benimde canım çok fena dürüm çekiyor turşulu murşulu, eğer yarın zayıflamış çıkarsam hafta sonu yicem
kızlar bişey sorucam makarna yoğurtla yemenin ne sakıncası var? bilmediğimden soruyorum
hmm tombik ekmek hıı...tombik..ne tatlıymış adı di mi..tombik ekmek..tombik tavuklumakarna..:124:
ders çalışmaktan kafayı yimek üzereyim galiba..
Ben de menümü vereyim:
Sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
1 tatlı kaşığından az bal
1 kk peynir
yeşil çay
1 kuru kayısı
2 fındık
öğle
1 bucuk kase tarhana çorbası
yarım dilim ekmek
3-4 küçük turşu
10 badem
ara
1 tatlı tabagı karısık meyve
akşam
tavuklu salata yiycem..
yanına da ayran
acıkırsam belki suntalem bisküvi yerim bir iki tane..
huzursuzluk çok kötü canım inşallah kısa zamanda çözümlenirmerhaba kızlarr bugün giremedimm
ailevi meselelerim varr çok mutsuzumm(
menümü yazayımm
sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
arayok
1 paket çubuk kraker
1 muz(anamur)
akşamada balık salata var
öğlen dışardaydım ondan kraker yedim
su 1 lt bile olmadıı yatana kadar 1buçuk yaparım
spor yok yapamamdaa yeşil çayda içmedim akşam içerim
sen neye çalışıyorsun peki merak ettim şmdi:)
menün çok güzel :):)
bendeeee tombikcik döneri aldım içindeki turşuyu patatesi salatayı çıkardım sadece döner ekmek kaldık öyle. Sonra ortadan ikiye böldüm o şekilde yedim yanında da ayran içtimm
vicdan yapmamak adına eve geldimm 2 milcik yürüyüş yaptımm leslie ile sabahta 60 dk spor yapmıştım akşam 7 gibi 2 kuru kayısı yerim bağırsaklarım çalışsın diye günü kurtarırırm umarım
14.3.12 MENÜ
Sabah: 1 sb 0 yağlı süt
1,5 yk yulaf kepeği
5 yk nesfit
1 kuru kayısı
Ara: 2 kivi
Öğle: 1 kase çorba
1 kepçe cacık
1 yemek kaşığı patates püresi
1 küçük köfte
Akşam: 2 kivi
*3 lt su
huzursuzluk çok kötü canım inşallah kısa zamanda çözümlenir
menünde güzel bu arada
kızlar ben 5 te kapuska bir dilim ekmek yedim ama gece kesin acıkırım ne önerirsiniz
1-yağsız salata, 2-elma, 3-süt içmem ama salep falan olabilir
aklımdan çikolatalı kekler falan geçiyor ama düşünmemeye çalışıyorum :)))
merhaba kızlarr bugün giremedimm
ailevi meselelerim varr çok mutsuzumm(
menümü yazayımm
sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
arayok
1 paket çubuk kraker
1 muz(anamur)
akşamada balık salata var
öğlen dışardaydım ondan kraker yedim
su 1 lt bile olmadıı yatana kadar 1buçuk yaparım
spor yok yapamamdaa yeşil çayda içmedim akşam içerim
slm kızlar, işten yeni geldim,çok yorulmuşum. gerçi bugün nedense sabahtan beri yorgunum. uyanamadım bir türlü, öyle olunca doğru düzgün kahvaltı da yapamadım. neyse yazayım menümü de görün.
kahvaltı: 1sb süt, 1dlm patatesli börek
öğle: 3 yk taze fasulye,1 dlm peynir,4 zeytin,1 yumurta,1 dlm patatesli börek
ara: 15 badem
akşam:???? akşama yasin günüm var, ara öğünümü biraz önce yaptım. yemeğimi yesem gün de mı yemesem ya da akşam yemeği yemeyip orada mı bir şeyler yesem karar veremedim. çeşidi de bol yapıyorlar, salatalar filan,sağlıklı şeyler de oluyor.
şekerleriiiiiiiim yarın cici annemin günü vaaarr oraya gitcem hem yardıma hem gelin göstermece falan işte :)) mamalardan cok yemicem söz veriyorum. yarın sabah da tartı günü allaaahhhhh
sen neye çalışıyorsun peki merak ettim şmdi:)
menün çok güzel :):)
bendeeee tombikcik döneri aldım içindeki turşuyu patatesi salatayı çıkardım sadece döner ekmek kaldık öyle. Sonra ortadan ikiye böldüm o şekilde yedim yanında da ayran içtimm
vicdan yapmamak adına eve geldimm 2 milcik yürüyüş yaptımm leslie ile sabahta 60 dk spor yapmıştım akşam 7 gibi 2 kuru kayısı yerim bağırsaklarım çalışsın diye günü kurtarırırm umarım
mesjını okuyunca kendi nişanlılık dönemlerimi hatırladım :))))) canımcım demek artık small alıyorsun aayyyy ne güzel ne güzel darısı başımıza inşaallah
şekerleriiiiiiiim yarın cici annemin günü vaaarr oraya gitcem hem yardıma hem gelin göstermece falan işte :)) mamalardan cok yemicem söz veriyorum. yarın sabah da tartı günü allaaahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?