Ben yağsız veya çok az yağlı tavada yapıyorum. Hemen 5 dkcık sürüyor.kızlar akşama köfte yapıcam ama ızgara yok diyet için uygun şekilde nasıl pişiriyosnuz
Bizim evdede benden hariç kalanlar kendilerine göre yiyorlar. Yağlı, bol karbonhidratlı vs. her yemekten sonra abur cubur, meyve yatana kadar yanlarından eksik olmuyor. Buzdolabı çikolata,pasta,yağlı şarküteri ürünleri, şekerli içecekler vs dolu, kiler kuruyemiş, cips, kraker, bisküvi vs ile dolu. Annem sürekli odama bırakıyor bunlardan. Bende aynı durumdayım yani. Kusura bakma ben kızasın, kırılasın yada alınasın diye söylemedim. Burada bulunmamızın amacı destek olmak-destek görmek ve kontrol etmek-kontrol edilmek en nihayetinde. Kendime göre eleştiriyorum, takım içinde bişeyler yapmaya çalışıyorum işte bende..eğer rahatsız oluyorsan bir daha yorum yapmam yazdıklarına.:44:
Ya benimde abimle babam çok pis boğazBir başkası okusa cidden der ki kızım senin ailen bakkal mı o ne öyle ama aynı durum bizim evde de müzdarip. Sanki bakkalı boşaltıp bizim eve stok yapmışlar. Birisi sağlıklı yaşam yasası çıkaracakta abur cuburda kıtlık yaşanacak sanırsın. Yiye yiye gelmişm bu hallere. Yemiyorum bende yememeye çalışıyorum. Bazen çok zor oluyor ama en azından alışa alışa hayır demeyi öğreneceğizAnnemi ikna ettim pazartesi o da bana katılıyor. En azından biri benim tarafta. Babamda katılsa aramıza harika olacak. Her şeyin başı o çünkü. Bu iki hafta çok verimli geçicek ben inanıyorum. Haydi bakalım. Cuma günü hiçbişey yemedim. Cumartesi son derece sağlıklı ama aralarda uyudum. Bugünse sabah yarım simit birazdan da ciğer yiyeceğim oldu bitti. Kaçamak hakkımı da tüketmiş olcam ve bu iki hafta spor rejim gitsin kilolaar:)
Peki bakalım yarın toparlarsınbenimde kardeşim öyle ya semiriyo resmen ama gram kilosu yok hasta ediyor beni. Sap kesildi başımıza iyice. Yok zaten simitten ziyade ciğer yiyeceğim arnavut ciğeri malum o patatessiz soğansız olmaz bir de ayran rejim öldü bence :):) o yüzdeennn ohhh msi gibi oldu
Helal olsun canım sana:13: Mangala gitmiş olmana rağmen çok iyi menünslm kızlar bugün pikniğe gittik saat 5 gibi geldik heryerin mangal kokusuyduu hemen duşa girdim sonra oğluşumla uyumuşum yarım saat felan ondan anca girebildim
hemen menümü yazayım çokda kötü değil
sabah
biberli omlet
1 kk peynir
2 zeytin
domates salatalık
1 elma
ızgara tavuk derisiz ama bayağı yedim
salata
1 dilim tahıllı ekmek(ekmeğimide götürdüm pikniğe)
2 elma(herkes çekirdek cips yiyorlardı bende elma yiyeyim bari dedim)
1 kase çorba
1 sade nescafe
hepsi böyle kızlar spor yok bugün kendime tatil verdimm
su anca 1 lt yeşil çayda 2 bardak içtimm
Canım Leslie'yi internet üzerinden bir videodan yapıyorsan linkini atar mısın lütfen?:44:slm kızlar ben de menumu yazayım sizi sıkı takip ediyorum bu aralar :)))
sabah yarım omlet 3 bardak acık sekrsiz cay 2 dilim domates 2 dilim salatalık
ara ögun de 1arjantin elma 2 bardak su
öglen 1 .5 kaynana sopası:))) yarım havuç
1 kucuk kase az sekerli sutlac(bu sırf sut olsun die )
aksam 5 adet az yaglı mucver 2 bardak acık ve sekersiz cay...
