ben de menümü yazayım.
sabah 11.00
1 yumurtayla yapılmış menemen-lor peyniri-maydanoz-dereotu-2dilim ekmek
1.ara
1fincan türk kahvesi 12.30
öğle 13.30
3 büsküvi-200ml az yağlı süt-2 kayısı-1 ceviz-10 fındık
2.ara 17.00
bir avuç leblebi
akşam 19.00
bir ortaboy çipura-bol salata-bir şişe maden suyu
sonra dayanamayarak yarım kase kadar çekirdek yediim :26:
şimdi de meyve yiyorum
menümü yazayım çok yorgunum daha duşa girmedim bile
sabah
1 dilim tahıllı ekmek
biberli omlet
3 zeytin
1 kk peynir
domates salatalık
2 ceviz
1 tabak haş. makarna
1 ceviz
1 kurukayısı 5 fındık
1 greyfurt
akşamada kendi yağında pişireceğim tavuk gögüs var
salata ve ayran eşlik etcek yanında
2 gündür spor yapmadım ama aşırıderece yoruldum sürekli ayaktaydım
suyum 3 lt olmak üzere 2 bardakda bitki çayı
bak kendime göre yorumlayayım menünü cnm mesela ben sabah menemeni 2 yumurdan yapardı yada 3 yanında ekmek yemezdim.öğlen bisküvi yemezdim.onun dışında akşam menüne çok güzel tabi çekirdek hariç
bugünkü menüm aynı yine
Sabah kalkar kalkmaz 1 ılık su
Sabah
4 zeytin
2 kk peynir
2 dilim ekmek
2 kuru kayısı
yarım domates
Ara
2 kepekli bisküvi
1 portakal
Öğlen
Tavuklu salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Akşam
8 kaşık ıspanak
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
2 porsiyon meyve
Menüm bu şekilde
Ekmek meselesine gelince normalde her öğünde 2 dilim ekmek yiyorum zaten öğle ve akşamı azaltıp onu ara öğün olarak verdi. Yanına çay yap ayran iç falan dedi. Ekmek beyaz kepek farketmiyor. Peynir kaşar labne vs olabilir dedi. Öğünlerden ne çok ne de az yenecek tek kural bu bir de öğün atlamak yok. Ben memnunum bağırsaklarımda öyleAnlam veremediklerinize gelince anlam vermeseniz de olur. Diyetisyenim bu şekilde uygun gördü ve verdi. Herkesin değişik bir şekli var ama size uymuyor diye yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Sürekli bunun tartışmasını yapacaksak ben artık sıkıldım bunu da söylemek istiyorum. Ben ekmek tüketiyorum.
bence günün gayet verimli geçmiş canımm
anladım ben seni.
bu diyetisyenimin verdiği liste. bana da oldukça faydası dokunuyor ortalama haftada 1 kilo veriyorum. ama seninki de iyi daha göz atmaya fırsatım olmadı ama detaylı bakacağım...
tabiki de herkesin kendince bir yöntemi var eğer bu şekilde zayfılıyorsan ne mutlu sana. önemli olan amacımıza ulaşmak zaten. biz sadece bunun altındaki nedenı öğrenmek istedik acaba bu şekilde ne yapıyor diye. doktor sonuçta elbet bir bildiği vardır karşı çıkmayız ama bu bildiği ne onu merak ettik. anlam veremedik dememizin amacı bu... en azından benim.
günaydın kızlar..
ladyin neden bu kadar sert tepki verdiğini anlamadım açıkcası menülerimiz yazma sebebimiz eleştirmek yorumlamak zaten.herkes sorabilir yada tuhaf yada yanlış geleblir.bu şeklide kime nasıl davranması ada ne şeklide sorması gerektiğini yazacağına açıklamanı yapabilirdin.merak edildi soruldu bunlardan biri de benim merak ettim açıkcası.kimse herşeyi ben bilirim havalarında değil emin ol herkes kendince doğrusunu söylüyor sadece ve bunu da kırmadan yazıyor, sana uyar yada uymaz ben orada böyle sert tepki verecek, gerilecek bişey görmedim.
bundan sonra da kimsenin menüsüne yorum yazmayacağım kızlar bilginiz olsun, ceza sistemini kaçamak kuralıda ortadan kalkmıştır isteyen istediğini yesin umrumda değil açıkcası ben kendi kg ma bakarım cuma hesaplamasını yaparım işim biter.
