peki teşekkür ederim kuralları da okudum
günlük menü bildirimimi yapayım
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği+ kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir+2 adet salam
öğle:1 simit+1 ayran
İkindi:1 kase sütlü müsli
akşam:1 tabak bezelye yemeği
açelya geçmiş olsun arkadaşım
ben biraz yedim doğumgününde kızlar, itiraf edeyim boşnak böreği yapmış görümcem biraz ondan yedim bir dilimde pasta
ama bugün son
yarın soğan suyunada başlıcam çok zayıflatıyormuş
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği+ kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir+2 adet salam
teşekkürler açelya paylaşımın için,
egzersizler güzelmiş
bence bir kural koyalım hergün 50 mekik çeksin herkes
menülerin sonuna yazalım yapılıp yapılmadığını ne dersiniz
ben bu akşam başlıyorum
Merhaba kızlarr
an itibariyla gruba dahil oldum, 60 kiloyum hedef 55, ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi..burada yeniyim, yardımcı olursanız sevinirim :)
hoşbulduk ebrucum :) nasılsın? iyi dileklerin için teşekkür ederim..ben beste ingilizce öğretmeniyim ankarada yaşıyorum, spor yapmayı cok seviyorum ama vakit bulamıyorum, önceden beri hep fazla kilolarım oldu ama artık hayalimdeki forma kavuşmak istiyorum işte öyle
Menümü burayada yazayım.
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
Domates, salatalık
Yarım simit
1 fincan şekersiz çay
Öğle
1 kase sütlü nesfit
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
2 yk yoğurt
2 dilim tam buğday ekmeği
2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
Ben de yazayım o zaman menümüüü ..
sabah :
- 2 yumurta
- Biraz peynir
Akşam :
- Mantar güveç
- 1 kase yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı
Yaptim canim sonundaaa, insallah olur.Almanyada yasiyorum iki cocuk annesiyim, ev hanimiyim, dogumlardan sonra cok kilo aldim onlari vermek istiyorum daha dogrusu vermek zorundayim cünkü birdahaki ayin basinda ameliyat olacagim menisküsümde yirtik var diktirmem lazim onu cünkü merdiven cikamiyorum en kötüsü fazla sporda yapamiyorum yattigim yerde karin egzersizleri yapiyorum yada plates bakalim ne olacak hafataya cuma sonuclari cok merak ediyorum
ben biraz yedim doğumgününde kızlar, itiraf edeyim boşnak böreği yapmış görümcem biraz ondan yedim bir dilimde pasta
ama bugün son
yarın soğan suyunada başlıcam çok zayıflatıyormuş
Bu arada arkadaslar ben spora basliyorum ilk basda bu hareketleri yapiyorum daha sonra kendi bildiklerimide ekliyorum linki ekliyorum yapmak isteyenler burdan bakip yapa bilir hadi hepimize kolay gelsiiiinnnnnnn eriiiisn yaglarrrrEki Görüntüle 388386 Eki Görüntüle 388386
Perfektes Bauchmuskeltraining in 8 minuten, Niveau 2 - YouTube
Bu arada arkadaslar ben spora basliyorum ilk basda bu hareketleri yapiyorum daha sonra kendi bildiklerimide ekliyorum linki ekliyorum yapmak isteyenler burdan bakip yapa bilir hadi hepimize kolay gelsiiiinnnnnnn eriiiisn yaglarrrrEki Görüntüle 388386 Eki Görüntüle 388386
Perfektes Bauchmuskeltraining in 8 minuten, Niveau 2 - YouTube
teşekkürler açelya paylaşımın için,
egzersizler güzelmiş
bence bir kural koyalım hergün 50 mekik çeksin herkes
menülerin sonuna yazalım yapılıp yapılmadığını ne dersiniz
ben bu akşam başlıyorum
günaydın kızlar,
benim sabah menüm önce sirkeli su
kahvaltı olarakta haşlanmış yumurta ve nane limon çayı (biraz soğuk algınlığım var)
öğle yine portakallı kerevizim var yanında yoğurt
akşam kısmet bakalım
günaydın kızlaarr
size okulumdan yazıyorum, tenefüsteyiz tabi aklım kilo vermekte, prenses peri hoşbuldum canım,evet hedefım 5 kılo onceden 65tim yavasca attım onları sıra bu 5te inşallah.. acelya paylaşımın için teşekkürler..ben kahvaltımdan cok kısamıyorum cunku az yersem enerjim düşüyor, öğlen ve akşam daha dikkat ediyorum.öğlen tek çorba ıcecegım mesela aksama da haslanmıs kepek makarnası 1 su bardağı mıktarında tabi, yanına yogurt domates salatalık bır de bır parca fırında pişmiş tavuk, bu arada akşam erken yiyorum 18:00-18:30 arası...ara öğün olarak 16:30 gibi bir yeşil elmam var bır de bol su.
bır de kızlar formsante dergisinin bu ayki sayısında 50 pilates kartı var hareketlerı gosterıyor, az yemekle olmuyor yağları yakmak ve sıkılaşmak için spor da şart, hepimize kolay gelsin :)
günaydın kızlaarr
size okulumdan yazıyorum, tenefüsteyiz tabi aklım kilo vermekte, prenses peri hoşbuldum canım,evet hedefım 5 kılo onceden 65tim yavasca attım onları sıra bu 5te inşallah.. acelya paylaşımın için teşekkürler..ben kahvaltımdan cok kısamıyorum cunku az yersem enerjim düşüyor, öğlen ve akşam daha dikkat ediyorum.öğlen tek çorba ıcecegım mesela aksama da haslanmıs kepek makarnası 1 su bardağı mıktarında tabi, yanına yogurt domates salatalık bır de bır parca fırında pişmiş tavuk, bu arada akşam erken yiyorum 18:00-18:30 arası...ara öğün olarak 16:30 gibi bir yeşil elmam var bır de bol su.
bır de kızlar formsante dergisinin bu ayki sayısında 50 pilates kartı var hareketlerı gosterıyor, az yemekle olmuyor yağları yakmak ve sıkılaşmak için spor da şart, hepimize kolay gelsin :)
prensesçim meyve beni acıktırıyor ondan pek yemiyorum ama haklısın yemek lazım
kızlar ben tavukta almıyorum bayadır şu haberler çok etkiledi beni ,
birde küçük çocuğum olduğu için korkuyorum ne yedirsem diye
canım sen ara yapmıyormusun ?
acıktırıyor evet ama vitamininden mahrum kalmıs olursun en azından sabah yada akşam aranda tüketmelisin
Canım yaaa senin vücut kitle indeksin dikkatimi çekti tickerdaki. Doğru mu? Doğruysa çok düşük geldi bana.
canım benim hedefim aslında 60-65 kg ama psikolojimi yormamak için ilk hedefim 70 kg.ticker 84-70 kilo arasını kapsıyor şimdilik. o yüzden o kadar düşük indeks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?