merhaba ebru ve eski_bir_masal
başlangıç kilom 81 hedefim ise 68
haftada en az 4 kere 1 saat yürüyüş yapmaya çalışıyorum eğer hava bozuksa evde yapmaya çalışıyorum.bol bol yeşil çay içiyorum keten tohumu yiyorum şimdiye kadar 5 kilo verdim bunlarla.bakalım bundan sonra nolcak
merhaba kizlarr
yeni gördüm bende davet aldim cok tesekkür ederim o kadar mutlu oldumki anlatamam
3 hafta önce diyete basladim 63 kilo ile boyum 154cm suan 59.4 kiloyum hedefim 53 kilo.
26 yasindayim iki cocuk annesiyim bir kiz bir erkek kizim dörtbucuk oglum ise ikibucuk yasinda.Zaten dogum sonralari aldim bu kilolari oglum 3 ay erken dogdu ve cok yattim hastahanede o zaman cok aldim kilolari.Ama burada hep beraber basaracagimiza inaniyorum.
daha dengeli beslenmeye calisiyorum sekerden mümkünce tatlilardan uzak durmaya calisiyorum aksam besden sonra yemek yemiyorum 2 litre su iciyorum ve aksamlari yatmadan önce 25dk karin egzersizleri yapiyorum sarkmasin diye.
merhaba arkadaslar
diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum, buraya uye araniyor sanirim, katilabilir miyim
baya bi dayanisma olsun, yedigimi yazdigimda yorum gelsin istiyorum
burasi uygun mudur
günayyydııınnn 8. takımın güzelleri
bugun hem takım için hem sizler için yeni bir başlangıç hepinize başarılar sağlıklı kayıplar dilerim
Bana da günaydın var mı Prensesimmm ?
tabiki canım olmazmı hiç
günün güzel aydın pozitif geçsin inşallah
bu arada deneme süreci için gelenlerin listesini alıyormusun ben kayıtlayayım mı bilemedim :44:
eski masalcımmslmmm
burda kural nedir
Canım benim nasıl istersen hiç fark etmezz ..
Bir de prensesim deneme haftası nasıl olacak bu hafta direk alınacak değil mi listeye yoksa bu hafta bildirim yapılmaz mı püsküüt2 mi sorsak ?
canım her çağırılan gelmiyor.yada düzenli katılımı olmuyor.bu haftaki liste çok sağlıklı olmayabilir.deneme süreci olmalı diye düşünüyorum ama yine de en iyisini püsküüt bilir tabiki
listeyi tutuyorum o zaman canım ben
Tamam canım benim o zaman ben tutmuyorum listeyi yaparken yardımcı olurum ama istersen.
çok isterim tabikimalum konu liste olunca sersemleşiyorum bazen
merhaba kizlarr
yeni gördüm bende davet aldim cok tesekkür ederim o kadar mutlu oldumki anlatamam
3 hafta önce diyete basladim 63 kilo ile boyum 154cm suan 59.4 kiloyum hedefim 53 kilo.
26 yasindayim iki cocuk annesiyim bir kiz bir erkek kizim dörtbucuk oglum ise ikibucuk yasinda.Zaten dogum sonralari aldim bu kilolari oglum 3 ay erken dogdu ve cok yattim hastahanede o zaman cok aldim kilolari.Ama burada hep beraber basaracagimiza inaniyorum.
daha dengeli beslenmeye calisiyorum sekerden mümkünce tatlilardan uzak durmaya calisiyorum aksam besden sonra yemek yemiyorum 2 litre su iciyorum ve aksamlari yatmadan önce 25dk karin egzersizleri yapiyorum sarkmasin diye.
merhaba arkadaslar
diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum, buraya uye araniyor sanirim, katilabilir miyim
baya bi dayanisma olsun, yedigimi yazdigimda yorum gelsin istiyorum
burasi uygun mudur
merhaba kızlar ,
ben yeni sayılmam eski üyeydim 8.takımda ama internet kesilcekti çıkmak zorunda kaldım ama hallettik sonunda
neyse herkese bol bol kilo vermeler diliyorum
bende yeşil çay içiyorum bol bol, gece bişey yemiyorum, illa tatlı falan isterse canım gündüz bir lokma alıyorum yalnız çok iradeli değilimama elimden geleni yapıcam
kilom 81 , hedefim 70
Selam arkadaslar,
Bugünkü menümü yazayim
Sabah:Yulaf+Süt
Öglen:Balik ve bol salata cook az makarna ve bol su
Aksam:Aksama 1 kase salata yapip yemeyi düsünüyorum
ve yatmadan önce 25 dk karin egzersizleri yapmak istiyorum
insallah fayda eder
yalniz ben yakinda adet olacam kizlar insallah cuma bu yüzden arti bi sonuc almamEki Görüntüle 387857
Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.
Regl olayınada gelince sanırım bu cuma 8. grupta bildirim olmayacak. Daha doğrusu siz kilo bildirimi yaparsınız ama listeye dahil olmaz. O yüzden + çıkman çok önemli değil. Ama bu dönemi iyi değerlendirirsen sonunda daha iyi kilo verebilirsin.
Bu arada ben Ebru .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?