günaydın kızlaarr
size okulumdan yazıyorum, tenefüsteyiz tabi aklım kilo vermekte, prenses peri hoşbuldum canım,evet hedefım 5 kılo onceden 65tim yavasca attım onları sıra bu 5te inşallah.. acelya paylaşımın için teşekkürler..ben kahvaltımdan cok kısamıyorum cunku az yersem enerjim düşüyor, öğlen ve akşam daha dikkat ediyorum.öğlen tek çorba ıcecegım mesela aksama da haslanmıs kepek makarnası 1 su bardağı mıktarında tabi, yanına yogurt domates salatalık bır de bır parca fırında pişmiş tavuk, bu arada akşam erken yiyorum 18:00-18:30 arası...ara öğün olarak 16:30 gibi bir yeşil elmam var bır de bol su.
bır de kızlar formsante dergisinin bu ayki sayısında 50 pilates kartı var hareketlerı gosterıyor, az yemekle olmuyor yağları yakmak ve sıkılaşmak için spor da şart, hepimize kolay gelsin :)
merhaba arkadaslar
Bugünki menümü yazayim:
Sabah:1 bardak yulaf+süt ama yagsiz süt ile
öglen saat ikide:Bir tabak kendi buhariyla pismis sebze(yesil fasulye,2 patates cok az karnibahar)ve beraberinde pismis kusbasi dogranmis tavuk gögsü.1 Elma
veeeeeeeee kusura bakmayin dayanamadim 3 isirimlik cevizli kekEki Görüntüle 388879 Eki Görüntüle 388880
aksam:yine bir bardak yagsiz süt ile yulaf icmeyi düsünüyorum.
1.5 litre su ile iki bardak zayiflatici cay hedefledim sivi olarak ve spor tabiiki Eki Görüntüle 388881
Tamam o zaman canım şimdi anlaşıldı. O zaman şimdi sen 77 kilosun. Bende 16 yı görünce dedim bu kız napıyor böyle.
ve peri az kilo verir ve azda sıkılaşır eteklere geçiş yaparyılbaşı fotomuda koydum.öyle aman aman bir değişiklik yok ama yine de azıcık var dimi dimi
Eki Görüntüle 388691
Eki Görüntüle 388696
açelya geçmiş olsun arkadaşım
ben biraz yedim doğumgününde kızlar, itiraf edeyim boşnak böreği yapmış görümcem biraz ondan yedim bir dilimde pasta
ama bugün son
yarın soğan suyunada başlıcam çok zayıflatıyormuş
peki teşekkür ederim kuralları da okudum
günlük menü bildirimimi yapayım
sabah:2 dilim tam buğday ekmeği+ kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir+2 adet salam
öğle:1 simit+1 ayran
İkindi:1 kase sütlü müsli
akşam:1 tabak bezelye yemeği
teşekkürler açelya paylaşımın için,
egzersizler güzelmiş
bence bir kural koyalım hergün 50 mekik çeksin herkes
menülerin sonuna yazalım yapılıp yapılmadığını ne dersiniz
ben bu akşam başlıyorum
günaydın kızlar,
benim sabah menüm önce sirkeli su
kahvaltı olarakta haşlanmış yumurta ve nane limon çayı (biraz soğuk algınlığım var)
öğle yine portakallı kerevizim var yanında yoğurt
akşam kısmet bakalım
senin menünü kendi menülerime benzettim.bende böyle az yiyorum.vucut kıtlık alarmına geçip depodaki yagları yakmıyormus.çok yavaş gidiyor kg lar bende..buna baglıyorum ama ya fazla oluyor menüler ya az arasını tutturamıyorum
günaydın kızlaarr
size okulumdan yazıyorum, tenefüsteyiz tabi aklım kilo vermekte, prenses peri hoşbuldum canım,evet hedefım 5 kılo onceden 65tim yavasca attım onları sıra bu 5te inşallah.. acelya paylaşımın için teşekkürler..ben kahvaltımdan cok kısamıyorum cunku az yersem enerjim düşüyor, öğlen ve akşam daha dikkat ediyorum.öğlen tek çorba ıcecegım mesela aksama da haslanmıs kepek makarnası 1 su bardağı mıktarında tabi, yanına yogurt domates salatalık bır de bır parca fırında pişmiş tavuk, bu arada akşam erken yiyorum 18:00-18:30 arası...ara öğün olarak 16:30 gibi bir yeşil elmam var bır de bol su.