su saatten sonra bişey yemem
sıvı alırım..
bu arada sabah 50 tane ip atladım 100 her iki yana egilme ve 80 oklavalı hareket
30 saat yuruyus yaptık cocuklarla arkadasımla beraber..
eve gelince de su leslie sansone 1 mil yuruyusunu yaptım esimin kahkahaları esliğinde :)))
canım vallahii her topiğe girip ben pisboğazım yazmamak için ne çekirdek çitledim nede kola içtim çünkü kaçamağımı dünkü bitterle yapmıştımHelal olsun canım sana:13: Mangala gitmiş olmana rağmen çok iyi menün
menün çok güzel canımslm kızlar ben de menumu yazayım sizi sıkı takip ediyorum bu aralar :)))
sıvı alırım..
bu arada sabah 50 tane ip atladım 100 her iki yana egilme ve 80 oklavalı hareket
eve gelince de su leslie sansone 1 mil yuruyusunu yaptım esimin kahkahaları esliğinde :)))
Canım Leslie'yi internet üzerinden bir videodan yapıyorsan linkini atar mısın lütfen?:44:
slm kızlar ben de menumu yazayım sizi sıkı takip ediyorum bu aralar :)))
sıvı alırım..
canım vallahii her topiğe girip ben pisboğazım yazmamak için ne çekirdek çitledim nede kola içtim çünkü kaçamağımı dünkü bitterle yapmıştım
menün çok güzel canım
bende leslieyi bazen eşimin yanında yapıyorum gül gül ölüyooo
bu arada sen emziriyordun böyle yiyince sütün iyi oluyormuu
rezene tavsiye ederim o iyi süt yapıyoo
bide miden kazınıyormuu
Çok teşekkür ederim canımcım
Bitterini kaçamak saymamıştı UcukMavicim amacanım vallahii her topiğe girip ben pisboğazım yazmamak için ne çekirdek çitledim nede kola içtim çünkü kaçamağımı dünkü bitterle yapmıştım
ben yollıyım canım sana
yok canım niye kızayım tabiki birbirimize destek olucaz , eleştiri yapıcazBizim evdede benden hariç kalanlar kendilerine göre yiyorlar. Yağlı, bol karbonhidratlı vs. her yemekten sonra abur cubur, meyve yatana kadar yanlarından eksik olmuyor. Buzdolabı çikolata,pasta,yağlı şarküteri ürünleri, şekerli içecekler vs dolu, kiler kuruyemiş, cips, kraker, bisküvi vs ile dolu. Annem sürekli odama bırakıyor bunlardan. Bende aynı durumdayım yani. Kusura bakma ben kızasın, kırılasın yada alınasın diye söylemedim. Burada bulunmamızın amacı destek olmak-destek görmek ve kontrol etmek-kontrol edilmek en nihayetinde. Kendime göre eleştiriyorum, takım içinde bişeyler yapmaya çalışıyorum işte bende..eğer rahatsız oluyorsan bir daha yorum yapmam yazdıklarına.:44:
Bana öyle geldi bilemedim:26: Neyse hiçbirimizde demir bir irade yok insanız sonuçta. Ama hepimiz azimliyiz. Kaçamak yapıyoruz, sonra U dönüşü yapıp yolumuza devam ediyoruz. Önemli olanda bu.. Adet öncesi 3 kiloya kadar fazlalık çıkabiliyor. Kilonu vermeye devam ediyorsun aslında ama vücudun su topluyor. Üzülme canım o yüzden..:13:yok canım niye kızayım tabiki birbirimize destek olucaz , eleştiri yapıcaz
bende kötü bişey yazmadımki sana, neden böyle olduğunu açıkladım ben sizin kadar iradeli değilim galiba
elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama demekki yetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?