menün güzel cnm.geçmiş olsun ayrıca
çok abartılı değil ama diyet menüsü de sayılmaz cnm.suntalem bisküvi nedir
sirkeli suyu bende içmeye başladım berbat bişe zar zor içiyorum
evet canım eşim yaptı o kadar ugrastı yazık netten falan buldu tarıfı bende bir dilim tadına baktım kızlara söyle kociş ısrar etti de diyopizza akşam kötü olmuş ama eşim yapmış demişsin bir sonraki mesajda o yüzden bişey diyemiycem
bende içmek istiyorum ama benim mideme dokunuyoo
azıcık kaçamak olmuş ama akşam telafi etmişin ne güzel işte:)
bende denemiştim ama midemde tutmayı başaramadım hemen bıraktım zaten.
kflexlerde de çok kalori var ya yesene yumurta peynir mis gibi :) menüde hiçbişey yok yalnız açlıktan ölmüyomusun kızım sen:)
suntelam nedir ki? Egzersizle dengeldiysen sorun yok ama keşke sabredip pizzayı ertesi gün yeseydin daha fazla yakma imkanın olurdu en azından.
geçmiş olsun.
hoşgeldiiinnn:)
güzel bir gün olmuş her zamanki gibi çarşambaya da az kaldı zaten:)
sigara sağlığa zararlıdır. İçmeseniz ne kadar güzel olacak aslında ama bırakılmıyo herhalde. Gerçi ben hiç denemedim bilmiyorum:) Geçmiş olsun çok çok dikkat et ilaçları aksatma:)
aHH 63ler 57ler bana ne kadar da uzak:/ hoşgeldinn:):)
bugüne gelelim
sabah nihateyinde 75i gösterdi tartı. Sabah sporumu yaptım 50 dk kahvaltıda tost ve yeşil çayımı içtim. Ara öğünde portakal yedim bir tane. Öğlen kapuska 4 kaşık 1 dilim çavdar ekmeği 3 kaşık yoğurt ara öğünde portakal akşam 2 ızgara tavuk minik yarım domates 1 ekmek ucu minicik.Yine 3 kaşık yoğurt. Şimdide bir bardak süt ve 2 kuru kayısı ile günü kapatıyorum. Tüm gün ödev yapmaktan pek bakamadım herkese iyi akşamlaar:)
,canım menü fena sayılmaz
ama karbon hidrat ağırlıklı olmuşş inşallah akşam pizzayıda fazla yememişsindirr
ahh kız ben sana nediyorummm
sabah k flex öğle çorba akşamda tost yemişsin 3üde karbonhidrat bari yanlarına ayran yada salata eklee tatlımmm
neyse abartılı bişe yok gayet güzel sadece işte dediğim gibi
canım spor konusunda haklısın vücudu zorlamak iyi değilll
menünde gayet güzel arkadaşnda neler neler yedin bilmiyoruz ama
geçmiş olsun tatlımmm
menü herzamanki gibi süper tatlımm
şu boraniyi çok merak ediyorum basit bişe sanırım bi ara yemekteyizde yapmışlardıı
tadı nasıl güzelmiii
menünde çok güzel canım ben çok beğendim
Günaydın hanımlar çok çok çok yorucu bir gün
Sabah 8de kalkış etrafı toplayı 50 dk spor ardından duş.
09.30da kahvaltı. 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği
11.30da 1 portakal
13.00 4 kaşık kıymalı kapuska 1 dilim çavdar ekmeği
13.30 okula gidiş akşam 7de dönüş artık o saatten sonra 1 tas salata o kadar9da hep süt içeceğim diyorum ama unutuyorum içme lazım
sütsüz olmuyor. Şimdi de ödev başındayım. :/
Herkese iyi günler şimdiden :)
ben kaçtım kızlar kaynana aradı şimdi öğlen oturmya gelıyorlarmış görümcemle :44: oğluşumu uyuttum bıraz evı toplayayım bariofff daha yemek yapcam yaaa ben ne zaman ders çalışcam bı akıl verın kızlar öptüm sizi
valla ders olayı şakaya gelmez gercekten çalışmak istiyorsan herkese söyleyip sana yardımcı olabilecek-çocuga bakabilecek
birileri varsa onlardan da yardım istemen lazım bence
sen ne kadar ciddiye alırsan insanlar da o kadar ciddiye almak zorunda kalır bu konuyu cnm
tatlılarııımmmm sarj aletim yoktu bilgisayaraımı acamıyordum 5 dk önce buldum hemen size kostum
şimdi öğle yemegim olarak, yeşil salata yiyorum sadece limonlu ve keten tohumlu . oooh misss :)
kilo veriyorum sanırım bu sabah tartıldım 65'iminsallah size cuma günü dha da güzel haberler vericem
sabahları erken uyanmaya alıstım her sabah en gec 7.30 , müthiş zamanım kalıyor kendim için ama spora popomu kaldıramıyorum yaaa
ühü
bir de spor yapsam sahane olucak su sıkılasma olayı için !
