Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Merhabalar işten geldim. uykusuzum.
sabah 3 fincan şekersiz çay ve kahve içtim. saat 9 00 da çeyrek peynirli pide yedim. arkadaş yaptırıp getirmişti. neyse kahvaltı oldu.
eve gelince saat 13:00 de bir kase yoğurt içine iki kuru kaysı doğradım, bir kaşık kuru üzüm ve 1 kaşık special k attım. güzeldi öğle yemeğim oldu.
şimdi biraz uyku...

slmmmm arkadaslar.... bugun kahvalteda bir yumurta ıkı dılım ekmek domates salatalık yadim.çay içtim tabikide.
öğlen
3 köfte
2 kaşık prinç pilavı
çorba

ikindi
bir ayran

şu anda hıc aclık yokta ya aksam mutlaka bozuyorum hayret bısey.formülünüz varmı bunun için.birde yürüyüşe baslıcam.günlük yarım saat.

emir bebek
fena tosladım yaa... işte yeni olunca
sorun değil canım zamanla öğrenirsin
ben menümü yazmadım sanırım yatmadan yazayım

sabah
2 dilim kızarmış ekmek
peynir,roka
zeytin ezmesi

öğlen
1 büyük elma ve ceviz

akşam
2 kase çorba
salata

ara yoğurt 2ceviz
menü herzamanki gib şahanee
kıskanıyorum senin menülerii

süper bir ögün deniyeceğim bunu birgün eminim lezzetli olmuştur

ohh ohh çok güzell
bende hep öğleden sonra bozuyorum sinir oluyorummm
bir önerisi olan varsa banada söylesin

merhabalar kızlar
bugün çok mutluyum 1 saat sonra otobüsüm kalkıyor ve antalyaya gidiyorum o şehre aşığım
yazdığınız mesajlara hiç cevap yazamıcam kusura bakmayın. mesaj sayım da bugün 5i bulamaz. hemen menümü yazıp çıkıyorum yoksa geç kalıcam. yol da 13 saat sürdüğü için ancak yarın girebilirim beni affedin nolur...
sabah 07.00
1 bardak yarım yağlı süt-2 yk meyveli müsli-4 adet fındık-yarım çk tarçın-yarım elma (karıştırarak yedim :)
1.ara 10.00
5 adet form çubuk
öğle 12.00
ton balıklı sandviç( çavdar ekmeğiyle,çeyrek ve içi çıkarılmış)
2.ara 15.00
önce bir fincan türk kahvesi
ardından yarım paket form büs. - bir kk yarım yağlı beyaz peynir-7 otlu çay-bir elma
akşam 17.00 (henüz bitirdim yemeğimi )
yağsız sebzeli 4 kaşık makarna-2 kaşık yoğurt

akşam yolda ne yerim bilmiyorum ama dağıttıkları kekleri yemem. bitki çaylarımı içerim. sonra her molada koşa koşa wc
bugün için kusura bakmayın nolur yarın bütün mesajlarınızı okuyacağım
sevgiyle kalın

akşam yemeğimi yedim .kıymalı ıspanak ve 3 dilim çavdar ekmeği birde saat 5 de yarım portakal yedim. inşallah bugünü de atlatırım.

bu arada çavdar ekmeği fırından alıyorum dilimlenmiş. hazır satılanlar kadar büyük değil. sonra bana 3 dilim çok demeyin.

slm kızlar menümü yazayım
sabah
2 haş. yumurta
1 kk peynir
1 dilim tahıllı ekmek

1 dondurma

patatesli tavuk(patatesini ayıkladım içinde yarım patates bile yoktu 4 parça tavuk vardı)
1 bardak ayran
nane tere marol tazesoğan

5 fındık

1 kase tarhana
salata

35 dk bisiklet bindim aslında oğlumu alıp 30 dkda yürüyüş yapcaktım ama hava bozdu miniğimi çıkarmak istemedim:) olmazsa birazda sıkılaşma hareketi yaparım
2lt su oldu yatana kadar 3 olur 3 bardakda yeşil çay
menümü kapatmış bulunuyorum bilginiz olsun kızlar

menün şahane tatlımm

biliyorum senin dediklerini ince oluyor o 2dilim yerine geçer ama akşam 2 dilim çok haberin olsun

