Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

ben dün katıldım aranıza.82 kiloyum.ve bu durm yüzünden kendını dört duvara kapatan birisiyım.27 yasındayım.memurum.işteyken gayet iyi aslında fakat akşamları((( malesef orada sorun yaşıyorum.bu yuzden sizden güç almayı dusundum.ilk gunden faydanız oldu tesekkur ederım hepınıze.yazdıklarınızı okudukca evet yememelıyım dıyorum kendime:) kilo vermek imkansız gıbı gelırken bana imkansız değilmiş demeye basladım.inşallah boyle gıder yenı bır hayata kavusurum... bu arada kuralları okumadım.bulamadım.bır sorumda şuki daha bugun basladım ve cumaya 3 gun var.yınede bıldırmek zorundamıyım kilomu.3 günde bir yol alacagımı sanmıyorumda:)

canım şu anda yeni gelen arkadaşlarla kişi sayımız doldu.zaten hedefine az kalmış 3 kg takım uzun vade de kg verecekler için canım.tebrik ederim seni 83 kg dan 58 kg inmek süper bişey.ama motivasyon için takıma yazabilir menülerini paylaşabilirsin canım

kendimi tanıtayım
103 kğ 178 cm boyundayım. ilk defa burada kilomu birine söylüyorum. çünkü söylemeye utanıyorum. 2 çocuk annesiyim. hipotiroit hastasıyım. 35 yaşındayım. öğretmenim.
inşallah bu sefer zayıflayıp hayallerime kavuşacağım. her diyete başlamamda hep umutluyum. bir gün zayıflayacağıma inanıyorum. bu defa başaracağım biraz desteğe ihtiyacım var. yemek yapınca yiyorum. malum çocuklara çeşit çeşit yapıyorum, tatlı pasta türü işleride çok güzel yaparım yapıncada dayanamıyorum. evde olmasa yemiyeceğim ama...
burada sizinle yediklerimi paylaşırsam emşinim kendimi frenlerim. çünkü mutlaka doğruyu söylerim.
bu arada saat 17 00 da bir portakal yedim.
akşam menüsüde değişti et köfte ve salata yapılacak.

merhaba hoşgeldin bende bugün geldim buraya, evde pasta börek pişince dayanmak çok zor seni anlıyorum bende çok yapıyodum yapmayı yedirmeyi yemeyi severim malesef, 1 aydır hiç yapmıyorum dayanamıyorum çünkü az da olsa yerim illaki yerim yani evde zararlı bişey olamyınca diyet yapmak rahat oluyo gerçekten

merhaba hoşgeldin bende yeniyim, boyun kaç peki, çok aşırı diilmiş kilon burda beraberce veririz inşallah

mrb bende yeniyim boyun kilon kaç hedefin kaç

cnm inş. hedefine ulaşırsın.inan bu hiçte zor değil.hamurişini bende çok seviyorum ama yemememiz lazım haftada 1 gün abartmadan yersek yeter

Son düzenleme:
proteinle karbonhidratı karıştırmamak lazım o yüzden söyledim cnm.karbonla proteini karıştırmazsan hızlı kg verirsin.ekmek yerine keşke süt ürünü eklesymiş diyetisyenin[/QUOTE]

süt ürünü de var her ögün süt ürünü de var yogurt yani var ekmek de var, bilmiyorum karbonhidratla proteini karıştırmamak çok zor o zaman hiçbi ögünde ekmek yememem lazım öyle bişey demedi diyetisyen, bu karıştırmamak hızlı kilo vermek için mi gerekiyo, ben hızlı vermek istemiyorum yavaş yavaş vermek ve bidaha almamak istiyorum, bakalım yine begenmezse verdigim kiloyu akşam yemegindeki ekmegi de alır belki, ilk hafta akşam yemeginde 2 dlm ekmek vardı sonra 1e düşürdü

kurallarınıza uyarım. ama bir şey var sadece kilo bildirimimi perşembe saat 12den sonra yapsam sıkıntı olur mu ? gündüz nete giremiyorum çünkü. takıma alınıyor muyum ?? bir de kilo bildirimini nasıl yapıyoruz ?

