Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

emziren bir anne için çok güzel menün tatlım bulgur plavıda sütünü de arttırır

hmm ilginçç..oluyor öyle ummadıgın şey çok farklı bir tat kataıyor ben de severim yeni şeyler denemeyi

geçenlerde hindistan cevizli kurabiye yaptım yeni bir tarifti hevesle sordum arkadasa nasıl olmus die

yüzünü burusturup dedi ki ben hind. cevizi sevmem ki

ooo kötü olmuş ben de bayılırım hindistan cevizine

saol aysem yaaaa alt komsum da diyete girdi bakalım insallah beraber veririz kilocukları okuldaki 3 arkadasım da dukan yapıolar suan o bana göre değil asla

saol aysem yaaaa alt komsum da diyete girdi bakalım insallah beraber veririz kilocukları okuldaki 3 arkadasım da dukan yapıolar suan o bana göre değil asla

ne güzel tüm çevren diyette bu daha da hırslandırıp motive eder seni.dukanda hep pretein var herhalde hep et yiyorlar ben de yapamam onu

ay evet brokoli bu kıs favorimdi :))) afiyet olsun bu arada be hasladıgım suyuna limon sıkıp içtim kocaman bir kupayla :)) tadı iyiydi tavsiye ederim

aysem işin aslı ilk 10 gun protein sonra birgun sebze bir gun protein galiba daha sonra istediğin kiloya inene kadar buna devam ediosun en son olarak da haftanın 1 gunu protein dier 6 gun istediğini yiosun

Dukanda 10 gün protein çok fazla kilosu olanlar için aslında. 7 gün en fazla iyidir ya. Ben uygulamayı denedim 3. gün bıraktım öyle her proteinde yenilmiyo sıfır yağ bilmem ne. Zor yani

Kaptanım menüyü okurken ben bile doydum şu anda nmmmm tabi çarşamba günü için olanları:):)

Bugün ödevler için günlerce kendimi o kadar kastım hocam hasta olmuş dersimiz iptal oldu o yüzden evdeydim.Menümde değişti haliyle.
08.00 50 dakika spor +duş
09.30 1 yumurta 2 çavdar ekmeği yeşil çay
11.30 1 adet portakal
14.00 1 kase mercimek çorbası 2 dilim çavdar ekmeği
16.00-bu maviyeşilin mi ne meyveli barları oluyor ya şekersiz yarım ondan yedim meyve yoktu.
19.00-Mantar sote yoğurt

Benim menümde bugünlük bu kadar:)

tatlılarım ben smdi hazırlandım kayınvalideme oturmaya gdiyorum :) bitki cayımı da yaptım termosuma koydum hiçbişi yemicem. cok iradeliyim kahretsin

yarın da istanbuldayım bliosunuz tatlılarım öptüm sizi cookkk saglıklı beslenin gelip menülerinize bakıcam tek tek

slm arkadaşlar, bugünki menüm

kahvaltı: 1/2 dlm köy ekmeği,1 tereyağında yumurta,5 yeşil zeytin, 1 dlm peynir
ara: 12 tane badem
öğle: ızgara köfte,1/2 dlm ekmek ,salata,turşu
ara: 120 kalorilik çikolata
ara: 7-8 badem, 1/2 yerli muz
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk baget,3 yk pilav,4 yk mantar sote,salata ,2 yk yoğurt

spor filan yapamadım ,yapabileceğimide zannetmiyorum bugün 8 saat dersim vardı, üstüne de nöbet. her 40 dakikada bir dersten çıktım, 3 kat indim nöbetimi tuttum geri çıktım, dersim girdim. çok yoruldum. spor yapmadan da veremem ben kilo. yememden içmemden çok kasmıyorum çünkü:-(

allah rızası için bana bi ticker
ey güzeller ....
bu arada yapmak isteyen arkadasım için bilgilerim
57 kg varmak istediğim kilo
suan 63 üm
boyum 1.66

Kızlar çok hastayım menümü bildirip uyumaya gidicem:2::2: İnşallah herkesin günü iyi geçmiştir. Öpüyorum herkesi:2:

13.3.12 MENÜ
Sabah: 1 bardak 0 yağlı süt
5 yk nesfit
1,5 yk yulaf kepeği
1 kuru kayısı
Öğle: 1 kase brokoli çorbası
1 küçük kase tonbalıklı salata
Akşam: 1 kase erişteli, tavuklu yoğurt çorbası
1 yk yağsız yoğurt
1 parça haşlanmış brokoli
* 2-2.5lt su

maşallah canım. ben niye böyle iradeli olamıyorum:-(

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/w0ONPXv/weight.png

canım bunu kaopyalar yapıştırırsan çıkar herhalde

ay saol canım ya yapıstırdım cıkar insallah

gayet saglıklı tebrikler

Kızlar çok hastayım menümü bildirip uyumaya gidicem:2::2: İnşallah herkesin günü iyi geçmiştir. Öpüyorum herkesi:2:
cok gecmiş olsun canım
menune bayıl dımmmmmmmm

helal olsun sana gitsin kilocuklarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…