Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Bir başkası okusa cidden der ki kızım senin ailen bakkal mı o ne öyle ama aynı durum bizim evde de müzdarip. Sanki bakkalı boşaltıp bizim eve stok yapmışlar. Birisi sağlıklı yaşam yasası çıkaracakta abur cuburda kıtlık yaşanacak sanırsın. Yiye yiye gelmişm bu hallere. Yemiyorum bende yememeye çalışıyorum. Bazen çok zor oluyor ama en azından alışa alışa hayır demeyi öğreneceğiz Annemi ikna ettim pazartesi o da bana katılıyor. En azından biri benim tarafta. Babamda katılsa aramıza harika olacak. Her şeyin başı o çünkü. Bu iki hafta çok verimli geçicek ben inanıyorum. Haydi bakalım. Cuma günü hiçbişey yemedim. Cumartesi son derece sağlıklı ama aralarda uyudum. Bugünse sabah yarım simit birazdan da ciğer yiyeceğim oldu bitti. Kaçamak hakkımı da tüketmiş olcam ve bu iki hafta spor rejim gitsin kilolaar:)

Ya benimde abimle babam çok pis boğaz Hele abim ne bulsa yer, midesi iski çöplüğü gibi maşallah. Bir gram fazla kilosu yoktur. Bütün gün ağızları dolu bütün gün. Yarın simit kaçamak sayılmaz "bence" ya.. Eskiden kısa süre diyetisyene gitmiştim, hafta bir iki kez simit yemek izinliydi. Ben spor yapmaya başlıyorum bu hafta hadi hayırlısı. Geçen hafta çok hızlı verdim, bu hafta çok az veririm o yüzden. Bakalım

benimde kardeşim öyle ya semiriyo resmen ama gram kilosu yok hasta ediyor beni. Sap kesildi başımıza iyice. Yok zaten simitten ziyade ciğer yiyeceğim arnavut ciğeri malum o patatessiz soğansız olmaz bir de ayran rejim öldü bence :):) o yüzdeennn ohhh msi gibi oldu

Peki bakalım yarın toparlarsın

18.3.12 MENÜ
Sabah:
1 sb 0 yağlı süt
1,5 yk yulaf kepeği
5 yk nesfit
2 kuru kayısı
Öğle: 2 yk yağsız yoğurt
1 porsiyon brüksel lahanası
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: Yarım muz
Akşam:
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık zeytinyağlı salata
Ara: ?
*3lt su

slm kızlar bugün pikniğe gittik saat 5 gibi geldik heryerin mangal kokusuyduu hemen duşa girdim sonra oğluşumla uyumuşum yarım saat felan ondan anca girebildim
hemen menümü yazayım çokda kötü değil
sabah
biberli omlet
1 kk peynir
2 zeytin
domates salatalık

1 elma

ızgara tavuk derisiz ama bayağı yedim
salata
1 dilim tahıllı ekmek(ekmeğimide götürdüm pikniğe)

2 elma(herkes çekirdek cips yiyorlardı bende elma yiyeyim bari dedim)

1 kase çorba

1 sade nescafe

hepsi böyle kızlar spor yok bugün kendime tatil verdimm
su anca 1 lt yeşil çayda 2 bardak içtimm

Helal olsun canım sana:13: Mangala gitmiş olmana rağmen çok iyi menün

slm kızlar ben de menumu yazayım sizi sıkı takip ediyorum bu aralar :)))

sabah yarım omlet 3 bardak acık sekrsiz cay 2 dilim domates 2 dilim salatalık

ara ögun de 1arjantin elma 2 bardak su

öglen 1 .5 kaynana sopası:))) yarım havuç

1 kucuk kase az sekerli sutlac(bu sırf sut olsun die )

aksam 5 adet az yaglı mucver 2 bardak acık ve sekersiz cay...

su saatten sonra bişey yemem

sıvı alırım..

bu arada sabah 50 tane ip atladım 100 her iki yana egilme ve 80 oklavalı hareket

30 saat yuruyus yaptık cocuklarla arkadasımla beraber..
eve gelince de su leslie sansone 1 mil yuruyusunu yaptım esimin kahkahaları esliğinde :)))

Canım Leslie'yi internet üzerinden bir videodan yapıyorsan linkini atar mısın lütfen?:44:

