canıımm farkındaysan ekmek yarım dilimtatlım menün gzeel, sabah patates- yumurta- ekmek bir arada uymamıs galiba
öğle yemeğini cok begendim, spor su şahane , basarılarının devamını diliyorum :)))
bu arada peynirin tatlısı öyle güzel oluyor kiii tanrıımm zor dayanıyorum o dolaptayken :) höşmerim aslında adı, öyle biliyorsundur belki.
patatesli yuurtada çok değildii
menün çok güzel olmuş canım öğlen az olmuşş yanına ılık süt ekleseydinnmenün güzel tatlım
benim menüm
sabah
2 haşlanmış yumurta
peynir
ceviz
3 yeşil zeytin,domates
öğlen
incir ve ceviz
akşam
mantar sote
2 kaşık pilav
2 bardak ayran ve salata
bunların hepsini senmi yapacaksın tatlımaslın bu hafta da çok güzel kg verirdim ama yarın 2 haftanın sonunda kaçamak yapacağım o yüzden 500 ile 800 gr arasında ancak veririm sanırım
katmer poğaça( mayalı)
hindistan cevizli poğaca( mayasız kabartma tozlu)
patatesli kol böreği elde açacağım hamurunu
mısır gevrekli çikolata kaplı kurabiye
sütlü bisküvili irmik tatlısı
rus salatası
nasıl kızlar
sütlü irmik tatlısını bende çok severim içine limon kabuğu rendeliyorum harika oluyoo
canım mesala havuçlu kakaolu toplar yapabilirsinsağol cnm.severim yemek,pasta yapmayı keyfim yerindeyse döktürürümacaba başka bişeyler daha elsem mi fikirlerinize açığım kızlar ne ekleyebilirim mesela
elmalı turta
patates salatası
seni kopyacı seniiiya melek çok komik bişi oldu evde brokoli vardı ben de kızlar sen flan pilav yeme diyince akşam menümü brokoliyle deiştirdim..
sonra dedim ki şakasına şu melek ne yemiş bi bakiim de kopya olsun dedim bir de baktım sen de akşam brokoli yemişsin yaaa yok artık yaa
yemin ediyom görmediydim
bende kaptanımızdan kopya çekiyorum bazen
menün gayet güzel ama keşke öğlen pilav akşam brokoli yeseymişsinayse bu sefer 57 yeter bana eee 2 cocuk anasına 54 cok zayıf yahu :)))
benim menum
sabah
1 karısık meyveli kornflakes
arada 1 kupa rezene ve bir kupa sekersiz nescafe
çglen bir tabak salata az yaglı bol limon ve sumaklı
1 adet sigara böregi
arada 1 kupa ıhlamur sekersiz tabiki bir bardak acık cay
ikindi 1 tabak brokoli salatası az yaglı limonlu ve sarımsaklı
1 kupa acık cay
1 kupa ılık süt
minik bir dilim bitter cikolata
aksam da kucuk bir kase az yaglı bulgur pilavı yiyecegim
sıvı tuketimine devam ama
geceye dogru 1 adet elmayla gunu bitirmeyi dusunuyorum :))
evet yaaa kız yarın neyapcaksın ona göre ben yapmıyımsen de mi şeker?
bizim bu karamelek arkadasla çok pişti oluyoruz da yine olmuşuz
bende çok severim özellikle sarımsaklı yoğurt üstüne az yağ ile sos yapınca enfess oluyooay evet brokoli bu kıs favorimdi :))) afiyet olsun bu arada be hasladıgım suyuna limon sıkıp içtim kocaman bir kupayla :)) tadı iyiydi tavsiye ederim
menün çok güzel canım sporunda harikaaaDukanda 10 gün protein çok fazla kilosu olanlar için aslında. 7 gün en fazla iyidir ya. Ben uygulamayı denedim 3. gün bıraktım öyle her proteinde yenilmiyo sıfır yağ bilmem ne. Zor yani
Kaptanım menüyü okurken ben bile doydum şu anda nmmmm tabi çarşamba günü için olanları:):)
Bugün ödevler için günlerce kendimi o kadar kastım hocam hasta olmuş dersimiz iptal oldu o yüzden evdeydim.Menümde değişti haliyle.
08.00 50 dakika spor +duş
09.30 1 yumurta 2 çavdar ekmeği yeşil çay
11.30 1 adet portakal
14.00 1 kase mercimek çorbası 2 dilim çavdar ekmeği
16.00-bu maviyeşilin mi ne meyveli barları oluyor ya şekersiz yarım ondan yedim meyve yoktu.
19.00-Mantar sote yoğurt
Benim menümde bugünlük bu kadar:)
akşam biraz yoğun olmuş tatlımmm pilav yediğin zaman çorba içme bilgin olsunnslm arkadaşlar, bugünki menüm
kahvaltı: 1/2 dlm köy ekmeği,1 tereyağında yumurta,5 yeşil zeytin, 1 dlm peynir
ara: 12 tane badem
öğle: ızgara köfte,1/2 dlm ekmek ,salata,turşu
ara: 120 kalorilik çikolata
ara: 7-8 badem, 1/2 yerli muz
akşam: 1 kase mercimek çorbası, 1 tavuk baget,3 yk pilav,4 yk mantar sote,salata ,2 yk yoğurt
spor filan yapamadım ,yapabileceğimide zannetmiyorum bugün8 saat dersim vardı, üstüne de nöbet. her 40 dakikada bir dersten çıktım, 3 kat indim nöbetimi tuttum geri çıktım, dersim girdim. çok yoruldum. spor yapmadan da veremem ben kilo. yememden içmemden çok kasmıyorum çünkü:-(