Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menüm:

sabah

1 dilim ekmek

1 kaşık bal

1 kk peynir

3 zeytin

yeşil çay

öğle

1 kaşık erişte

1 kaşık ot yemeği

akşama bi türlü karar veremedim yarına eklerim..bye..

**8.takım 249.ETAP**

AzRASILAM ( 84,0/ 85,0/-1,0/ -1,19% )
UcukMavi ( 65,9 / 65,9/ 0,0/0,00)
tavuklumakarna (57,7 / 58,5 / -0,8 / -1,38%)
LatyinDeath (74,0/ 74,0/0,0 / 0,00%)
hibrit (63,9 / 63,9 /0,0 / 0,00 %)
mutlumel (63,7 / 63,7 / 0,0/0,00% )
sekerkızcandy(82,7 /)geri dönmek üzere ayrıldı
karamelek01 (63,7 /63,7 /0,0 / 0,00%)
melekce88 (72,3 / 72,3 /0,0/ 0,00 %)
evdefnaz (62,1 / 61,3 /0,8 /1,28%)
selenbaskol (83,1 /82,0 (1,1 /1,32 %)
tuhafkız (74,5 /73,0 / 1,5/ 2,01%)

8. takım ortalaması: %0,17

geldim kızlar elektiriğim yoktu.öğleden sonrada arkadaşa gittim elektirik az önce geldi.

tavuklumakarna canım teşekkür ederim yardım etmek istemişsin.

ve gelelim diğer meseleye kızlar takımın kaptanıyım görevim sadece liste hazırlamak değil.bu bir yarışma ve yeni farklı metodlarla bu yarışmada kg vermede etkili olacak uygulamalar cezalar vereblirim kurallar koyabilirim bunun için oylamaya sunmama da gerek yok. ama ben yine de sordum ve çoğunlukta onayladı.kimse kırılmasın gücenmesin bu kural geçerli ve ilgilenmesi içinde tuhaf kız ı seçtim oda sağolun çok güzel şekilde ilgileniyor bu konu bitmiştir.cezalalı olanlar bu hafta bitmeden pazartesi gelmeden cezalarını yerine getirip bildirsinler takıma.yarın kaçamak listeleri sıfırlanır.bu konuda kapanmıştır artık uygulama devam edecek.

melekce ve hibrit kg bildirimniz yok göremedim bu kural ihlalidir geçerli bir mazeretiniz yoksa 3.kez tekrarladığında takımdan ayrılmak zorunda kalırsınz.

ayrıca benim kaptan yardımcısına ihtiyacım var.liste hazırlamda yardım edecek ben yokken takımı idarecek birine kim olmak isterse bildirsin kızlar

Son düzenleme:
bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmek
2 dilim ligt kaşar
domates
zeytin ezmesi

öğlen sonu
5 tane çiğ köfte
yarım dilim çikolata soslu kek

akşam da bişey yemeyeceğim.bugün kaçamak günümdü ama yine de abartmadım.sporumda yapacağım birazdan.

ben geldimm
Kahvaltı
tost yeşil çay
Ara
portakal
Öğle
kıymalı bezelye yoğurt
Akşam
Çorba

2 litre su içtim spor yapamadım çok ödevim var.

Haftaya diyetisyene başlıyorum. Kilo vermem çok yavaşladı belki diyetisyenciğimm çare bulur. Esas diyetisyenim teee 7 mayısa randevu verdiğinden yan diyetisyenim sağolsun 30 marta verdi. Bakalım memnun kalmazsam ötekisine de gideceğim. Yaza kadar şöyle 67-68 olabilseem Allaahh derimm:)

kızlar bugün yediğim hamurişinin adı hesabı yok cok sımardım ben ! ceza mı verceksiniz napcaksınız yola sokun beni !

aaa benim yazdıgımı kimse görmemiş

neyse bugün

sabah - sirkeli su - 3 kayısı
ara yok
öğle - 2 parça yagsız az tuzlu baharatlı tavuk

slm kızlar ben evimde döndüm çok şükürr

diyete gelince hiç dikkat edemedim sürekli karbonhidratt

yaylada olunca temiz hava yediriyor vallahi annecağızım sürekli bazlama sıkma yaptı onlardan çok yedim

yani tatlı pasta çikolata felan yemedim ama mutlaka kilo almışımdır yarın bakacağım artık

boyum 1.55 tatlım, hedefim 49. çizelgemde gözüme uzak gözükmesin diye yakın yakın koyuyorum :)
Canım fazla kilon ne kadar diye merak ettim de çok değilmiş zaten

