günaydııııın tatlıımm :)
Teşekkür ederim canım. Ayrıca kesinlikle haklısın elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum kalorilerimi yoksa dediğin gibi duracak iyice..Senin menülerin şahane zaten ama benim düşüncem birden bu kadar az yeme ya da sporu çok yapma. Düşün ki 70 kilo olduğunda vücut kilo vermeyi bıraktı neyi kısacaksın zaten çok az yiyorsun. Bir de fazla spor yapıyor olsan eyvahlar olsun sporu kaça katlayacaksın. O yüzden metabolizman durduğunda ayarlayacak şekilde düzenle sen işini bilirsin:) Bu azimle dağları deleceğiz. Sen bir de benden on kat fazla aktifsin :)
Canım şimdi cezamız tam olarak ne? Her ikisi mi yoksa sadece spor mu? Ayrıca bu akşam cezalı kontrolü yapacağım.cnm evdefnaz emzirdiği için onu bu kaçamak kuralından muaf tutalım onun vudunun ihtiyaçları bizimkinden farklı şuanda.
kızlar bu ceza işi diğer takımlara o yazıyı yazmak olsun yoksa + 45 dk spor yapmak mı olsun ne dersiniz.bana spor cezası daha iyi olacak gibi geldi.
karamelekcim menün herşeyin çok iyi
Bu arada bu sabah tartıldım ve 72.7 kg çıktım. Cuma sabahına kadar dalgalanmazsa iyidir.
Benimde öyle olacak biliyorum kendimi. O yüzden hiç sevinmiyorum canım. Metabolizmamın kıl olduğu dönemlerde sabretmeyi bilemediğim için yıllardır şişmanım.:26:ay harikasın ya ben bir kilo dahi verebileceğimi sanmıyorum nedense. Senin her hafta ne güzel gidiyorBenim metabolizmam ne kadar kıl oldu böyle yaa.
Teşekkür ederim canım. Ayrıca kesinlikle haklısın elimden geldiğince arttırmaya çalışıyorum kalorilerimi yoksa dediğin gibi duracak iyice..
İnşallah hedeflerimize ulaşacağız bebeğim. Ben bir de spor ekleyeceğim vizelerden sonra inşallah
Canım şimdi cezamız tam olarak ne? Her ikisi mi yoksa sadece spor mu? Ayrıca bu akşam cezalı kontrolü yapacağım.
günaydın arkadaşlar,
ayşecim ben müsadenizle ayrılmak istiyorum gruptan, eşim büroyla evin internetini birleştircek, bir süre kapanacak yani ,maddi olarak zor bir dönemden geçiyoruz , açıldığındada eskisi kadar sık giremicem çünkü öncelik büro olucak
hepinizi çok sevdim, çok teşekkür ederim paylaşımlarınız desteğiniz için,
sayenizde 87 kilodan 82ye düştüm, devamda edicem, 70lere de düşeyim inşallah
hepinize başarılar dilerim istediğiniz rakamları görürsünüz inşallah tartıda
ne güzel akşam içeceğim 1 kase çorba onu bile içemiyorum. Sanki çok zayıfmışız böyle ölüyormuşuz gibi her şeyde iğrenç tavuk suyu. Bir anlayabilsem. Bana inat yapıyorlar sanki tatlılar kuruyemişler artık kendi yemeğimi de kendim yapcam yağda yüzüyor resmen yemekler. Boşuna değil bu kilolar demekki. Akşam ne yesem diye düşünüyorum:/
günaydın arkadaşlar,
ayşecim ben müsadenizle ayrılmak istiyorum gruptan, eşim büroyla evin internetini birleştircek, bir süre kapanacak yani ,maddi olarak zor bir dönemden geçiyoruz , açıldığındada eskisi kadar sık giremicem çünkü öncelik büro olucak
hepinizi çok sevdim, çok teşekkür ederim paylaşımlarınız desteğiniz için,
sayenizde 87 kilodan 82ye düştüm, devamda edicem, 70lere de düşeyim inşallah
hepinize başarılar dilerim istediğiniz rakamları görürsünüz inşallah tartıda
yafruumm..kıyamam sana ben..yap kız kendi yemeğini yeme onları..ıyy..
okulda olmasaydım yine kendim hazırlardım. Hayır bir de sevmiyorum tavuk suyundan tabiri caizse nefret ediyorum. Çorbayı da benden başka kimse içmiyor. Böyle küfreder gibi ziyan olmasın diye o iğrenç şeyi de katınca sinirlerim tepemde resmen. Hepimizde şişkoyuz birimizin ötekinden eksiği yok fazlası var. Hala yicem de yicem yiyorsun madem bari yemeklerini bu hale getirme. Ben anlamıyorum bir yağ manyaklığı gidiyor bizim evde. Hiç destek olan yok. Anca yesinler mübarek. Rahatsız olmaya başladım ya 1 aydır rejimdeyim eve girmeyen kalmadı. Küfreder gibi hareketler.
merhaba kızlar yarın adanaya gidiyorum eşim ve oğlumla 3 günlük bir aile ziyareti
yarın sabah erkenden gidiyoruz
bugün valiz topla evi temizle alışveriş yap felan anca girebildimm
neler yaptınız bakalım kaçamak yapan varmıı
canım bizde hep kendimiz yapyrz mesela eşim ıspanaklı börek istiyo ona börek yapıyorum bende kendime ıspanak ayırıp ıspanak yiyormne güzel akşam içeceğim 1 kase çorba onu bile içemiyorum. Sanki çok zayıfmışız böyle ölüyormuşuz gibi her şeyde iğrenç tavuk suyu. Bir anlayabilsem. Bana inat yapıyorlar sanki tatlılar kuruyemişler artık kendi yemeğimi de kendim yapcam yağda yüzüyor resmen yemekler. Boşuna değil bu kilolar demekki. Akşam ne yesem diye düşünüyorum:/
hep böyle oluyoo biri geliyo yatılı dikkat edemiyorsun o gidiyor tamam artık tekrar başlıcam diyorsun bi bakıyorsun başkası geliookulda olmasaydım yine kendim hazırlardım. Hayır bir de sevmiyorum tavuk suyundan tabiri caizse nefret ediyorum. Çorbayı da benden başka kimse içmiyor. Böyle küfreder gibi ziyan olmasın diye o iğrenç şeyi de katınca sinirlerim tepemde resmen. Hepimizde şişkoyuz birimizin ötekinden eksiği yok fazlası var. Hala yicem de yicem yiyorsun madem bari yemeklerini bu hale getirme. Ben anlamıyorum bir yağ manyaklığı gidiyor bizim evde. Hiç destek olan yok. Anca yesinler mübarek. Rahatsız olmaya başladım ya 1 aydır rejimdeyim eve girmeyen kalmadı. Küfreder gibi hareketler.
süperrr süperr süperrrkızlar menüm:
sabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
1 kk peynir
ara
2 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
içine badem-ceviz
yarım saat yürüyüş
öğle
4 tane diet bisküvi
1 bardak ayran
1 avuç leblebi üzüm
akşam
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
1 y. kaşığı yoğurt
salata...
c.tesi akşam burdayım canııııııımmmmmmeleğim çabuk gel..özletme hee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?