bugünkü menüm aynı yine
Sabah kalkar kalkmaz 1 ılık su
Sabah
4 zeytin
2 kk peynir
2 dilim ekmek
2 kuru kayısı
yarım domates
Ara
2 kepekli bisküvi
1 portakal
Öğlen
Tavuklu salata
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
Ara
2 dilim ekmek
2 kk peynir
Akşam
8 kaşık ıspanak
1 su bardağı yoğurt
1 dilim ekmek
Ara
2 porsiyon meyve
Menüm bu şekilde
Ekmek meselesine gelince normalde her öğünde 2 dilim ekmek yiyorum zaten öğle ve akşamı azaltıp onu ara öğün olarak verdi. Yanına çay yap ayran iç falan dedi. Ekmek beyaz kepek farketmiyor. Peynir kaşar labne vs olabilir dedi. Öğünlerden ne çok ne de az yenecek tek kural bu bir de öğün atlamak yok. Ben memnunum bağırsaklarımda öyleAnlam veremediklerinize gelince anlam vermeseniz de olur. Diyetisyenim bu şekilde uygun gördü ve verdi. Herkesin değişik bir şekli var ama size uymuyor diye yanlış olduğu anlamına gelmiyor. Sürekli bunun tartışmasını yapacaksak ben artık sıkıldım bunu da söylemek istiyorum. Ben ekmek tüketiyorum.
ladyin yukarıdaki msjna cevap bile vermek istemiyorum.uzun süredir takımdayım böyle bir yaklaşım görmedim.kurusa bakmayın kimsenin kaprisini çekmek için burda değilim.bugün gerçketen çok kırıldım ve üzüldüm birazdan paylaşım alanına da yazacağım yeni bir kaptan bulunur inş. takıma
verdiğim emeğe,harcadığım zamana, hesaplamayı yaparken kafa patlatmama çok üzüldüm açıkcası.benim için bitmiştir artık
kaptan yapma nolur böyle. kırılmanı anlıyorum ama mazur gör. herkes senin emeğinin farkındadır. kimse kimseye burda eleştirirken aşağılamıyor,bilmişlik taslamıyor. herkes sadece görüşlerini paylaşıyor. insan ne isterse onu yapar biz de bu görüşlere göre davranışlarımızı düzenliyoruz. mesela benim 3 öğün ekmek yemem gerekirken burdan aldığım tavsiyeye göre sabahları 2 dilim ekmek yiyorum sadece. kimse birbirine alınmıyor. arkadaşımızın da neden böyle bir tepki verdiğini anlayamadım. kötü birşey söylediğimizi zannetmiyorum. yanlış anlaşılma oldu büyük ihtimalle. bu meseleyi daha fazla büyütmeyelim diyorum ben...
canım baksana senden başka okuyan yazan olmamış.ben paylaşım alanına Püsküüte bildirdim durumu.benim anlamayadığım şu takıam geldiğinde kurallar yazıldığın kabul diyorsun,2 hafta deneme süresin de çok uyumlusun ama listeye girince işin rengi değişiyor neden bu.baştabn belli kuarllar takımın amacı kuralı bu neden gereksiz yere bu saçmalıkları yapıyorsun yok yere hemde.ben kaldıramıyorum arkdaşlar moralim bozuluyor haketmiyorum emeklerime yazık gerçekten zamanıma yazık keşke diğer takımlara girip inceleseydiniz nasıl zorlayıcı kurallar var yorumlar görseydiniz.yapılması gerekende o zaten. ama benden bu kadar arkadaşlar,yeni bir kaptan şeçmeniz gerekiyor takımın ben yardımcı olurum gösteririm yine ama kaptan değilim artık.kısa süre içinde kaptan bulunması lazım biri gönüllü olmalı yoksa takım kapanır..herkes fikrini söylesin.ya biri kaptan olacak yada takım kapanacak secim sizin.
ladyin yukarıdaki msjna cevap bile vermek istemiyorum.uzun süredir takımdayım böyle bir yaklaşım görmedim.kurusa bakmayın kimsenin kaprisini çekmek için burda değilim.bugün gerçketen çok kırıldım ve üzüldüm birazdan paylaşım alanına da yazacağım yeni bir kaptan bulunur inş. takıma
verdiğim emeğe,harcadığım zamana, hesaplamayı yaparken kafa patlatmama çok üzüldüm açıkcası.benim için bitmiştir artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?