günaydın kızlar,
geçen hafta: 66.1
bu hafta: 63.9
verilen: 2.2
16.3.12 / 74.5 Kg
cnmmm 84üm
79 a azkaldı
gunaydın sekerler...bir dahaki girisim gec olacagı için simdiden bildireyim dedimm
kilom 62.1 900 gram gitmiş hadi bismillah....
aksam görusuruz umarım herkes eksidedir
inanamıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2.100 gr vermişim yaaaaaaaaa
gecen hafta : 65.8
bu hafta : 63.7 ( allahım su 3ü de gödüm ya cook mutluyuummm )
hedef : 49 :) ( aysecim tatlm balım yeni deilim ama hedefimi 2 kg küçülttüm :)
kızlar bu hafta neler yedim siz biliosunuz ya, pasta - höşmerim- börek - kurabiye - simit - yemekler- kahveler . ama 5ten sonra asla agzıma bitki çayı,çay yada su dısında hiçbirsey sürmedim! anladım ki fazla kacırdıgında onu öğün olarak sayıcaksın ve 5ten sonra yemiceksin olay bitiyor. cok mutluyuuummm :) bu arada dün bir kotumu giydim, en son 2010 ocak ayında falan giyebilmiştim heralde, cuk oturdu :))) ayyyy seviyorum sizi ya sizlerin sayesinde gercekten tek basıma olsam kesinlikle yapamazdım
Harikasınız kızlaaaaargünaydın kızlar,
geçen hafta: 66.1
bu hafta: 63.9
verilen: 2.2
Maaşallaaaah kilo cetvelini görünce beynim durdu!cnmmm 84üm
79 a azkaldı
Maşallaaah canımcımAslında alıntılayarak cevap vercektim ama herkes o kadar başarılı ki hayran kaldım:):) Tebrik ediyorum teker teker herkesi. Bende hemencecik yazayım şuraya normalde pazartesileri tartıldığımdan cuma tartılmalarımı unutuyorum o yüzden geçmiş sayfaları karıştırdım Allahtan yazmışım oralara bir bakalımm:):)
Başlangıç:80.00
Geçen Hafta:75.500
Bu hafta:74.00 Tam 74 kilocukkk. Toplamda 1.500 gitmiş ohhh mutlu oldumm çokkk. Gerçi diğer arkadaşlara göre az ama yine de iyidir. Arada kaçamaklarıma rağmen verebildim :):)
Önümüzdeki iki hafta bol dikkat bol spor ve hedef 30 mart 2012 cuma 72 :):):)
Maşallaaah canımcımİnşallah 30 Mart'ta hedefine ulaşırsın Devamı gelsin inşallah
Evet ya diğer kızların da öyle. Kaçamakları dengeleyip kilolarını da vermişler. Kesinlikle böyle olması lazım, inşallah bende başarabilirim sizin gibi diyet yapabilmeyi.Hayır bakıyorum ve feyz alıyorum. Bu sefer gayet güzel bir şekilde başaracağıız. Ben aradaki kaçamaklarıma rağmen demekki dengeleyebilmişim ki kilo verebildim. Demekki önemli olan dengelemek. Bunu başarırsak sırtımız yere gelmez. Hazirana kadar en azından 6lı rakamlarda olacak inşallahhh:):)
herkez en az yarım kilo kilo vermişş
ama bu hafta birinci olacağımız kesinn
en az ben vermiş oldumm neyse bu hafta telafi edecemm tabi şu psikolojik sorunlarımı halledebilirseemm
kilo veren herkezi tebrik ederim arkadaşlarr
Benimde 3 ay öncesine kadar çok ciddi ailevi sorunlarım vardı o dönemde ki yaklaşık 1 aylık bir dönem tam 5 kilo aldım. Çok iyi bilirim o stresi. Bende morali bozukken sorunu varken yemek yiyenlerdenim. Şimdi o zamanki hatalarımın ceremesini ödüyorum. Normal kilomdan bu kadar verebilseydim 6lı rakamları çoktan görmüştüm. Ama işte o dönem gözüm bir şey görmemişti. İnşallah tez zamanda sorunlarını halledebilirsin canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?