Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

inanamıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2.100 gr vermişim yaaaaaaaaa

gecen hafta : 65.8
bu hafta : 63.7 ( allahım su 3ü de gödüm ya cook mutluyuummm )
hedef : 49 :) ( aysecim tatlm balım yeni deilim ama hedefimi 2 kg küçülttüm :)

kızlar bu hafta neler yedim siz biliosunuz ya, pasta - höşmerim- börek - kurabiye - simit - yemekler- kahveler . ama 5ten sonra asla agzıma bitki çayı,çay yada su dısında hiçbirsey sürmedim! anladım ki fazla kacırdıgında onu öğün olarak sayıcaksın ve 5ten sonra yemiceksin olay bitiyor. cok mutluyuuummm :) bu arada dün bir kotumu giydim, en son 2010 ocak ayında falan giyebilmiştim heralde, cuk oturdu :))) ayyyy seviyorum sizi ya sizlerin sayesinde gercekten tek basıma olsam kesinlikle yapamazdım

gunaydın sekerler...bir dahaki girisim gec olacagı için simdiden bildireyim dedimm

kilom 62.1 900 gram gitmiş hadi bismillah....

aksam görusuruz umarım herkes eksidedir

gunaydın sekerler...bir dahaki girisim gec olacagı için simdiden bildireyim dedimm

kilom 62.1 900 gram gitmiş hadi bismillah....

aksam görusuruz umarım herkes eksidedir

günaydın kızlar,

geçen hafta: 66.1
bu hafta: 63.9
verilen: 2.2
Harikasınız kızlaaaaar

Aslında alıntılayarak cevap vercektim ama herkes o kadar başarılı ki hayran kaldım:):) Tebrik ediyorum teker teker herkesi. Bende hemencecik yazayım şuraya normalde pazartesileri tartıldığımdan cuma tartılmalarımı unutuyorum o yüzden geçmiş sayfaları karıştırdım Allahtan yazmışım oralara bir bakalımm:):)
Başlangıç:80.00
Geçen Hafta:75.500
Bu hafta:74.00 Tam 74 kilocukkk. Toplamda 1.500 gitmiş ohhh mutlu oldumm çokkk. Gerçi diğer arkadaşlara göre az ama yine de iyidir. Arada kaçamaklarıma rağmen verebildim :):)

Önümüzdeki iki hafta bol dikkat bol spor ve hedef 30 mart 2012 cuma 72 :):):)

Maşallaaah canımcım İnşallah 30 Mart'ta hedefine ulaşırsın Devamı gelsin inşallah

Bebeğim bakma sen ben böyle hızlı hızlı giderim ama istikrarla devam edemem. Bu sefer öyle olmayacak ama sonuçta ilk hafta hep fazla fazla kilo verilir.

Hayır bakıyorum ve feyz alıyorum. Bu sefer gayet güzel bir şekilde başaracağıız. Ben aradaki kaçamaklarıma rağmen demekki dengeleyebilmişim ki kilo verebildim. Demekki önemli olan dengelemek. Bunu başarırsak sırtımız yere gelmez. Hazirana kadar en azından 6lı rakamlarda olacak inşallahhh:):)

Evet ya diğer kızların da öyle. Kaçamakları dengeleyip kilolarını da vermişler. Kesinlikle böyle olması lazım, inşallah bende başarabilirim sizin gibi diyet yapabilmeyi.

kızlar hepinizi tebrik ederim, süper kilo vermişsiniz..

ben de bildirimi yapayım:

gecen hafta 58.4 tüm bu hafta 57.7 hedefim 54...

700 gr yaane..ama biraz şişkinlik var bende de..

günaydın kızlar maşaallah maşallah herke ne güzek kilolar vermiş çok sevindim çok mutlu oldum tebrik edıyorum herkesi bende şimdi tartıldım kilomu bildireyim

başlagıç kilo(geçen hafta): 85 kg

bu hafta: 83.1 kg

hedef:75

valla o kadar kaçamağa ragmen 1900 gr fena değil demi kızlar hepinizi öpüyroummmmm:81:

kızlar merhabaa hemen kilo bildirimimi yapayımm

geçen hafta 73.4kg
bu hafta 72.3kg
hedef 65 kg
verlin 1100g
kilo veren herkesi tebrik ederimm

kusura bakmayın geçiktimm

başlangıç 72

geçen hafta 63.7

bu hafta 63.6

hedef 58
neyazıkki 100 grm vermişim ama dün akşam menüm sadece balık ve salatayla kalmadı yanında çeyrek ekmekden fazla beyaz ekmek azpatates ve biber kızartması yedim daha sonra 1 kase çekirdek yedim dün bunu yapmam çok kötü olduu ama psikolojik bunalımdaydımm grup için kötü oldu kusura bakmayınn

Son düzenleme:
herkez en az yarım kilo kilo vermişş

ama bu hafta birinci olacağımız kesinn

en az ben vermiş oldumm neyse bu hafta telafi edecemm tabi şu psikolojik sorunlarımı halledebilirseemm

kilo veren herkezi tebrik ederim arkadaşlarr

Benimde 3 ay öncesine kadar çok ciddi ailevi sorunlarım vardı o dönemde ki yaklaşık 1 aylık bir dönem tam 5 kilo aldım. Çok iyi bilirim o stresi. Bende morali bozukken sorunu varken yemek yiyenlerdenim. Şimdi o zamanki hatalarımın ceremesini ödüyorum. Normal kilomdan bu kadar verebilseydim 6lı rakamları çoktan görmüştüm. Ama işte o dönem gözüm bir şey görmemişti. İnşallah tez zamanda sorunlarını halledebilirsin canım:)

benim sorunlar bitmezz 2 gün iyi olurum 1 gün kötüü gene kaçzamandır bukadar yüklendim yemeğee yoksa az az kaçamaklarım olurduu okadarr
benim kilom bayağıdır sabitt duraklamam uzun sürdüü
önceden hiç kaçağım olmuyorduu saatlerce spor yapıyordumm 1buçuk saat felan genede kilo veremiyordumm ama almıyordumdaa
keşke şimdi o sporun aynısını yapabilsemm şimdi spordan sıkılmış durumdayımm

2 kilocuk bile ne kadar farkettiriyor. bayadır kıyafet almıyorum ben.yada bedeni küçük kıyafetler alıyorum ki zayıflayınca giyerim diye. pantolonlarım filan rahatladı.5-6 kilo daha vereyim hemen alışverişe çıkıcam zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…