Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

bende beğendim menünü canım,
artık hep beraber süper menüler ve sporlar ile çok güzel kilolar vericez

teşekkürler açelya paylaşımın için,
egzersizler güzelmiş
bence bir kural koyalım hergün 50 mekik çeksin herkes
menülerin sonuna yazalım yapılıp yapılmadığını ne dersiniz
ben bu akşam başlıyorum

İnşallah bu son olur, çünkü sen artık bu takımın kaptanısın. Eğer takım olarak güzel sonuçlar almak istiyorsanız kaptanın daha dikkatli olması lazım dimi

Canım öğlen olmamış. Sanırım dışarda yediğin için oldu ama daha yararlı yiyecekler yemen lazım bence.

Birde bezelyenin glisemik indeksi çok yüksek. Bu nedenle biz uzak durmaya çalışıyoruz. Mümkün olduğunca az tüketmeye özen göstermek lazım.

Cici kaptancım Mekik olayını kural olarak değilde isteğe bağlı olarak devam ettirin. Kural olursa mutlaka yapılması gerekir. Ama yapılmadığı zamanda kurallar çiğnenmiş olur. Bizde kendi grubumuzda yapıyoruz ama kural olarak değil. Herkes kendini sorumlu bildiği için yapıyor. Kural olarak bence biraz katı olabilir.

Şuan 8. grup için en önemli şey paylaşım. Paylaşımın artması lazım. İnşallah zamanla herşey daha güzel olacak.

günaydın kızlar,
benim sabah menüm önce sirkeli su
kahvaltı olarakta haşlanmış yumurta ve nane limon çayı (biraz soğuk algınlığım var)
öğle yine portakallı kerevizim var yanında yoğurt
akşam kısmet bakalım

Merhaba kızlarr

an itibariyla gruba dahil oldum, 60 kiloyum hedef 55, ne kadar kısa sürede olursa o kadar iyi..burada yeniyim, yardımcı olursanız sevinirim :)

hoşgeldin canım verilecek kg un azmıs ne güzel..önlemi baştan almak en güzeli sonra daha da zorlaşıyor

spor sürecini hızlandırır tekrar başlayabilirsen süper olur

canım sen ara yapmıyormusun ?

Ben de yazayım o zaman menümüüü ..

sabah :

- 2 yumurta
- Biraz peynir

Akşam :

- Mantar güveç
- 1 kase yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı

senin menünü kendi menülerime benzettim.bende böyle az yiyorum.vucut kıtlık alarmına geçip depodaki yagları yakmıyormus.çok yavaş gidiyor kg lar bende..buna baglıyorum ama ya fazla oluyor menüler ya az arasını tutturamıyorum

önce sağlık canım çok zorlama spor yapacagım derken daha da kötüleşmesin

ben biraz yedim doğumgününde kızlar, itiraf edeyim boşnak böreği yapmış görümcem biraz ondan yedim bir dilimde pasta
ama bugün son
yarın soğan suyunada başlıcam çok zayıflatıyormuş

canımcım dediğin gibi son olur bugunden itibaren sıkı bir başlangıç yap toparlarsın

bende salam kısmına takıldım.işlenmiş gıda oldugu için tercih etmiyorum.çok sık tüketilmemeli bence

videoları açamadım ama 2.videoyu çok duydum.sürekliliği ve faydası bol olur inşallah

menülerin sonunda sporların takibi daha kolay oluyor

güzel menü de niye kimse meyve yemiyor :44:

8. takım deneme listesi üyeleri

yilike 11.04.2012 81 kilo hedef 68
acalya 11.04.2012 59.4 kilo hedef 53 kilo
egeli_gelin
şekerkızcandy 11.04.2012 kilo 81 hedef 70
eloisee 12.04.2012 kilo 60 hedef 55

günaydın kızlaarr

size okulumdan yazıyorum, tenefüsteyiz tabi aklım kilo vermekte, prenses peri hoşbuldum canım,evet hedefım 5 kılo onceden 65tim yavasca attım onları sıra bu 5te inşallah.. acelya paylaşımın için teşekkürler..ben kahvaltımdan cok kısamıyorum cunku az yersem enerjim düşüyor, öğlen ve akşam daha dikkat ediyorum.öğlen tek çorba ıcecegım mesela aksama da haslanmıs kepek makarnası 1 su bardağı mıktarında tabi, yanına yogurt domates salatalık bır de bır parca fırında pişmiş tavuk, bu arada akşam erken yiyorum 18:00-18:30 arası...ara öğün olarak 16:30 gibi bir yeşil elmam var bır de bol su.

bır de kızlar formsante dergisinin bu ayki sayısında 50 pilates kartı var hareketlerı gosterıyor, az yemekle olmuyor yağları yakmak ve sıkılaşmak için spor da şart, hepimize kolay gelsin :)

makarna da tüketmek gerekiyor.vucudun ona da ihtiyacı var. tabi abartmamak koşuluyla.makarna tüketeceğimde öğlen tüketmeye çalışıyorum ama genel anlamda güzel menünü begendim

yalnız şöyle yapsanız bence daha iyi olur.bugun dünün menüsünü yazsanız.arada kaçırdıklarınız olursa yada menünüzde değişiklik olursa onlarıda yazma imkanınız olur

prensesçim meyve beni acıktırıyor ondan pek yemiyorum ama haklısın yemek lazım
kızlar ben tavukta almıyorum bayadır şu haberler çok etkiledi beni ,
birde küçük çocuğum olduğu için korkuyorum ne yedirsem diye

bencede güzel menü canım

acıktırıyor evet ama vitamininden mahrum kalmıs olursun en azından sabah yada akşam aranda tüketmelisin

Son düzenleme:
acıktırıyor evet ama vitamininden mahrum kalmıs olursun en azından sabah yada akşam aranda tüketmelisin

Canım yaaa senin vücut kitle indeksin dikkatimi çekti tickerdaki. Doğru mu? Doğruysa çok düşük geldi bana.

Canım yaaa senin vücut kitle indeksin dikkatimi çekti tickerdaki. Doğru mu? Doğruysa çok düşük geldi bana.

canım benim hedefim aslında 60-65 kg ama psikolojimi yormamak için ilk hedefim 70 kg.ticker 84-70 kilo arasını kapsıyor şimdilik. o yüzden o kadar düşük indeks

canım benim hedefim aslında 60-65 kg ama psikolojimi yormamak için ilk hedefim 70 kg.ticker 84-70 kilo arasını kapsıyor şimdilik. o yüzden o kadar düşük indeks

Tamam o zaman canım şimdi anlaşıldı. O zaman şimdi sen 77 kilosun. Bende 16 yı görünce dedim bu kız napıyor böyle.

merhaba arkadaslar

Bugünki menümü yazayim:

Sabah:1 bardak yulaf+süt ama yagsiz süt ile
öglen saat ikide:Bir tabak kendi buhariyla pismis sebze(yesil fasulye,2 patates cok az karnibahar)ve beraberinde pismis kusbasi dogranmis tavuk gögsü.1 Elma
veeeeeeeee kusura bakmayin dayanamadim 3 isirimlik cevizli kek Eki Görüntüle 388880
aksam:yine bir bardak yagsiz süt ile yulaf icmeyi düsünüyorum.

1.5 litre su ile iki bardak zayiflatici cay hedefledim sivi olarak ve spor tabiiki Eki Görüntüle 388881

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…