yeni arkadaşlardan kendini tanıtmayanlar tanıtabilir mi ne iş yapıyorsunuz, kaç kg sunuz hedefiniz nedir vs.
yeriniz varsa benıde alırmısınız.bende motıveye ıhtıyacım var.ben 27 yasında 1 cocuk annesiyım.83 kilodan 58 kiloya düştüm gerci vermem gereken kilolar var.tecrubelerimide sizlerle paylaşmak isterım.ev hanımıyım .hedefim 55 ve altı.yalnız verdim kilo ama bırcok yerde göbek çevresiyle alakalı diyorlar.benım göbek cevrem 84 yanım kadınlarda 80 altında olmalı diyorlar bunun için.gercekten kilo verdım ama göbek yumusak ve kilolu hala ben anlamıyorum ya aglamak istıyorum.benıde aranıza alırsanız cok sevınırım girmek için cok bekledim
akşam kesinlikle kemek yeme ekmezsiz ye öğlen dönerin yanında ekmek yemen hata olmuş zaten cnm eğer akşamda yersen kg veremezsin..
ama bana diyetisyenim etle beraber ekmek veriyo yani öglende 60 gr et salata ekmek var listemde, bende bugün zaten dönerin yaglarını ayıra ayıra yedim az bişey kaldı zaten, akşama da 1 dl ekmek var listede, kıymalı patlıcan yaptım 1 kaşık zaytinyagıyla ekmeksiz yiyim bari cacık va salatayla
bide ben kaç kalori alıyorum günde merak ediyorum diyetisyene sormayı unutmuşum
kendimi tanıtayım
103 kğ 178 cm boyundayım. ilk defa burada kilomu birine söylüyorum. çünkü söylemeye utanıyorum. 2 çocuk annesiyim. hipotiroit hastasıyım. 35 yaşındayım. öğretmenim.
inşallah bu sefer zayıflayıp hayallerime kavuşacağım. her diyete başlamamda hep umutluyum. bir gün zayıflayacağıma inanıyorum. bu defa başaracağım biraz desteğe ihtiyacım var. yemek yapınca yiyorum. malum çocuklara çeşit çeşit yapıyorum, tatlı pasta türü işleride çok güzel yaparım yapıncada dayanamıyorum. evde olmasa yemiyeceğim ama...
burada sizinle yediklerimi paylaşırsam emşinim kendimi frenlerim. çünkü mutlaka doğruyu söylerim.
bu arada saat 17 00 da bir portakal yedim.
akşam menüsüde değişti et köfte ve salata yapılacak.
ben dün katıldım aranıza.82 kiloyum.ve bu durm yüzünden kendını dört duvara kapatan birisiyım.27 yasındayım.memurum.işteyken gayet iyi aslında fakat akşamları((( malesef orada sorun yaşıyorum.bu yuzden sizden güç almayı dusundum.ilk gunden faydanız oldu tesekkur ederım hepınıze.yazdıklarınızı okudukca evet yememelıyım dıyorum kendime:) kilo vermek imkansız gıbı gelırken bana imkansız değilmiş demeye basladım.inşallah boyle gıder yenı bır hayata kavusurum... bu arada kuralları okumadım.bulamadım.bır sorumda şuki daha bugun basladım ve cumaya 3 gun var.yınede bıldırmek zorundamıyım kilomu.3 günde bir yol alacagımı sanmıyorumda:)
merhaba
benide aranıza aldığınız için teşekkürler. bu gün diyete başladım.
sabah 6:20 de kalkıp işe gittim .çeyrek simit, bir neskafe ve 3 fincan çay içtim. ( çaylar yeşil çay, form çayı ve siyah çay. Her tenefüs farklı çay içiyorum.)
Çayı şekersiz içerim. Öğlen eve gelirken içim geçti doğrusu ama bütün kokulara burnumu tıkadım. 1 bardak süt ile kellogs specialk yedim. biraz kestireceğim akşamada yoğurtlu karnıbahar yemeyi düşünüyorum.
