Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

merhaba kızlar daha yeni geldim annemden annemin balkon cam balkon yaptıyoruz da annem çalıştıgı için ben ilgilenmek zorunda kaldım daha iş var şofben falan da değişcek bugünkü menümü yazayım

sabah
1 kase müsli ve yulaf ezmesi karıstırıp sütle yedim

ara yeşil çay ve galeta 2 adet

öğle kıymalı yumurta bir dilim ekmek

akşam da

2 adet bıber dolması ve sarma 3 adet ve yoğurt

yatmadan meyva yerım herhalde

1.5 lt su içebildim(((

menün çok güsel cnm...

menün çok güsel cnm...

menün güsel cnm..ben kacıorum öptüm sizi güseller..

kızlarr nasılsınızz bakayımm
benim menüü
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,2 sosis, çok az patates kızartması, zeytin 4 adet, 4 çk çilek reçeli
1.5 dilim tam tahıllı ekmek, peynir, şekersiz çay

öğlen kase light yoğurt 1 yemek kaşığı keten tohumu ile
3-4 kaşık karnıbahar

akşam fırında tavuk yağsız yerlerinden yedim
bulgur pilavı 5 kaşık, ayran 300ml

su 1,5 lt ama artar
spor ve bitki çayıni da ilerleyen saatlerde yazarım

evde olmamana rağmen menün iyi canım

Kahvaltını baya dolu dolu yapmışsın yahu Neyseki öğle, akşam menülerin gayet iyi canım.:13:

Tatlım şu dolmacıkları öğlene alsan ya Ay çok severim biber dolmasını da sarmayı da! Hatta en sevdiğim iki yemek diyebilirim. Neyse başka şeyler düşünüyorum. Çiçekler böcekler kuşlaaaağr

Aktardan alıyorum canım. Zaten bi kutu alıyorum baya gidiyor. Kellog barların tadı çok güzel yaaa Bende tatlıya çok düşkünüm ama elime alınca abartıyorum biliyorum. O yüzden en azından ilk bir ay diyet abur cubur ve kuruyemiş bana yasak:26:

Canım 5 kızarmış patates o menünde ki herhalde değil mi? Bugün biraz ödül günü gibi olmuş. Yarın daha sıkı diyet yaparsan dengelenir bence.

Gayet iyi bence menün canım. Neden mutsuzsun ki:44: İnşallah büyük bir problem yoktur. Aile sonuçta bir şekilde çözülür.

kızlar kusura bakmayın 2 gündür çok yoğun ve yorgunum menülerinizi takip edemedim 2 gündür şimdi de okuyamıyorum bile yorgunluktan.

bugün menümü yazmayayım bişey yemedim sayılır

yeni arkadaşlar yarın 10,30 a kadar, gecen cumaki kg ve hedef kg da eklemeyi unutmayın yarın

Menün süper bence tatlım. Hiçbir fazlası yok, sadece bademler birazcık çok okadar. Beni acıktırıyorlar, seni tok tutuyorsa çok iyi yapmışsın tabi canım.:13: Nesfit gevrekle birlikte olunca tadı pek gelmiyor bile canım. Baya faydalıymış bende deniyorum bakalım..Ayrıca teşekkür ederim. Vitaminsizlikten değilde sigaradan oluyor. İlaçlarımı alıyorum az buz kendime geldim.Bugünkü menün bol karbonhidratlı olmuş tatlım. Yarın biraz daha sebzeli, proteinli yaparsın dengeler Teşekkür ederim bebeğiiim Haklısın canım sütümü de ekliycem bakalım

15.3.12 MENÜ
Sabah:1 sb 0 yağlı süt
1,5 yk nesfit
1 kuru kayısı
Öğle:2 dilim çavdar ekmeği arasına 1 kk peynir
Akşam:1 köfte
2 kivi
*2,5lt su

bugünkü menü

sabah
bir kase sütlü nesfit

öğle
bir kase buğday çorbası
iki tane kuru biber dolması

akşam
bir tabak tavuk kavurma ama yağ yok denecek kadar az
bol yeşillik salata

1.5 litre su spor yine yok

ayşecim cuma kilo bildirimimi listede olmadığımı belirleterekten yinede yazacak mısın sen yoksa sadece kendim mi kaydedeyim artık genel yarışmada olmasam da yazar mısın riica etsem
ben bazen unutuyorum bir hafta önceki net kilomu eğer hiç kayıt tutulmayacaksa ben not edeyim artık

canım diğer listemizi gülşah tutuyordu.mutlaka ekleyecektir seni de listeye.bildirmini yap yarın canım yine.
kızlar yarın geç kalmayın 10,30 bitmiş olsun bildirim işi yeni arkadaşlar hayli fazla ekleme düzenleme yapmam zaman alıcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…