slm kızlar bende menümü yazayım
sabah 2 dl tam bugday ekmegi, 1 yum 1 peynr 1 ceviz dom sal.
ara 1 küçük muz 1 light süt
öglen 1 tbk kıymalı ıspanak, yarım kase yogurt
ara 1 portakal 1 kepekli galeta
akşam misafirlige gidicem salata yapıcakmış ondan yerim bide yarım börek belki çünkü bugün 3 dl ekmek hakkımı yemedim henüz:)

bu arada takımımız kaç kişi ben okuyorum geçmişi ama isimleri tam ezberleyemedim tam tanıyamadım yani herkesi, bide bu kilo çizelgesi nasıl yapılıyo becerebilirmiyim acaba yapmayı

eveeet akşam ne yedim ben ya size hesap vereyim, 1 tane börek gül şeklinde, salata ve iki çatal kek, aslında börek yemicektim ama 3 dlm ekmek hakkım duruyodu bide salatayla doymadım neyse bidaha yapmıcam en azından 1 hafta

akşama kadar çok iyiymişş
aslında misafirliğe gitmişsin misafirlikde dikkat edilmiyoo
sonuçda bizim istediklerimiz pişmiyoo
ama ekmek haklarını sabahları kullan akşamları daha sade geçir canm

selam kızlar.eşimi gönderdim.bende öğeln sonu arkadaşa gideceğim.karamelekcim dikkat ediyorum ama bu hafta az vermişi 500 gr vermişim sadece form çayı içmem lazım o zaman düzene girer herhalde

selam kızlar
antalyadayım sonunda
bugün ne yedim hemen yazayım
sabah 07.30
bir kk beyaz peynir-bir yumurta-bir dilim beyaz ekmek (mecbur kaldım başka ekmek yoktu)-domates-bir fincan şekersi çay
ara 15.30 (yolda çok uykusuz kaldığım için kahvaltıdan sonra uyudum ancak uyanabildim)
5 adet yaşil badem-1 elma
akşam saat 17.00 gibi de çorba salata yemeyi düşünüyorum akşam çıkar dolaşırım ama sporumu da yaparımm

şu az kaçamaklı menümü yazayımda gideyim akşam yemeğimi yiyip olayı kapatayım
sabah
patatesli omlet
1 kk peynir
nane tere

1 ceviz 1 kuruincir

yarım pogaça(pazardan geliyorduk görümcem kendine pastaneden aldı zorla banada verdi bende yarısını oğluşuma verdim)
1 kase tarhana

1 greyfurt
1 çatal tahin helva

1 tabak sarımsaklı yoğurtlu ıspanak yicemm

30 dk bisiklet bindim
suyum 2 lt geçti 3 yaparım yeşil çayımda 3 bardak

ben geldim kızlar

karamelekcim miktarlar az olunca kaçamak sayılmıyor zaten ama patatesli yumurta epey kalorili inş. az yemişsindir.bende çok seviyorum

benim menüm

sabah
2 dilim ç.ekmeğinden tost
domates
2 zeytin

öğlen arkadaşla ısrar sonucu

minik bir dilim etimek tatlısı

akşam

1 kase yoğurt ve ceviz yerim

80 dk callan ve plates karışık yapacağım.suyu az içtim en az 1lt daha su içmem lazım.

kızlar neden kimse yok yeni gelen arkadaşların da msj göremiyorum listeye girmeleri zor böyle giderse

Merhabalar
eve geldiğimde internet yoktu. yeni geldi. bu yüzden mesaj yazamadım
sabah 6 da 2 adet sigara böreği yedim
öğlen eve gelince bir elme dorayıp üzerine yarım kase yoğurt ve 1 kaşık nesfit koyup yedim
akşam mercimek çorbası ve 2 dilim ekmek + bir dilimde baklavayı yedim
ben diyete başladım mı eşim yemeyi abartır. evde pasta tatlı yapmıycam dedim dışardan alıp geliyor. neyse 1 tane kaçırdım
yarın kilomu sabah erken işe gittiğim için yetiştirebilirsem yazacağım. gerçi siz henüz takıma almadınız ama bilgi olur.

canım menün ne kötü nede güzel.evet kg nuzu kaydedin haftaya lazım olacak

biraz kaçmış ama sorun değil gibi görünüyor yakarsın inş
ben de çok seviyorum patatesli omleti. çok da özledim... off patates yemeyeli ne kadar zaman oldu yaa...
ben bir türlü su tüketimi artıramıyorum 2ltyi geçmiyor hiçç :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…