tuhafkız gecen hafta kaç kg dun ve hedef kg kaç yazmamışsın cnm
LadyinDeath hedef kg kaç cnm
canım ben de hedefimi belirtmemişim, gerçi çizelgemde var ama yazayım yine de.
geçen hafta: 66.1
bu hafta: 63.9
verilen: 2.2
hedef:53
kusura bakmayın geçiktimm
başlangıç 72
geçen hafta 63.7
bu hafta 63.6
hedef 58
neyazıkki 100 grm vermişim ama dün akşam menüm sadece balık ve salatayla kalmadı yanında çeyrek ekmekden fazla beyaz ekmek azpatates ve biber kızartması yedim daha sonra 1 kase çekirdek yedim dün bunu yapmam çok kötü olduu ama psikolojik bunalımdaydımm grup için kötü oldu kusura bakmayınn
16.3.12 / 74.5 Kg
Herkese merhabalaaar! Bende geldim aranıza :) Birkaç gün bekledikten sonra bir takıma kabul edilmek harika oldu. Kısaca kendimi anlatayım...
20 yaşındayım. Hem üniversite okuyorum hemde part time çalışıyorum. En büyük hayalim zayıflamak ve diğer tüm hayallerimi de buna bağlıyorum. Bende birçoğumuz gibi defalarca diyet yaptım fakat yoluma azimle devam edemedim. Eskiden takıntılı delinin tekiydim, depresyondaydım. Bu sene takıntılı algılayışımdan ve depresyondan çok büyük oranda kurtuldum. Artık hayata adım atmak için tam zamanı diye düşünüyorum. Bu kez başaracağım!
Bugün diyete başlıyorum. Kendime kesin çizgileri olan bir program yapmadım. Tek kuralım tüm kilolarımdan kurtulana kadar diyeti asla ve asla bırakmamak!
(09.03.2012) Kilo: 78 / Boy: 1.68
bu hafta herkes çok güzel kilo vermişş, inşaallah güzel bir sonuç alırız kızlarr
günaydın kızlar maşaallah maşallah herke ne güzek kilolar vermiş çok sevindim çok mutlu oldum tebrik edıyorum herkesi bende şimdi tartıldım kilomu bildireyim
başlagıç kilo(geçen hafta): 85 kg
bu hafta: 83.1 kg
hedef:75
valla o kadar kaçamağa ragmen 1900 gr fena değil demi kızlar hepinizi öpüyroummmmm:81:
topiği ne zamandır ilk defa bu kadar kalabalık görüyorum 5 imiz bir yerdeyiz..
:124::124::124::124::124:
hibritim tebrikler valla açık konuşıyım bu kadar verceğini ummuyodum o cevizli sucuklarla..:124:
kararlıyım diyet listeme aldım cevizli sucugu...
inanamıyoruuuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm 2.100 gr vermişim yaaaaaaaaa
gecen hafta : 65.8
bu hafta : 63.7 ( allahım su 3ü de gödüm ya cook mutluyuummm )
hedef : 49 :) ( aysecim tatlm balım yeni deilim ama hedefimi 2 kg küçülttüm :)
kızlar bu hafta neler yedim siz biliosunuz ya, pasta - höşmerim- börek - kurabiye - simit - yemekler- kahveler . ama 5ten sonra asla agzıma bitki çayı,çay yada su dısında hiçbirsey sürmedim! anladım ki fazla kacırdıgında onu öğün olarak sayıcaksın ve 5ten sonra yemiceksin olay bitiyor. cok mutluyuuummm :) bu arada dün bir kotumu giydim, en son 2010 ocak ayında falan giyebilmiştim heralde, cuk oturdu :))) ayyyy seviyorum sizi ya sizlerin sayesinde gercekten tek basıma olsam kesinlikle yapamazdım
gunaydın sekerler...bir dahaki girisim gec olacagı için simdiden bildireyim dedimm
kilom 62.1 900 gram gitmiş hadi bismillah....
aksam görusuruz umarım herkes eksidedir
2 kilocuk bile ne kadar farkettiriyor. bayadır kıyafet almıyorum ben.yada bedeni küçük kıyafetler alıyorum ki zayıflayınca giyerim diye. pantolonlarım filan rahatladı.5-6 kilo daha vereyim hemen alışverişe çıkıcam zaten.
8.Takım Eş Yarışmaları 5.Hafta Sonuçları :)
( sonuçlar verdiğimiz kiloların yüzde hesaplarına göre hesaplanıyor)
mutlumel (3.19 ) - ucukmavı (- 0.76) = % 2.43
azrasılam ( 3.22 ) - melekce ( 1.49 ) = % 4.71
karamelek ( 0.15) - Tuhafkız (4.48) =% 4.63
şekerkız ( 0.12) - tavuklumakrna( 1.19)= % 1.31
Ladyndeath(1.98)- hibrit (3.32)= %5.30
Evdefnaz (1.42) – selenbaskol (2.23)=% 3.55
4.hafta eş takım sonuçları birincisiLADYNDEATH VEEE HİBRİTTTT
bireysel birincimiz iseTUHAFKIZZZZZZ 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?