bır de kızlar formsante dergisinin bu ayki sayısında 50 pilates kartı var hareketlerı gosterıyor, az yemekle olmuyor yağları yakmak ve sıkılaşmak için spor da şart, hepimize kolay gelsin :)
prensesçim meyve beni acıktırıyor ondan pek yemiyorum ama haklısın yemek lazım
kızlar ben tavukta almıyorum bayadır şu haberler çok etkiledi beni ,
birde küçük çocuğum olduğu için korkuyorum ne yedirsem diye
acıktırıyor evet ama vitamininden mahrum kalmıs olursun en azından sabah yada akşam aranda tüketmelisin
merhaba arkadaslar
Bugünki menümü yazayim:
Sabah:1 bardak yulaf+süt ama yagsiz süt ile
öglen saat ikide:Bir tabak kendi buhariyla pismis sebze(yesil fasulye,2 patates cok az karnibahar)ve beraberinde pismis kusbasi dogranmis tavuk gögsü.1 Elma
veeeeeeeee kusura bakmayin dayanamadim 3 isirimlik cevizli kekEki Görüntüle 388879 Eki Görüntüle 388880
aksam:yine bir bardak yagsiz süt ile yulaf icmeyi düsünüyorum.
1.5 litre su ile iki bardak zayiflatici cay hedefledim sivi olarak ve spor tabiiki Eki Görüntüle 388881
bugun foto paylaştım.2. fotoyu yılbaşında çektirmiştim.81 kg civarıyım orda şimdi 77işte bu kadar kocamanım
dünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında lor peynirli tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen yarım porsiyon domatesli makarna 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok uyuyordum yine
2,5 lt su,40 dk yürüyüş
Haklısın prensesim ama cidden fazlasını yiyemiyorum.
Aç olmadıkça 2 öğün yapıyorum.
Arada kaçamak yapıyor musun ?
Vücudu şaşırtmaya iyi olabilir.
Çok ciddi kaçamaklar değil de mesela yarın çiğ köfte yemeyi düşünüyorum.
Prensesim meyve aslında şart değil.
Ben de canım isterse yiyorum çünkü meyvedeki vitaminleri zaten sebzelerden de alabiliyorum, içeriği meyve şekeri çok kolay bir şekilde depolanabiliyor ama tatlı isteği konusunda çok faydalı bence de.
Ne tatlısın sen öyle ya tam hayal ettiğim gibisin
Ohh afiyet olsun canım.
Sporund a var ne iyi olmuş.
Akşamdan sonra ara yapmamak bence daha iyi zaten.
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 bardak kefir ( zamanım yoktu)
Öğle :
- Tavuk ızgara
Akşam :
- 1 dukan krep
- 6 köfte
- 3 kaşık yoğurt
Sıvı :
- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı
dünkü menüm
sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında lor peynirli tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen yarım porsiyon domatesli makarna 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok uyuyordum yine
2,5 lt su,40 dk yürüyüş
bende aynı senin gibiyim hiçbirşey yemesem aramayacagımaraları metabolizmayı hızlandırmak için yiyorum belki faydası olur diye.3,5 aydır menüler bu düzende gidiyor ama giden 4 kg kaçamak olarak öyle baklava böreklerim yok ama canım tatlı istediğinde sütlü tatlı tercih ediyorum çok kilo aldım verdim metabolizmamı mahvettim
meyve benim olmazsa olmazım belkide o yüzden menülerde meyve arıyor gözlerimsporu arttıracagım yaz geliyor müziğimi açıp daha bol yürüyeceğim inşallah
teşekkürle canım benimaz daha zayıflayayım, zayıflayalım çok daha güzelleşeceğiz inşallah
süper menü çok begendim
ben hep unutuyorum bitki çaylarını yazmayı günde 300 ml yeşil çay öğleden sonrada kayısılı kiraz saplı içiyorum
bugün iş görüşmesine gittiğim için hem sporum hem diyetim istediğim gibi olmadı ama yine yazayım
sabah:1 poğaça (görüşmeye geç kalıodum alelacele fırından alıp yedim)
öğle: yarım tabak makarna, 1 tabak yağsız salata
ikindi:1 bardak yeşil çay
akşam: 1 kase çorba
evde egzersiz yapcam akşama
Aynı benn
Hikayemi bir anlatsam sana ..
