Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben cezalımıyım şimdi??? 2. kaçamağa değil miydi ceza?? yine birşeyleri kaçırdım mı ne yaptım. geçmişe bir döneyim ben.
UcukMavicim söylesin de ona göre bir düzeltme yapalım.

Herkese listenin en güncel halini mesaj attım. Hibritcim iki avuç çekirdekten önce kaçamak yapmadıysan cezalı sayılmayacaksın sanırım. UcukMavi haricinde herkes kaçamak hakkını farklı farklı günlerde kullanmış oldu.

Son düzenleme:
Canlarım hem özel mesaj atıyorum, hem topice yazıyorum. Sonra görmedim, etmedim demeyin.
16 – 23 MART HAFTASI
· azrasılam– (Ceza aldı)
· ucukmavi +
· Tavuklumakarna -
· ladyindeath -
· hibrit – (Ceza aldı)
· mutlumel -
· sekerkızcandy -
· karamelek01 -
· melekce88 -
· evdefnaz ?
· selenbaskol -
· tuhafkiz -

Son düzenleme:
naber kızlar,
sabahı yazmıştım
öğle, bir kase tarhana çorbası bir dilim ekmek
3 tane yaprak sarma

ara bir kasenin üçte biri puding

akşam 3 kaşık makarna sarımsaklı yoğurt

1 litre yeşil çay demledim şimdi onu içicem
bu akşamı kapattık

çok az az yedim kaçamak sayılmaz inşallah :18:

akşam menümü güncelliyorum
Domates çorbası
3 ızgara köfte
Yoğurt te te bukkaaa:)

kaçamak yapanlarr uyguladılarmı cezalarını
neyse menüme geçeyimm
sabah
2 dilim tahıllı ekmekle 1 kk peynirli tost
2 zeytin
domates salatalık

1 greyfurt

1 kase çorba
azcık yumurta
1 dilim ekmek
salata

1 elma 5 badem

1 tabak limonlu ıspanak
1 tabak bol yeşillikli salata

2 lt kadar su 2 bardak yeşil çay bunlar 3 olurr
spor şimdilik yok ama oğlum uyudukdan sonra 30 dk leslie 10 dkda slim in 6 yapcam

Canım menün kusursuz. Suyun, yeşil çayın, sporun da süper. Hergün böyle gidersen çoook çok güzel kilolar verirsin.
Evet cezalar ne zaman uygulanacak UcukMavicim

akşam menümü güncelliyorum
Domates çorbası
3 ızgara köfte
Yoğurt te te bukkaaa:)
Sende çok çok iyi gidiyorsun bence tatlım

Sarmalar, pudinkler, makarnalaaar Hihi neyseki herşeyin kararında canım bence kaçamaklık bir şey yok. Ama tok tutucu tercihler diyetini kolaylaştırabilir canım onu da eklemek gerek.

Evdefnazcım kaçamak hakkını daha kullanmamış düzeltme yaptım canlar:13:

Canlarım ben çıkıyorum, uyumaya gidiyorum. Yarın sabahın köründe kalkacağım ve yarından sonra zor bir hafta beni bekliyor. Herkesi öpüyorum.

Son düzenleme:
19.2.12 MENÜ

Sabah: 1 sb 0 yağlı süt
5 yk nesfit
1 kuru kayısı
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
3 - 4 kaşık zeytinyağlı salata
80 gr tonbalığı
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: activia sade
Akşam: 1 dilim çavdar ekmeği
1 yemek kaşığı labne peynir
1 tatlı kaşığı zeytinyağlı kahvaltılık salça
*3lt su

Son düzenleme:
Evdefnazcım kaçamak hakkını daha kullanmamış düzeltme yaptım canlar:13:

cnm evdefnaz emzirdiği için onu bu kaçamak kuralından muaf tutalım onun vudunun ihtiyaçları bizimkinden farklı şuanda.
kızlar bu ceza işi diğer takımlara o yazıyı yazmak olsun yoksa + 45 dk spor yapmak mı olsun ne dersiniz.bana spor cezası daha iyi olacak gibi geldi.

karamelekcim menün herşeyin çok iyi

selamlar ben daha önce buradaydım şimdi beni tanıyan varmı bilmiyorum egerki musade ederseniz yine aranızda olmak isterim cok kilo aldım ve yaz geliyor vermem gerek artık

selamlar ben daha önce buradaydım şimdi beni tanıyan varmı bilmiyorum egerki musade ederseniz yine aranızda olmak isterim cok kilo aldım ve yaz geliyor vermem gerek artık

selma abla ben ayse nikim değişti.şuan yer yok ama aramızda ol yine.kaç kg sun şimdi

Senin menülerin şahane zaten ama benim düşüncem birden bu kadar az yeme ya da sporu çok yapma. Düşün ki 70 kilo olduğunda vücut kilo vermeyi bıraktı neyi kısacaksın zaten çok az yiyorsun. Bir de fazla spor yapıyor olsan eyvahlar olsun sporu kaça katlayacaksın. O yüzden metabolizman durduğunda ayarlayacak şekilde düzenle sen işini bilirsin:) Bu azimle dağları deleceğiz. Sen bir de benden on kat fazla aktifsin :)

İkisi de olsun. Sporla yediğimizi yakarız yazdığımızda da caydırıcı ceza uygulanmış olur. Çok mu hain oldu

spor daha faydalı olur bence,en azından yediğimizi yakarız.

tamam kızlar 45 dk spor olsun cezamız.ceza alanlar ceza aldıkları hafta bitmeden +45 dk spor yapsınlar.kızlar birde herkes günde en az 25-30 dk spor yapsın bunu da zorunlu hale getirelim herkes alışkanlık kazanmış olur.

cnm ben gecen haftaya kadar düzenli spor yapıyordum ancak şu ara bir sağlık sorunundan dolayı yapamıyorum..sadece yürüyüş yada leslie yapabilirim..olur mu?

meraba kıslar bugün çok yogundum..

menüm:

sabah

1 dilim tam bugday ekmeği

1 kk peynir

2 zeytin

yeşil çay

öğle

çorba

salata

ara

1 portakal

1 muz

3 diet kraker

akşam

yarım porsiyon et döner

1 dilim ekmek

1 ısırık baklava-bir arkadaşın kızı oldu da o getirmişti..

yeşil çay...

tabiki cnm her türlü spor olur yeterki hareket olsun.

benim menüm

sabah
2 dilim k.ekmeği
peynir
domates
yeşil zeytin

öğlen
tavuklu salata
ayran

akşam
çorba
yoğurt
salata

kuru incir ceviz

25 dk bisiklet
8 dk twistr yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…