Bu arada yazdıklarıma yorum katmam sorun olur mu? yoksa sadece menüyü mü yazmalıyım.
görüşmek üzere...
kendimi tanıtayım
103 kğ 178 cm boyundayım. ilk defa burada kilomu birine söylüyorum. çünkü söylemeye utanıyorum. 2 çocuk annesiyim. hipotiroit hastasıyım. 35 yaşındayım. öğretmenim.
inşallah bu sefer zayıflayıp hayallerime kavuşacağım. her diyete başlamamda hep umutluyum. bir gün zayıflayacağıma inanıyorum. bu defa başaracağım biraz desteğe ihtiyacım var. yemek yapınca yiyorum. malum çocuklara çeşit çeşit yapıyorum, tatlı pasta türü işleride çok güzel yaparım yapıncada dayanamıyorum. evde olmasa yemiyeceğim ama...
burada sizinle yediklerimi paylaşırsam emşinim kendimi frenlerim. çünkü mutlaka doğruyu söylerim.
bu arada saat 17 00 da bir portakal yedim.
akşam menüsüde değişti et köfte ve salata yapılacak.
akşam kesinlikle kemek yeme ekmezsiz ye öğlen dönerin yanında ekmek yemen hata olmuş zaten cnm eğer akşamda yersen kg veremezsin..
ama bana diyetisyenim etle beraber ekmek veriyo yani öglende 60 gr et salata ekmek var listemde, bende bugün zaten dönerin yaglarını ayıra ayıra yedim az bişey kaldı zaten, akşama da 1 dl ekmek var listede, kıymalı patlıcan yaptım 1 kaşık zaytinyagıyla ekmeksiz yiyim bari cacık va salatayla
proteinle karbonhidratı karıştırmamak lazım o yüzden söyledim cnm.karbonla proteini karıştırmazsan hızlı kg verirsin.ekmek yerine keşke süt ürünü eklesymiş diyetisyenin
hayır çok güzel yazmışsın olması gereken bu elbette yorum katacaksın canım.
yeni arkadaşlar için kuralları hatırlatıyorum dikkatli okuyun lütfen kabul ediyosanız takımda kalırsınız
kurallarımız:
1) Her cuma saat 11.30a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan ya da yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve o gün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hem de arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak, onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunun için de topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itibaren geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri ya da sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Bir haftada izinli olmadığı halde mazereti olmadan (hastalık) 3 gün üst üste gelmeyen arkadaşımız 4.gün gelse bile izinli yazılacaktır. Tekrarlanması halinde ve 3 günden daha uzun süre gelmediği takdirde diskalifiye olacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üyelerimize 2 hafta deneme süresi verilir, paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Eğer o hafta mazeret dahilinde yeterli paylaşımda bulunamamışsa, kendi isteğiyle bir hafta daha süre verilebilir. Deneme süresi dahilindeki cuma günü yeni üyeler de kilo bildirimi yapacaktır.
7) Takıma gün içerisinde minimum 5 mesaj yazmak zorunludur.
kurallarımız böyle cnm.ayrıca herkes menülerini yazmak zorunda.böyle yapılan yanlış ve hataları görüp birbirimizi uyarıyoruz.ayrıca menülerimizi yazmak takımıza olan sorumluluğumuzdan dolayı diyetimize daha sadık kalmamızı sağlıyor
hafta da 1 gün kaçamak hakkı var onun dışında hamur işi porsiyonluk pilav,çikolata,tatlı yenmiyor.sadece tadına bakabilirsin küçük bir parça yiyebilirsin.
proteinle karbonhidratı karıştırmamak lazım o yüzden söyledim cnm.karbonla proteini karıştırmazsan hızlı kg verirsin.ekmek yerine keşke süt ürünü eklesymiş diyetisyenin
kurallarınıza uyarım. ama bir şey var sadece kilo bildirimimi perşembe saat 12den sonra yapsam sıkıntı olur mu ? gündüz nete giremiyorum çünkü. takıma alınıyor muyum ?? bir de kilo bildirimini nasıl yapıyoruz ?
