Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

sorma cnm gecen hafta pazar yaptım böregi 2 haftada toplam 2 dilim bile yememişimdir..canım da çekmedi..

aksam yemegindeki tavuktan tutturmusum şekerim..çorbaın yanına biraz tavuk sotelemiştim..

slm herkese menü üpaylaşayım

sabah
bir simit
bir şekersiz çay

öğle
bir kase tel şehriye çorbası
biraz yoğurt

akşam
bir kase buğday çorbası
bir tane kuru biber dolması
4 tane zeytinyağlı sarma

2 litre su ( sonunda başardım )
2 kupa elma çayı

gece eşimle çay muhabbetini de iki tane pötibörle atlattım

naber kızlar?
benim menümde
sabah haşlanmış yumurta şekersiz neskafe
öğle bir kase yoğurt çorbası
ara az patlamış mısır
akşam kıymalı kapuska , az yağsız makarna yoğurt
bir kase puding
bir türk kahvesi
bir litrede yeşil çay

e fena değil yani dimi

tuhafım sennki de çok güsel yulaf kepegini nasıl yiyosun nası bişi ayrıca gecmiş olsun bebegem..
Yulaf kepeğini Dukan diyetinin kitabında okumuştum canım. Bilimsel olarak çok tok tuttuğu, bağırsakları çalıştırdığı falan kanıtlanmış. Zayıflama diyeti yapanlara her gün 1.5 yk tavsiye ediyorlar. Ben nesfite karıştırıp sütle yiyorum.

Puding haricinde mükemmel canım. Zaten puding de diyet yaparken haftada bir - iki defa tüketilebilecek bir tatlı. Çok güzel olmuş menün.:13:

Yoğun karbonhidratlı olmuş canım menün. Akşam ki dolma içi pirinçlerin olmasaymış çok iyiymiş:13:

Sporun da menün de harika canım. Helal olsun. Sizi gördükçe bende spor yapmak istiyorum. Ama vizelerden sonraya kalacak belli ki:26:

Canım öğlede kuru fasulye pilav yemişken akşam kısır yemesen daha iyiymiş. Menün gayet güzel. Bir de o kellog k barlara dikkat et. Okadar lezzetli şeyler ki insanın bir kaç tane yiyesi geliyor. En azından benim

Günaydın bebikleriiiimmmm Bugün biraz daha iyiyim. Hazırlanıp okula gideceğim, sonra da işe gideceğim. Dün kredi kartı borcumu da kapadım. Ona da ayrı bir mutluyum. Herkesin günü süper geçsin inşallaaah:116:

tatlılarım ben geldiiiimmmmm :)

dün günüm cok güzel gecti, alısveriş de yaptım uzun zaman sonra ve rtık small almak ne güzel bir duygu yaaa :) henüz istediğim kiloya ulasmıs olmasam da spor bedeni daha da küç.ültüor sanırım sahane!

aksam da nişanlımla ananemlerdeydik herkes bana baskı yapıyor artık rejim yapma kasık kadar yüzün kaldı, bak belin kalmamıs bilmem ne :) ay bunları da mı duyucaktım en son sen kilo mu aldın aaaa ne yapmıssın kendine ne güzel kızdın sen zayıfla gibi sözler duyuyordum cok mutlu oluyoruum yasasın :))) ayrıca önceki gece canım kayınvalidem de gülşah cok zayıflamıssın sen aaa cok belli oluyo zayıfladıgın dedi ayrı bir sevdim cici annemi :))))

öyle işte tatlılarım, ayrıca dün alısverişte hep eski bedenimi istedim kabinde, oradaki kız da ' o size büyük gelir sunu veriyim' falan dedi , kabinde kıs kıs gülüyorum kendi kendime mutluluktan :) olmayan kotlarımı, artık dügmesini bile acmadan giyebiliyorum yaaa yasasın saglıklı hayat

ayrıca geceleri asla bana kimse birsey yediremiyor, ne yeniyorsa peçeteyle eve getiriyorum sabah yiyorum. mesela önceki gece kuruyemiş ıvır zıvır vardı cayın yanında bir tane almadım, herkese de lütfen kırılmayın ama bozamıyorum diyip yanıma alıyorum yaptıklarını, hem kırılmıyorlar hem ben nasıl olsa sabah yiceksin gülşah dayan diyerek irademe sahip oluyorum :) dün gece de dedem kestane yapmıs nişanlım profiterol yedi - nsıl dayanamadığımı biliyosunuz- amaaaa tek bir lokma yemedim yaaa hayranım kendime 4 tek kestane ayırdım kenara bugün yicem, profiterole dayanmak için de kendime bir kaşık yesen nolucak sacmalama zayıflık sana daha cok yakısıyor onca zaman yediklerin yeter falan diyorum :))) 5ten sonra asla birsey yemiyorum artık ve bir haftada bile göbeğim içine kactı cook mutluyum cook

tatlım gecmişolsuuunn neyse bu sabah güzel haberlerinle uyandık bak :)

bebişim tatlı yemek istediğinde mümkün oldugunca gündüz ye, gece yaptıysan da ertesi gün gündüze sakla hakkını . gece 3-4 kat daha fazla kalori oluyor hoopp göbeğe :) ama onun dısında menün fena değil, az az oldugu için mısır da rejimde yenebiliyor

bebişim birazcık karbonhidrat agırlıklı olmus, ama ögünlerini az az yemen güzel, bugün biraz daha protein günü yaparsan cok güzel olur :)

canım menü süper spor süpr spiral konusunda henüz yorum yapamıyorum :) ama kaymaz heralde ya o kadar kolay kaycak bişi olmaması lazım , dogum kontrolü gibi önemli bir konuda dikkat etmişlerdr heralde saglamlıgına :)

tatlım menü güzel su cok güzel , aksam yemegin cok az olmus bir bardak süt ekleyebilirsin birsey yemek istemediğinde hem ytok tutar hem açlıktan güçsüz kalmazsın gayet saglıklı

kızlar 30 dk bisiklet bindimm 10 dk da slim in 6 yaptımm süper olduu

harikasıınnn

yolda ve koşuşturmada oldugum için cok düzgün öğünler yapamadım ama elimden geldiğince yedim

sabah - iki büyük kupa süt - kahve kattım içine ( erken yola cıkmak için kosuyorduk)

