ladyin tuhafkız,selen,mutlumel yok
bende gecen cuma 65,9
bugün 65,2
selenin cenazesi vardı gelmemiş olabilirler daha,mutlumel in neti yok muhtemelen ev taşıyor çünkü,
efdefnaz msjla bildirdi kgsunu kotası dolu bir kaç gün yok.
hibrit ve melekce diskalifiye olacak
tuhafkız ve ladyin inş. gelirler
bu hafta birinci olamayacağımız kesin yanii
melekce ve hibrit çok güzel gidiyorlardı aslında neden gelmiyorlarki anlamadım
hemen yazıyorum 72.800 :)
kusura bakmayın yazamadım. MAlum okul sorunları var. Günlerdir uğraşıyorum dekanlığa kadar gittim. Ayrıntılı dilekçe yaz dedi kendisi de hocammış zaten dekan yardımcısı olduğunu bilmiyordum. Aradı öğrenci işlerini. Gittim öğrenci işleri şefinin yanına aa birden değiştiler. Hocam sağolsun sevdiğim öğrenci dedi. İşte bana öğrenci işleri şefimizde aynen şu şekilde 'yeaaaa önemli değil senin işin öyle dilekçeye lüzum yok dönem bitince fakülteden onay alcaz olacak bitecek senin hatan yok sonuçta' dedi böyle rahat rahat ben günlerdir uyku uyuyamıyorum bu yüzden. Hala belirsiz hala tuhaf. Dün bir yattım valla aralıksız uyumuşum artık uykusuzluktan ölecektim. Sabahta diyetisyene g,tt,m 72,800 çıktım 24 kg yağım var teteeyy 62ye çekcekmiş kilomu bir de liste verdi aman yarabbim bakalım uygulayacağıım. Önemli olan her hfta 2 3 kilo vermek değil düzenli olarak her görüşmede en azından 1 kilo vermekmiş bakalım başlayacağım. Spor yapmıyorum. Şimdilik spora gerek yokmuş. Sabahta onunla randevum olunca ancak girebildimŞimdi de evde temizlik var sonrası temizlik bitince ödevlerimin başına oturacağım o zaman bakarım.
Not: Ben bildirimler en geç 11.30a kadar biliyordum ama. Değişiyor sanırım 10 mu oldu? Hiçte haberimiz olmadı halbuki.
bu diskalifiyeler iyi olmadı. Kimsede olmayınca ortalamamız düştü iyice. Tuhafkızında sınavları başladı sanırsam ondan girememiştir. Bildirim yaptı mı bilmiyorum ama o iyi verdi 2 haftada yine vermiş olurdu güzel sonuç elde ederdik. Yok kaptanım tamamen benim sorumsuzluğumdan aklımdan çıktı bir an bildirim yapmak. Dün de tüm gün okuldaydım. Beklemek ve dersle geçti zamanım. İnşallah sonuç almaya devam ederim. Yalnız bundan sonraki listem dolu gözükebilir bilginize. Diyetisyenimin listesini uygulayacağım. Bugün kaçamak yapabiliyor muyuz acaba? Ben kaçamak hakkını pazara saklıyordum ama bugün diyetisyene gidince listeye yarın başlayacağım. Kilo vermem lazım 2 hafta sonraya. Bugün kaçamak yapsam kural ihlali olur mu acaba?
5.olduk kızlar
merhabalar, işten geldim kızları doktora götürdüm, yemeği ocağa koydum ancak geldim.
inşallah haftaya bizde katılınca daha yüksek sıralara çıkarız.
Bende sabah tartıldım 1 kğ vermişim. tabii başlayalı 3 gün oldu. hızlı başlarım ama durakladım mı çabuk bırakırım. o zaman desteklerinizi bekliyorum . çünkü benim yolum çok uzun.
sabah çeyrek simit yedim. çay+ kahve içtim
öğlen biraz dolaşıp eve gelince elim ayağım boşaldı. gerçekten açtım.
3 dilim çavdar ekmeği+ peynir+ tere+domates yedim. reçel ve çikolata da kaçırdım.
Akşamada pazı sarması ve yoğurt var
menümü bildiriyorum
sabah
2 haş. yumurta
1 kk peynir
maydanoz domates salatalık
10 fındık 1 kuruincir
2 yk mantar 2 yk ıspanak 2 yk mantı(hepsinden az az tattım belkide 2şer kaşık bile değildir)
1 kase ezogelin
salata
ara yok(öğleni hem geç yemiştik hemde gayet toktum)
1 kase tarhana
roka salatası
yemeğimi yedim artık engeç 6da bitirmiş olcam yemeğimi ilerleyen saatlerde çok açıkırsam 1 greyfurt yerim
30 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş efeyi bebek arabasına koydum parka gidip geldik ve görümcemin sonunda çeyizi gitti 3 kat verdiven indim çıktım 10+10
su 3 ltye yaklaştım akşama kadar 3buçuk olur
yeşil çay 3 bardak
5.olduk kızlar
merhabalar, işten geldim kızları doktora götürdüm, yemeği ocağa koydum ancak geldim.
inşallah haftaya bizde katılınca daha yüksek sıralara çıkarız.
Bende sabah tartıldım 1 kğ vermişim. tabii başlayalı 3 gün oldu. hızlı başlarım ama durakladım mı çabuk bırakırım. o zaman desteklerinizi bekliyorum . çünkü benim yolum çok uzun.
sabah çeyrek simit yedim. çay+ kahve içtim
öğlen biraz dolaşıp eve gelince elim ayağım boşaldı. gerçekten açtım.
3 dilim çavdar ekmeği+ peynir+ tere+domates yedim. reçel ve çikolata da kaçırdım.
Akşamada pazı sarması ve yoğurt var
menümü bildiriyorum
sabah
2 haş. yumurta
1 kk peynir
maydanoz domates salatalık
10 fındık 1 kuruincir
2 yk mantar 2 yk ıspanak 2 yk mantı(hepsinden az az tattım belkide 2şer kaşık bile değildir)
1 kase ezogelin
salata
ara yok(öğleni hem geç yemiştik hemde gayet toktum)
1 kase tarhana
roka salatası
yemeğimi yedim artık engeç 6da bitirmiş olcam yemeğimi ilerleyen saatlerde çok açıkırsam 1 greyfurt yerim
30 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş efeyi bebek arabasına koydum parka gidip geldik ve görümcemin sonunda çeyizi gitti 3 kat verdiven indim çıktım 10+10
su 3 ltye yaklaştım akşama kadar 3buçuk olur
yeşil çay 3 bardak
ben de menümü yazayım:
sabah 10.00
2dilim ekmek-bir haşlanmış yumurta-lor peyniri-domates-dereotu-maydanoz
ara 12.00
5-6 adet yeşil madem-5 fındık-2 fıstık-1 ceviz
öğle 13.30
hindi sote 3-4 kaşık kadar-4 kaşık yoğurt
akşam18.00
bakla yemeği-4 kaşık yoğurt-bi dilim ekmek
2 litre kadar da su içtim.
bugün biraz kaçtı gibi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?