belki takıma alınırım diyee bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum :)
sabah 09.00
1 dil çeçil peyniri-bir haşlanmış yumurta-salatalık-maydanoz-dereotu-bir dilim çavdar-1tk bal üzerine 1çk zerdeçal
öğle 11.30
4 adet köfte-bir bardak ayran
1.ara 12.30
bir fincan türk kahvesi
2.ara 15.00
2-3 avuç leblebi-7 otlu çay
akşam
pırasa yemeği-4 yk yoğurt

proteinle karbonhidratı karıştırmamak lazım o yüzden söyledim cnm.karbonla proteini karıştırmazsan hızlı kg verirsin.ekmek yerine keşke süt ürünü eklesymiş diyetisyenin

en doğrusu kahvaltı dışında ekmek yememek zaten ekmeğin bir faydası yok sağlık içinde yememek lazım.hızlı veririsin demem daha fazla miktarda kg veririsin sağlıklı beslendiğin için de verdiği geri almazsın cnm ama tabi sen bilirsin
süt ürünü de var her ögün süt ürünü de var yogurt yani var ekmek de var, bilmiyorum karbonhidratla proteini karıştırmamak çok zor o zaman hiçbi ögünde ekmek yememem lazım öyle bişey demedi diyetisyen, bu karıştırmamak hızlı kilo vermek için mi gerekiyo, ben hızlı vermek istemiyorum yavaş yavaş vermek ve bidaha almamak istiyorum, bakalım yine begenmezse verdigim kiloyu akşam yemegindeki ekmegi de alır belki, ilk hafta akşam yemeginde 2 dlm ekmek vardı sonra 1e düşürdü[/QUOTE]

deneme süre 2 hafta içindeki durumuza bağlı kurallara uyarsanız takıma alnırsınız.bu arada menünüz harika örnek diyet menüsü

kilo bildirimini buradan mı yapıyoruz? birde ben bugün katıldım cuma günü bildirim yapıyorum değil mi?
akşam yemeğimi yedim 4 et köfte salata 2 dilim çavdar ekmeği

kilo bildirimini buradan mı yapıyoruz? birde ben bugün katıldım cuma günü bildirim yapıyorum değil mi?
akşam yemeğimi yedim 4 et köfte salata 2 dilim çavdar ekmeği

evet kg bildirimi burdan yapılıyor.cuma sabah kgsunu bildiremeyecek olanlar perşembe gününden bildirebilirler.suan deneme sürecindesiniz cuma günü kg nuzu not alın.haftaya cuma kurallarımıza uyanlar listeye girecekler.aynı zamnad düşmek istediğiniz kg yu belirtmeniz gerek.

yeni arkadaşlardan kendini tanıtmayanlar tanıtabilir mi ne iş yapıyorsunuz, kaç kg sunuz hedefiniz nedir vs.

kendimi tanıtayım bu arada. 20 yaşındayım 5 hafta öncesine kadar 80 kiloydum diyete başladım 3 hafta içinde 5 kilo verdim. 2 haftadır tartılmadım şuan kaç kiloyum bilmiyorum ama kilo bildiriminden önce bakarım . boyum da 1.68cm

deneme süre 2 hafta içindeki durumuza bağlı kurallara uyarsanız takıma alnırsınız.bu arada menünüz harika örnek diyet menüsü[/QUOTE]

teşekkür ederim her öğünden önce ve sonra bir bardak su içtim ayrıca kendimi de bayaa tok hisediyorum. oysa yemeğimi masaya koyduğumda az gözükmüştü gözüme şimdi sanki dünyayı yemiş gibi hissediyorum bu arada deneme süresi içinde kilo bildirimi yapıyorum değil mi ? nereye nasıl bildirim yapacağım. bir de perşembe gece bildirmemin sakıncası yok dimi ?

benim çizelgemde gözüküyor tabi ama 80den 60a inmeye çalışıyorum. inşallah başarırım
bu hafta bildirim yapmıyorum yani dimi yanlış anlamadım bu haftaki kilomuz başlangıç olarak sayılıp haftaya bildirim yapacağız ??

evet öyle olacak canım

Canım burası motive olmak için var. Ama iş sende bitiyor bunu da bilmelisin.Hoşgeldin aramıza canım

İnsülin direnci sabrını biraz sınayabilir ama zaten ideal olan 3-5 kilo vermek değil mi bir ayda? Bence gayet iyi gitmişsin canım. Ayrıca hoşgeldin
merhaba
takımınıza katılabilir miyim acabaa ??
80 kilodan 60 kilo inmeye çalışıyorum 3 haftada 5 kilo verdim daha tartılmadım şuan kaç kilo oldum bilmiyorum en son 2 hafta önce tartılmıştım...
Ay bende çok benzer bir hedefe sahibim. Süper gidiyormuşsun sende

Diyete yeni başladıysan özellikle sabah birazcık daha dolu dolu ye bence canım, okulda acıkmayan diye Hoşgeldin sende aramıza

Canım maşallaaah okadar kiloyu nasıl verdin. Bende 78'den 58'e düşmeye çalışıyorum da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…