kızlar neden kimse yok yeni gelen arkadaşların da msj göremiyorum listeye girmeleri zor böyle giderse
ben geldim kızlar
karamelekcim miktarlar az olunca kaçamak sayılmıyor zaten ama patatesli yumurta epey kalorili inş. az yemişsindir.bende çok seviyorum
benim menüm
sabah
2 dilim ç.ekmeğinden tost
domates
2 zeytin
öğlen arkadaşla ısrar sonucu
minik bir dilim etimek tatlısı
akşam
1 kase yoğurt ve ceviz yerim
80 dk callan ve plates karışık yapacağım.suyu az içtim en az 1lt daha su içmem lazım.
dün yazamayışımın sebebini belirtmiştimm :/ bugün de elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum ama gereçekten kimse yok menülerini paylaşanlara yorum yapıyorum...
menülerin güzel ama bana çok az geliyor. bu şekilde herhangi bir sağlık problemi yaşamıyor musun ?
yazanlara değil lafım canım
evet bugün menüm az öğlen tatlı yediğim için kendime ceza verdim ama akşamı 4 ceviz ve büyük kase yoğurtla kapattım.protein alımıma ve yediğim şeylerin faydasına bakarak yiyorum.az gibi görünse de besleyeci şeyler tüketiyorum.protein,salata,yoğurt mutlaka öğümlerim de oluyor.kendimi kısıtladığımdan değil kan şekerim dengede olduğu için çabuk doyuyorum çok acıkmıyorum,sağlık problemi yaşamıyorum.sizde öneririm montignac diyetini daha doğrusu beslenme şeklini uygulamaya çalışıyorum.diyet yöntemleri ve deneyimlerimiz başlıında topiğ mevcut.
ben diyetisyene gidiyorum. onun tavsiyeleri doğrultusunda yiyorum. 2-3 saat arayla birşeyler yememi öneriyor metabolizma için. bir de diyet listesindeki ekmek ve salataları tüketmemizi istiyor özellikle kan şekeri düşebilirmiş. yan tamamen karbonhidrat alımını kesmek de doğru değil.
ben bu konuyu çok araştırdım kahvaltı dışında ekmek türü yemiyorum.karbonhidrat herşeyde var meyvelerde bile mevcut.benim uyguladığım kan sekeri seviyesine göre oluşturulmuş bir beslenme şekli.ben çok iştahlı ve tatlı çikolata abur cubur seven biriyim krizim tutar resmen ama montignac yöntemini uyguladığımda önümüme sıra sıra dizsinden isterse yine de irademe hakim olabiliyorum ve zorlanmıyorum bunu yaparken.
kızlar keisnlikle montignac diyeti topiğini okumanızı tavsiye ederim oradki menüler göz gezdirmenizi
ben diyetisyene gidiyorum. onun tavsiyeleri doğrultusunda yiyorum. 2-3 saat arayla birşeyler yememi öneriyor metabolizma için. bir de diyet listesindeki ekmek ve salataları tüketmemizi istiyor özellikle kan şekeri düşebilirmiş. yan tamamen karbonhidrat alımını kesmek de doğru değil.
bugünkü menümü yazayım
sabah 1buçuk dl ekmek peynr 1 ceviz 1 yum
ara 1 süt 1 yeşil elma
öglen 3-4 kuşbaşı et(kavurma vardı ayıklayınca yagları az kaldı) salata ayran (bugün ekmek yemedim kaptan seni dinledim)
ara 1 muz 5-6 fındık 2 zeytin
akşam 1 dl tb ekmegi salata sebzeli türlü
ara 1 yeşil elma
bide ben haftada 3 gün 40 dkdan az olmamak üzere hızlı tempoda yürüyorum günde ne kadar su içtigimi hesaplayamıyorum ama sürekli wcye gidiyorum yeterince içiyorumdur heralde
betüs cnm menün çok güzel.gündüzleri de girsen çok iyi olur amacımız sadece menü yazmak değil cnm.
anladım cnm.pepeecisiniz sizde.benim de 2.5 yaşında bir kızım var oda çok seviyor pepeeyi pc den acmadım için o yüzden pc bana ait tv ona :)ya çok isterim gündüzleri girmek ama çalışıyorum hastanede internet yok zaten çok yogun oluyo diş hekimiyim bu arada, ve geldigimde de kızım saolsun hiç rahat bırakmıyo bilgisayarı aldıgımda hemen pepe aç diye aglıyo bende alamıyorum elime, gece de geç yattıgı için bu saate kalıyorum malesef, aslında bende herkesi tanıyıp aktif paylaşım yapmak istiyorum ama bu satte kimse olmuyo kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum:)
İYİ GECELER AYŞECİM YER YOKMUŞ AMA BEN YİNEDE BURAYA YAZAYIM GÜNLÜK MENÜLERİMİ HER TÜRLÜ YORUMA ACIK CANIM
KAHVALTI dört beş ceri domates bir salatalık bir kücük havuç bol maydanoz ıkı dilim k ekmegi peynir
ÖGLEN 7 8 kaşık bulgur pilavu üç kaşık yogurt
ARA bir portakal
AKŞAM ıkı domates bir salatalık bir havuc peynir bol maydanoz
ARA bir cay bardagı k fleks üzerine aktivya döktüm yedim
spor yok su 1 lt
sabah kilomuda yazarım musadenizle tabiki isreseniz
günaydın hayırlı cumalar
sabitim
ayşe bu aralar işyeriyle net konusunda takıntılıyım cnm
şuan kaçak yazıyorum
nerde diyetisyene gidiyosun bende 1 aydır gidiyorum, bu arada ben antalyalıyım ve çok özledim antalyayı, ordamı oturuyosun sende? benim diyetisyen de 5 dlm ekmek veriyo günde ara ögünler aynı şekilde atlamamı istiyo özellikle insülin direncim için hayat boyu 6 ögün beslenmeliymişim
bugünkü menümü yazayım
sabah 1buçuk dl ekmek peynr 1 ceviz 1 yum
ara 1 süt 1 yeşil elma
öglen 3-4 kuşbaşı et(kavurma vardı ayıklayınca yagları az kaldı) salata ayran (bugün ekmek yemedim kaptan seni dinledim)
ara 1 muz 5-6 fındık 2 zeytin
akşam 1 dl tb ekmegi salata sebzeli türlü
ara 1 yeşil elma
bide ben haftada 3 gün 40 dkdan az olmamak üzere hızlı tempoda yürüyorum günde ne kadar su içtigimi hesaplayamıyorum ama sürekli wcye gidiyorum yeterince içiyorumdur heralde
ya çok isterim gündüzleri girmek ama çalışıyorum hastanede internet yok zaten çok yogun oluyo diş hekimiyim bu arada, ve geldigimde de kızım saolsun hiç rahat bırakmıyo bilgisayarı aldıgımda hemen pepe aç diye aglıyo bende alamıyorum elime, gece de geç yattıgı için bu saate kalıyorum malesef, aslında bende herkesi tanıyıp aktif paylaşım yapmak istiyorum ama bu satte kimse olmuyo kendi kendime konuşuyomuş gibi hissediyorum:)
kızlar nerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?