Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

boyun çok iyiymiş benm boyum 170 olsa bu kiloda kalırım
ama tabi sen memnun değilsen zayıfla tabii
ama 170 e 53 kilo çok az değilmi yaa sonra tipin çirkinleşmesin
Allah şifa versin.benim eşim de asker doğudayız Allahım hepsini korusun.kudurmuş köpek gibiler
tşkler canım
amin canım allah sizide korusun oralarda
bizde mersindeyiz burasıda doğudan iyi sayılmaz
menü çok güzel canımm
bugün pişti olmadık şükür

hımm yaptın mı bakalım leslie yii yapınca yaz olurmuu
menün gayet güzel ben ıspanak yapınca içine pirinç felan katmyormm
şu aradaki petibörüde kaçamak olarak saymıyorsun sanırım

170 boya 52-53 kg süper oluyo valla dal gibi.benim boyumda 170 hedefim 52 karamelekcim.
şuan nerdeyse kaçamk yapıcam valla canım sıkıldı ya gidip gidip dolabı açıyorum evdeki aburcurlara bakıyorum tekrar kapatıyorum.o kadar uğraştım dikkat ettim şimdi bozmayacağım ama

selam kızlar hepinize ben de bugunku menumu yazayım dedim

1 saat tempolu yuruyus

sabah 1 kase yulav ezmesi ve süt

arada 1 elma 3 kupa ıhlamur ve rezene cayı

öğlen bir kase roka salatası ve 3 4 catal menemen

ara da 1 havuc 2 kupa sekersiz acık cay 1 kupa rezene

kacamak olarak cubuk dondurma bilmem sayılır mı

aksam yarım sac böregi peynirli 2 kupa acık sekersiz cay

1 kupa nescafe sekersiz

bugunluk bu kadar

bu arada guldenim seni cok ozledim canım arkadasım

keske görussek yine

azmine hayran kaldım

masallah barekallah

guldeni görseniz sıcaklıgı hemen içinizi kaplar hele gözlerini görseniz içine dusup bogulmak istersiniz...

hepinize keyfli kilo vermeler

aysem senin boyun selviymiş masallah

170 kiloya bence 53 cok az arkadasım 60 ideal..

tatlılarım, gözümün önünden çikolatalar pastalar gecerdi önceden rejim yaparken. simdi ise koltuklar vitrinler masalar yemek taımları halılar perdeler falan geciyor :) her gün yeni birsey yeni bir olay. şimdi de eve badana yaptırıyoruz esyaları secicez gelicek. ne olur az mj yazıyorum diye kızmayın, gün içinde o kadar cok kosussturuyorum ki , eve geldgm ilk fırsatta size yazıyorum.

bu arada 5ten sonra yemedim bugün hiçbirsey ama 2 nescafe içtim. acaba gece nescafe içmek cok kötü etkiliyor mudur rejimi? fikirlerinizi bekliyorum

günayyydıııııııııın :)

kızlar bu sabaha süppperrr uyandım, bir tartıldım hala 63.7deyim :) yaşasıııınn . hafta sonu yediklerimden sonra kesin 3 kg almısımdır diyordum :)

sirkeli suyum masamda, öptüm sizi kocamannnnnn:)

YAZA KADAR HEPİMİZ ÇITIR ÇITIR OLCAZZZZ GÖBEĞİMİZDE BAKLAMZ BİLE OLABİLİR :)))))

göbekte bakla mı o ne yaw hayırdır inşallah

bak şimdi bakla dedin aklıma zeytinyağlı taze bakla geldi..bir de fava var duydunuz mu bilmiorum kuru bakladan yapılıyor..üstüne zeytinyağı dökülüyor..ben bunu yemiştim hoşuma da gitti..sonra aldım kuru bakla poşetin hepsini de pişirdim..şişip oldu mu sana kocca bi tava fava..ayy bi de az yencekk bişi insanı bayıyor..biz de 2 kişiyiz..attıydım artık yarısını..saçma mı oldu bilmiorum ama aklıma geldi mutluşumm..öptüm seni çıtır gelinn...

