Evet genelde hafta sonu biraz boş oluyoruz. İyi gibiyim canım bende biraz depresifim mevsim değişikliğinden herhalde.. Sınavlarım başlıyor birde.. Biraz dışarı çıkıp hava alayım.gülşahcım kolay gelsin tatlım.
nazcım emziren bir anne için menülerini çok beğeniyorum ben sen bu gidişle bırak 57 yi 52 ye bile düşersin bak gör.
tavuklumakarna veda msj bu sanırım karar senin cnm görüşmek üzere...
tuhafkız nasılsın cnm,haftasonu pek kimse yok. ama melekce ve hibrit hem kg bildirimde bulunmadılar hem de kaç gündür yoklar
normalde muaf olduğum geçen dönem ve bu dönemden kalma 2 dersim vardı. Muaf gözüktüğü için yerine ders seçmemiştim. Danışmanımda pek oralı olmamıştı. Şimdi daha bu dönem ve yeni öğreniyorum ki muaf gözüken o dersler yerine ders seçmem gerekiyormuş ders seçimi biteli aylar oldu ve vizelerime yalnızca 2 hafta kaldı. Yarın okulla konuşacağım şayet okul seçtirmezse tam 1 yıl sırf kredi yüzünden okulum uzayacak. Durum bu yani iki gündür kafayı yiyecek haldeyim.
hmm cool..çok sert..
cnm ya ben sıkıya gelemiyorum
kociş de kızıyo benle ilgilenmion flan die..
hepinize teşekkürler kızlar birlikte güzel kilolar verdik..
başka topiklerde buluşmak üzre güzellerim öptüm sizi..
tşkler hayatım bugünde gayet hareketliyim şimdi çarşıya gitcezz hazırlandım görümcemi bekliyorumkaramelekcim çok hareketli geçmiş günün miktarlarda abartı değil o kadar olsun yarın toparlarsın
25.3.12 MENÜ
Sabah: 1 sb yarım yağlı süt
1 kase nesfit
Öğle: 2 kivi
1 muz
1 portakal
Akşam: 2 köfte
2 kanat
*2lt su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?