2010 ayının ekiminde başladım.
68 kg.
57-58dim izine ayrıldım.
Bir geldim 72 küsür.
Haziran ayıydı.
Ekim oldu 57 küsür oldum.
Sonra sevdiceğim geldi ben savsakladım derken tekrar çıktım.
Şİmdi yine oralara indim ama bu sefer sondu artık.
Bir de benim kaçamağım çok oluyordu prensesim sen sütlü tatlı falan diyorsun ya, normal yemek yiyemiyorum ama abur cubur olunca veya hoşuma giden yemekler midem çok kötü olsa bile sonunda yiyorum.
BU son olsun ikimiz içinde artık çıtır olalım yahu ..
Kefir'in zayıflamaya etkisini okumuştum ama ondansa bağışıklık sistemi ve sindirim sistemi için tüketiyorum.
Kiraz sapı çok güzel ödem atıyor çok güzel.
Mısır püskülü de öyle çok faydalı ..
her ay genel liste yayınlanıyor ya orada hep sondayım78 le agustos 2010 da başlamısım ama al ver bir ara eski takımda huzursuzluk oldu ayrıldım.6 ay ceza aldım gelemedim o arada 84 oldum işte kendimden taştım artık dediğin gibi son olsun ama artık akıllandım kolaycık alınıyor böyle deli gibi ugraşıyoruz gitmiyor benim sana göre artım abucuburla aram çok iyi değil.çok aramam.benim zorum yemeklerle.her yemeği yaparım.çokta güzel yerim mantı su böreği favorim kg sebebim bu gibi kalorili yemekler.şimdi kendimi yemeklere kapatınca yapmıyorum yemiyorum benden rahatı yok
mısır püskülünün ödeme faydasını bilmiyordum.kefiri çok duydum ama tüketmedimaslında sen güzelini yapıyorsun sabahları tüketerek
Çok tanıdık şeyler canım al ver ama bu kadar emeğimize gerçekten yazık.
MArifetli hatunsun desenee
Benim için de yemek yapmak resmen terapi gibi geliyor sonrasında yemek de öyle tabi
Her zaman olmasa da uğraşıyorum işte ..
teşekkürler canım benimo marifet kilolara yansımasa bide süper olacak evli oldugum dönemde hergün yapıyordum o terapiyi ben
burasıda bizim ikinci mekanımız gibi oldukatılmak isteyenlerden de gelenlerde olmadı :44: elimizde aktif 2-3 var :44: katılmak isteyenlere hala bekliyoruz yazanları görüyorum davet edilenler gelmiyor.üye bulmak sıkıntı :44: kendi takımımada 2 kişi çağırdım onlarda gelmedi
herkese slm...aranıza yeni katılıyorum....iyi kilo vermeler..
Evlilikte zaten çok kilo alınıyor zaten canım ondan korkumdan şimdi 55inde altına inmek istiyorum sevdiceğim zaten yemeye bayılır biz beraberken deli gibi yiyoruz.
İnşallah yavaş yavaş toplanacak gelecekler olacak düzene girecek bizim burada sohbet etmemiz de aktiflik katar iyi olur hem bahaneyle konuşmuş oluyoruz biz de
Çok seviyorum ben senin sohbetini ..
herkese slm...aranıza yeni katılıyorum....iyi kilo vermeler..
hoşgeldin canımbiraz kendinden bahsedermisin?kaç kilosun hedefin kaç genel olarak yaşam tarzın yeme düzenin nasıl?
hedefine ulaşırsın sonrada korursun inşallahherşey insanın sevdiği kişiyle güzel..hep mutlu olun hep beraber olun inşallah
sabredeceğiz üye konusundada sonrasında süper bir takım olacak inşallah
elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum burasıda aktif oluyor güzel oluyorbende seni çok seviyorum her an yanımda oldugunu bilmek ayrıca güzel sanalda da olsak yerin ayrı bende..
mesai bitti.ben çıkıyorum canım.iyi akşamlar öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?