavdar ekmeği
13.30 okula gidiş akşam 7de dönüş artık o saatten sonra 1 tas salata o kadar9da hep süt içeceğim diyorum ama unutuyorum içme lazım
sütsüz olmuyor. Şimdi de ödev başındayım. :/
Herkese iyi günler şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?