Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

günayyydııınnn 8. takımın güzelleri

bugun hem takım için hem sizler için yeni bir başlangıç hepinize başarılar sağlıklı kayıplar dilerim

Çok güzel bir başlangıç yapmışsın umarım daha da güzel olur ..
Keten tohumu cidden çok faydalı iyi hatırlattın ben de devam edeyim ..

Hedefine çok da bir şey kalmamış inşallah en kısa zamanda ulaşır ve çıtır bir anne olursun ..

merhaba arkadaslar
diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum, buraya uye araniyor sanirim, katilabilir miyim
baya bi dayanisma olsun, yedigimi yazdigimda yorum gelsin istiyorum
burasi uygun mudur

Tabi ki uygundurr ..
Hoşgeldinn ..

tabiki canım olmazmı hiç

günün güzel aydın pozitif geçsin inşallah

bu arada deneme süreci için gelenlerin listesini alıyormusun ben kayıtlayayım mı bilemedim :44:

Canım benim nasıl istersen hiç fark etmezz ..
Bir de prensesim deneme haftası nasıl olacak bu hafta direk alınacak değil mi listeye yoksa bu hafta bildirim yapılmaz mı püsküüt2 mi sorsak ?

eski masalcımm slmmm

burda kural nedir

Pepetim nasılsın kuzum ?
Canım bol paylaşım esas burada.
Birbirimizin menülerine yorum yapıp menülerimizi yazmalıyım genel olarak sohbet edebiliriz.
Ve cuma sabahları bildirim yapılıyor.

Canım benim nasıl istersen hiç fark etmezz ..
Bir de prensesim deneme haftası nasıl olacak bu hafta direk alınacak değil mi listeye yoksa bu hafta bildirim yapılmaz mı püsküüt2 mi sorsak ?

canım her çağırılan gelmiyor.yada düzenli katılımı olmuyor.bu haftaki liste çok sağlıklı olmayabilir.deneme süreci olmalı diye düşünüyorum ama yine de en iyisini püsküüt bilir tabiki

listeyi tutuyorum o zaman canım ben

Tamam canım benim o zaman ben tutmuyorum listeyi yaparken yardımcı olurum ama istersen.

merhaba kızlar ,
ben yeni sayılmam eski üyeydim 8.takımda ama internet kesilcekti çıkmak zorunda kaldım ama hallettik sonunda
neyse herkese bol bol kilo vermeler diliyorum
bende yeşil çay içiyorum bol bol, gece bişey yemiyorum, illa tatlı falan isterse canım gündüz bir lokma alıyorum yalnız çok iradeli değilim ama elimden geleni yapıcam
kilom 81 , hedefim 70

merhaba arkadaslar
diyet gruplarindan birine katilmak istiyorum, buraya uye araniyor sanirim, katilabilir miyim
baya bi dayanisma olsun, yedigimi yazdigimda yorum gelsin istiyorum
burasi uygun mudur

Hoş geldiniz kızlar.

Selam arkadaslar,
Bugünkü menümü yazayim
Sabah:Yulaf+Süt
Öglen:Balik ve bol salata cook az makarna ve bol su
Aksam:Aksama 1 kase salata yapip yemeyi düsünüyorum

ve yatmadan önce 25 dk karin egzersizleri yapmak istiyorum
insallah fayda eder
yalniz ben yakinda adet olacam kizlar insallah cuma bu yüzden arti bi sonuc almamEki Görüntüle 387857

Eklentiler

• $biggrin.gif
    696 bayt · Görüntüleme: 40
  • $icon_arrowa.gif
    5,8 KB · Görüntüleme: 35
  • $viannen39.gif
    10,4 KB · Görüntüleme: 63

Menün gayet güzel olmuş canım. Afiyet olsun.

Regl olayınada gelince sanırım bu cuma 8. grupta bildirim olmayacak. Daha doğrusu siz kilo bildirimi yaparsınız ama listeye dahil olmaz. O yüzden + çıkman çok önemli değil. Ama bu dönemi iyi değerlendirirsen sonunda daha iyi kilo verebilirsin.

Bu arada ben Ebru .

Memnun oldum canim bende acelya,insallah önümüzdeki hafta hepimiz istedigimiz sonucu aliriz
Bu arada bu tickerin nasil kalici olmasini sagliyoruz ?Biraz acemiyimde bu ticker konusunda Eki Görüntüle 387879

hoşbulduk,
benim menüm sabah yeşil çay çok az zeytinli ekmek
öğle portakallı kereviz yemeği birbardak meyve suyu yarım dilim ekmek
bir küçük kurabiye
akşam doğumgününe davetliyiz ama tok gidicem bişey yemek istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…