Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ya kopya gibi olcak ama ben de sabah tartıldım ben de ağır çıktımm...
püffff bizim sonumuz ne olcakD
geçmiş olsun canımm hava değişiminden hasta olmuş olabilir herkes hasta bu aralar
benim gibi 4 aydır diyetde olursan artık son 5 kilonuda biran önce vermek istersinn ilk ay haftada 2 kilo veriyordum hemde yiyerekk
ama sonra heray nerdeyse 1 kiloya düştüü hatta 1 aydan fazla sürede ne aldım ne verdim hep aynıydımm
yani anlıyacağın çokda hızlı kilo vermedim gayeeeeeetttttt yavaaaaaaaaşşşşşşş

menünü kendin mi ayarlıyorsun yoksa diyetisyene gidiyormusun
menün gayet iyide herşeyden var maşşallahh
o 5 de yediğin tost ne oluyor bakalımm vallahi dolu dolu
sen bu hafta gene verirsin 1kilodan fazlaa

bu haftaki hedefim 63, daha fazlasında gözüm yok. menümü kendim ayarlıyorum canım. reaktif hipoglisemi var bende yemesem olmuyor bitkinleşiyorum. özellikle spordan önce tost iyi gidiyor

hibritcim o cevizli sucuklar fazla değil mi tamam 1 ara öğününde küçük bir parça yedin 2.ara öğününde neden yiyorsun bu kaçamak sayılır artık.

hibritcim o cevizli sucuklar fazla değil mi tamam 1 ara öğününde küçük bir parça yedin 2.ara öğününde neden yiyorsun bu kaçamak sayılır artık.

onu yemesem başka karbonhidrat alıcam, hepsi aynı kapıya çıkıyor. 50 kaloriden de fazla değildir zaten. hipoglisemi problemim var, yediklerim şekerimi düşürmez , elim ayağım titremezse iyi sayıyorum. bence öğle menüm daha kötü o ara öğünden. ayran hariç karbonhidrat:-( sürekli aklım yemekte zaten düşmsin şekerim diye. ondan öğünlerim fazla fazla canım. yemesem iyiydi ama, pratik de oluyor o kadar çok yiyince.

Son düzenleme:
bu haftaki hedefim 63, daha fazlasında gözüm yok. menümü kendim ayarlıyorum canım. reaktif hipoglisemi var bende yemesem olmuyor bitkinleşiyorum. özellikle spordan önce tost iyi gidiyor
senin boyun kaç canım vallahi ben seni daha kilolu sanıyordum halbuki aynıyızzz
reaktif hipoglisemi nedemek bilmiyorum aama sorun yapıyorsa ve o sucukları yediğin halde kilo verebiliyorsan bence sorun yok

menümü yazayım hemen çok şükür kaçamak yok ceza almıcam
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
ıspanaklı yumurta
1 kk peynir
maydanoz nane

1 portakal

1 kase çorba
4 5 küp tavuk gögüsü(kendi yağı ile pişirdim)

2 kuru incir
yarım dilim ekmek içinde tazesoğan(2 ısırıktı)

fırında tavukbud (butun hepsini yiyemedim)
salata
3 4 dilim patates

1 çaybardağı sade nescafe

30 dk leslie 15 dk slim in 6
2 lt su 3 bardak yeşil çay suyudaha içerim

Ortağım süper gidiyorsun vallahi yerim maşalla maşallaaaaaa

Kızlaaar bugün sabah 6'dan beri okulda da işte de koşturdum canım çıktı. Geldiğim gibi yatıyorum. Tavuk gibiyim vallahi. Hepinizi öpüyorum kaçamaksızları alnından kaçamaklıları bıngıl göbüşünden

Leslie iyidir iyi bende her gün 1 mil onu 30 dakikada firming programını yapıyorum:)

Cevizli sucuk harici pek fazla bir şey aslında. Güzel ve kalabalık bir menü o kadar.

