Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar bugün misafirlikteydim ondan gremedim hiç ama şimdi çıkcamm
çünkü yemek hazırlıcammm
sabah
2 dilim tahıllı ekmek arası azkaşar 3 ince dilim sucuklu tost
domates
2 zeytin

yarım havuç

7 mercimekli köfte(misafirlikteydim)
1 bardak aztuzlu ayran
salata

1 çaybardağı salep bol tarçınlıydıı

akşamı daha yemedim ama ızgara tavuk varr şu tavukçular yapıyor yaa tüm pilici kızartıyrlar ondan ama derisini yemem zaten deri sevmem
1 but tavuk yerim
bide salata
1 bardakda ayran içerim gene

spor yapmadım bugün heryerim tutulmuş slimin6 dan dolayı totom çok ağrıyoo ama genede yarım saat bisiklet bincem akşama
suyum 2 lt geçti 3 olurr yeşil çayda 1 bardak oda 2 olur

menün bence çok güzel cnm..

ödev askına da hayran kaldım ayrıca..

teşekkür ederimmm çikolata kısmı canımı sıkmıştı aslında neyse 1 millik yürüyüşü yaptım hiç spor olmamasından iyidir yer hareketlerine halim kalmadı neyse bu mil yorucuydu en azından.Senin menüde çok güzel tarhana mmm çokta severimmm:=) ödev aşkıma bu dönem bende hayranım son sınıf son dönem sayın hocam çok renkli bir kişilik olduğundan ödevleri aksatmamaya çalışıyorum. Derste not aldırmadığından ve de kaynak belirtmediğinden tek çözüm ödevler ah ödevler ödevler her haftada üstüne ekliyor :/

sıkma canını bu çok normal bişey bu dönemde, önüne geçmenin imkanı yok, hem bittikten sonra daha güzel oluyo bir anda daha çok kilo vermiş oluyosun tartıya çıkınca

evet kesinlikle katılıyorum regli şişkinliği hiç yoktan 2 kilo ekliyor. Bunun için malum bol bol su içmek gerek. Ayrıca şişlikler 4. günden sonra yavaş yavaş iniyormuş. Bir de tatlı krizinin muhtemel sebebi karbonhidrat alımının az olması dolayısıylaymış. Okuduklarım bu yönde. :)

menü güzel sorun yok gördüm tavukda ekliyormuşsun akşam yemeğine gene piştiiii
ben bu menüyü hiç ama hiç beğenmedim tatlımmmm
hadi yemeklerin iyi diyelim ama aralardaki 4 parmak kalınlığındaki cevizli sucuk nee
o cevizli sucuk bayağı kalın bişe bide 4 parmak kalınlığında yemişsinnn bide 2 aradada yemişsin
bence onu menülerinden çıkar akşamki menündende yaa çorbayı yada ekmeği çıkar tatlımm
vallahi seni sıkı takibe alıyorumm bilgin olsunn
menü sorunsuz canım
o mavi yeşilin çikolatası nasıl bişe bilmiyorum onun hakkında yorum yapamıcamm
spor içinde geçdeğil akşam yapabilirsinn

öğlen kötü olmuşş
zaten o proğramlardaa diyet usulü bişe olmazzz

menü sorunsuz canım
o mavi yeşilin çikolatası nasıl bişe bilmiyorum onun hakkında yorum yapamıcamm
spor içinde geçdeğil akşam yapabilirsinn

teşekkür ederimmm. Çikolatanın üzerinde şekersiz yazıyor ama bende anlamadım yarısını yedim zaten. en azından 20 dakikalık aerobik ile yakmışımdır onu da diye düşünüyorum:):) daha fazla spora halim yok bugün

kızlar selam

bugünkü menüm

sabah
maydonozlu peynırlı omlet
1 dilim çav. ekmk
sekersiz cay

ara
yeşilçayla kellog k bar yedim

öğle 6 kasık kuru fasulye 2 kasık pilav

ara 2 elma

akşam
1 kase kısır bol marul

yatmadan da süt içerim herhlde 1 lt su içtim

merhaba canım keten tohumu iştah açıyo diye duymuştum ben ama sende öle bişey oldu mu bende almayı düşünüyorum da davet açık büfe olmasına ragmen bence abartmamışsın zaten akşam ki menünde telafı edıyo öğleni

