Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Daha en başında zor gelirse ileride çok zorlanırsın. Bu iş kafada bitiyor. İrade meselesi. Bizim ilk gelişimizdeki mesajları okumanı tavsiye ederim. Her birimiz başaracağımıza inanarak geldik. Daha yeniyiz ama başarılarda elde ettik. Az veya çok. Bu zamana kadar yediklerine sayıp önüne bakacaksın artık. Sen başaracağına inanmazsan kimse seni inandıramaz. Moralinin bozulmasına izin verme alt tarafı yemek. Kendine zaman koy kaptanımızın dediği gibi bir gün hakkımız var ben mesela hakkımı pazara saklıyorum bildiğin semireceğim canım ne çekiyorsa az az indireceğim mideme O yüzden o güne kadar dayanabiliyorum. Ölüm harici her şeyin çaresi vardır. İnanmak inanmak inanmak. O pantolonların bollaşması insanların kilo vermiş olmanı farketmeleri kadar harika bir şey yok.
Tatlı krizin çok oluyorsa yeşil elmanın üzerine tarçın koy veya tarçınlı süt iç. Kuru kayısı yiyebilirsin 2-3 adet alternatif var yani. Ayrıca dengeli ve düzenli beslenirsen kan şekerin düşmez tatlı krizleride çekilmez hal almaz.

Kaptanım dondurmamı kaçamaktan saymayın tatlı kaşığıydı ucundan azıcık. Hem sade hem lighttı süt gibi bişi sayılmaz diye yedim ben yaa hakkımı pazara saklıyorum been:)

çook teşekkür ederim..okuyayım yazdılarınızı.ben birz fazla hassasım galıba.altı üstü yemek ya değilmi.bu işte önemli olan bir sonrakı gunun yeme planını yapmak sanırım.sizlerde öyle yapıyorsunuz.yapmadıgım zaman kacırıyorum.planlı olmak ve bu işe vakit ayırmak gerekıyor.yapmak zorundayım evet yapıcam.

akşam menüm gene değişti((( ama çokda kötü değildii

yarım tabak diyet kısır(bol yeşillikli az bulgur az yağ)
acı süsbiber turşusu
bol marol

1 avuçiçi çekirdek

kızlar resmen gez gezz öldüm bugün ayaklarım ağrıyoo 3 saat bu mağaza benim o mağaza senin gezdik durdukk
ama yarında çarşı yolu gözüküyor bize

kızlar nie kimse girmiyor yaa hadi benim çarşambaya kadar müsade istedim müsade istediğim halde sizden çok girdimmm
ama siz böyle yaparsanız ben konsantre olamıyorumm
biraz destek olsak birbirimizee

karamelekcim evet biraz dağılmış durumdayız selenin cenazesi var izinli. melekce ve hibrit kaç gündür yok bu cuma diskalifiye olacaklar,öyle görünüyor.inş. yeni diskalifiyeler gelmez arkasından.takıma yeni arkadaşlar çağırıyorum

slm arkadaşlar ben geldimm, kaptanımız uçukmavi sanırım beni çagırdıgın için teşekkür ederim kendimden bahsedeyim
28 yaşındayım 2 yaşında bi kızım var 1 ay önce diyetisyene giderek diyete başladım kendi tartıma pek güvenmiyorum ama sanırım 69 kiloyum perşembe günü net kilomu bildiririm boyum 1.66( aslında ben hep 168 oldugumu zannediyodum ama diyetisyende ölçüldügümde 1.66 çıktıbunu da belirteyim dedim:) 1 aydır 3 kiloya yakın verdim aslında hedefimiz 4 kiloydu ama bende insülin direnci varmış onu ögrendim tahlil sonuçlarında endokrin uzmanı da diyet süresince degerlerim düzelene kadar ilaç kullanmam gerektigini söyledi ilaca başladım bide kansızlıgım da var kan hapına da başladım, insülin direnci oldugu için kilo vermem zor olurmuş zaten oldum olası çok kilolu olmasamda normalin üstündeyimdir hep ve çook zor kilo veririm meger sebebi insülin direncimmiş, ideal kiloma yani 60 kiloya ulaşır ve korursam bu insülin direnci ortadan kalkarmış inşallah yani doktor öyle dedi
bide gündüz çalıştıgım için ve akşam da hep bebekle ilgilendigim için genelde geceleri girebiliyorum bi sorun olurmu, kilo bildirimi cuma öglene kadarmı yapılıyor yine? bide başka kurallar varsa bildirirseniz sevinirim

