Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menümü paylaşayım önce arkadaşlar sonra yorum yapıcam menülerinizee
sabah 500ml yeşil çay
kahvaltı
3/4 simit, 4 zeytin, 1 yumurtadan omlet, yarım biber,domates
beyaz peynir, şekersiz çay, çilek reçeli 3çk

kahvaltıyı geç yaptığım için öğle yemeği yemedim bir de dışardaydım
arada form kepekli çubuk kraker yedim (1 paketi eşimle paylaştk
çikolata kaplı fındık yedim biraz :26:

akşam da bulgur pilavı, tavuk ve salata yedim

su 1 lt yatana kadar arttırmaya çalışacam, yeşil çay 500ml
spor yürüdüm baya bugun, ayrıca spor yapamadm dünkü 25dk lk slim in 6dan sonra bacak kaslarım felaket

çok güzel bir menü değil ama bugun de boyle oldu

ÖYle oldu ama hiç aç hissetmiyorum. Ödevlere bir daldım. Annemde evde yoktu yemek aklıma bile gelmedi. Yarın inşallah normal bir şekilde başlayacağım. 80 kiloykenki resimlerimi çekmiştim. 16 şubatta bugün tam 1 ay oldu 74 kilo halimi çektim karşılaştırınca nasıl fark etmiş aman yarabbbim. Zaten pantolonlarımı giyemiyorum düşüyorlar. 16 Nisanda 70 kilo resimlerimi eklemeyi nasip eder Allah inşallah. Böyle yazdıkça ne zaman yemeye çalışsam hemen aklıma getiriyorum suçluluk duygusu hissedince telafi etmeye daha çok çalışıyorum. Yazmayınca insan gerçekten resmen onca yediğini yememiş gibi hissediyor. Yazdıkça ben ne yediğimi nasıl yediğimi daha iyi anladım. İyi ki girdim bu sayfaya :):) Herkese çook teşekkür ederimm.

zaten kendin demişsin canım öğle ve akşam ikisi karbonhidrat olmuş, başka diyecek bişey yok herşey güzel

menün gayet iyi canım aferin sanaa

menünde kötü olan bişey yok canım afiyet olsun

çok az yemişsin canım yaa, fazlasi da azı da zarar ona göre ama fazla kaçırmak her zaman daha kötü tabi ki

haklısın canım ama oğlum ve eşime makarna yapınca evdede başka yemek olmayınca mecbur azda olsa yedim ama akşama kadar açıktımm
ama işte dengelemeye çalışıyormm
senin menüde mükemmell sen köfteleri kızartmıyorsun değilmi nasıl yapıyorsunn
hımm kötü olmuş menü az yersen metabolizma çalışmazmışşş
ama kaptanımızında dediği gibi çok yemekden iyidir

menü fena değil öğlen yeseymişsin daha iyi olurmuş ama yapcak bişe yok artıkk
bu arada slim in 6 ya 5 dk 5 dk başlayım 4 5 günde bir arttırman lazım bende senin gibi ilk yaptığımda 3 gün kendime zor gelmiştimm
totom bacaklarım çok ağrımıştıı
ama sonra akıllandımda yavaş yavaş arttırdım bak ben 2 haftadır yapıyorum nerdeyse halen 10 dk yapıyordum ilk bugün 15 dk yaptım canımm

canım menün güzel olmuş, ayrıca tebrik ederim bende çok güzel kilo vermişsinn

tebrik ederim hibrit inan bende beklemiyordum bukadar çok kilo vereceğinii bizdemi cevizli sucuk alsak neyapsak ahahah
geçen biri ikram etmiştii geri çevirip yememiştimm

melekcim demek ki bundan sonra geri çevirmek yok cevizli sucukları yoksa ahı tutuyoo

yaa benim okudugum sitede ilk 2 hafta start it up videosunu (bu benim yaptıgım yani) sonraki 2 hafta başka bir video diğer 2 hafta da farklı toplam 6 haftalk bir program diyo yani, kadın da öyle diyo görüntüde.. ama bugun pert oldum yaa, sabah bişeyim yoktu akşama doğru bacaklar bazı kısımlar mahvolmuşş merdiven çıkamıyorum bilee haa

canım menün güzel olmuş, ayrıca tebrik ederim bende çok güzel kilo vermişsinn

melekcim demek ki bundan sonra geri çevirmek yok cevizli sucukları yoksa ahı tutuyoo
ehehehe gelen şeyi geri çevirmiyeyim ozaman belki ahları tutar eheh
canım birden yüklenme bence yavaş yavaş arttır söyliyim sanaaa
ben 3 gün düzelememiştim sen yarına düzelirsen şükret bende merdiven çıkamıyordum oturduğum yerden kalkamıyordumkii kalsın merdiven çıkayım
melekcim köfteyi tost makinesinde kızartıyorum yağsız şekilde

hımmm şu tost makinesinde herşey yapılıyo bende tavuk gögüsü yapıyorumm çok süper oluyoo canına bol marol salata ohhhh canım çektii

kahverengi olan canım.

canım çok az yemişsin,dikkat et de metabolizman yavaşlamasın. bugünlük bir durum ama herhalde...

menün harika canım yaa ben şu beşamel sosunu birtürlü tutturamıyorumm çok merak ediyorm fırında brokoli nasıl oluyoo bu arada akşam bende brokoli yedim

ben de ilk defa yaptım cnm fırında..eşim duymuş da merak etmiş die..

ama güzel oldu..

internetten baktım beşamel oslu karnıbahar die çıktı..

beşamel sosu da önce yağ ve unu kavuruyorum sonra kıvama gelene kadar süt katıorum..ölçüsüz yani..un 1 kaşık o kadar..

illa bi ucundan benziycez zaten..

bu gece okuldan çıkar çıkmaz misafirliğe gittik o kadar kaçırdım ki yazmak bie istemiyorum yüzleşemicem yediklerimle

merhaba kızlar,
bütün gün sorun vardı bilgisayarda yeni çözebildim tebrikler hepinize
buda bireysel şampiyonlara

bende ayrılmayı düşünüyordum gruptan konsantre olamıyorum, çözemediğim şeyler var hayatımda, ilaç alıyorum bazen (sakinleştirici)
uyuyamıyorum başka türlü ve iki gün mahvediyor o ilaç beni ne yediğimi bilmiyorum yani ne varsa
ama bugün herkesi okudum gaza geldim resmen :)
elimden geleni yapıcam kızlar :)

iyigeceler

günaydın herkese, bugün hava ne güzel, işten çıksam da atsam kendimi dışarılara. sahile gitsem ,mis gibi deniz havası alsam....

Yaşasııınn 1. Olmusuz yaaaa :)

Haftaya da aynı sekilde devam ediyoruz kızlar 3-5 birincilik daha yapsak hepimiz incecik olmus oluruz zaten :)

Günaydın kızlar Dün yazamadım kusura bakmayın. Gece dışarı çıktım da.. Bugün de anca uyanabildim. Şimdi biraz topiği okuyayım bakalım neler olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…