Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günaydın arkadaşlarr
dün müsait değildim dünkü menümü yazayım hemenn
uyanınca 500ml yeşil çay
kahvaltı çok az yedim zaten geç olduğu için 1dilim tam tahıllı ekmek, 2-3 çatal peynir, 3 zeytin

dışarı çıkmıştık eşimle, dışarıda tavuklu salata yedimm

akşam da sinemada biraz gofret ve 200ml şeker ilavesiz meyve suyu içtim, 1lt de su içtim

dünkü menüm böyle kızlar çok parlak değil ama en azından fast food yemekten kurtuldum

misafirin olmasına rağmen menünü iyi tutmuşsun canım tebrik ederimm

senin menün de fena sayılmaz canım dışarda yemene rağmen

güya bugün kaçamak günümdü sabah tartıldım reglime 1-2 gün kaldı artı çıktım 800 gr tahmin etmiştim zaten çünkü şişliği hissetmiştim
çok dikkat ettiğim halde regl yüzünde + çıkmak çok moralimi bozdu 2 haftam gitti başlayıp bitine kadar bitmez bu şişlik offfffffffff

gercekten mmi?

olsun cnm ya sen dikkat etmeye devam et şişlik gidince bi bakcaksısn 1-2 kilo birden vermişsin..

şekerim ya okurken yoruldum ne ilginç bir akşam yemegi

meraba kıslar

dün aksam yemekten sonra biraz

fındık, kayısı, ceviz yediydim yeşil çayla itiraf ediim ööle baslıyım:

menüm:

sabah

1 yumurta sarısı

1 bardak süt

yarım dilim ıspanaklı börek

öğle

1 tabak kurusafulye

2 kasık yogurt

akşam

tarhana çorbası yapcam fasulye midemi çok rahatsız etti aksam yimiycem

aralarda da meyve yiycem acıkırsam..

bir de yeşil çay

naber kızlar?
benim sabah kahvaltım şekersiz neskafe, haşlanmış yumurta , iki lokma kaymak sürülmüş ekmek
öğle bir kase yoğurt çorbası yarım dilim ekmek

şimdilik iyi gidiyorum ama bakalım akşama kısmet

bugünki menüm:
kahvaltı:
1 dlm köy ekmeği
1 tk taze krema peyniri
1/2 dlm beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 sb süt
1/2 yerli muz
1/4 dlm elma

ara: 4 parmak kalınlığında cevizli sucuk

öğle:

sucuklu yumurta,
7 yeşil zeytin
1 dlm köy ekmeği

ara:

4 parmak kalınlığında cevizli sucuk

akşam:

4 yk taze fasulye
tavuk sote
2 yk yoğurt
1 kase mercimek çorbası
bol salata
1 dlm ekmek yemeyi planlıyorum

ara: fındık badem, veya meyve süt

cnm ya biraz çok olmuş gibi geldi bana..

cevizli sucuk

muz

sucuklu yumurta

tavuk sote-fasulye-mercimek çorbası hepsi bir ögünde...

aralarda hiç meyve yemedim akşam yemekten sonra çay vaktinde acıkırsam belki yerim..

tarhana çorbasının yanında az da tavuk soteleyim diyorum üstüne az zeytinyagı limon..hibriti görünce iştahım açıldı

ayrıca toplam 12 yeşil zeytin de çok..fındık badem vs de dikkatli yenmeli..

herkes beni eleştirdiğine göre hakkaten çok yiyorum galiba:-( azar azar yiyorum ama , miktar olarak çok abartmıyorum çeşit fazla olsa da. ara öğünlerimin kalorisi de 150 yi geçmez mesela. veririm inşallah. aksi de pek sürpriz olmaz gerçi.....

herkes beni eleştirdiğine göre hakkaten çok yiyorum galiba:-( azar azar yiyorum ama , miktar olarak çok abartmıyorum çeşit fazla olsa da. ara öğünlerimin kalorisi de 150 yi geçmez mesela. veririm inşallah. aksi de pek sürpriz olmaz gerçi.....

hibrit menün çok eğlenceli :) zevkli gözüktü gözüme:):)

benim menümm:)
08.30 1/4 simit
11.00- Mavi yeşilin şekersiz çikolatası yarım 20 gr falan sanırsam
14.30-1 kase mercimek çorbası içine 1 dilim çavdar ekmeği
18.00 mantar sote yoğurt
şimdilik 1.5 litre su yatana kadar 2.5 litre olur arada bir de yeşil çay içerim oldu bittii:)

ödeve daldım ne spor var bugün ne ara öğün bugünü pek beğenmedim ama bu hafta 1 kilo verebilirim gibime geliyor:) bugün öğlen giyinik tartıldım aynı geldiğime göre inme var sanırım az da olsa:):)

menün bence çok güzel cnm..

ödev askına da hayran kaldım ayrıca..

sıkma canını bu çok normal bişey bu dönemde, önüne geçmenin imkanı yok, hem bittikten sonra daha güzel oluyo bir anda daha çok kilo vermiş oluyosun tartıya çıkınca

beni bu programlar mahvetti
bi yere davetliydim gene ve gene aksadı benim menü :25 ama kahvaltı ve akşam yemeğiyle topralyacam ben onuu
uyanınca 500ml yeşil çay içtim
kahvaltı 1 haşlanmış yumurta,6siyah zeytin, beyaz peynir 2-3 parça bu kadar

ara keten tohumlu light yoğurt

öğlen oraya davetliydim açık büfe vardı
pirinç salatası 2 kaşık, 1 dilim börek ince uzun, 1 poğaça,küçük küçük şeylerdi hepsi şekersiz çay içtim. ordan geldikten sonra en uzak markete kadar gittim alışverişe yürüyerek yakayım diye yediklerimi

akşam da ayran ve acıkırsam karnıbahar yiyecem 2-3 kaşık o kadar

form çayı demledim 1 fincan onu içecem,eşim gelmeden de platesimi yapayımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…