günaydın arkadaşlaaarrr..bugun diyette ilk günüm.yağsız tost ve çayla kahvaltımı yaptım.2 3 saat sonra iki kuru kayısı yicem.tavsıyelerınızı beklıyorum...

bebişim özelden msj atamadım kutun doluymuş ben gene foruma girer çıkarım, mesajlaşır görüşürüz şekerim

ladyindeath sen de aynen balım..

hepiniz yane kıslar..

Makarna ya en son yazdığın duygusal mesajın başındaki sarp apak tripleri her ne kadar anlık gülümseme yaratsa da yüzümde sonrasında gelen ayrılık sözlerine üzüldüm açıkçası. Burak Aksaktan alıntılıyorum senin için gidersen peşinden gelmem. ama kalırsan bu masalın sonunu birlikte öğreniriz. bulutlardan elbise dikmeye başlasın mı güvercinler? Gitmesen olma mı yaa?

kızlar nie kimse girmiyor yaa hadi benim çarşambaya kadar müsade istedim müsade istediğim halde sizden çok girdimmm
ama siz böyle yaparsanız ben konsantre olamıyorumm
biraz destek olsak birbirimizee

Bir anda tenhalaştık bende giriyorum bakıyorum yazılı çizili pek bir şey yok kapatıyorum. Okul mevzularımda var. İçim daraldı.

Hibrit benim takımdaşım değil miydi ya cevizli sucuğu çok seven arkadaşımız sahi neden gelmiyor acaba bende merak ettim:)

Bende cuma başlıyorum diyetisyene yiheeeyyttt 73e de indiğime göre kendiliğimden 7 kilo vermiş oldum. Keşke daha önce girseydim bu takımlara ya :/ Ama kaptanım bu hafta kesin 1 kilo eksik bildirimim olacak :):) Tahlil yaptıracağım bende yarın acaba benim neyim çıkacak. Hoşgeldin aramıza:)

günaydın arkadaşlaaarrr..bugun diyette ilk günüm.yağsız tost ve çayla kahvaltımı yaptım.2 3 saat sonra iki kuru kayısı yicem.tavsıyelerınızı beklıyorum...

Güzel başlangıç yapmışsın kayısının yanında da bol suyu içtin mi bağırsakların isyeeaaaaannn edecek:) Öğlen sebze yemeği yoğurt falan akşamda ızgara usulu proteinimsi şeyler ile geçirince gün bitmiş olur. ben 09.00, 11.00, 14.00, 16.00, 18.30 saatlerinde besleniyorum. Sende kendine göre çok ara açmadan ayarlayabilirsin saatlerini.
Menüme gelecek olursak
2 dilim kızarmış ekmek. Ekmek kızartma makinesinde tabikisi de öyle yağda yumurtalı falan değil yanlış anlaşılma olmasın.
Yanında peynir domates biber
Şimdi 1 adet armut
Öğlen 1 adet karnı yarık yoğurt 1 dilim kepek ekmek
Ara öğün 2 kuru kayısı
Akşam allah ne verdiyse.
Okulda olacağımdan akşamaa kadar yokum. Okul meselemide halledemedim. Canım beni benden alıyor. Üzgünüm sıkkınım. Hallollsa keşke.
Herkese iyi günler.

bu arada yazıyomuş kurallar bi önceki sayfada okudum kabul ediyorum

hoşgeldin cnm aramıza o zaman...benimde 2.5 yaşında bir kızım var.

