Canım fazla kilon ne kadar diye merak ettim de çok değilmiş zatenboyum 1.55 tatlım, hedefim 49. çizelgemde gözüme uzak gözükmesin diye yakın yakın koyuyorum :)
Hayatım bende sana bunu söylemek istiyordum, kilo verişinin ciddi ciddi duraklaması kan değerlerin ve metabolizmanla alakalıdır. Ve bu işi en kolay çözecek kişide diyetisyendir. İşin büyük oranda kolaylaşır canım çok sevindim adına.ben geldimm
Kahvaltı
tost yeşil çay
Ara
portakal
Öğle
kıymalı bezelye yoğurt
Akşam
Çorba
2 litre su içtim spor yapamadım çok ödevim var.
Haftaya diyetisyene başlıyorum. Kilo vermem çok yavaşladı belki diyetisyenciğimm çare bulur. Esas diyetisyenim teee 7 mayısa randevu verdiğinden yan diyetisyenim sağolsun 30 marta verdi. Bakalım memnun kalmazsam ötekisine de gideceğim. Yaza kadar şöyle 67-68 olabilseem Allaahh derimm:)
Bende cuma gecesi eğlenmeye çıktım ve alkol aldım vs. Sanırım bu haftaki kaçamak hakkımı çok fena halde bozdum. PİS BOGAZLIYIM BEN PİS PİSkızlar bugün yediğim hamurişinin adı hesabı yokcok sımardım ben ! ceza mı verceksiniz napcaksınız yola sokun beni !
geldim kızlar elektiriğim yoktu.öğleden sonrada arkadaşa gittim elektirik az önce geldi.
tavuklumakarna canım teşekkür ederim yardım etmek istemişsin.
ve gelelim diğer meseleye kızlar takımın kaptanıyım görevim sadece liste hazırlamak değil.bu bir yarışma ve yeni farklı metodlarla bu yarışmada kg vermede etkili olacak uygulamalar cezalar vereblirim kurallar koyabilirim bunun için oylamaya sunmama da gerek yok. ama ben yine de sordum ve çoğunlukta onayladı.kimse kırılmasın gücenmesin bu kural geçerli ve ilgilenmesi içinde tuhaf kız ı seçtim oda sağolun çok güzel şekilde ilgileniyor bu konu bitmiştir.cezalalı olanlar bu hafta bitmeden pazartesi gelmeden cezalarını yerine getirip bildirsinler takıma.yarın kaçamak listeleri sıfırlanır.bu konuda kapanmıştır artık uygulama devam edecek.
melekce ve hibrit kg bildirimniz yok göremedim bu kural ihlalidir geçerli bir mazeretiniz yoksa 3.kez tekrarladığında takımdan ayrılmak zorunda kalırsınz.
ayrıca benim kaptan yardımcısına ihtiyacım var.liste hazırlamda yardım edecek ben yokken takımı idarecek birine kim olmak isterse bildirsin kızlar
Aslında öğlede patatesleri yemesen çiğ köftelerini azıcık yesen süpermiş menün. Olsun artık napalım sporunu da yapmışsın ama kaçamak hakkını kullanmış oldun galiba canım sende. Zaten hep Cuma veya hafta sonu kullanıyoruzslm kızlar yine bennnn hehehehe:))
az önce spor yaptım yeni bir hayat esliğinde ama karsımda hem onlar hem de leslir vardı 2.5 mil yuruduk kostuk bacımla :))
bugun abarttım gaba
sabah
yarım omlet bir bardak portakal suyu
öglen bir adet muz
ikindi off bunu sayamayacam gaba karaman a gittik arkadaslarla orda 6 7 adet ciğ köfte bolca aysberg esliğinde
10 adet patates kızartması
yarım bardaktan az salgam
aksam misafirliğe gittik yarım avuc beyazleblebi
cay sekersiz ve 1 fincan turk kahvesi yanında 1 dilim cikolata
bunlardan sonra lahana sarması içine yerlestirdiğim lahanalar 1 tabak...
şimdi de sporu yaptım ..birazdan uyuyacagım
bunları kocam yanımda oldugu için yukarı yazdım :)))
hadi hepinize iyi geceler
ha bu arada dijital baskulumu kızımız kırdı umarım en kısa zamanda alabilirim yoksa kilolar alacak basını gidecek...
Günaydın UcukMavicimgünaydın kızlar
Kolay gelsin canım şu mobilya işi için ayrıca sirkeli suyun tadı kötü gelmiyor muuugünaydın kızlaaaarrrr
bu sabaha yine sirkeli suyumla basladım, gece de yatmadan önce içtim. iyice alıstım tadı kötü bile gelmiyor artık :) bu sabah tartıldım yine 63.7 yim iyice kafam bozuldu cuma kesin 60 olucam !!!!! bugün spora da basladım haydi hayırlısı :)
ayrıca bugün yine mobilya günü yollARdayızsecsek bitse artık, yarın da badana baslıyor haftaiçi de istanbula tasınmaya gidicem. aaahhh ah ! cok fenalardayım yani tatlılarım
bu sabah kahvaltı olarak pul biberli haslanmıs patates yicem.
sizi seviyorum
cok cok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?