Menün çok güzell :):)

Gelelim bugünkü menüme
09.30 1 yumurta,1 bardak süt,2 dilim ekmek
11.30 1 portakal
13.30 1 kase domates çorbası, 4 kaşık kıymalı ıspanak, 3 kaşık yoğurt, 1 dilim ekmek
16.00- 2 adet eti form bisküvi okulda onu bulabildim bir de yanında 3 tane yer fıstığı arkadaşım getirmiş
19.00 1 kase domates çorbası 1 dilim çavdar ekmeği

50 dakika spor okula giderken falanda yürüdüm. Bugün hareket halindeydim. Ayrıca 2 litre su şimdiye
Bugünlük benden bu kadar:)

Ortağım süper gidiyorsun vallahi yerim maşalla maşallaaaaaa
tşk ederim canımmmm kaçamak felan yok sporda yapıyorum ama bugün bayağı ağır çıktım
kim kaçamak yaptı söyleyinn göbüşden öpcekmiş tuhafkız

tşkler canımm
bende leslie yapıyorum 3mil leslienin 2 milini yapıyorum oda yarım saat yapıyor
bu arada senin menüde çok şahanee

benim menüm

sabah
2 dilim k.ekmeğinden tost
domates salatalık

öğlen
2 incir ceviz

akşam üstü
çorba salata yoğurt

incir ceviz

karamelek,ladyin sizin menüleriniz de güzel kızlar.

sinirlerim bozuk şu nevruz kutlamalarına Allahın belaları...

benim menüm

sabah
2 dilim k.ekmeğinden tost
domates salatalık

öğlen
2 incir ceviz

akşam üstü
çorba salata yoğurt

incir ceviz
öğlen çok az olmuş canımmm
ama menü güzell

karamelek,ladyin sizin menüleriniz de güzel kızlar.

sinirlerim bozuk şu nevruz kutlamalarına Allahın belaları...

tşkler canımm

o allahın belalarına bende çok sinirliyim
kayınım şırnakda polis bugün 2 arkadaşı yaralandı hatta tvde kayınımıda gördük havaya ateş açıyorduuu
arkadaşının birinin durumu kötüymüşş

senin boyun kaç canım vallahi ben seni daha kilolu sanıyordum halbuki aynıyızzz
reaktif hipoglisemi nedemek bilmiyorum aama sorun yapıyorsa ve o sucukları yediğin halde kilo verebiliyorsan bence sorun yok

şekerim düşüyor canım, sık ve dengeli beslenmem grekiyor. boyum 1.70 ama hipoglisemiden dolayı göbek bölgemde birikti ne var ne yok. kemiklerim de çok ince fazla geliyor bu kadar kilo bana. 52-53 kiloykan iyi oluyorum.onca kilo aldım pantolon bedenim değişmedi neredeyse. veririm inşallah çünkü az yiyemiyorum, bitkinleşiyorum hemen.

Allah şifa versin.benim eşim de asker doğudayız Allahım hepsini korusun.kudurmuş köpek gibiler

Meraba kızlar menümü yazayım:

sabah

1 dilim tam bugday ekmegi

1 kk kaşar

biraz zeytinyağı

3 zeytin

1 yumurta sarısı

yeşil çay

öğle

2 kuru kayısı 2 incir

1,5 ceviz

1 su bard. süt

diet bisküvi

akşam

1 kase tarhana çorbası

1 yemek kaşığı erişte

ot yemeği

1 yemek kaşığı yoğurt

adaçayı..4 badem

yarım saat yürüyüş..

nasılsınız kızlar?
benim adetim başladı bugün ve canım çok fena tatlı istiyor, en zor haftamı geçircem bu hafta ceza almassam bir daha hiç almam biliyorum

benim sabah neskafe haşlanmış yumurta

öğle yarım tost , 3 kaşık ıspanak

ara 3 petibör

akşam tarhana çorba, 2 kaşık ıspanak, yoğurt, birkaç tane fırında pişmiş patates
(patates ve ıspanağın içinde pirinç olduğu için hiç ekmek yemedim)

yeşil çay, şimdide leslie ve 50 mekik çekicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…