canım baksana senden başka okuyan yazan olmamış.ben paylaşım alanına Püsküüte bildirdim durumu.benim anlamayadığım şu takıam geldiğinde kurallar yazıldığın kabul diyorsun,2 hafta deneme süresin de çok uyumlusun ama listeye girince işin rengi değişiyor neden bu.baştabn belli kuarllar takımın amacı kuralı bu neden gereksiz yere bu saçmalıkları yapıyorsun yok yere hemde.ben kaldıramıyorum arkdaşlar moralim bozuluyor haketmiyorum emeklerime yazık gerçekten zamanıma yazık keşke diğer takımlara girip inceleseydiniz nasıl zorlayıcı kurallar var yorumlar görseydiniz.yapılması gerekende o zaten. ama benden bu kadar arkadaşlar,yeni bir kaptan şeçmeniz gerekiyor takımın ben yardımcı olurum gösteririm yine ama kaptan değilim artık.kısa süre içinde kaptan bulunması lazım biri gönüllü olmalı yoksa takım kapanır..herkes fikrini söylesin.ya biri kaptan olacak yada takım kapanacak secim sizin.
bir sinirle böyle yapma kaptan
1 kişi için takımını bırakma biz senden memnunuz
ben senin menülerinden örnek alarak menülerimi dahada düzenledim
vallahi ben senden başka kaptan istemem sen çıkarsan grupdan ayrılırım
melekcim böyle olmasını istemezdim ama ben kaldıramıyorum bu kaptanlık işini bugün bu yarın başkası inan çok zor idare etmek.istersen sen kaptan ol öğretirim yardımcı olurum sana.ben sadece yarışmacı olarak 13.takıma transfer oluyorum bundan sonra ama sen kaptan olursan sana yardımcı olurum.inan artık pskolojim kaldırmıyor daha önceden de benzer sorunlar olmuştu buda tuzu biberi oldu kapris çekmek istemiyorum 1 senedir kaptanım bu kadar yeter
canım senin görevini devralmayı çok isterim ama ben senin kadar başarılı bir kaptan olamam kaptan dediğin incecik dal gibi olmalı senin gibi
bide sen gayet menülerinle örnektin ben örnek olamam 1 gün iyiysem diger gün kötüyüm
ben hesaplamalardan felan hiç anlamam
en önemlisi bukadar ağır görevi üstlenemem
ladyin yukarıdaki msjna cevap bile vermek istemiyorum.uzun süredir takımdayım böyle bir yaklaşım görmedim.kurusa bakmayın kimsenin kaprisini çekmek için burda değilim.bugün gerçketen çok kırıldım ve üzüldüm birazdan paylaşım alanına da yazacağım yeni bir kaptan bulunur inş. takıma
verdiğim emeğe,harcadığım zamana, hesaplamayı yaparken kafa patlatmama çok üzüldüm açıkcası.benim için bitmiştir artık
Canım çok dolmuşsun seni anlıyorum, insanlar sanal bir el üzerinden olsa dahi dsipline gelemiyorlar ama lütfen tek bir kişinin yorumuna bakarak böyle bir şey yapma :/
melekcim böyle olmasını istemezdim ama ben kaldıramıyorum bu kaptanlık işini bugün bu yarın başkası inan çok zor idare etmek.istersen sen kaptan ol öğretirim yardımcı olurum sana.ben sadece yarışmacı olarak 13.takıma transfer oluyorum bundan sonra ama sen kaptan olursan sana yardımcı olurum.inan artık pskolojim kaldırmıyor daha önceden de benzer sorunlar olmuştu buda tuzu biberi oldu kapris çekmek istemiyorum 1 senedir kaptanım bu kadar yeter
ama hiç olmadı böyle yaa . biz ayrılmanı istemiyoruz görüyosun.
kaptanımız kararını vermiş 13. takıma yarışmacı olarak girmiş bile
anlıyacağın yeni bir kaptan olmazsa kapatılacak
evet fark ettim. e şimdi kaptan olmaya gönüllü yok mu ? ben zaten deneme süresindeydim daha tam alınmış sayılmam takıma...
kızlar neden kimse bişey yazmıyor yada okumuyor.
herşeyi kaptan yapınca evet yarışmak çok kolay ama herkes taşın altına koysun elini bu ekip işi.
cevap gelmezse eğer püsküüte söyleyeceğim öneri sunduğumu kimseden ses çıkmadığını gereğinin yapılmasını isteceğim ben daha ne yapayım ki
ayşem okudum çok üzüldüm.
biz burda neler neler yaşadık kimlerle uğraşmadık ki
bunu en iyi sen ben biliriz diyorum.
çok üzülüyorum 8.takımım için şuan ama bnmde elimden bişey gelmiyor
dilerim sahiplenen olurda kapanmaz takımımız.
bn çok isterdim evde olsam kesinlikle yapardım
ama şuan bu yazıyı bile kaçak yazıyorum.
işyerinde net ve tlf yasaklı durumda şuan
kilomu bildireyim
geçen hafta 85 dim
bu hafta 83,4
hayırlısından şu 7li haneleri bi göreyim
mezuniyetimi isticem
tuhaf kız kaptan olduysa neden girmiyor hiçç onun bundan haberimi yokkkk
anlaşılan bugün bizim bildirimleride yapan olmıcakkk
kilo bildiririmimi yapayım ama böyle devam edersek yaaa bilerek diskalifiye olcam yada mezuniyetimi isticem
başlangıç 72
geçen hafta 64
bu hafta 63.3 dukan diyetine başladım ve bugün atakda 2.günüm
hedef 58
bende üzgünüm bugün listeyi ben hazırlayacağım son kez.tuhafkız vazgeçmiş başka bir takıma gececekmiş.kabul eden olursa sizde gecein baksa kimse yazmıyor zaten.kimse kendi kg sunu bile hesaplamaya bile yanaşmıyor kaç gündür çözüm üretmeye çalışıyorum bir sürü msj yazdım ama cevap veren yok kimse hiç bir şeyi kabul etmiyor.herkes kendi kg nu hesaplayp yazacak bu çok mu zor.
güldenim çok üzgünüm biz beraber başlamıştık herşeye ama böyle oldu malesef eskisi gibi girebilseydin destek olurduk birbirimize yine olmadı işte. mezun olduğunu görmeyi çok isterdim bu takımdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?