özledik tatlım sporda çok iyiydin nazar mı değdi sana
menün çok güzel cnm
bende birazdan yapaağım platesimi
slm arkadaslar ben aranıza yeni katıldım...kısaca kendimi tanıtayım ingilizce ögretmeniyim mersinin mut ilçesinde yasıyorum..2 cocougum var bir kız bir oglan kızım haziran da 3 yasında olacak oglum da haziran da 1 yasında olacak..suan oglum 8.5 aylık hala emziriyorum..kızıma ve ogluma bakıcı bakıyor ben okula basladım ..tam 63 kiloyum bakalım istediğim kiloya sütümden de olmadan inebilecek miyim...olmak istediğim kilo 57
herkese iyi akşamlar
beni yeni gelen arkadaşlar tanımayabilir. takımdaydım bir hafta öncesine kadar çok da iyi arkadaşlar edinmiştim ama işlerin yoğunluğuyla fazla paylaşımda bulunmuyorum diye yeni gelen arkadaşlara mani olmamak için gönüllü bir şekilde çıkmak istemiştim fakat geçen günler zarfında anladım ki şuraya menüyü yazmak insanın diyet günlüğü haline gelince günün sonunda neler neler yemişim diyip kendini frenleyebiliyosun yazmadığım günlerde çoook abarttım neredeyse tamamen bozdum diyeti spor bir kere bile yapmadım.şimdi cuma lisetelerinde yer alamayacak olsam bile mümkün olduğunca çok paylaşımda bulunacağım aranıza dönüyorum sadece listede adım olmayacak
gecmişolsun ttlmmmayşecim ben birkaç gün izin istiyorum
ilaç alıyorum pek iyi değilim
ama cuma günü kilomu yazarım
hepinize başarılar kızlar cuma görüşmek üzere
az önce oğlumu uyuttumm o uyudukdan sonra 30 dk leslie 10 dkda slim in 6 yaptım birazda mekik çektim
buraya girip birazda yorum yapayım sonrada ders çalışayım dedim benm oğlan uyandı şuan ayağımda sallıyorummm
ben hangi ara ders çalışcam yaaaaaa
bugünün tek güzel şeyi diyetim çok güzel devam ediyoo hiç kaçak yapmadım
merhaba kızlarr oğluşumu uyuttum şimdi spor yapcammm sonrada ders çalışayım birazz
ahh canım görmemişim yanını leslie sansone yazasan google da çıkıyor canımm evde yürüyüş programı kadın 50küsür yaşında ama 30lu yaşlarda gibi görünüyoo ben çok memnunum ilk 6 kilomu düzenli hergün yarım saat 45 dk leslie yaparak verdim tavsiye ederim ama ben sıkılmıştım artık başka şeyler denedim ama şuan tekrar düzenli yapmaya başladım 3 gündür yapıyorummtatlım sen bana leslie'yi anlat öyle git nolurrr :)
canım evinize döndünüzmüforumumuza zihin açıklığı diliyorum ben dahil ders çalışanımız çok
eşim 6 da geliyoo gelince pek giremem menümü vereyim:
sabah
tam bugday ekmegine tost
yeşil çay
öğle
gecenki domatesli bir avuç erişte
3 kayısı
2 ceviz
1 yumurta sarısı
akşama da fasulye bulgur pilavı yiycez
bu aralar ufak bi rahatsızlıktan spor yapamıyorum..
haftaya devam edebilirim spora bakalım
ahh canım görmemişim yanını leslie sansone yazasan google da çıkıyor canımm evde yürüyüş programı kadın 50küsür yaşında ama 30lu yaşlarda gibi görünüyoo ben çok memnunum ilk 6 kilomu düzenli hergün yarım saat 45 dk leslie yaparak verdim tavsiye ederim ama ben sıkılmıştım artık başka şeyler denedim ama şuan tekrar düzenli yapmaya başladım 3 gündür yapıyorumm
forumumuza zihin açıklığı diliyorum ben dahil ders çalışanımız çok
eşim 6 da geliyoo gelince pek giremem menümü vereyim:
sabah
tam bugday ekmegine tost
yeşil çay
öğle
gecenki domatesli bir avuç erişte
3 kayısı
2 ceviz
1 yumurta sarısı
akşama da fasulye bulgur pilavı yiycez
bu aralar ufak bi rahatsızlıktan spor yapamıyorum..
haftaya devam edebilirim spora bakalım
tatlım bana link atar mısın ya , ben google dan buluyorum ama hep 5 dk 10 dk videolar öyle tam bir video bulamadım 45 dklıkbende baslamak istiyoruuummm
canım beni,immmm pilav yerine mis gibi bir salata yap hem karbonhidratı abartmamıs olursun hem de daha lezzetli olur
yolladım canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?