Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

kızlar takımımız 1.oldu hepinizi kutluyorum
bireyselde tuhafkız 2. hibrit 3.oldu.sizleri ayrıca tebrik ediyorum kızlar...

kızlar durmak yok 1.kaptırmak yok haftayada aynen devam tamam mı
Ay çok gururlandıııım Bu hafta harika bir şekilde diyet yapmam gerek. Aynen devam etmem gereeeek

Ay ben sizi yerim yerim bibişlerim benim

Hedef kilom 58 canım. Kilo cetvelim de var diye unutmuşum yazmayı pardon:26:

bizim burada da çok kesiliyor elektrik, özellikle de pazar sabahları. bazen bilerek mi yapıyorlar diyorum. her seferinde fırında bir hamurişim kalıyor,berbat oluyor.

16.03.12 MENÜ
Sabah: 1 kb kutusu kadar yağsız peynir
1 salatalık
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: 1 kase yayla çorbası
1 porsiyon zeytinyağlı kereviz yemeği
Akşam: 1 açma (yağa bulanmış olanlardan değil)
2 kibrit kutusu büyüklüğünde minyatür pasta
*2-2.5lt su

kızlar dün 3 tabak pilav 6-7 tulumba falan yedim gün içinde :/ hem sımarıklık hem yorgunluk hem yogunluktan. hayatımda ilk defa bir kadın gününde bulundum :) ama gece yemedim en azından

bu sabah da ; sirkeli su
2 portakal - 1 tulumba

öğle - 3 dilim börek

aksam yemegi olarak da sadece portkal ve süt olucak canlarım belki telafi ederim :) bu arada saat 5ten sonra istanbula gdyrm, bugün ve yarınımız mobilyayla dolu olucak. ancak pazartesi gelebilicem yanınıza :) beni cookkk özleyiiiinnn :)

sana 2 birincilik yeter canım, ulaşmışsın neredeyse hedefine, maşallah...

yok kusum ya hedefim 50-49 falan, cok uzak kalmasın kısa hedefe daha cabuk motive olurum diye 59 cizelgem :)

Hedefine çok kalmamış aslında ama yinede çok yemişsin tatlım sanki Aman dikkat et geri dönene kadar:13:

sonuda regl başladı karnım belim felaket ağrıyor hiç tadım yok

gülşahcım kolay gelsin.

herkese selamlaaar bugün çok kalamayacağım çok yorgunum halsizim hasta olcam hrhalde.
Akşama gelirim belki bugünlük mazur görmenizi diliyorum:)

merhaba kızlar,
sabah menüm tahinli çörek neskafe peynir
öğle ıspanak yoğurt az pilav

akşam oğlum pizza istiyor ama çok az yerim

merhaba kızlar,
sabah menüm tahinli çörek neskafe peynir
öğle ıspanak yoğurt az pilav

akşam oğlum pizza istiyor ama çok az yerim

öğlen dışında menünün diyetle alakası yok emelcim.sen de istikrar göremiyorum pek, diyet işine adapte olamadın sanki. hamur işlerinden kaçamaklardan kopamadın bir türlü.bu şekilde 1 verip 2 alırsın benden söylemesi yaza kadar kg vermek istiyorsan bu alışkanlıkları bırak artık canım.

Son düzenleme:
Kızlar ben bugün kaçamak yaptım.:84: Menü bildirimi yapmaya utanıyorum vallahi! Hemen kendime geliyorum şu dakikadan itibaren.:26: Eskiden olsa saklardım, arkadaşlarımdan falan hep saklıyordum diyetimi bozunca. Kendi kendime düzeltirim diye düşünürdüm. Ama dürüst olmanın ve takım çalışmasının ne kadar işe yaradığını sizlerle fark etmeye başladım. O yüzden bu gün şımarıp diyetimi bozduğum için cezalıyım. Cumaya kadar işten dönünce Leslie walk at home yapacağım.:105:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…