öğle - bir büyük kase yogurt

aksam 16.30 - 4 kasık hünkar begendi
- 3 catal pilav ( bunların hepsi bir el içini geçmicek kadar yer kaplıyordu az yani :)))
- ice tea - 28 kcal

ara - 1 sekersiz cay

Spor : kosmaca alısveriş :)
Su : 1 lt. dısarıda oldugum için cok içemedim, dısarılarda tuvalete girmeyi hiç sevmem

süper değil ama fena da değil hakkaten şekerim..

güzelmiş menün cnm az yemişsin hatta ama çok yemekten iyidir

afiyet olsun cnm güzelmiş..

biraz fazla karbonhidrat var sanki ama bence iyi :)

kıymalı kapuska ben bir öğün zor dayandım sevmiyorum ya pudingi öğleden sonraki ara öğününde yesen senin için daha iyi yakması kolay olur. Ayrıca diyetisyenler haftada bir gün sütlü tatlı veriyorlar. 1 bardak süt yerine geçiyo. light pudingse bir de :)Makarnanın düşmanı yoğurt ya ayrı düşünemesemde ayırmamız gerek :/

süte katıp nasıl yiyebiliyorsun onu ya ben hiç sevmemiştim. Evde duruyo benimde normalde 1.5 kaşıktan krep tarifinden yapıyordum ama bıktım resmen ondan.

Ayrıca çoook geçmiş olsun. Kendine dikkat et rejim yapcam diye vitamini eksik etme sakın yoksa toparlayamazsın.

menü koşuşturmalı ve gayet güzel. Ayrıca ahhh bende senin gibi hissetmek istiyorum ama daha çooook uzun yolum var.

Bugünkü menüm gayet az ve ağır bir menü oldu :/
08.00*Sabah: 2 minik çavdar erkmeği arası azıcık peynirle tost
12.00- Mercimek çorbası+1 dilim çavdar ekmeği içine
16.30-Tombik döner ekmek+ ayran düşünmekteyim
Sonrasında başka bir şey yemeyeceğim

Ayrıca 1 saat sporumu yaptım. Bugün annemle sinemaya gideceğiz. Uzuuun bir aradan sonra anne kız keyif yapcaz. Bugün biraz ödün verebileceğimi düşündüm. Hem sporumuda tam yaptım. Akşam eve gelince de leslieden 1 mil yürüyüş yaparım. Akmasa da damlar azıcıkta olsa dengeler diye düşünüyorum.

Bir de merak ettiğim biz yeni üyeler bildirim yapacak mıyız yarın için?

hmm tombik ekmek hıı...tombik..ne tatlıymış adı di mi..tombik ekmek..tombik tavuklumakarna..:124:

ders çalışmaktan kafayı yimek üzereyim galiba..

kızlar naber?
puding için benim oğlum gece süt içmiyor çabucak yapıyorum sütlü tatlı bari yesin diye ama en azından gündüze saklayabilirim hakkımı sağol gülşahçım
kahvaltım şekersiz neskafe, bir dilim yumurtalı ekmek
öğle salçalı makarna ayran
akşama kıymalı kapuska salata olur ben sebze yemeklerini çok severim
dahada yemem malum perşembe akşamı :)

benimde canım çok fena dürüm çekiyor turşulu murşulu, eğer yarın zayıflamış çıkarsam hafta sonu yicem
kızlar bişey sorucam makarna yoğurtla yemenin ne sakıncası var? bilmediğimden soruyorum

menün iyi cnm afiyet olsun..

Ben de menümü vereyim:

Sabah

1 dilim tam bugday ekmegi

1 tatlı kaşığından az bal

1 kk peynir

yeşil çay

1 kuru kayısı

2 fındık

öğle

1 bucuk kase tarhana çorbası

yarım dilim ekmek

3-4 küçük turşu

10 badem

ara

1 tatlı tabagı karısık meyve

akşam

tavuklu salata yiycem..

yanına da ayran

acıkırsam belki suntalem bisküvi yerim bir iki tane..

slm kızlar, işten yeni geldim,çok yorulmuşum. gerçi bugün nedense sabahtan beri yorgunum. uyanamadım bir türlü, öyle olunca doğru düzgün kahvaltı da yapamadım. neyse yazayım menümü de görün.

kahvaltı: 1sb süt, 1dlm patatesli börek
öğle: 3 yk taze fasulye,1 dlm peynir,4 zeytin,1 yumurta,1 dlm patatesli börek
ara: 15 badem
akşam:???? akşama yasin günüm var, ara öğünümü biraz önce yaptım. yemeğimi yesem gün de mı yemesem ya da akşam yemeği yemeyip orada mı bir şeyler yesem karar veremedim. çeşidi de bol yapıyorlar, salatalar filan,sağlıklı şeyler de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…