kızlarr akşam yemeği yemedim ekstradann ve 35 dk plates yaptım selülit savar zaten midem kötüydü gündüz yediklerimden akşam yemedim daha iyi oldu, maden suyu içtim 1 şişe

canım keten tohumu mide rahatsızlıklarına iyi geliyo dogru ama iştah açma kısmını hiç duymadım, sindirimi düzenliyo zayıflama programlarında özellikle öneriliyo 1 yemek kaşığı günde..bir de kullanırken bol sıvı tüketmek önemlii

menün dengeli olmuş canım, yanlız su miktarını arttırmalısın

mercimek köftelerr, salep olmamış tatlım ama misafirliktesin malum en iyi ben anlarım senii

menün güzel canım, arada bişeyler daha yeseydin olurdu ama şu anki hali de iyi... benimde ders çalışmam lazım ama çok az zaman ayırıyorum şu ara, az kaldı halbuki

menünü beğendim tatlım, böreği dengeli yemişsin bravo

herşeyden az az var ama çok şey var canım.. çok çeşidi bir arada yemek de doğru değil

Kızlaaar hasta olduğum için çok yazamıyorum, kusura bakmayın. :2:Bugün boğazım biraz iyi oldu, yutkunabiliyorum. Ama çok halsizim, metrobüste bayılıcam sandım. Bir an önce iyileşiyim de kurtulayım ya

menün güzel canım kısırda 1 kase çok değilmişş
dengelii
suyunu artırırsan çok faydasını görceksen
bende günde 1 tatlı kaşığı 1 bardak su ile içiyorm tabi günde 3 lt ye yakın su içiyormm

mercimek köftelerr, salep olmamış tatlım ama misafirliktesin malum en iyi ben anlarım senii
aslında mercimek köfteler çok büyük değildi minik minik yapmışlar salepde 1 çaybardağıydı vallahii
öylen çok fazla yemedim aslında tabağımda 20tane köfte vardı sanırım 7 tanesini yedim ama beni çok şişirdiii

geçmiş olsun tatlımm dikkat et bu havalarda çabuk hasta olunuyoo

14.3.12 MENÜ
Sabah: 1 sb 0 yağlı süt
1,5 yk yulaf kepeği
5 yk nesfit
1 kuru kayısı
Ara: 2 kivi
Öğle: 1 kase çorba
1 kepçe cacık
1 yemek kaşığı patates püresi
1 küçük köfte
Akşam: 2 kivi
*3 lt su

öncelikle hepinizi tebrik ediyorum menulerinize baktım cok guzel ve de saglıklı kimse asırıya kacmamıs....
ben de bugun bir değişiklik yapıp ip aldım artık ip atlıyacagım nasıl olsa apartmanın altı boş :)))
bugun 100 tane cektim ve yarım saat yürüdüm tempolu...
menum ise söle

sabah bir kase yulaf ve 1 bardak ılık su

ara ögunde 2 kupa ıhlamur ve rezene
sekersiz neskafe

öglen bol yesillikli zeytin salatası ve bir kucuk kase tavuklu az yaglı nohut

2 kupa acık sekersiz cay

arada 1 .5 elma arjantin ekşi olandan

1 kupa acık cay

yarım dilim kek ev yapımı az yaglı

aksam bir tabak zeytinyaglı pırasa bol limonlu

2 kupa acık cay

şimdiden sonra bir sey yemem bugunluk bu kadar :)))

bu arada spiralim kaymaz di mi kızlar takan ebeye sordum hiçbişi olmaz dedi sizce ip atlamasam mı mekik de cekecektim oysaki korkytum bak şimdi

senn menün de çok güzel canım tebrikler..

tuhafım sennki de çok güsel yulaf kepegini nasıl yiyosun nası bişi ayrıca gecmiş olsun bebegem..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…