amin cnm.çok acı dayanmak mümkün değil Allah bir daha yaşatmasın inş.
öğlen çok az olmuş canımmm
ama menü güzell
tşkler canımm
o allahın belalarına bende çok sinirliyim
kayınım şırnakda polis bugün 2 arkadaşı yaralandı hatta tvde kayınımıda gördük havaya ateş açıyorduuu
arkadaşının birinin durumu kötüymüşş
boyun çok iyiymiş benm boyum 170 olsa bu kiloda kalırımşekerim düşüyor canım, sık ve dengeli beslenmem grekiyor. boyum 1.70 ama hipoglisemiden dolayı göbek bölgemde birikti ne var ne yok. kemiklerim de çok ince fazla geliyor bu kadar kilo bana. 52-53 kiloykan iyi oluyorum.onca kilo aldım pantolon bedenim değişmedi neredeyse. veririm inşallah çünkü az yiyemiyorum, bitkinleşiyorum hemen.
tşkler canımAllah şifa versin.benim eşim de asker doğudayız Allahım hepsini korusun.kudurmuş köpek gibiler
menü çok güzel canımmMeraba kızlar menümü yazayım:
sabah
1 dilim tam bugday ekmegi
1 kk kaşar
biraz zeytinyağı
3 zeytin
1 yumurta sarısı
yeşil çay
öğle
2 kuru kayısı 2 incir
1,5 ceviz
1 su bard. süt
diet bisküvi
akşam
1 kase tarhana çorbası
1 yemek kaşığı erişte
ot yemeği
1 yemek kaşığı yoğurt
adaçayı..4 badem
yarım saat yürüyüş..
nasılsınız kızlar?
benim adetim başladı bugün ve canım çok fena tatlı istiyor, en zor haftamı geçircem bu hafta ceza almassam bir daha hiç almam biliyorum
benim sabah neskafe haşlanmış yumurta
öğle yarım tost , 3 kaşık ıspanak
ara 3 petibör
akşam tarhana çorba, 2 kaşık ıspanak, yoğurt, birkaç tane fırında pişmiş patates
(patates ve ıspanağın içinde pirinç olduğu için hiç ekmek yemedim)
yeşil çay, şimdide leslie ve 50 mekik çekicem
günayyydıııııııııın :)
kızlar bu sabaha süppperrr uyandım, bir tartıldım hala 63.7deyim :) yaşasıııınn . hafta sonu yediklerimden sonra kesin 3 kg almısımdır diyordum :)
sirkeli suyum masamda, öptüm sizi kocamannnnnn:)
YAZA KADAR HEPİMİZ ÇITIR ÇITIR OLCAZZZZ GÖBEĞİMİZDE BAKLAMZ BİLE OLABİLİR :)))))
günayyydıııııııııın :)
kızlar bu sabaha süppperrr uyandım, bir tartıldım hala 63.7deyim :) yaşasıııınn . hafta sonu yediklerimden sonra kesin 3 kg almısımdır diyordum :)
sirkeli suyum masamda, öptüm sizi kocamannnnnn:)
YAZA KADAR HEPİMİZ ÇITIR ÇITIR OLCAZZZZ GÖBEĞİMİZDE BAKLAMZ BİLE OLABİLİR :)))))
Canım sürekli tartılma insanın kilosunda gün gün dalgalanma olur. Su toplamış belliki vücudun moralini bozma.tşk ederim canımmmm kaçamak felan yok sporda yapıyorum ama bugün bayağı ağır çıktım
kim kaçamak yaptı söyleyinn göbüşden öpcekmiş tuhafkız
günaydın kızlar...
dünden beri çok kötüyüm,baş ağrısı bir taraftan, yorgunluk halsizlik bir taraftan... 10 saat dersim var bir de 5'e kadar okuldayım bugün ve yarın. yarın akşam da yasın günüm var,arkadaşlar gelicek. napıcam bilmiyorum:-(
bnde kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum
sürekli uykusuzluk çekiyorum neden acaba?
bak şimdi bakla dedin aklıma zeytinyağlı taze bakla geldi..bir de fava var duydunuz mu bilmiorum kuru bakladan yapılıyor..üstüne zeytinyağı dökülüyor..ben bunu yemiştim hoşuma da gitti..sonra aldım kuru bakla poşetin hepsini de pişirdim..şişip oldu mu sana kocca bi tava fava..ayy bi de az yencekk bişi insanı bayıyor..biz de 2 kişiyiz..attıydım artık yarısını..saçma mı oldu bilmiorum ama aklıma geldi mutluşumm..öptüm seni çıtır gelinn...
haa bak şimdi de ne geldi benm bi tombiş arkadaşım var, bu düğün zamanı dal gibi olmuş, ben de düğünü başka şehirdeydi gidemedim..sonra da 3 ay sonra flan görüştük..o zaman da 3 aylık hamile olmasın mı hamileyim die gene vermiş yemeye kendini baktım hala tombiş..dedim ki seni de bi zayıf görecektim nasip deilmiş..fotolara baktım artık
sen de öyle yapma hee..
göbekte bakla mı o ne yaw hayırdır inşallah
günaydın kızlar
selam kızlar hepinize ben de bugunku menumu yazayım dedim
1 saat tempolu yuruyus
sabah 1 kase yulav ezmesi ve süt
arada 1 elma 3 kupa ıhlamur ve rezene cayı
öğlen bir kase roka salatası ve 3 4 catal menemen
ara da 1 havuc 2 kupa sekersiz acık cay 1 kupa rezene
kacamak olarak cubuk dondurma bilmem sayılır mı
aksam yarım sac böregi peynirli 2 kupa acık sekersiz cay
1 kupa nescafe sekersiz
bugunluk bu kadar
bu arada guldenim seni cok ozledim canım arkadasım
keske görussek yine
azmine hayran kaldım
masallah barekallah
guldeni görseniz sıcaklıgı hemen içinizi kaplar hele gözlerini görseniz içine dusup bogulmak istersiniz...
hepinize keyfli kilo vermeler
aysem senin boyun selviymiş masallah
170 kiloya bence 53 cok az arkadasım 60 ideal..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?