Kaçamak cezası hayatım. Haftada 2.kez kaçamak yapan bizim takım dahil bütün takımlara "ben sorumsuz pisboğazın tekiyim" yazıcaksın.:18: Bende diğer takımlarda görmüştüm bu ne demiştim.cnm senin kaçamak hakkın bitti farkında mısın 2 avuç çekirdek yemişsin
Tahinli kurabiye de yemiş hibrişcanım geçmişi okumuyor musun.bir karar aldık kaçamak hakkı haftada 1 gün.geçmiş saylarda bunula ilgili baya konuştuk ama sen hiç birini okumamışsın
birden fazla kaçamak yaparsak ne olur ki? ben çünkü kendimi çok fazla kısıtlayamıyorum,sadece sağlıksız , yada kaçamak sayılacak şeylerden az miktarda tüketiyorum. dün mesela bir ara öğün daha yapardım,yapmadım. öylece dengelediğimi düşünüyorum. kaçamakların cezası sporsa sorun yok,yaparım.cnm senin kaçamak hakkın bitti farkında mısın 2 avuç çekirdek yemişsin
geçmiş olsun canım
cnm şuan takımımızda yer yok.ama yine yazabilir menülerini paylaşabilirsin yada yer olan başka bir takıma gidebilirsin.
kızlar bu kaçamak listesini kim üstlenecek ben hepsine yetişemiyorum malum.daha düzene tam oturmadı listeyi tutacak biri olamayınca tuhafkız sen tutar mısın listeyi cnm
Canım kaçamakların cezası topiclere yazı yazmak.birden fazla kaçamak yaparsak ne olur ki? ben çünkü kendimi çok fazla kısıtlayamıyorum,sadece sağlıksız , yada kaçamak sayılacak şeylerden az miktarda tüketiyorum. dün mesela bir ara öğün daha yapardım,yapmadım. öylece dengelediğimi düşünüyorum. kaçamakların cezası sporsa sorun yok,yaparım.
Tahinli kurabiye de yemiş hibriş
ben hergün yazarım o zaman.....Canım kaçamakların cezası topiclere yazı yazmak.
Bence oldukça yararlı bir uygulama, bir çok takım yapıyor..birden fazla kaçamak yaparsak ne olur ki? ben çünkü kendimi çok fazla kısıtlayamıyorum,sadece sağlıksız , yada kaçamak sayılacak şeylerden az miktarda tüketiyorum. dün mesela bir ara öğün daha yapardım,yapmadım. öylece dengelediğimi düşünüyorum. kaçamakların cezası sporsa sorun yok,yaparım.
Kaçamak cezası hayatım. Haftada 2.kez kaçamak yapan bizim takım dahil bütün takımlara "ben sorumsuz pisboğazın tekiyim" yazıcaksın.:18: Bende diğer takımlarda görmüştüm bu ne demiştim.
Fındık kadar olanlar sayılmıyor tatlım zaten. Hem fevri davranmaya gerek yok, hep beraber böyle bir karar almıştık. Okumamış mıydın sen ozaman?miktarına hiç dikkat etmiyorsun ama, yag bile yok içinde, şekeride çok az ,diyet kurabiye o bir defafındık kadar yaptım ara öğünlerimde yerim diye.
Bence oldukça yararlı bir uygulama, bir çok takım yapıyor..
Fındık kadar olanlar sayılmıyor tatlım zaten. Hem fevri davranmaya gerek yok, hep beraber böyle bir karar almıştık. Okumamış mıydın sen ozaman?
Ablanın kilosuyla doğru orantılıdır verilen kaçamaklar canım. Bende diyetisyene gittim, 70 kilo civarındayken hafta bir öğünde fastfood veriyordu. Aynı bizim yaptığımız gibi. Yani senin kilonda fazla yok. O yüzden zayıflama hızını arttıracağını düşünüyorum ben. (Benim fikrim tabi..)ben herşeyi yerim ama ,o kötü. herşeyden azar azar tüketirim. zayıflamamı engelleyeceğini düşünmüyorum. ablamın ara öğünlerinde halley ,çikolata filan vardı mesela. diyetisyeni vermişti. hergün yiyordu hem de 15 kilo verdi 4 ayda.
ben herşeyi yerim ama ,o kötü. herşeyden azar azar tüketirim. zayıflamamı engelleyeceğini düşünmüyorum. ablamın ara öğünlerinde halley ,çikolata filan vardı mesela. diyetisyeni vermişti. hergün yiyordu hem de 15 kilo verdi 4 ayda.
Afiyet olsun. Çok da severim pişmaniyetuhaf kızzzz ben dün kaçamak yaptım canım bu hafta kaçamak hakkım bitti 2 adet pişmaniye yedim pişman oldummm:)
Ben kızdın sandım canım ya:26: Bende kahve, sigara, BROWNI delisiyim ama haftada bir kereye mahsus ayarlayacağım artık. Yok aslında UcukMavi neyi, neye göre kaçamak sayacağımızı yazmıştı.fevri davrandığım yok, nereden çıkardın. paniğe kapıldım sadece, çayın kahvenin yanında keyif yapmayı da severim. birçok insana göre kaçamak sayılacak şeyleri yerim ondan,esneğimdir biraz.
İki haftada bir olsaydı bende semirirdim acımazdımben söyleyeyim dengeleyerek :):):)
1 gofret 200 kalori 30 dakika ağır bir aerobik ile ancak 200 kaloriyi yakarsın
ha tabi sadece kaloriden de ibaret değil. O kısım ayrı tabi
Önemli olan dengelemek.
Ben bu uygulamayı sevdim.
Haftada 1 gün değilde 2 haftada 1 yaparım onda da semiririm söyleyeyim yani
Afiyet olsun. Çok da severim pişmaniye
Ben kızdın sandım canım ya:26: Bende kahve, sigara, BROWNI delisiyim ama haftada bir kereye mahsus ayarlayacağım artık. Yok aslında UcukMavi neyi, neye göre kaçamak sayacağımızı yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?