Canım ben hergün 2 vize oluyorum, sınavlardan çıkıp işe gidiyorum. Vize haftasındayım. Ayrıca işten eve geliyorum akşam 20:00 gibi gecenin 03:00lerine kadar ders çalışıyorum. Sonra sabahın 07:00sinde yine ayağa...Vize haftası haricinde de okul ve iş koşuşturmasında çok ilgili olamıyordum. Bu yüzden başkanlığı üstlenmekten vazgeçtim. Zaten en başında UcukMavicim bunu söylediğinde de durumumdan bahsetmiştim. Kusura bakmayın.tuhaf kız kaptan olduysa neden girmiyor hiçç onun bundan haberimi yokkkk
anlaşılan bugün bizim bildirimleride yapan olmıcakkk
kilo bildiririmimi yapayım ama böyle devam edersek yaaa bilerek diskalifiye olcam yada mezuniyetimi isticem
başlangıç 72
geçen hafta 64
bu hafta 63.3 dukan diyetine başladım ve bugün atakda 2.günüm
hedef 58
Canım ben hergün 2 vize oluyorum, sınavlardan çıkıp işe gidiyorum. Vize haftasındayım. Ayrıca işten eve geliyorum akşam 20:00 gibi gecenin 03:00lerine kadar ders çalışıyorum. Sonra sabahın 07:00sinde yine ayağa...Vize haftası haricinde de okul ve iş koşuşturmasında çok ilgili olamıyordum. Bu yüzden başkanlığı üstlenmekten vazgeçtim. Zaten en başında UcukMavicim bunu söylediğinde de durumumdan bahsetmiştim. Kusura bakmayın.
Hilal yine aynı şeyleri yazmışız yaaaaaaaaaa
Fark ettim fark etmem mi canım ..
İnşalalh davetler boşta kalmaz da iyi olur burası da Ebru'cum ..
Bence kalmaz. Yeni gelenlerin tamamını davet ettin zaten. Onlar gelmesede gelecek olanları davet ederiz ve el birliği ile kurtarırız 8. takımı.
o zaman 8. takımı kurtaralım
hoşbulduk :) evet yeni üyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?