Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Yarım porsiyon et döner içindeki et değil sadece değil mi? Döner ekmeği, patatesi vs. vs.? Bana biraz kaçamak gibi geldi ama kaptanımız karar versin:44:

valla güzelim o gün (pazartesileri) ben 3 saat yol gidip 3 saat geliorum..toplam 6 saat yol..ne kadar yürüyüşe denk gelir orasını Allah bilir..açlıktan da bayılıyordum..o kadar da piskopat yaşayamıycam valla..kaçamaksa da canım saolsun..

menümü veriyim:

sabah

1 dilim ekmek

1 kk peynir

2 zeytin

1 b süt

1 yumurta sarısı

incir ceviz

öğle

1 pk diet bisküvi

yarım darak ayran

1 kase sulu köfte

akşam

1 dilim ekmek

1 kase havuç salatası

çay..

yarım saat yürüyüş..

arkadaslarm ve sevgili kaptanım,

bu kacamak olayı iyice karmasık bir hal aldı..

bu aralar hayatımda yeterince stres var, sizi de sevdim ama bu kadar baskı beni sıkar..

ben zaten kendini motive eden bir insanım..

kime göre kacamak bir de?

bana göre dengeli besleniyorsam..

benm kilom da 150 deil ki kendime iice hayatı zehir ediim..

görüşlerinizi bekliorum..

kızlar merhaba,
bugün de coook yogundu bu aralar ceyiz kosmacalarıyla cok sık mesaj yazamıyorum ama diyet dısına hiç cıkmıyorum beni mazur görün olur mu her fırsatta yazıyorum gercekten.

bugünkü menm

sabah - 1 dilim ekmek - 1 bardak asitli içecek- bal- peynir
ara - 1 nescafe
öğle- 1 portakal- 3 kaşık barbunya- 2 çatal pilav - yarım dilim ekmek
ara - yok
aksam- 2 paket cubuk kraker ( saat 16.30 )
ara- 1 nescafe

kızlar5ten sonra kesinlikle yemiyorum, o yüzden gün içinde yediklerim de birsey aldırmıyor. ama bu hafta cogu zaman 5ten sonra yememeye uyamadıgım için verememişimdir eminim:) olsun yarın hepimiz için güzel bir gün olsuuunnn

bu arada bugün öyle basarılıydım ki! saat 6dan sonra alısverişe cıktık annemler teyzemler falan. dominos pizza ve tiramisu hayatımda ennnn cok sevdigim seylerdir! dominosa girip karsımda 3 tane pizza yediler, üzerindeki mısır tanesini bile agzıma sürmedim. sadece suyumu içtim. oradan da kahve içtik tiramisu yediler ve bir catal ucu dahi tatmadım ! kendimi cidden tebrik ediyorum :) ayrıca alısverişte suan düğmesi kapanmayan 2 tane pantolon aldım, 2 hafta sonra içine giriceğime dair söz veriyorum sizeee olmayan pantlnlara bakıp bakıp motive olucam :))

Canım psikopatlıkla alakası ne ki? Kaçamak uygulamasını psikopatça buluyorsanız söyleseydiniz keşke baştan böyle tepki vericekseydiniz... Psikopatça yaşayalım demiyor kimse kaçamaklarımızı kontrol etmek için böyle bir şey yapıyoruz. İstemiyorsanız UcukMavi iptal etsin yada başka biri kontrol etsin. Herkes tepki veriyor.. :/
cnm miktarlarım eskiye oranla nerdeyse 0
ama şimdi anlıyorum şeker olayını abartınca tekrr kilo alıyorum yada veremiyorum
onun için şekeri çıkartmaya bakacam hayatımdan
Aman dikkat et ozaman nazar değmesin maşallah süper gidiyorsun.

Size kaçamakla ilgili bir kere yorum yapıldı. Bunu baskı olarak gördüyseniz özür dilerim. Ben UcukMavi'nin söylediği şartlar üzerinden, sizin de bu şartları kabul ettiğinizi bilerek yorum yaptım. Bundan sonrada yapmayacağım. Kimse sıkılmasın.

Son düzenleme:

cnm öncelikle ben senn şahsına bişi demedim ki..ayrıca benm yazılarımı okuyabilirsin ben bu uygulamayı kabul flan ettigimi yazmadım..o konuda karar veremeden bir baktım kabul edilmiş..oylama flan olsaydı kesin hayır derdim..bir de insan onu kaçamak olarak görse söyler di mi..ben cmt günü kaçamak yaptım die yazdım..düşünsene bişi yiyosun sana göre kaçamak deil ama acaba felana göre kaçamak mıdır..lady e göre kacamak mıdır..melege göre kacamak mıdır die düşünmekten elindekini deil kafayı yersin..bu uygulamadan başından beri haz etmiorum..bu benm görüşüm herkes memnunsa ona göre hareket ederim ben de..

