merhaba kızlar daha yeni geldim annemden annemin balkon cam balkon yaptıyoruz da annem çalıştıgı için ben ilgilenmek zorunda kaldım daha iş var şofben falan da değişcek bugünkü menümü yazayım
sabah
1 kase müsli ve yulaf ezmesi karıstırıp sütle yedim
ara yeşil çay ve galeta 2 adet
öğle kıymalı yumurta bir dilim ekmek
akşam da
2 adet bıber dolması ve sarma 3 adet ve yoğurt
yatmadan meyva yerım herhalde
1.5 lt su içebildim(((
merhaba kızlar daha yeni geldim annemden annemin balkon cam balkon yaptıyoruz da annem çalıştıgı için ben ilgilenmek zorunda kaldım daha iş var şofben falan da değişcek bugünkü menümü yazayım
sabah
akşam da
1.5 lt su içebildim(((
sabah
akşam da
1.5 lt su içebildim(((
bugündemi misafirin vardı ayşecim?
cevizli sucuk olmayınca menün güzel duruyo cnm
sabah
akşam da
1.5 lt su içebildim(((
Kahvaltını baya dolu dolu yapmışsın yahukızlarr nasılsınızz bakayımm
benim menüü
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta,2 sosis, çok az patates kızartması, zeytin 4 adet, 4 çk çilek reçeli
1.5 dilim tam tahıllı ekmek, peynir, şekersiz çay
öğlen kase light yoğurt 1 yemek kaşığı keten tohumu ile
3-4 kaşık karnıbahar
akşam fırında tavuk yağsız yerlerinden yedim
bulgur pilavı 5 kaşık, ayran 300ml
su 1,5 lt ama artar
spor ve bitki çayıni da ilerleyen saatlerde yazarım
Tatlım şu dolmacıkları öğlene alsan yamerhaba kızlar daha yeni geldim annemden annemin balkon cam balkon yaptıyoruz da annem çalıştıgı için ben ilgilenmek zorunda kaldım daha iş var şofben falan da değişcek bugünkü menümü yazayım
sabah
akşam da
1.5 lt su içebildim(((
Aktardan alıyorum canım. Zaten bi kutu alıyorum baya gidiyor. Kellog barların tadı çok güzel yaaatatlım bişey sorcam yulaf kepeğini nerden temin ediyorsun ben bulamadım eti nin yulaf ezmesini aldım acaba aynı şey mi bilmiyorum. bu arada kellog k barlara dikkat et demişsin ben çikolataya acaip düşkünüm artık k bar yiyorum çikolata isteğimi bastırmk için
Canım 5 kızarmış patates o menünde ki herhalde değil mi? Bugün biraz ödül günü gibi olmuş. Yarın daha sıkı diyet yaparsan dengelenir bence.kızlar simdi eve geldim , bu saatten sonra birsey yemicem o yzden menümü yazıyorum
sabah - 1 simit ve sekersiz cay
öğle - 3 köfte, 5 patates, marul havuç domates
- 1 dilim beyaz ekmek
- 1 ayran
ara - 3 sekersiz cay
- 1 sekersiz sütlü nescafe
aksam - 1 dilim pasta ( tontoş ananemin dogumn gününü kutluyoruz yemesem olmazdı :))
- 1 hurma ( dedeme hacılar getirmiş onu da yemesem olmazdı :)
simdiye kadar 1 lt su içtim kızlar ama yatana dek 2,5 ltreyi bulur..
bugün de sporsuz bitti ne yazıkkiiiii
Gayet iyi bence menün canım. Neden mutsuzsun ki:44: İnşallah büyük bir problem yoktur. Aile sonuçta bir şekilde çözülür.merhaba kızlarr bugün giremedimm
ailevi meselelerim varr çok mutsuzumm(
menümü yazayımm
sabah
1 yumurta omlet
2 zeytin
1 kk peynir
1 dilim ekmek
arayok
1 paket çubuk kraker
1 muz(anamur)
akşamada balık salata var
öğlen dışardaydım ondan kraker yedim
su 1 lt bile olmadıı yatana kadar 1buçuk yaparım
spor yok yapamamdaa yeşil çayda içmedim akşam içerim
Menün süper bence tatlım. Hiçbir fazlası yok, sadece bademler birazcık çok okadar. Beni acıktırıyorlar, seni tok tutuyorsa çok iyi yapmışsın tabi canım.:13:Ben de menümü vereyim:Sabah1 dilim tam bugday ekmegi1 tatlı kaşığından az bal1 kk peyniryeşil çay1 kuru kayısı2 fındıköğle1 bucuk kase tarhana çorbasıyarım dilim ekmek3-4 küçük turşu10 bademara1 tatlı tabagı karısık meyveakşamtavuklu salata yiycem..yanına da ayranacıkırsam belki suntalem bisküvi yerim bir iki tane..
Nesfit gevrekle birlikte olunca tadı pek gelmiyor bile canım. Baya faydalıymış bende deniyorum bakalım..Ayrıca teşekkür ederim. Vitaminsizlikten değilde sigaradan oluyor. İlaçlarımı alıyorum az buz kendime geldim.süte katıp nasıl yiyebiliyorsun onu ya ben hiç sevmemiştim. Evde duruyo benimde normalde 1.5 kaşıktan krep tarifinden yapıyordum ama bıktım resmen ondan.Ayrıca çoook geçmiş olsun. Kendine dikkat et rejim yapcam diye vitamini eksik etme sakın yoksa toparlayamazsın.menü koşuşturmalı ve gayet güzel. Ayrıca ahhh bende senin gibi hissetmek istiyorum ama daha çooook uzun yolum var.Bugünkü menüm gayet az ve ağır bir menü oldu :/08.00*Sabah: 2 minik çavdar erkmeği arası azıcık peynirle tost12.00- Mercimek çorbası+1 dilim çavdar ekmeği içine16.30-Tombik döner ekmek+ ayran düşünmekteyim Sonrasında başka bir şey yemeyeceğim Ayrıca 1 saat sporumu yaptım. Bugün annemle sinemaya gideceğiz. Uzuuun bir aradan sonra anne kız keyif yapcaz. Bugün biraz ödün verebileceğimi düşündüm. Hem sporumuda tam yaptım. Akşam eve gelince de leslieden 1 mil yürüyüş yaparım. Akmasa da damlar azıcıkta olsa dengeler diye düşünüyorum.Bir de merak ettiğim biz yeni üyeler bildirim yapacak mıyız yarın için?
Teşekkür ederim bebeğiiimtatlım gecmişolsuuunn neyse bu sabah güzel haberlerinle uyandık bak :)tatlım menü güzel su cok güzel , aksam yemegin cok az olmus bir bardak süt ekleyebilirsin birsey yemek istemediğinde hem ytok tutar hem açlıktan güçsüz kalmazsın gayet saglıklı
ayşecim cuma kilo bildirimimi listede olmadığımı belirleterekten yinede yazacak mısın sen yoksa sadece kendim mi kaydedeyim artık genel yarışmada olmasam da yazar mısın riica etsem
ben bazen unutuyorum bir hafta önceki net kilomu eğer hiç kayıt tutulmayacaksa ben not edeyim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?