Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

benimde canım çok fena dürüm çekiyor turşulu murşulu, eğer yarın zayıflamış çıkarsam hafta sonu yicem
kızlar bişey sorucam makarna yoğurtla yemenin ne sakıncası var? bilmediğimden soruyorum

bence bir sakıncası yok. karbonhidratla protein bir arada alındığında yağ olarak depolandığını söyleyenler var ama ben sürekli karbonhidratların yanına protein alırım. çünkü doktorum öyle söyledi kana daha yavaş geçermiş karbonhidrat, proteinle alınınca. dolayısıyla hemen insülin salgılanmazmış ve acıkmayı engellermiş.insülin salgılanması iyi bir şey değil. salgılanınca ne var ne yok depolanıyor. acıkıyorsun.
diyet konusunda kesin doğrular yok maalesef. o nedenle herkes kendi metabolizmasını tanıyıp ona göre davranmalı bence. bilim insanları bile çatışıyor bu konularda.

Son düzenleme:
merhaba kızlarr bugün giremedimm
ailevi meselelerim varr çok mutsuzumm(
menümü yazayımm
sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek

arayok

1 paket çubuk kraker

1 muz(anamur)

akşamada balık salata var

öğlen dışardaydım ondan kraker yedim
su 1 lt bile olmadıı yatana kadar 1buçuk yaparım
spor yok yapamamdaa yeşil çayda içmedim akşam içerim

hmm tombik ekmek hıı...tombik..ne tatlıymış adı di mi..tombik ekmek..tombik tavuklumakarna..:124:

ders çalışmaktan kafayı yimek üzereyim galiba..

sen neye çalışıyorsun peki merak ettim şmdi:)

menün çok güzel :):)

bendeeee tombikcik döneri aldım içindeki turşuyu patatesi salatayı çıkardım sadece döner ekmek kaldık öyle. Sonra ortadan ikiye böldüm o şekilde yedim yanında da ayran içtimm
vicdan yapmamak adına eve geldimm 2 milcik yürüyüş yaptımm leslie ile sabahta 60 dk spor yapmıştım akşam 7 gibi 2 kuru kayısı yerim bağırsaklarım çalışsın diye günü kurtarırırm umarım

kızlar simdi eve geldim , bu saatten sonra birsey yemicem o yzden menümü yazıyorum

sabah - 1 simit ve sekersiz cay
öğle - 3 köfte, 5 patates, marul havuç domates
- 1 dilim beyaz ekmek
- 1 ayran

ara - 3 sekersiz cay
- 1 sekersiz sütlü nescafe

aksam - 1 dilim pasta ( tontoş ananemin dogumn gününü kutluyoruz yemesem olmazdı :))
- 1 hurma ( dedeme hacılar getirmiş onu da yemesem olmazdı :)

simdiye kadar 1 lt su içtim kızlar ama yatana dek 2,5 ltreyi bulur..
bugün de sporsuz bitti ne yazıkkiiiii

huzursuzluk çok kötü canım inşallah kısa zamanda çözümlenir
menünde güzel bu arada

kızlar ben 5 te kapuska bir dilim ekmek yedim ama gece kesin acıkırım ne önerirsiniz

1-yağsız salata, 2-elma, 3-süt içmem ama salep falan olabilir

aklımdan çikolatalı kekler falan geçiyor ama düşünmemeye çalışıyorum :)))

karamelekcim sorunların çözümlenir inş. kısa zamanda

kıszlar çok yorgumum 2 gündür çok yoğunum valla

saol bebişim, ben de yüksek flan yapıorum da ona çalışıorum..oku oku bitmez yaane bu okullar..:124:

şekerleriiiiiiiim yarın cici annemin günü vaaarr oraya gitcem hem yardıma hem gelin göstermece falan işte :)) mamalardan cok yemicem söz veriyorum. yarın sabah da tartı günü allaaahhhhh

tatlım bişey sorcam yulaf kepeğini nerden temin ediyorsun ben bulamadım eti nin yulaf ezmesini aldım acaba aynı şey mi bilmiyorum. bu arada kellog k barlara dikkat et demişsin ben çikolataya acaip düşkünüm artık k bar yiyorum çikolata isteğimi bastırmk için

salepi ben de merak ediorum biraz şüpheli ama digerlerinde sorun yok cnm..

inşallah hallolur cnm içini karartma..

cevizli sucuk olmayınca menün güzel duruyo cnm

şekerleriiiiiiiim yarın cici annemin günü vaaarr oraya gitcem hem yardıma hem gelin göstermece falan işte :)) mamalardan cok yemicem söz veriyorum. yarın sabah da tartı günü allaaahhhhh

mesjını okuyunca kendi nişanlılık dönemlerimi hatırladım :))))) canımcım demek artık small alıyorsun aayyyy ne güzel ne güzel darısı başımıza inşaallah

ben de zaten o içine koydukları turşuları sevmem genelde..

bir de kayısıyı ben de yiyorum aynı sebepten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…