belki takıma alınırım diyee bugün yediklerimi paylaşmak istiyorum :)
sabah 09.00
1 dil çeçil peyniri-bir haşlanmış yumurta-salatalık-maydanoz-dereotu-bir dilim çavdar-1tk bal üzerine 1çk zerdeçal
öğle 11.30
4 adet köfte-bir bardak ayran
1.ara 12.30
bir fincan türk kahvesi
2.ara 15.00
2-3 avuç leblebi-7 otlu çay
akşam
pırasa yemeği-4 yk yoğurt
kilo bildirimini buradan mı yapıyoruz? birde ben bugün katıldım cuma günü bildirim yapıyorum değil mi?
akşam yemeğimi yedim 4 et köfte salata 2 dilim çavdar ekmeği
yeni arkadaşlardan kendini tanıtmayanlar tanıtabilir mi ne iş yapıyorsunuz, kaç kg sunuz hedefiniz nedir vs.
en doğrusu kahvaltı dışında ekmek yememek zaten ekmeğin bir faydası yok sağlık içinde yememek lazım.hızlı veririsin demem daha fazla miktarda kg veririsin sağlıklı beslendiğin için de verdiği geri almazsın cnm ama tabi sen bilirsin
süt ürünü de var her ögün süt ürünü de var yogurt yani var ekmek de var, bilmiyorum karbonhidratla proteini karıştırmamak çok zor o zaman hiçbi ögünde ekmek yememem lazım öyle bişey demedi diyetisyen, bu karıştırmamak hızlı kilo vermek için mi gerekiyo, ben hızlı vermek istemiyorum yavaş yavaş vermek ve bidaha almamak istiyorum, bakalım yine begenmezse verdigim kiloyu akşam yemegindeki ekmegi de alır belki, ilk hafta akşam yemeginde 2 dlm ekmek vardı sonra 1e düşürdü
evet kg bildirimi burdan yapılıyor.cuma sabah kgsunu bildiremeyecek olanlar perşembe gününden bildirebilirler.suan deneme sürecindesiniz cuma günü kg nuzu not alın.haftaya cuma kurallarımıza uyanlar listeye girecekler.aynı zamnad düşmek istediğiniz kg yu belirtmeniz gerek.
Bende cuma diyetisyene başlayacağım. Ayrıca ben ekmeğin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Tam tahıllı bir ekmeğin aksine 2 kaşık beyaz pirinç pilavından çok daha yararlı olacağını düşünenlerdenim. Ekmek yememeyi başaranları tebrik ediyorum ama ben ekmeksiz yapamam. Tam tahıllı bir ekmekte kan şekerini hemen yükseltmez. He ama diyetisyenim ne verecek bende merak içerisindeyim. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum:):)
Ay çok sinirliyim okulum kafayı yedirecek bana yarın dekanımla görüşmem var. Öğrenci işleri ne kadar lakayık insanlar sinir ettiler beni!
benim çizelgemde gözüküyor tabi ama 80den 60a inmeye çalışıyorum. inşallah başarırım
bu hafta bildirim yapmıyorum yani dimi yanlış anlamadım bu haftaki kilomuz başlangıç olarak sayılıp haftaya bildirim yapacağız ??
Bende cuma diyetisyene başlayacağım. Ayrıca ben ekmeğin zararlı olduğunu düşünmüyorum. Tam tahıllı bir ekmeğin aksine 2 kaşık beyaz pirinç pilavından çok daha yararlı olacağını düşünenlerdenim. Ekmek yememeyi başaranları tebrik ediyorum ama ben ekmeksiz yapamam. Tam tahıllı bir ekmekte kan şekerini hemen yükseltmez. He ama diyetisyenim ne verecek bende merak içerisindeyim. Yeni gelen arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum:):)
Ay çok sinirliyim okulum kafayı yedirecek bana yarın dekanımla görüşmem var. Öğrenci işleri ne kadar lakayık insanlar sinir ettiler beni!
