bugün yedüklerimm
sabah
yeşil soğanlı omlet
1 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1 portakal
tahıllı ekmekle tost(biraz fazlaydı dilimli ekmekle yapmadım sanırım 3 dilim vardı)
2 zeytin
yeşillikk
2 kuru incir
yarım tabak tavuklu makarna
salata
soda
anlıyacağınız bugün tam bir karbonhidrat işden güçden anca bunları yapıp yiyebildim
bugün bankayada gittim yürüyerek 30 dk tempolu yürüdüm spor olarak sayıyorum
2 lt su 2 bardak yeşil çay
canım bizde hep kendimiz yapyrz mesela eşim ıspanaklı börek istiyo ona börek yapıyorum bende kendime ıspanak ayırıp ıspanak yiyorm
sende öyle yap kendi yemeğini kendin yapp ben yemeklere enfazla 2 yk yağ koyuyorm sende azcık yapar 1 tk koyarsın menemen yap ekmeksiz yee yada 1 dilim ekmekle
hep böyle oluyoo biri geliyo yatılı dikkat edemiyorsun o gidiyor tamam artık tekrar başlıcam diyorsun bi bakıyorsun başkası gelio
anlıyacağın şu gelen giden olmasa bide eve aburcubur alınmasa diyet yapmak kolaydaişte.....
süperrr süperr süperrr
kız bugün akşam ben seni yedim
tavuklumakarna yaptım yerken aklıma sen geldin
c.tesi akşam burdayım canııııııımmmmm
Süpermiş 22 Mart menün canım. Zaten senin menülerin hep çok iyi oluyor.nasıl yapılıyor nazcım bu çorba
benim menüm kızlar
sabah
2 dilim ekmek
peynir domates
yeşil zeytin
öğlen
1 kase yoğurt
salata
akşam
sütlü ehriyeli çorba 2 kase
salata
şimdi incir ceviz
Biraz fazla karbonhidrat yemişsin canım evet. Eh daha iyi menülerin oluyor.bugün yedüklerimm
sabah
yeşil soğanlı omlet
1 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kk peynir
1 portakal
tahıllı ekmekle tost(biraz fazlaydı dilimli ekmekle yapmadım sanırım 3 dilim vardı)
2 zeytin
yeşillikk
2 kuru incir
yarım tabak tavuklu makarna
salata
soda
anlıyacağınız bugün tam bir karbonhidrat işden güçden anca bunları yapıp yiyebildim
bugün bankayada gittim yürüyerek 30 dk tempolu yürüdüm spor olarak sayıyorum
2 lt su 2 bardak yeşil çay
Çok güzel menün canım. Yürüyüşünü de yapmışsın harika..kızlar menüm:
sabah
1 dilim ekmek
1 bardak süt
1 kk peynir
ara
2 bardak yeşilçay
2 kuru kayısı
içine badem-ceviz
yarım saat yürüyüş
öğle
4 tane diet bisküvi
1 bardak ayran
1 avuç leblebi üzüm
akşam
1 tabak sulu köfte
1 dilim ekmek
1 y. kaşığı yoğurt
salata...
her ikiside cnm ceza alanlarda bu hafta bitmeden yerine getirsinler
Hoşçakal canım yaaaagünaydın arkadaşlar,
ayşecim ben müsadenizle ayrılmak istiyorum gruptan, eşim büroyla evin internetini birleştircek, bir süre kapanacak yani ,maddi olarak zor bir dönemden geçiyoruz , açıldığındada eskisi kadar sık giremicem çünkü öncelik büro olucak
hepinizi çok sevdim, çok teşekkür ederim paylaşımlarınız desteğiniz için,
sayenizde 87 kilodan 82ye düştüm, devamda edicem, 70lere de düşeyim inşallah
hepinize başarılar dilerim istediğiniz rakamları görürsünüz inşallah tartıda
Kaptanım börek ve dondurma kaçamak mıdır? Düzeltme: Evdefnaz emzirdiği için kaçamakta özgürdü hihihi :) Ozaman imtiyazlı durumuna rağmen çok iyi menüymüş :)selam kızlar hepinize ben de bugunku menumu yazayım dedim
1 saat tempolu yuruyus
sabah 1 kase yulav ezmesi ve süt
arada 1 elma 3 kupa ıhlamur ve rezene cayı
öğlen bir kase roka salatası ve 3 4 catal menemen
ara da 1 havuc 2 kupa sekersiz acık cay 1 kupa rezene
kacamak olarak cubuk dondurma bilmem sayılır mı
aksam yarım sac böregi peynirli 2 kupa acık sekersiz cay
1 kupa nescafe sekersiz
bugunluk bu kadar
bu arada guldenim seni cok ozledim canım arkadasım
keske görussek yine
azmine hayran kaldım
masallah barekallah
guldeni görseniz sıcaklıgı hemen içinizi kaplar hele gözlerini görseniz içine dusup bogulmak istersiniz...
hepinize keyfli kilo vermeler
aysem senin boyun selviymiş masallah
170 kiloya bence 53 cok az arkadasım 60 ideal..
Yarım porsiyon et döner içindeki et değil sadece değil mi? Döner ekmeği, patatesi vs. vs.? Bana biraz kaçamak gibi geldi ama kaptanımız karar versin:44:meraba kıslar bugün çok yogundum..
menüm:
sabah
1 dilim tam bugday ekmeği
1 kk peynir
2 zeytin
yeşil çay
öğle
çorba
salata
ara
1 portakal
1 muz
3 diet kraker
akşam
yarım porsiyon et döner
1 dilim ekmek
1 ısırık baklava-bir arkadaşın kızı oldu da o getirmişti..
yeşil çay...
Ayrıca azrasılam ve hibrit bu hafta 3. kaçamaklarını da yapmışlar UcukMaviciğim.
Kaçamaklı kaçamaklı böyle kilolar verdiysen benim önceden aç kala kala yaptığım diyetlere nalet olsunWalla tuhafkızım
bn her hafta cezalııym bunu biliyorum
kaçamksız yapamam ayşe bilir.
ALLAHtan porsiyonlarım az çok az
Canım diyette duraksama olması gayet normal. Cuma zayıflama yarışması mezunları topiğine girip bak lütfen. Orada mezun olanlar ay ay ne kadar kilo vermişler yazıyor. Herkesin duraksadığı aylar var ama yılmamışlar.Günaydın bayanlaaar
Yarın gelipte kilo bildirimi yapmama gerek dahi yok. Aynı kiloda sayıp duruyorum. Nasıl iş anlamadım. Spor desen var yediklerime dikkat ediyorum. Daha napcağımı bende şaşırdım. 80-76ya iki haftada indim 76dan 73e haftalardır inemiyorum. Yine 74 geldim neyse fazla gelseydim daha fenaydı. Canım sıkıldı ya sporu bile yapmadım sinir oldum. Yine de hedefim Nisana 72 ile girmek! O tartı görecek gününü! Gerçi böyle karnımda şişlik hissediyorum. Kabızlığa çareniz nelerdir bir akıl bu biçareye.
Sabah uyandım 2 kuru kayısı yarım litre su içtim. Midem çok fena bugün. Şimdi de tost yiyeceğim. Daha spor yapmadım umarım ilerleyen saatlerde yaparım. Nerede eksik yapıyorum bir akıl verin bana lütfen
Kaçamaklı kaçamaklı böyle kilolar verdiysen benim önceden aç kala kala yaptığım diyetlere nalet olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?