Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

cnm senin kaçamak hakkın bitti farkında mısın 2 avuç çekirdek yemişsin
Kaçamak cezası hayatım. Haftada 2.kez kaçamak yapan bizim takım dahil bütün takımlara "ben sorumsuz pisboğazın tekiyim" yazıcaksın.:18: Bende diğer takımlarda görmüştüm bu ne demiştim.

birden fazla kaçamak yaparsak ne olur ki? ben çünkü kendimi çok fazla kısıtlayamıyorum,sadece sağlıksız , yada kaçamak sayılacak şeylerden az miktarda tüketiyorum. dün mesela bir ara öğün daha yapardım,yapmadım. öylece dengelediğimi düşünüyorum. kaçamakların cezası sporsa sorun yok,yaparım.

Canım kaçamakların cezası topiclere yazı yazmak.

Bence oldukça yararlı bir uygulama, bir çok takım yapıyor..

miktarına hiç dikkat etmiyorsun ama, yag bile yok içinde, şekeride çok az ,diyet kurabiye o bir defa fındık kadar yaptım ara öğünlerimde yerim diye.
Fındık kadar olanlar sayılmıyor tatlım zaten. Hem fevri davranmaya gerek yok, hep beraber böyle bir karar almıştık. Okumamış mıydın sen ozaman?

Bence oldukça yararlı bir uygulama, bir çok takım yapıyor..

ben herşeyi yerim ama ,o kötü. herşeyden azar azar tüketirim. zayıflamamı engelleyeceğini düşünmüyorum. ablamın ara öğünlerinde halley ,çikolata filan vardı mesela. diyetisyeni vermişti. hergün yiyordu hem de 15 kilo verdi 4 ayda.

Fındık kadar olanlar sayılmıyor tatlım zaten. Hem fevri davranmaya gerek yok, hep beraber böyle bir karar almıştık. Okumamış mıydın sen ozaman?

fevri davrandığım yok, nereden çıkardın. paniğe kapıldım sadece, çayın kahvenin yanında keyif yapmayı da severim. birçok insana göre kaçamak sayılacak şeyleri yerim ondan,esneğimdir biraz.

Ablanın kilosuyla doğru orantılıdır verilen kaçamaklar canım. Bende diyetisyene gittim, 70 kilo civarındayken hafta bir öğünde fastfood veriyordu. Aynı bizim yaptığımız gibi. Yani senin kilonda fazla yok. O yüzden zayıflama hızını arttıracağını düşünüyorum ben. (Benim fikrim tabi..)

hibritcim ablanın diyetisyeni alkışlıyorum çikolata falan yıyerek nasıl 15 kılo verdı bızede söyle şu formulu :)

ben söyleyeyim dengeleyerek :):):)
1 gofret 200 kalori 30 dakika ağır bir aerobik ile ancak 200 kaloriyi yakarsın
ha tabi sadece kaloriden de ibaret değil. O kısım ayrı tabi
Önemli olan dengelemek.
Ben bu uygulamayı sevdim.
Haftada 1 gün değilde 2 haftada 1 yaparım onda da semiririm söyleyeyim yani

tuhaf kızzzz ben dün kaçamak yaptım canım bu hafta kaçamak hakkım bitti 2 adet pişmaniye yedim pişman oldummm:)
Afiyet olsun. Çok da severim pişmaniye

fevri davrandığım yok, nereden çıkardın. paniğe kapıldım sadece, çayın kahvenin yanında keyif yapmayı da severim. birçok insana göre kaçamak sayılacak şeyleri yerim ondan,esneğimdir biraz.
Ben kızdın sandım canım ya:26: Bende kahve, sigara, BROWNI delisiyim ama haftada bir kereye mahsus ayarlayacağım artık. Yok aslında UcukMavi neyi, neye göre kaçamak sayacağımızı yazmıştı.

Son düzenleme:
hibrit bir ısırık yada ufak bir parça kaçamak sayılmıyor zaten.1 dilim yada 1 porsiyonluk yiyecekler kaçamak sayılıyor.tadına bakabilirsin ufak bir parça yiyebilirsin onun dışındaki kaçamak sayılır ve haftada 1 gün yapabilirsin.bunun amacı menülerimizi düzene ve istikrara sokmak.

İki haftada bir olsaydı bende semirirdim acımazdım

yok canım benim, niye kızayım, hepimizin ortak bir amacı var sonuçta ,yanlışlar da yapabiliriz. birbirimizi uyarıcaz tabi ki. kurallarımız da olucak. ne söyleniyorsa, ne kural koyuluyosa iyiliğimiz için.

ben cezalımıyım şimdi??? 2. kaçamağa değil miydi ceza?? yine birşeyleri kaçırdım mı ne yaptım. geçmişe bir döneyim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…