Beraber olacağız Ebru'cum unuttun mu aynı hafta olacağız.
Hedefime ulaşşam da bile mutlaka seni beklerim.
Görmem mi görmem miii ..
Hadi bakalım görelim sizii..
güzel bir menü olmuskarın eğzersizlerinide yaparsan günü güzel bitirmiş olursun
sagol canim yatmadan önce yapinca daha cok faydasi ouyormus gibi geliyor bana,sizlere de tafsiye ederim
İnşallah burayla birlikte herşey daha güzel olacak canım. Yapabilmişsin tickerı. Geçmiş olsun bu arada. Benim ticker ı görmüşsündür. Ben 26 Aralıkta başladım diyete. Ve sonuç ortada. Darısı sizlerinde başına inşallah.
insallah hepimizin Eki Görüntüle 387992
Neyseki senin çok fazla kilo vermen gerekmiyor. Çabucak halledersin inşallah.
Bana cok geliyor yaaa cok yavas kilo veriyorum guatrim yavas calisdigi icin cok zor oluyor bazen oluyorki haftada sadece yarim kilo gidiyor onca ac kalmama ragmanEki Görüntüle 387995 bazende birikip birden gidiyor
Merhaba kızlarr
an itibariyla gruba dahil oldum, 60 kiloyum hedef 55, ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi..burada yeniyim, yardımcı olursanız sevinirim :)
Öncelikle hoşgeldin canım. Umarım burda hedeflerine biran önce ulaşırsın. Ben Ebru 13. gruptan. Sizin grup toparlanana kadar size yardımcı olacağız.
Biraz kendinden bahseder misin?
Yaptim canim sonundaaa, insallah olur.Almanyada yasiyorum iki cocuk annesiyim, ev hanimiyim, dogumlardan sonra cok kilo aldim onlari vermek istiyorum daha dogrusu vermek zorundayim cünkü birdahaki ayin basinda ameliyat olacagim menisküsümde yirtik var diktirmem lazim onu cünkü merdiven cikamiyorum en kötüsü fazla sporda yapamiyorum yattigim yerde karin egzersizleri yapiyorum yada plates bakalim ne olacak hafataya cuma sonuclari cok merak ediyorum
İnşallah canım yaaaaa. Ne şeker bişeysin sen yaaaaaa.
Grupta yarışmadığım kimse kalmayacak. Gerçi kiminle başladıysak yarışa hiç bitiremedik. Hatırlıyormusun Elif'le yarışıyorduk. Kim önce 70 olursa diye. Sanırım ben kazanacağım
Merhaba kızlarr
an itibariyla gruba dahil oldum, 60 kiloyum hedef 55, ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi..burada yeniyim, yardımcı olursanız sevinirim :)
hoşbulduk ebrucum :) nasılsın? iyi dileklerin için teşekkür ederim..ben beste ingilizce öğretmeniyim ankarada yaşıyorum, spor yapmayı cok seviyorum ama vakit bulamıyorum, önceden beri hep fazla kilolarım oldu ama artık hayalimdeki forma kavuşmak istiyorum işte öyle
hoşbulduk ebrucum :) nasılsın? iyi dileklerin için teşekkür ederim..ben beste ingilizce öğretmeniyim ankarada yaşıyorum, spor yapmayı cok seviyorum ama vakit bulamıyorum, önceden beri hep fazla kilolarım oldu ama artık hayalimdeki forma kavuşmak istiyorum işte öyle
Geçmiş olsun kilo sağlıkla ilgili tüm sorunlarımızın en önemli nedeni.
o yüzden çok güzel bir karar vermişsin.
Ama spora başlama bence bir süre ameliyata kadar menisküs ağrısı zor olur zorlama ondan kendini.
O senin tatlılığın Ebru'cumm
Benim de dikkatimi çekti de kimle yarışsan takımdan ayrılıyor veya izine çıkıyor
Korkutuyor musun ne yapıyorsun kızları ..
HOşgeldinn ..
Çok fazla verecek bir kilon yokmuş zaten insallah en kısa sürede halledersin.
Tabi biz elimizden geldiğinde yardımcı oluruz ama bol paylaşım olursa herkes daha çok motive olur.
İnşallah bu son kilolu zamanların.
BUndan sonrasında tam formda bir vücudun olacak.
Memnun oldum canım tanıştığımıza. İnşallah biran önce hayallerine kavuşursun. Burası çok güzel bir motive kaynağı. Doğru şekilde yararlanmasını bilirsen sadece kilolarından değil birçok derdinden bile kurtuluyorsun.
Evet canım yaaaa. Napıyorsam kızlara. İnşallah Gönül kaçmaz bi taraflara
Biz eşleşmeyelim sakın kaçırma beniii
Kıyamam ben sana yaaaaa. Hem aklıma gelmedin değil ama senin şuanki kilon bile benim hedef kilomdan az. Acaba diyorum tekrar 50 yi felan mı düşünsem
Kuzum zaten benim son kilolar olduğundan çok yavaş gider artık ama bence de 50 olmasada 55-60a düşürebilirsin.
63 olunca bi bakacağım duruma. İiyi olursa gerek kalmayacak. Ama inşallah bu kış bebek istiyorum yine. O yüzden bi süre kalırım 63 te. Çünkü kızıma hamile kaldığımda 64 kiloydum. Zaten doğumdan sonra sanırım yine yolum düşecek buraya.
Bence hamilelikte de dikkat et Ebru'cum.
Diyet değil tabiki de sağlıklı beslen fazla kilo almamış olursun.
bu hafta kilo bildirimi yapılmayacak mı ben mi yanlış anladım
peki teşekkür ederim kuralları da okudum
günlük menü bildirimimi yapayım
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği+ kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir+2 adet salam
öğle:1 simit+1 ayran
İkindi:1 kase sütlü müsli
akşam:1 tabak bezelye yemeği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?