Helal olsun canım sana:13: Mangala gitmiş olmana rağmen çok iyi menün
canım vallahii her topiğe girip ben pisboğazım yazmamak için ne çekirdek çitledim nede kola içtim çünkü kaçamağımı dünkü bitterle yapmıştım

menün çok güzel canım
bende leslieyi bazen eşimin yanında yapıyorum gül gül ölüyooo
bu arada sen emziriyordun böyle yiyince sütün iyi oluyormuu
rezene tavsiye ederim o iyi süt yapıyoo
bide miden kazınıyormuu
Canım Leslie'yi internet üzerinden bir videodan yapıyorsan linkini atar mısın lütfen?:44:

ben yollıyım canım sana

kaynana sopası mıı??o ne kıss..

ilk hafta cok kzınıodu simdi alıstım rezene sadece haftasonu icemiorum 5 gun içiorum ot cayından bıktım su oglan dogdugundan beri

slm arkadaşlar, sabah evden çıktım ,daha yeni girdim. bugün hava çok güzeldi, göl kenarına pikniğe gittik,deli gibi yanmışım farketmeden,suratım kıpkırmızı.
menüm

08:30
iki ısırık muz,1 çb ayran

1 saat tempolu yürüyüş

10:30
15 badem

12:30
1 dlm pırasalı börek,7 yeşil zeytin,1 dlm peynir,1 yk kahvaltılık ezme, 1çk bal

17:00
tavuk mangal,bol salata,300 ml ayran

18:30
iki avuç çekirdek

günaydın kızlarrr
kilo verdim diye sımarmaktan heralde cuma ctesi pazar felaketti vallahi dogru düzgün bir beslenme düzeni olmadı bir türlü, dün de mobilyacı gezmekten helak oldum
bu sabah sirkeli su ile güne basladım, hersey yolunda :) birazdan haslanmıs patates yicem canım kahvaltı etmek istemiyor.
öğleden sonra da eve gelen esyaları yerlestirmeye gdicem, vakit buldukca sizinleyim. girip girip menümü paylasıcam :)

yazdıklarınızı okuyamadım ama aksama insallah. öptüm cook :)

Çok teşekkür ederim canımcım

canım vallahii her topiğe girip ben pisboğazım yazmamak için ne çekirdek çitledim nede kola içtim çünkü kaçamağımı dünkü bitterle yapmıştım

ben yollıyım canım sana
Bitterini kaçamak saymamıştı UcukMavicim ama Neyse buarada sağol canım sende yüklüyorum şimdi hihih

yok canım niye kızayım tabiki birbirimize destek olucaz , eleştiri yapıcaz
bende kötü bişey yazmadımki sana, neden böyle olduğunu açıkladım ben sizin kadar iradeli değilim galiba
elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama demekki yetmiyor

Günaydın kızlar,
hem oğlum hem ben çok hastayız kızlar, arasıra girip menülerimi yazmaya çalışıcam yinede
sabah iki dilim tambuğday ekmeği, bir tatlı kaşığı tahin pekmez (hastayım diye aldım), peynir, oğlumdan kalan yumurta, şekersiz neskafe

öğle tarhana çorbası olcak
adet olcam biraz şişkinliğim var +çıktım bu sabah

Bana öyle geldi bilemedim:26: Neyse hiçbirimizde demir bir irade yok insanız sonuçta. Ama hepimiz azimliyiz. Kaçamak yapıyoruz, sonra U dönüşü yapıp yolumuza devam ediyoruz. Önemli olanda bu.. Adet öncesi 3 kiloya kadar fazlalık çıkabiliyor. Kilonu vermeye devam ediyorsun aslında ama vücudun su topluyor. Üzülme canım o yüzden..:13:

arkdaşlar bende gruba katılmak istiyorum takım çalışması yapmalıyım yoksa olmuyor yeni doğum yaptım 6 aylık bir oğlum var ve emmiyor sağıp veriyorum.. 75le hamile kalmıştım şu an 87 kiloyum. çalışıyorum ve hiçbir kıyafetim olmuyor sadece siyah hırkayla işe gidip geliyorum hırkamın düğme aralarıda ayrılmaya başladı artık içimdeki badi gözüküyor 2 aydır siyahım yani.. yaza da kardeşimin düğünü var. hedefim 70 kilo. eve eliptik bisiklet ve plates topu aldım... anladığım kadarıyla herkez neler yediğini mi yazıyor buraya vaktim olmadı pek okuyamadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…