Ay çok gururlandıııımkızlar takımımız 1.oldu hepinizi kutluyorum
bireyselde tuhafkız 2. hibrit 3.oldu.sizleri ayrıca tebrik ediyorum kızlar...
kızlar durmak yok 1.kaptırmak yok haftayada aynen devam tamam mı
Ay ben sizi yerim yerim bibişlerim benim8.Takım Eş Yarışmaları 5.Hafta Sonuçları :)
( sonuçlar verdiğimiz kiloların yüzde hesaplarına göre hesaplanıyor)
mutlumel (3.19 ) - ucukmavı (- 0.76) = % 2.43
azrasılam ( 3.22 ) - melekce ( 1.49 ) = % 4.71
karamelek ( 0.15) - Tuhafkız (4.48) =% 4.63
şekerkız ( 0.12) - tavuklumakrna( 1.19)= % 1.31
Ladyndeath(1.98)- hibrit (3.32)= %5.30
Evdefnaz (1.42) selenbaskol (2.23)=% 3.55
4.hafta eş takım sonuçları birincisiLADYNDEATH VEEE HİBRİTTTT
bireysel birincimiz iseTUHAFKIZZZZZZ 
Hedef kilom 58 canım. Kilo cetvelim de var diye unutmuşum yazmayı pardon:26:ilk msj nı dikkate alıyorum cnm başlangıç kg 78 ama hedef kg nedir acil yazarsan iyi olur
maşallah kızlar maşallah ne güzel kg vermişsiniz ben elimde olmayan nedenlerden dolayı 500 gr + dayım
dün 800 gr + dım bugün 200 gr inmiş şişliklerimden adetim de daha tam anlamıyla başlamış değil
sana 2 birincilik yeter canım, ulaşmışsın neredeyse hedefine, maşallah...
Hedefine çok kalmamış aslında ama yinede çok yemişsin tatlım sankikızlar dün 3 tabak pilav 6-7 tulumba falan yedim gün içinde :/ hem sımarıklık hem yorgunluk hem yogunluktan. hayatımda ilk defa bir kadın gününde bulundum :) ama gece yemedim en azından
bu sabah da ; sirkeli su
2 portakal - 1 tulumba
öğle - 3 dilim börek
aksam yemegi olarak da sadece portkal ve süt olucak canlarım belki telafi ederim :) bu arada saat 5ten sonra istanbula gdyrm, bugün ve yarınımız mobilyayla dolu olucak. ancak pazartesi gelebilicem yanınıza :) beni cookkk özleyiiiinnn :)
yok kusum ya hedefim 50-49 falan, cok uzak kalmasın kısa hedefe daha cabuk motive olurum diye 59 cizelgem :)
Bizim buralarda da oluyor. Deli oluyorum resmen. Elektriksiz hayat duruyor sankikızlar tam 5 saattir elekriğimiz yoktu
Geçmiş olsun canıııımsonuda regl başladı karnım belim felaket ağrıyor hiç tadım yok
gülşahcım kolay gelsin.
sonuda regl başladı karnım belim felaket ağrıyor hiç tadım yok
gülşahcım kolay gelsin.
Peki bakalım bekliyorum seni fıstıkherkese selamlaaar bugün çok kalamayacağım çok yorgunum halsizim hasta olcam hrhalde.
Akşama gelirim belki bugünlük mazur görmenizi diliyorum:)
merhaba kızlar,
sabah menüm tahinli çörek neskafe peynir
öğle ıspanak yoğurt az pilav
akşam oğlum pizza istiyor ama çok az yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?