haa bak şimdi de ne geldi benm bi tombiş arkadaşım var, bu düğün zamanı dal gibi olmuş, ben de düğünü başka şehirdeydi gidemedim..sonra da 3 ay sonra flan görüştük..o zaman da 3 aylık hamile olmasın mı hamileyim die gene vermiş yemeye kendini baktım hala tombiş..dedim ki seni de bi zayıf görecektim nasip deilmiş..fotolara baktım artık

sen de öyle yapma hee..

günaydın kızlar...
dünden beri çok kötüyüm,baş ağrısı bir taraftan, yorgunluk halsizlik bir taraftan... 10 saat dersim var bir de 5'e kadar okuldayım bugün ve yarın. yarın akşam da yasın günüm var,arkadaşlar gelicek. napıcam bilmiyorum:-(

bnde kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum
sürekli uykusuzluk çekiyorum neden acaba?

Günaydın bayanlar. Yazılanları okudum ancak okul için hazırlanmam gerekli akşam düzenli cevap yazacağım. Ben tartılmaya korkuyorum fazla çıkarım falan diye ama acayip dikkat ediyorum. Akşam evdekileri size sıralıyorum tulumba, kadayıf, şekerpare, tuzlu fıstık, tuzsuz fıstık. Hepsinden var mübarek. Hiçbirini yemedim. Kuruyemişi de okulda yemiştim 3 tane yer fıstığı ondan ellemedim bile. Tartılırda fazla falan çıkarsam kesin bozarım o yüzden cumaya kadar tam gaz devam. Hedef haftaya cuma 72:):)

Hemen bugünkü listemi yazayım akşam güncellerim.
08.30-Yarım simit, 1kk peynir,1 bardak süt
10.30-1 portakal
12.00-4 kaşık kıymalı ıspanak, 3 kaşık yoğurt- 1 kase tarhana
Okula tütsülenmiş mi nemiş kara kuru kayısı götüreceğim 2 tane. Annem duymuş Seda Sayan çantasından ayırmıyormuş. Tok tutuyormuş. Bizimkileri bir tok tutuyor ki sormayın.
Akşam geldiğimde de 1 kase tarhana 1 dilim ekmek yerim.

50 dakika sporumu yaptım. 12.30da evden çıkacağım o zamana 1.5 litre su içmiş oluyorum. Toplamda 2,5 litre suda tamam. Yeşil çay eksik bir tek inşallah unutmm içerim.
Herkese iyi günler diliyorumm:):)

Not: Yarım simit kaçamak sayılıyor mu? Ben sayılmaz diye yedim ama. Bu konuda bilgilendirirseniz sevinirim:)

Son düzenleme:
tşk ederim canımmmm kaçamak felan yok sporda yapıyorum ama bugün bayağı ağır çıktım

kim kaçamak yaptı söyleyinn göbüşden öpcekmiş tuhafkız
Canım sürekli tartılma insanın kilosunda gün gün dalgalanma olur. Su toplamış belliki vücudun moralini bozma.

bnde kendimi çok yorgun ve bitkin hissediyorum
sürekli uykusuzluk çekiyorum neden acaba?

susus kalmayın kızlarrr bu dediğiniz şikayetlerin hepsi susuzluktan olabilir

yok canıımm :) ben önceden de zayıftım son 2-3 yıldır bir takım sebeplerle oldugumdan farklı bir insan oldum. en kısa zamanda eskiye dönüp öyle devam etmeyi düşünüyorum :)) ayrıca evlendiğimiz gibi cocuk planımız da yok o yüzden problem yok

göbekte bakla mı o ne yaw hayırdır inşallah

karın kaslarının uçmuş hali şekercim, nişanlımda var mesela :) 6 bakla diyorlar ya ondan işte. bayandan bir örnek istersen bkz. jillian michaels

bu arada şuana kadar menüm;

sabah - sirkeli ballı ılık su
kahvaltı - 1 dilim ekmek
- peynir ve bal ( makul ölçülerde :)
- 1 bardak şekersiz cay
- 3 zeytin

ayrıca şimdiye kadar 1,5 lt. su içmişim kızlar, sabah erken kalkınca öğleye kadar btiveriyor. bu arada eve 1,5 litrelik suları kolilerle alıyorum. her gün kutudan 2 şişe cıkartıyorum bunlar aksama kadar biticek gülşah diyorum :))

cnm arkadaşım sen bitanesin asıl
asıl içten ve candan olan sensin
çok seviyorum seni
birgün muta gelecem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…