Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün güzel olmus canim ama bence makarnayi öglen yesende corbayi aksam yesen daha verimli olur gibime geliyor benim öglen yediklerini daha iyi yakiyorsunya aksama kadar ondan

Kek haricinde menün güzel olmuş canım. Suyun çok az olmuş. Artırmaya çalışırsan senin için faydalı olur. Bide patatesi hepimiz sağlıklı sanıyoruz ama (ben bayılırım patatese) maalesef pirinç ve patates vücudumuz için yararlı değil. İçlerinde bulunan nişastadan dolayı direkt vücutta depolanıyor diye biliyorum. Ve ikisinden uzak durmak lazım. Yeni başladığınız için şuan bunların hepsini birden yapmanız zaten mucize olur. Zamanla menüleriniz oturcak ve inşallah hep birlikte güzel kilolalar vereceğiz.

Ama su miktarını mutlaka fazlalaştır. Zayıflatıcı çay derken?

Tamam o zaman canım şimdi anlaşıldı. O zaman şimdi sen 77 kilosun. Bende 16 yı görünce dedim bu kız napıyor böyle.

bugun foto paylaştım.2. fotoyu yılbaşında çektirmiştim.81 kg civarıyım orda şimdi 77 işte bu kadar kocamanım

dünkü menüm

sabah 2 dilim kepek ekmeği arasında lor peynirli tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen yarım porsiyon domatesli makarna 1 kase yogurt
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara yok uyuyordum yine

2,5 lt su,40 dk yürüyüş

Dün son olsun yeni bir güne başla artık şekercim.
Bir de soğan kürüne çok uzun süre devam etme olur mu 15 gündü sanırım süresi.

Afiyet olsun.
Bezelye çok çabuk acıkmanı sağlayabbilir dikkat edersen güzel olur.

Daha önce biliyorsundur takımlarda kurallar yüzünden sıkıntılar oldu o yüzden kural olmasın ama kendi aranızda yapın bence bunu isteyenler.

Afiyet olsunn ..

Haklısın prensesim ama cidden fazlasını yiyemiyorum.
Aç olmadıkça 2 öğün yapıyorum.
Arada kaçamak yapıyor musun ?
Vücudu şaşırtmaya iyi olabilir.
Çok ciddi kaçamaklar değil de mesela yarın çiğ köfte yemeyi düşünüyorum.

Menüler bence de kişisel olmalı.
ÖZellikle sabah gün boyu enerji sağladığından problem değil.
Makarnayı kepek de olsa her zaman yememeye çalış ama genel olarak güzel menün.

Gerçekten ya ne yesek zararlı ben artık duymamaya çalışıyorum.

acıktırıyor evet ama vitamininden mahrum kalmıs olursun en azından sabah yada akşam aranda tüketmelisin

Prensesim meyve aslında şart değil.
Ben de canım isterse yiyorum çünkü meyvedeki vitaminleri zaten sebzelerden de alabiliyorum, içeriği meyve şekeri çok kolay bir şekilde depolanabiliyor ama tatlı isteği konusunda çok faydalı bence de.

Kek olmasa çok güzel olacakmış ama o da nazarlık olsun.

bugun foto paylaştım.2. fotoyu yılbaşında çektirmiştim.81 kg civarıyım orda şimdi 77 işte bu kadar kocamanım

Ne tatlısın sen öyle ya tam hayal ettiğim gibisin

Ohh afiyet olsun canım.
Sporund a var ne iyi olmuş.
Akşamdan sonra ara yapmamak bence daha iyi zaten.

Menümü yazayım ..

Sabah :

- 1 bardak kefir ( zamanım yoktu)

Öğle :

- Tavuk ızgara

Akşam :

- 1 dukan krep
- 6 köfte
- 3 kaşık yoğurt

Sıvı :

