Canım takım kaptanımız gelsin konuyla ilgili bilgi verecektir sana. Bende hep aynı kıyafetleri giyiyorum iğrenç yaarkdaşlar bende gruba katılmak istiyorum takım çalışması yapmalıyım yoksa olmuyor yeni doğum yaptım 6 aylık bir oğlum var ve emmiyor sağıp veriyorum.. 75le hamile kalmıştım şu an 87 kiloyum. çalışıyorum ve hiçbir kıyafetim olmuyor sadece siyah hırkayla işe gidip geliyorum hırkamın düğme aralarıda ayrılmaya başladı artık içimdeki badi gözüküyor2 aydır siyahım yani.. yaza da kardeşimin düğünü var. hedefim 70 kilo. eve eliptik bisiklet ve plates topu aldım... anladığım kadarıyla herkez neler yediğini mi yazıyor buraya vaktim olmadı pek okuyamadım..
hedefiniz dikatimi çekti dilerim olursunuzCanım takım kaptanımız gelsin konuyla ilgili bilgi verecektir sana. Bende hep aynı kıyafetleri giyiyorum iğrenç ya
herkese günaydınnnnn :)
Aslında 30 Nisan'daki hedefime yaklaşsam bile çok mutlu olurum. Umarım sende ulaşırsın ilk hedefine canım. Ben daha ikinci haftamdayım inşallah azimle devam edebilirim..hedefiniz dikatimi çekti dilerim olursunuz
bnde nisan 2.haftasına kadar 79 olmayı planlıyorum
Bir dakika sen 46 kilo mu vermişsin yoksa ben mi yanlış görüyorum.Aslında 30 Nisan'daki hedefime yaklaşsam bile çok mutlu olurum. Umarım sende ulaşırsın ilk hedefine canım. Ben daha ikinci haftamdayım inşallah azimle devam edebilirim..
Sana da günaydın buarada canımherkese günaydınnnnn :)
slm arkadaşlar, sabah evden çıktım ,daha yeni girdim. bugün hava çok güzeldi, göl kenarına pikniğe gittik,deli gibi yanmışım farketmeden,suratım kıpkırmızı.
menüm
08:30
iki ısırık muz,1 çb ayran
1 saat tempolu yürüyüş
10:30
15 badem
12:30
1 dlm pırasalı börek,7 yeşil zeytin,1 dlm peynir,1 yk kahvaltılık ezme, 1çk bal
17:00
tavuk mangal,bol salata,300 ml ayran
18:30
iki avuç çekirdek
yok canım niye kızayım tabiki birbirimize destek olucaz , eleştiri yapıcaz
bende kötü bişey yazmadımki sana, neden böyle olduğunu açıkladım ben sizin kadar iradeli değilim galiba
elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama demekki yetmiyor
Günaydın kızlar,
hem oğlum hem ben çok hastayız kızlar, arasıra girip menülerimi yazmaya çalışıcam yinede
sabah iki dilim tambuğday ekmeği, bir tatlı kaşığı tahin pekmez (hastayım diye aldım), peynir, oğlumdan kalan yumurta, şekersiz neskafe
öğle tarhana çorbası olcak
adet olcam biraz şişkinliğim var +çıktım bu sabah
arkdaşlar bende gruba katılmak istiyorum takım çalışması yapmalıyım yoksa olmuyor yeni doğum yaptım 6 aylık bir oğlum var ve emmiyor sağıp veriyorum.. 75le hamile kalmıştım şu an 87 kiloyum. çalışıyorum ve hiçbir kıyafetim olmuyor sadece siyah hırkayla işe gidip geliyorum hırkamın düğme aralarıda ayrılmaya başladı artık içimdeki badi gözüküyor2 aydır siyahım yani.. yaza da kardeşimin düğünü var. hedefim 70 kilo. eve eliptik bisiklet ve plates topu aldım... anladığım kadarıyla herkez neler yediğini mi yazıyor buraya vaktim olmadı pek okuyamadım..
Bir dakika sen 46 kilo mu vermişsin yoksa ben mi yanlış görüyorum.Sizdeki azmi altın kutuya koyup saklamak lazım. Bir kez daha görmüştüm galiba kilo çizelgeni mesaj atıcaktım, yeni üye olduğum için atamıyordum. Hatırladım. Maaaşaallaah ya
Tutarım tatlııımmmkızlar bu kaçamak listesini kim üstlenecek ben hepsine yetişemiyorum malum.daha düzene tam oturmadı listeyi tutacak biri olamayınca tuhafkız sen tutar mısın listeyi cnm
Okudum canım okudum maşallah çok şanslısın aman nazar değmesin yeniden doğmuşsun resmen film gibisaol cnm teş. ederim tüp mide yöntemiyle verdim
o kadar mutluyum ki
her zmn ALLAHım a binlerce kez şükrediyorum ondan sonrada koray hocama
tekrardan gençliğimi kadınlığımı insanlığımı verdiler bana
Okudum canım okudum maşallah çok şanslısın aman nazar değmesin yeniden doğmuşsun resmen film gibi
UcukMavicim; şuan hibrit ve AzRASILAM cezalı durumda. Ceza nasıl, ne zaman uygulanacak acaba?:44:
UcukMavicim; şuan hibrit ve AzRASILAM cezalı durumda. Ceza nasıl, ne zaman uygulanacak acaba?:44:
niye cezalıyız ki??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?