Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bugün yedüklerimm
sabah
yeşil soğanlı omlet
1 dilim tahıllı ekmek
3 zeytin
1 kk peynir

1 portakal

tahıllı ekmekle tost(biraz fazlaydı dilimli ekmekle yapmadım sanırım 3 dilim vardı)
2 zeytin
yeşillikk

2 kuru incir

yarım tabak tavuklu makarna
salata
soda

anlıyacağınız bugün tam bir karbonhidrat işden güçden anca bunları yapıp yiyebildim
bugün bankayada gittim yürüyerek 30 dk tempolu yürüdüm spor olarak sayıyorum
2 lt su 2 bardak yeşil çay

Kızlar bilgisayarıma virüs girmiş kapanıp duruyor. Şimdi düzeldi. Az sonra format atıcam. İşim uzun sürecek gibi görünüyor. Bugün yine baştan sağma oldu.:26:

Kızlar bilgisayarımı tekrar ancak şimdi açabildim. Kaç dakikadır uğraşıyorum. Format atacağım hemen. Bugün kaçamak olarak kuş lokumu yedim. Yarın ayrıntılı menümü yazarım, menü okuması da yaparım. Kusura bakmayın. İyi akşamlar herkese öpüyorum.

Son düzenleme:
bugun adana da ögrendiğim bir lezzeti ilk defa yaptım..
ıspanak başı corbası hımmm nefis tavsiye ederim :))))

nasıl yapılıyor nazcım bu çorba

benim menüm kızlar

sabah
2 dilim ekmek
peynir domates
yeşil zeytin

öğlen
1 kase yoğurt
salata

akşam
sütlü ehriyeli çorba 2 kase
salata

şimdi incir ceviz

tavuklu makarnayı yerken beni hatırlasaydın baari

hakkaten karbo olmuş bayagı..

aa valla bu mesajını sonradan okudum..

ya melek biz senle yıllar önce ayrılmış ikizler flan olmıyalım yaa?

burcun ne senn merak ettm hee..

nasıl yapılıyor nazcım bu çorba

benim menüm kızlar

sabah
2 dilim ekmek
peynir domates
yeşil zeytin

öğlen
1 kase yoğurt
salata

akşam
sütlü ehriyeli çorba 2 kase
salata

şimdi incir ceviz
Süpermiş 22 Mart menün canım. Zaten senin menülerin hep çok iyi oluyor.

Biraz fazla karbonhidrat yemişsin canım evet. Eh daha iyi menülerin oluyor.
Çok güzel menün canım. Yürüyüşünü de yapmışsın harika..

her ikiside cnm ceza alanlarda bu hafta bitmeden yerine getirsinler

Hoşçakal canım yaaaa

Geçmiş menülere bakıyorum kızlar kaçamak var mı diye

Kaptanım börek ve dondurma kaçamak mıdır? Düzeltme: Evdefnaz emzirdiği için kaçamakta özgürdü hihihi :) Ozaman imtiyazlı durumuna rağmen çok iyi menüymüş :)

Son düzenleme:
Yarım porsiyon et döner içindeki et değil sadece değil mi? Döner ekmeği, patatesi vs. vs.? Bana biraz kaçamak gibi geldi ama kaptanımız karar versin:44:

21.3.12 MENÜ
Sabah: 1 sb 0 yağlı süt
6 yk nesfit
1 kuru kayısı
Ara: 2 kivi
Öğle: 1 kase mercimek çorbası
2 köfte
Ara: 1 kuş lokumu
Akşam: 2 dilim çavdar ekmeği
kk peynir
kahvaltılık salça (en fazla 1 yk)
2 kivi
*3-4lt su

Günaydın bayanlaaar
Yarın gelipte kilo bildirimi yapmama gerek dahi yok. Aynı kiloda sayıp duruyorum. Nasıl iş anlamadım. Spor desen var yediklerime dikkat ediyorum. Daha napcağımı bende şaşırdım. 80-76ya iki haftada indim 76dan 73e haftalardır inemiyorum. Yine 74 geldim neyse fazla gelseydim daha fenaydı. Canım sıkıldı ya sporu bile yapmadım sinir oldum. Yine de hedefim Nisana 72 ile girmek! O tartı görecek gününü! Gerçi böyle karnımda şişlik hissediyorum. Kabızlığa çareniz nelerdir bir akıl bu biçareye.
Sabah uyandım 2 kuru kayısı yarım litre su içtim. Midem çok fena bugün. Şimdi de tost yiyeceğim. Daha spor yapmadım umarım ilerleyen saatlerde yaparım. Nerede eksik yapıyorum bir akıl verin bana lütfen

Canım diyette duraksama olması gayet normal. Cuma zayıflama yarışması mezunları topiğine girip bak lütfen. Orada mezun olanlar ay ay ne kadar kilo vermişler yazıyor. Herkesin duraksadığı aylar var ama yılmamışlar.

Kaçamaklı kaçamaklı böyle kilolar verdiysen benim önceden aç kala kala yaptığım diyetlere nalet olsun

cnm miktarlarım eskiye oranla nerdeyse 0
ama şimdi anlıyorum şeker olayını abartınca tekrr kilo alıyorum yada veremiyorum
onun için şekeri çıkartmaya bakacam hayatımdan

merhabalar Ucukmavi ben bir hafta izin istiyorum canım şimdi haber aldık eşimin ananesi vefat etmiş şehir dışına çıkıyoruz bugünden kilo bildirimini yapayım

başlangıç 85 kilo
gecen hafta 83.1
bu hafta 82
hedef 75

gelince görüşmek üzre kızlar herkes bol kılo vermeler

bugün ne kadar tenhayız neyse ben menümü yazayım

Sabah kuru kayısı yarım litre su
09.30- 1 ince dilim sucuklu tost
12.00 1 armut
14.00 4 kaşık kıymalı bezelye 1 bardak ayran
16.30 2 kuru kayısı
18.30 1 kase tarhana çorbası

Spor yapmadım 2 litre suyu içtim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…