ekmeği pilavı çok seviyorum bende ama yemeden de duruluyor inan.kahvaltı dışında yemiyorum kahvaltıda yumurta yediysem yanında ekmek yemiyorum.eğer öğünlerim yanında ekmek yersem kg vermem yavaşlıyor çok az veriyorum.ekmeği kestiğimden beri kan sekerim düzene girdi cnm tatlı bile istemiyor.inş. okul işin düzelir yarın
Canım burası motive olmak için var. Ama iş sende bitiyor bunu da bilmelisin.bu gün ilk günüm diyette.gündüz çok iyiydim ama akşam çok zor geçıyor.özellikle aksam tatlı krızıne giriyorum.başarabılecekmıyım bu işi.başka çarem yokki!ama cok çabuk morelim bozuluyor
İnsülin direnci sabrını biraz sınayabilir ama zaten ideal olan 3-5 kilo vermek değil mi bir ayda? Bence gayet iyi gitmişsin canım. Ayrıca hoşgeldinslm arkadaşlar ben geldimm, kaptanımız uçukmavi sanırım beni çagırdıgın için teşekkür ederim kendimden bahsedeyim
28 yaşındayım 2 yaşında bi kızım var 1 ay önce diyetisyene giderek diyete başladım kendi tartıma pek güvenmiyorum ama sanırım 69 kiloyum perşembe günü net kilomu bildiririm boyum 1.66( aslında ben hep 168 oldugumu zannediyodum ama diyetisyende ölçüldügümde 1.66 çıktıbunu da belirteyim dedim:) 1 aydır 3 kiloya yakın verdim aslında hedefimiz 4 kiloydu ama bende insülin direnci varmış onu ögrendim tahlil sonuçlarında endokrin uzmanı da diyet süresince degerlerim düzelene kadar ilaç kullanmam gerektigini söyledi ilaca başladım bide kansızlıgım da var kan hapına da başladım, insülin direnci oldugu için kilo vermem zor olurmuş zaten oldum olası çok kilolu olmasamda normalin üstündeyimdir hep ve çook zor kilo veririm meger sebebi insülin direncimmiş, ideal kiloma yani 60 kiloya ulaşır ve korursam bu insülin direnci ortadan kalkarmış inşallah yani doktor öyle dedi
bide gündüz çalıştıgım için ve akşam da hep bebekle ilgilendigim için genelde geceleri girebiliyorum bi sorun olurmu, kilo bildirimi cuma öglene kadarmı yapılıyor yine? bide başka kurallar varsa bildirirseniz sevinirim
Ay bende çok benzer bir hedefe sahibim. Süper gidiyormuşsun sendemerhaba
takımınıza katılabilir miyim acabaa ??
80 kilodan 60 kilo inmeye çalışıyorum 3 haftada 5 kilo verdim daha tartılmadım şuan kaç kilo oldum bilmiyorum en son 2 hafta önce tartılmıştım...
Diyete yeni başladıysan özellikle sabah birazcık daha dolu dolu ye bence canım, okulda acıkmayan diyemerhaba
benide aranıza aldığınız için teşekkürler. bu gün diyete başladım.
sabah 6:20 de kalkıp işe gittim .çeyrek simit, bir neskafe ve 3 fincan çay içtim. ( çaylar yeşil çay, form çayı ve siyah çay. Her tenefüs farklı çay içiyorum.)
Çayı şekersiz içerim. Öğlen eve gelirken içim geçti doğrusu ama bütün kokulara burnumu tıkadım. 1 bardak süt ile kellogs specialk yedim. biraz kestireceğim akşamada yoğurtlu karnıbahar yemeyi düşünüyorum.
Bu arada yazdıklarıma yorum katmam sorun olur mu? yoksa sadece menüyü mü yazmalıyım.
görüşmek üzere...
Canım maşallaaah okadar kiloyu nasıl verdin.yeriniz varsa benıde alırmısınız.bende motıveye ıhtıyacım var.ben 27 yasında 1 cocuk annesiyım.83 kilodan 58 kiloya düştüm gerci vermem gereken kilolar var.tecrubelerimide sizlerle paylaşmak isterım.ev hanımıyım .hedefim 55 ve altı.yalnız verdim kilo ama bırcok yerde göbek çevresiyle alakalı diyorlar.benım göbek cevrem 84 yanım kadınlarda 80 altında olmalı diyorlar bunun için.gercekten kilo verdım ama göbek yumusak ve kilolu hala ben anlamıyorum ya aglamak istıyorum.benıde aranıza alırsanız cok sevınırım girmek için cok bekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?