Hayatım bende sana bunu söylemek istiyordum, kilo verişinin ciddi ciddi duraklaması kan değerlerin ve metabolizmanla alakalıdır. Ve bu işi en kolay çözecek kişide diyetisyendir. İşin büyük oranda kolaylaşır canım çok sevindim adına.

kızlar bugün yediğim hamurişinin adı hesabı yok cok sımardım ben ! ceza mı verceksiniz napcaksınız yola sokun beni !
Bende cuma gecesi eğlenmeye çıktım ve alkol aldım vs. Sanırım bu haftaki kaçamak hakkımı çok fena halde bozdum. PİS BOGAZLIYIM BEN PİS PİS

slm kızlar yine bennnn hehehehe:))

az önce spor yaptım yeni bir hayat esliğinde ama karsımda hem onlar hem de leslir vardı 2.5 mil yuruduk kostuk bacımla :))

bugun abarttım gaba

sabah

yarım omlet bir bardak portakal suyu

öglen bir adet muz

ikindi off bunu sayamayacam gaba karaman a gittik arkadaslarla orda 6 7 adet ciğ köfte bolca aysberg esliğinde

10 adet patates kızartması

yarım bardaktan az salgam

aksam misafirliğe gittik yarım avuc beyazleblebi

cay sekersiz ve 1 fincan turk kahvesi yanında 1 dilim cikolata

bunlardan sonra lahana sarması içine yerlestirdiğim lahanalar 1 tabak...
şimdi de sporu yaptım ..birazdan uyuyacagım

bunları kocam yanımda oldugu için yukarı yazdım :)))

hadi hepinize iyi geceler

ha bu arada dijital baskulumu kızımız kırdı umarım en kısa zamanda alabilirim yoksa kilolar alacak basını gidecek...

günaydın kızlaaaarrrr
bu sabaha yine sirkeli suyumla basladım, gece de yatmadan önce içtim. iyice alıstım tadı kötü bile gelmiyor artık :) bu sabah tartıldım yine 63.7 yim iyice kafam bozuldu cuma kesin 60 olucam !!!!! bugün spora da basladım haydi hayırlısı :)

ayrıca bugün yine mobilya günü yollARdayız secsek bitse artık, yarın da badana baslıyor haftaiçi de istanbula tasınmaya gidicem. aaahhh ah ! cok fenalardayım yani tatlılarım

bu sabah kahvaltı olarak pul biberli haslanmıs patates yicem.

sizi seviyorum
cok cok öpüyorum.

hmm cool..çok sert..

cnm ya ben sıkıya gelemiyorum

kociş de kızıyo benle ilgilenmion flan die..

hepinize teşekkürler kızlar birlikte güzel kilolar verdik..

başka topiklerde buluşmak üzre güzellerim öptüm sizi..

Aslında öğlede patatesleri yemesen çiğ köftelerini azıcık yesen süpermiş menün. Olsun artık napalım sporunu da yapmışsın ama kaçamak hakkını kullanmış oldun galiba canım sende. Zaten hep Cuma veya hafta sonu kullanıyoruz

günaydın kızlar
Günaydın UcukMavicim

Kolay gelsin canım şu mobilya işi için ayrıca sirkeli suyun tadı kötü gelmiyor muuu
Çok azimlisin kesinlikle hedeflerine ulaşacağını düşünüyorum canım.

gülşahcım kolay gelsin tatlım.

nazcım emziren bir anne için menülerini çok beğeniyorum ben sen bu gidişle bırak 57 yi 52 ye bile düşersin bak gör.

tavuklumakarna veda msj bu sanırım karar senin cnm görüşmek üzere...

tuhafkız nasılsın cnm,haftasonu pek kimse yok. ama melekce ve hibrit hem kg bildirimde bulunmadılar hem de kaç gündür yoklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…