Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Evet genelde hafta sonu biraz boş oluyoruz. İyi gibiyim canım bende biraz depresifim mevsim değişikliğinden herhalde.. Sınavlarım başlıyor birde.. Biraz dışarı çıkıp hava alayım.
Hibritciğimi bende uzun zamandır göremedim yahu
:44:

Merhabalar bayanlar 2 gündür doğru dürüst giremiyorum canım çooook sıkkın. Okul ile ilgili saçma bir sorunum var ve ömrümü tüketiyor. Bu sabah tartıldım 73 geldim Halbuki 2 gün önce gelsem şahane olacaktı. Kursta herkes ne kadar zayıflamışsın falan deyip durdu. Hocam bile farketti. Halbuki her hafta sonu görüşüyoruz Okul meselesi gerçekten canımı sıksa da bu konular beni mutlu etti. Yarın sabah okulla konuşacağım inşallah hallolur da bende bu konulara adapte olmaya devam ederim. Herkese çoook selamlaar

normalde muaf olduğum geçen dönem ve bu dönemden kalma 2 dersim vardı. Muaf gözüktüğü için yerine ders seçmemiştim. Danışmanımda pek oralı olmamıştı. Şimdi daha bu dönem ve yeni öğreniyorum ki muaf gözüken o dersler yerine ders seçmem gerekiyormuş ders seçimi biteli aylar oldu ve vizelerime yalnızca 2 hafta kaldı. Yarın okulla konuşacağım şayet okul seçtirmezse tam 1 yıl sırf kredi yüzünden okulum uzayacak. Durum bu yani iki gündür kafayı yiyecek haldeyim.

inş. uzamaz canım ya yok yere

bu arada 8çolduk kızlar

bugünkü menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost
roka

öğlen sonu
2 kase mercimek çorbası
salata
yoğurt

ara 1elma ceviz

spor 80 dk plates ve callanetics karışık

slm kızlarr
bugün sabahdan saat 4 e kadar temizlik yaptım sobayı kaldırdımm perde yıkadım cam sildimm duvar sildim evi sildim süpürdüm çok yoğundummm sonra 4 gibi duşa girdim felan derken 5buçukdan sonra avm ye gittik görümcemin salı günü çeyizi gitcek ondan dolayı alışverişe gittikk aslında nisanın 7si gibi gitcektii ama öne alındı çeyizz
hiç oturmadan avm ye gittik dolaş gidi dolaş bide hiç bişe beğenmiyoo pufffffff totomun üstüne oturmadım anlıyacağınız avm de kuzenlerini gördük illa bize gelin dedi 8 gibi oraya gittik sıkma börek yapmış teyzeleri akşama kadar düzenli giden menüm akşam poka döndüü((
menüm
sabah
patatesli omlet
1 kk peynir

1 kuru incir
1 ceviz

2 dilim kepekli tost ekmeği ile yaptığım kaşarlı tost(ama nerdeyse yarısını oğlum yedi)
domates
1 bardak ayran

2 ceviz
1 kuru incir

akşamda salata ve ayran içmeyi planlıyordumkiiiii eşimin teyzesigile gidince
1 otlu börek
domates salatalık
şekersiz çay

sonrada 1 muz(kendi bahçelerindendi minicikti)

anlıyacağınız bugün komple karbonhidrat olduu
spor olarak 4 e kadar temizlik 5den akşam 8e kadar avm dolaşmak ahahah
suda 1buçuk lt anca yeşilçay 3 bardak

kızlar görümcemin çeyizi gitcek salıgünü akşam ondan dolayı yoğunuz sürekli alışveriş yada paketleme yapıyoruz anlıayacağınız çarşambaya kadar düzenli gremem bilginiz olsun

karamelekcim çok hareketli geçmiş günün miktarlarda abartı değil o kadar olsun yarın toparlarsın

25.3.12 MENÜ
Sabah: 1 sb yarım yağlı süt
1 kase nesfit
Öğle: 2 kivi
1 muz
1 portakal
Akşam: 2 köfte
2 kanat
*2lt su

Son düzenleme:
karamelekcim çok hareketli geçmiş günün miktarlarda abartı değil o kadar olsun yarın toparlarsın
tşkler hayatım bugünde gayet hareketliyim şimdi çarşıya gitcezz hazırlandım görümcemi bekliyorum onu beklerken size yazayım dedim
25.3.12 MENÜ
Sabah: 1 sb yarım yağlı süt
1 kase nesfit
Öğle: 2 kivi
1 muz
1 portakal
Akşam: 2 köfte
2 kanat
*2lt su

menü şahaneeee

kızlar olurya akşam giremeyebilirim menümü yazayım
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
1 yumurta
domates
1 kk peynir

1 galeta

1 dilim tahıllı ekmek
1 soğanlı yumurta(çarşıya çıkacağımız için aceleyle bunu yaptım yedim)
domates salatalık

2 ceviz
2 kuru incir

akşamada salata ayran düşünüyorum tabi başka bişe çıkmazsaa
30 dk bisiklet bindim şimdi çarşıyada yürüyerek gideceğim
suda şuan 1buçuk lt anca oldu çoğaltabilirsem çoğaltırım yeşil çay şimdilik 1 bardak 2 yaparım

kızlar nerdesiniz pazartesi bugün ama in cin top oynuyor

menüm

sabah
2 dilim ekmekten tost
roka
zeytin

akşam

1 tabak kabak yemeği
yoğurt
salata

bu gün ilk günüm diyette.gündüz çok iyiydim ama akşam çok zor geçıyor.özellikle aksam tatlı krızıne giriyorum.başarabılecekmıyım bu işi.başka çarem yokki!ama cok çabuk morelim bozuluyor

hoşgeldin canım ben takımın kaptanıyım

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
hafta da 1 gün kaçamak hakkı var onun dışında hamur işi porsiyonluk pilav,çikolata,tatlı yenmiyor.sadece tadına bakabilirsin küçük bir parça yiyebilirsin.

kurallarımız böyle canım.eğer kabul ediyorsan kendini tanıtabilirsin

Son düzenleme:
ben geldiimm menümü bildiriyorum
Sabah 1 yumurta 2 kepek ekmeği
Arada portakal
Öğlen bezelye yoğurt 2 dilim ekmek
Arada 2 kaşık light sade dondurma
Akşamda 1 kase yayla çorbası.
Okulla uğraşmaktan spora vaktim kalmadı tabi:) ne kadar tenhayız böyle kimsecikler yok:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…