canım kuralları okudun mu? menün suan gayet iyi.

ladyin tatlım inş. halledersin cnm okul işini

hibrit ve melekce birden kayboldular ama yapabileceğim bişey yok ve kurallar net ve takımlara katılmak isteyen çok fazla arkadaş var sayfalar birikmiş,

hoşbuldum arkadaşlar, bende bugünkü menümü yazayım
sabah 2 dlm çavdar ekmegi, 1 yumurta, 1 dlm peynir, 5 zeytin, dom salatalık
ara küçük kutu light süt 1 küçük muz

öglen yemekhanede yedim salata, ayran 2 dlm kepek ekmgi yarım porsiyon döner
ara portakal ve 5 badem yicem

akşam yemegine ne yemeliyim kızlar bulamadım fikir verirmisiniz, normalde sebze yemegi 1 dlm ekmek ve yogurt var ama ne sebzesi yapsam sıkıldım sebzelerden de

merhaba
benide aranıza aldığınız için teşekkürler. bu gün diyete başladım.
sabah 6:20 de kalkıp işe gittim .çeyrek simit, bir neskafe ve 3 fincan çay içtim. ( çaylar yeşil çay, form çayı ve siyah çay. Her tenefüs farklı çay içiyorum.)
Çayı şekersiz içerim. Öğlen eve gelirken içim geçti doğrusu ama bütün kokulara burnumu tıkadım. 1 bardak süt ile kellogs specialk yedim. biraz kestireceğim akşamada yoğurtlu karnıbahar yemeyi düşünüyorum.
Bu arada yazdıklarıma yorum katmam sorun olur mu? yoksa sadece menüyü mü yazmalıyım.
görüşmek üzere...

merhaba
takımınıza katılabilir miyim acabaa ??
80 kilodan 60 kilo inmeye çalışıyorum 3 haftada 5 kilo verdim daha tartılmadım şuan kaç kilo oldum bilmiyorum en son 2 hafta önce tartılmıştım...

akşam kesinlikle kemek yeme ekmezsiz ye öğlen dönerin yanında ekmek yemen hata olmuş zaten cnm eğer akşamda yersen kg veremezsin..

hayır çok güzel yazmışsın olması gereken bu elbette yorum katacaksın canım.

merhaba
takımınıza katılabilir miyim acabaa ??
80 kilodan 60 kilo inmeye çalışıyorum 3 haftada 5 kilo verdim daha tartılmadım şuan kaç kilo oldum bilmiyorum en son 2 hafta önce tartılmıştım...

yeni arkadaşlar için kuralları hatırlatıyorum dikkatli okuyun lütfen kabul ediyosanız takımda kalırsınız

kurallarımız:

1) Her cuma saat 11.30’a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.

4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.

7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.

kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
hafta da 1 gün kaçamak hakkı var onun dışında hamur işi porsiyonluk pilav,çikolata,tatlı yenmiyor.sadece tadına bakabilirsin küçük bir parça yiyebilirsin.

yeni arkadaşlardan kendini tanıtmayanlar tanıtabilir mi ne iş yapıyorsunuz, kaç kg sunuz hedefiniz nedir vs.

yeriniz varsa benıde alırmısınız.bende motıveye ıhtıyacım var.ben 27 yasında 1 cocuk annesiyım.83 kilodan 58 kiloya düştüm gerci vermem gereken kilolar var.tecrubelerimide sizlerle paylaşmak isterım.ev hanımıyım .hedefim 55 ve altı.yalnız verdim kilo ama bırcok yerde göbek çevresiyle alakalı diyorlar.benım göbek cevrem 84 yanım kadınlarda 80 altında olmalı diyorlar bunun için.gercekten kilo verdım ama göbek yumusak ve kilolu hala ben anlamıyorum ya aglamak istıyorum.benıde aranıza alırsanız cok sevınırım girmek için cok bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…