Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

26.3.12 MENÜ
Sabah:
1 sb yarım yağlı süt
2 kuru kayısı
1 kase k-flex
Öğle: 1 kase kaşarlı domates çorbası
Akşam: 1 porsiyon makarna
peynir
domates
1-2 dilim salam

*3lt su

.
27.3.12 MENÜ
Sabah:
domates
bol peynir
2 yeşil zeytin
1-2 dilim salam
Öğle: 1 kase çorba
1 muz
Akşam: 2 kivi(şimdilik)
*2lt su

Canlarım hepinizi öpüyorum, yatmaya gidiyorum ben. İki gündür uykusuzum resmen vizelere çalışmaktan.. Bir tane çikolata bile yemedim o arada tabisiYarın tekrar yazacağım. Hem de kaçamak uygulamamız için menü kontrolü yaparım.

başarılar canım sınavlarında, ayrıca tebrikler sınav zamanında da dikkat ettiğin için menülerine çünkü insan stresten abur cubur yemek ister hep.

bu günü atlaktık çok şükür.
darısı yarına . sabah çok fazla yiyemiyorum . çünkü okula erken gidiyorum. sabahın altısında aç olmuyorum. sonra açıkıncada çayla geçiştiriyorum . zorlu etap evde başlıyor.
size bir şey sorucam siz de benim gibi diyetteyken her sabah tartılıyormusunuz. aslında haftada bir tartılmak istiyorum ama dayanamıyorum. kilo verdim mi sevinçli vermedim mi moralim bozuluyor.

bu arada çizelge de gördüğüüz gibi benim tam 33 kilo vermem lazım. 70 kiloya inmek istiyorum.
çok çalışmam lazım çok...

bu arada çizelge de gördüğüüz gibi benim tam 33 kilo vermem lazım. 70 kiloya inmek istiyorum.

çok iyi başladın cnm bence hedfine ulaşacaksın.hergün tartılma bende dayanamıyorum bazen ama genelde moral bozucu oluyor hergün tartılmak sen cumadan cumaya tartıl süpriz olsun.ne öğretmenisin

gelen arkadaşlarımız hoşgelmişş

kızlar bugün gene çok yoruldum kaç gündür koşuşturmakdan şuan kuyruk sokumum çok ağrıyoo ayağımın üstüne basamıyorummm
ama çeyiz yarın saat 2 ye kaldıı püff gitseydide kurtulsaydımm
sabah
2 dilim tahıllı tost ekmeği ile yaptığım tost
marol tazesoğan
3 zeytin

10fındık 1 kuru incir

5 yk kurupatlıcan yemeği
1 dilim ekmek
3 yk yoğurt

1 avuç çekirdek(

4 yk patatesli tavuk fırında(yarım patates anca gelir)
3 yk pilav
salata

1 buçuk lt su 1 bardak yeşil çay
spor yapamadım ama okadar çok merdiven in çık ve koşuşturma yaptımkii zaten şuan istesemde spor yapamam ağrım çok

melekcim menün güzel tatlı göze batan tek şey çekirdek ama bu yoğunlukta yakmışsındır onu da

Ay bende çok benzer bir hedefe sahibim. Süper gidiyormuşsun sende

teşekkür ederim canım umarım takımınızda kalırım ve hep beraber başarılı oluruz

bir kere karar verdiysen başarırsın merak etme. yeterki azimli ol aşılamayacak engel yok

canım merhaba
öncelikle hayırlı olsun evleniyorsun sanırım ben yeniyim de
bence tost yerine 2 dilim kızarmış ekmek yiyip 1 kk az yağlı peynir tüketebilirsin (gerçi kaşar mı koydun bilmiyorum ama)
akşama doğru biraz kaçmış sanki ama yakmışsındır diye umuyorum daha dikkatli olabilirsin
bunlar sadece bana ait görüşler tabi doğru ya da yanlış bildirmek istedim

çok iyi başladın cnm bence hedfine ulaşacaksın.hergün tartılma bende dayanamıyorum bazen ama genelde moral bozucu oluyor hergün tartılmak sen cumadan cumaya tartıl süpriz olsun.ne öğretmenisin

aslında biyoloji ama 10 yıldır fen ve teknoloji dersine giriyorum.

merhaba canım ben evliyim 2 yaşındada oğlum varr
çeyiz görümcemin
ama birlikde koşuşturuyorum
haklısın akşama doğru bozuluyor menüm ama şu 4 gündür felan okadar yoğunuz kii neyediğimi bilmiyorm inan
yarında saçma sapan olacağı kesin ama diğer gün düzeltirim artıkk
düğüne daha 1 ay var ama ben vereceğime alıyorum
bu arada tostun içinde 1 kk kadar kaşar vardı
görüşlerini bildir tabikide canım sen bildirmezsen ben bildirmezsem o bildirmezse biz nasıl dikkat etcez menümüze

eheheh ilk senin salamları yaz ozaman

sonrada benim 1 avuç çekirdeği

emir bebek
fena tosladım yaa... işte yeni olunca

ben menümü yazmadım sanırım yatmadan yazayım

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir,roka
zeytin ezmesi

öğlen
1 büyük elma ve ceviz

akşam
2 kase çorba
salata

ara yoğurt 2ceviz

Kaldım 8 li hanelerde şu 79 görsem mezuniyetimi isteyeceğidim sabah tartıldım 84 üm
son 5 gitmiyor da gitmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…