sorun değil canım zamanla öğrenirsinemir bebek
fena tosladım yaa... işte yeni olunca
menü herzamanki gib şahaneeben menümü yazmadım sanırım yatmadan yazayım
sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir,roka
zeytin ezmesi
öğlen
1 büyük elma ve ceviz
akşam
2 kase çorba
salata
ara yoğurt 2ceviz
süper bir ögün deniyeceğim bunu birgün eminim lezzetli olmuşturMerhabalar işten geldim. uykusuzum.
sabah 3 fincan şekersiz çay ve kahve içtim. saat 9 00 da çeyrek peynirli pide yedim. arkadaş yaptırıp getirmişti. neyse kahvaltı oldu.
eve gelince saat 13:00 de bir kase yoğurt içine iki kuru kaysı doğradım, bir kaşık kuru üzüm ve 1 kaşık special k attım. güzeldi öğle yemeğim oldu.
şimdi biraz uyku...
slmmmm arkadaslar.... bugun kahvalteda bir yumurta ıkı dılım ekmek domates salatalık yadim.çay içtim tabikide.
öğlen
3 köfte
2 kaşık prinç pilavı
çorba
ikindi
bir ayran
şu anda hıc aclık yokta ya aksam mutlaka bozuyorum hayret bısey.formülünüz varmı bunun için.birde yürüyüşe baslıcam.günlük yarım saat.
menün şahane tatlımmmerhabalar kızlar
bugün çok mutluyum 1 saat sonra otobüsüm kalkıyor ve antalyaya gidiyorumo şehre aşığım
yazdığınız mesajlara hiç cevap yazamıcam kusura bakmayın. mesaj sayım da bugün 5i bulamaz. hemen menümü yazıp çıkıyorum yoksa geç kalıcam. yol da 13 saat sürdüğü için ancak yarın girebilirimbeni affedin nolur...
sabah 07.00
1 bardak yarım yağlı süt-2 yk meyveli müsli-4 adet fındık-yarım çk tarçın-yarım elma (karıştırarak yedim :)
1.ara 10.00
5 adet form çubuk
öğle 12.00
ton balıklı sandviç( çavdar ekmeğiyle,çeyrek ve içi çıkarılmış)
2.ara 15.00
önce bir fincan türk kahvesi
ardından yarım paket form büs. - bir kk yarım yağlı beyaz peynir-7 otlu çay-bir elma
akşam 17.00 (henüz bitirdim yemeğimi)
yağsız sebzeli 4 kaşık makarna-2 kaşık yoğurt
akşam yolda ne yerim bilmiyorum ama dağıttıkları kekleri yemem. bitki çaylarımı içerim. sonra her molada koşa koşa wc
bugün için kusura bakmayın nolur yarın bütün mesajlarınızı okuyacağım
sevgiyle kalın
akşam yemeğimi yedim .kıymalı ıspanak ve 3 dilim çavdar ekmeği birde saat 5 de yarım portakal yedim. inşallah bugünü de atlatırım.
bu arada çavdar ekmeği fırından alıyorum dilimlenmiş. hazır satılanlar kadar büyük değil. sonra bana 3 dilim çok demeyin.
slm kızlar bende menümü yazayım
sabah 2 dl tam bugday ekmegi, 1 yum 1 peynr 1 ceviz dom sal.
ara 1 küçük muz 1 light süt
öglen 1 tbk kıymalı ıspanak, yarım kase yogurt
ara 1 portakal 1 kepekli galeta
akşam misafirlige gidicem salata yapıcakmış ondan yerim bide yarım börek belki çünkü bugün 3 dl ekmek hakkımı yemedim henüz:)
eveeet akşam ne yedim ben ya size hesap vereyim, 1 tane börek gül şeklinde, salata ve iki çatal kek, aslında börek yemicektim ama 3 dlm ekmek hakkım duruyodu bide salatayla doymadımneyse bidaha yapmıcam en azından 1 hafta
Merhabalar
eve geldiğimde internet yoktu. yeni geldi. bu yüzden mesaj yazamadım
sabah 6 da 2 adet sigara böreği yedim
öğlen eve gelince bir elme dorayıp üzerine yarım kase yoğurt ve 1 kaşık nesfit koyup yedim
akşam mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek + bir dilimde baklavayı yedim
ben diyete başladım mı eşim yemeyi abartır. evde pasta tatlı yapmıycam dedim dışardan alıp geliyor. neyse 1 tane kaçırdım
yarın kilomu sabah erken işe gittiğim için yetiştirebilirsem yazacağım. gerçi siz henüz takıma almadınız ama bilgi olur.
şu az kaçamaklı menümü yazayımda gideyim akşam yemeğimi yiyip olayı kapatayım
sabah
patatesli omlet
1 kk peynir
nane tere
1 ceviz 1 kuruincir
yarım pogaça(pazardan geliyorduk görümcem kendine pastaneden aldı zorla banada verdi bende yarısını oğluşuma verdim)
1 kase tarhana
1 greyfurt
1 çatal tahin helva
1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yicemm
30 dk bisiklet bindim
suyum 2 lt geçti 3 yaparım yeşil çayımda 3 bardak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?