Helal olsun canıııııımmmmmmmBende dün herkesin bayıla bayıla yediği ve benim servis ettiğim bir pasta ile sınandım.

Keşke fikirlerinizi başında belirtseydiniz..Neyse artık bakalım UcukMavicim ne yapacak..

Bu haftada veremedim 74 aynıyım ya :/ bu işin sırrı az yemekten geçmiyor onu anladım. Yemekleri kıstıkça resmen yerimde sayıyorum. Günlük 1000 kaloriyi geçmemeye dikkat ettikçe halsizlik yorgunluk aldı başını gitti. Artık daha dikkatli menüler yapacağım.Boşuna değil demekki menüsü kalabalık olan daha iyi kilo verebiliyor. Metabolizma yavaşlamıyor demekki. Biraz da öyle deneyeceğim bakalım. Artık haftaya bakacağız.

tatlım mesajları okuyunca gercekten üzüntü duydum. neden bu kadar gergin ve kızgınsın? burada yazdıklarımız eleştiri değil birbirimize destek olmak üzere yorum biliyorsun. kimse 3 yasında cocuk değil, konulan kaçamak bilmem ne gibi kurallar da motivasyon amaçlı, bu seni motive etmiyorsa düzgün bir uslupla kızlar ya beni olumsuz etkiliyo ben dısında kalıyım diyebilirsin. ben de her yenilenin kaçamak oldugu fikrine katılmıyorum ama burada '''hazetmiyorum zaten 150 kilo değilim'' vs demek yerine, kaçamak olayına sessizce katılmamayı tercih ettim. geçmiş mejlarıma bakarsan özellikle benim de bu konuda yorum yapmamıs oldugumu görürsün.
seni hepimiz cok seviyoruz, burada birbirmizi hiç tanımadan güzel dostluklar geliştiriyoruz. yani burada tartısmak, gergin olmak, inatlasmak ya da birbirimizi kırmak için değil, herkesten uzak keyifli birkaç zaman yaratmak için varız. kimsenin yorumlarını kişisel algılama lütfen. burada herkesin brbirini sevdgni de hiç unutma. yorum yaptılar diye kimse senin bogazını sıkmıyor elbette cikolata yiyebilirsin :) ayrıca beni en cok üzen senin '''zaten 150 kilo değilim ki''' demen oldu... özellikle kötü bir cümle olmus, burada bir zamanlar 150 kilo olan arkadaslarımız da vardı yine olabilir, ayrıca sen de ben de 150 kiloya kadar cıkabiliriz. ben ömrümce 47-49 kiloydum, 60lı kilolarda değildim ama tedavi nedeniyle 20 kilo kilo aldım. hayat neler getirir hiç bilemiyoruz ....bence sana yakısmamıs böyle bir cümle kurmak tatlım.
şimdi seni sevdiğimizi ve burada dost oldugumuzu hatırla ve kaçamak işini bosverip, gerginliğini bir kenara bırakıp asıl hedefine odaklan :) öptüm
Boyun kaç canım senin?

boyum 1.55 tatlım, hedefim 49. çizelgemde gözüme uzak gözükmesin diye yakın yakın koyuyorum :)

cnm yanlış anlamışsın ben 150 kilo olanları aşağılayıcı bir tabir kullanmadım 150 kilo olsam çok daha fazla dikkat ederdim demek istedim, ayrıca benm ailemde herkes kiloludur dediğin gibi ben de olabilirim o yüzden dikkat ediyorum zaten, ayrıca haz etmiyorum demenin nesi kötü haz etmiyorum demek hoşlanmıyorum demektir benim anladığım bu manası..nie üzüldün anlayamadım bu kadar?:44:

zaten en sonunda eger herkes memnunsa ben de ona göre hareket ederim dedim..

ben hep pozitif şeyler yazdığımdan sana öyle gelmiştir cnm yoksa kimseye kızgın filan değilim..ama gerginim o da sizle alakalı değil..reglimle olabilir..

slm kızlar ben kaptanınız ayşenın annesıyımm ayşe gilin elektırıklerı yokmuş bakım varmış azracımm lısteyı musayıtsen sen hazırlarmısınn veye dığer takımlar rıca dedın kızlarrr

hayırlı cumalar arkadaşlar
8. takımın kaptanı ucukmavi nin evinde elektrik kesik bundan dolayı 8. takımın listesini hazırlayamayacak rica etsek diğer takımların kaptanlarından biri hazırlayabilir mi teşekkürler

listeyi şimdiye kadar bildirenlerden taslak halinde ekledim paylaşım alanına oradaki kaptanlardan rica ettim, biri yardımcı olur umarım..:44:

ben de şimdiden menümü vermek için girdim akşam giremiycem de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…