Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün güzel cnm.geçmiş olsun ayrıca

çok abartılı değil ama diyet menüsü de sayılmaz cnm.suntalem bisküvi nedir

sirkeli suyu bende içmeye başladım berbat bişe zar zor içiyorum

merhaba canım dün akşam cvp yazamadım oğluşumla yorgunluktan sızmışım suntalem bisküvi die bişey yok aslında o ismi ben taktım eti formun incecik diet bisküvisi varya tahta gibi ben ona suntalem diyorum sirkeli suyu baslamakla iyi yapmışsın sabahları içince benim iştahım kesiliyo sende de aynı etkiyi yaptı mı? bu arada bu kadar kaçamak ve ben 1 kilo vermişim çok mutluyum bakalım cuma gününe kadar ne olcak

pizza akşam kötü olmuş ama eşim yapmış demişsin bir sonraki mesajda o yüzden bişey diyemiycem

bende içmek istiyorum ama benim mideme dokunuyoo
evet canım eşim yaptı o kadar ugrastı yazık netten falan buldu tarıfı bende bir dilim tadına baktım kızlara söyle kociş ısrar etti de diyo

canım benim haklısınöğlen makarna akşam pizza fazla oldu spor olayına baslayamadım oğlum vra demiştim ya onunla ilgilenmek beni çok yoruyo bi de dersler vakit ayıramıyorum spora ama sana bayıldım süper menün , sporunu yapıyorsun harikasın

,
bir dilim yedim sadece tatlım onu da eşim yaptı die

kolay gelsin canım menün güzel spor ve duş güne zinde başlamışsın

ben kaçtım kızlar kaynana aradı şimdi öğlen oturmya gelıyorlarmış görümcemle :44: oğluşumu uyuttum bıraz evı toplayayım bari offf daha yemek yapcam yaaa ben ne zaman ders çalışcam bı akıl verın kızlar öptüm sizi

valla ders olayı şakaya gelmez gercekten çalışmak istiyorsan herkese söyleyip sana yardımcı olabilecek-çocuga bakabilecek

birileri varsa onlardan da yardım istemen lazım bence

sen ne kadar ciddiye alırsan insanlar da o kadar ciddiye almak zorunda kalır bu konuyu cnm

haklısın canım ama bana yardımcı olacak bi tek eşim var artık akşamları o bakacak çocuga ben ders calışcam kayınvalıdem bel fıtıgından amelıyat oldu o bakamıyo coocuga annem desen çalışıyo bı tek hafta sonu gelebılıyo artık ciddi ciddi çalışmam lazım çünkü 3 hafta kaldı vizelere misafirliği ve sosyal hayatı 3 hafta erteliyoruz o zaman şu saatten itibaren :13:

tatlılarııımmmm sarj aletim yoktu bilgisayaraımı acamıyordum 5 dk önce buldum hemen size kostum

şimdi öğle yemegim olarak, yeşil salata yiyorum sadece limonlu ve keten tohumlu . oooh misss :)

kilo veriyorum sanırım bu sabah tartıldım 65'im insallah size cuma günü dha da güzel haberler vericem

sabahları erken uyanmaya alıstım her sabah en gec 7.30 , müthiş zamanım kalıyor kendim için ama spora popomu kaldıramıyorum yaaa
ühü

bir de spor yapsam sahane olucak su sıkılasma olayı için !

özledik tatlım sporda çok iyiydin nazar mı değdi sana

özledik tatlım sporda çok iyiydin nazar mı değdi sana

ben de özledim sizi tatlıımm telefondan da girmek cok zor oluyor pintiricik yazamıyorum ya ben simdi tam tasınmadıgım için kosu bandım istanbulda kaldı, o yüzden diğer egzersizlere de adapte olamıyorum bir türlü :/ gerçi merdiven cıkıp iniyorum falan spor olsun diye ama nkadar etkili malum :)

kızlaaaaaaaaaaar yaaaa bu cuma süper sonuçlarımız olsun lütfeeeeeeeeennnnnnnnn

bunun için özellikle spor spor spor olmalı ama :2:

menün çok güzel cnm

bende birazdan yapaağım platesimi

ayy bayılıyorum su düzenli spor yapabilmene tatlım ya masallah sana

hosgeldn canııımm

oleyyy gittin diye ck üzülmüştüm hosgeldn yineee :)

ayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
ilaç alıyorum pek iyi değilim
ama cuma günü kilomu yazarım
hepinize başarılar kızlar cuma görüşmek üzere
gecmişolsun ttlmmm

canıııııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmm cabuk bana leslie'yi nerden yaptıgını söyleeee ben bir haftadır arıyorum bulamıyorum link :)

cabuk cabukkk nolurr :) bir de işe yarıyor muu

forumumuza zihin açıklığı diliyorum ben dahil ders çalışanımız çok

eşim 6 da geliyoo gelince pek giremem menümü vereyim:

sabah

tam bugday ekmegine tost

yeşil çay

öğle

gecenki domatesli bir avuç erişte

3 kayısı

2 ceviz

1 yumurta sarısı

akşama da fasulye bulgur pilavı yiycez

bu aralar ufak bi rahatsızlıktan spor yapamıyorum..

haftaya devam edebilirim spora bakalım

tatlım sen bana leslie'yi anlat öyle git nolurrr :)
ahh canım görmemişim yanını leslie sansone yazasan google da çıkıyor canımm evde yürüyüş programı kadın 50küsür yaşında ama 30lu yaşlarda gibi görünüyoo ben çok memnunum ilk 6 kilomu düzenli hergün yarım saat 45 dk leslie yaparak verdim tavsiye ederim ama ben sıkılmıştım artık başka şeyler denedim ama şuan tekrar düzenli yapmaya başladım 3 gündür yapıyorumm
canım evinize döndünüzmü
menün güzel ama akşamki pilavı abartma olurmu tatlımm

tavuklumakarna akşam kesinlikle pilav yeme yoksa tam bir karbonhidrat menüsü olacak menün zira erişte ve kuru fasulye aynı gün uygun değil üstüne birde pilav yeme bence cnm

tatlım bana link atar mısın ya , ben google dan buluyorum ama hep 5 dk 10 dk videolar öyle tam bir video bulamadım 45 dklık bende baslamak istiyoruuummm

canım beni,immmm pilav yerine mis gibi bir salata yap hem karbonhidratı abartmamıs olursun hem de daha lezzetli olur

canlarım 4 çatal peynir tatlısı yedim- bir kupa süt içtim .
bu saatten sonra sadece bitki çayı içerim artık 5ten sonra birsey yememeye karar verdim :)

bu arada bugün 4 lt. su içtim kızlar.

kızlar akşam yemeğimi daha yemedim ama menümü bildiriyormm
sabah
patatesli yumurta
yarım dilim ekmek
2 dilim peynir

yarım elma
10 fındık

5 yk pırasa
1 dilim ekmek
pulbiberli yoğurt

1 küçük greyfurt
yarım elma

brokoli
üstüne sarımsaklı yoğurt
1 tatlı kaşığı z.yağ ile yaptığım sos dökcem afiyetle yicemm

30 dk leslie 12.5 slim in 6(slim in 6 okadar etkiliyorki beni totom çok ağrıyo)
3 lt yakın su 3ü geçer yatana kadar 2 bardak yeşil çay oda 3 olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…