- 2 litre su
- 2 fincan bitki çayı

bende aynı senin gibiyim hiçbirşey yemesem aramayacagım araları metabolizmayı hızlandırmak için yiyorum belki faydası olur diye.3,5 aydır menüler bu düzende gidiyor ama giden 4 kg kaçamak olarak öyle baklava böreklerim yok ama canım tatlı istediğinde sütlü tatlı tercih ediyorum çok kilo aldım verdim metabolizmamı mahvettim

meyve benim olmazsa olmazım belkide o yüzden menülerde meyve arıyor gözlerim sporu arttıracagım yaz geliyor müziğimi açıp daha bol yürüyeceğim inşallah

teşekkürle canım benim az daha zayıflayayım, zayıflayalım çok daha güzelleşeceğiz inşallah

süper menü çok begendim

ben hep unutuyorum bitki çaylarını yazmayı günde 300 ml yeşil çay öğleden sonrada kayısılı kiraz saplı içiyorum

bugün iş görüşmesine gittiğim için hem sporum hem diyetim istediğim gibi olmadı ama yine yazayım
sabah:1 poğaça (görüşmeye geç kalıodum alelacele fırından alıp yedim)
öğle: yarım tabak makarna, 1 tabak yağsız salata
ikindi:1 bardak yeşil çay
akşam: 1 kase çorba
evde egzersiz yapcam akşama

Aynı benn
Hikayemi bir anlatsam sana ..
2010 ayının ekiminde başladım.
68 kg.
57-58dim izine ayrıldım.
Bir geldim 72 küsür.
Haziran ayıydı.
Ekim oldu 57 küsür oldum.
Sonra sevdiceğim geldi ben savsakladım derken tekrar çıktım.
Şİmdi yine oralara indim ama bu sefer sondu artık.
Bir de benim kaçamağım çok oluyordu prensesim sen sütlü tatlı falan diyorsun ya, normal yemek yiyemiyorum ama abur cubur olunca veya hoşuma giden yemekler midem çok kötü olsa bile sonunda yiyorum.
BU son olsun ikimiz içinde artık çıtır olalım yahu ..

süper menü çok begendim

ben hep unutuyorum bitki çaylarını yazmayı günde 300 ml yeşil çay öğleden sonrada kayısılı kiraz saplı içiyorum

Kefir'in zayıflamaya etkisini okumuştum ama ondansa bağışıklık sistemi ve sindirim sistemi için tüketiyorum.

Kiraz sapı çok güzel ödem atıyor çok güzel.
Mısır püskülü de öyle çok faydalı ..

Sabah olmuş ama öğlen keşke en azından makarna yemeseydin.
Neyse bugün bugünde kalsın yarın yeni bir gün ..

her ay genel liste yayınlanıyor ya orada hep sondayım 78 le agustos 2010 da başlamısım ama al ver bir ara eski takımda huzursuzluk oldu ayrıldım.6 ay ceza aldım gelemedim o arada 84 oldum işte kendimden taştım artık dediğin gibi son olsun ama artık akıllandım kolaycık alınıyor böyle deli gibi ugraşıyoruz gitmiyor benim sana göre artım abucuburla aram çok iyi değil.çok aramam.benim zorum yemeklerle.her yemeği yaparım.çokta güzel yerim mantı su böreği favorim kg sebebim bu gibi kalorili yemekler.şimdi kendimi yemeklere kapatınca yapmıyorum yemiyorum benden rahatı yok

mısır püskülünün ödeme faydasını bilmiyordum.kefiri çok duydum ama tüketmedim aslında sen güzelini yapıyorsun sabahları tüketerek

Çok tanıdık şeyler canım al ver ama bu kadar emeğimize gerçekten yazık.
MArifetli hatunsun desenee
Benim için de yemek yapmak resmen terapi gibi geliyor sonrasında yemek de öyle tabi

Her zaman olmasa da uğraşıyorum işte ..

teşekkürler canım benim o marifet kilolara yansımasa bide süper olacak evli oldugum dönemde hergün yapıyordum o terapiyi ben

burasıda bizim ikinci mekanımız gibi oldu katılmak isteyenlerden de gelenlerde olmadı :44: elimizde aktif 2-3 var :44: katılmak isteyenlere hala bekliyoruz yazanları görüyorum davet edilenler gelmiyor.üye bulmak sıkıntı :44: kendi takımımada 2 kişi çağırdım onlarda gelmedi

Son düzenleme:

Evlilikte zaten çok kilo alınıyor zaten canım ondan korkumdan şimdi 55inde altına inmek istiyorum sevdiceğim zaten yemeye bayılır biz beraberken deli gibi yiyoruz.

İnşallah yavaş yavaş toplanacak gelecekler olacak düzene girecek bizim burada sohbet etmemiz de aktiflik katar iyi olur hem bahaneyle konuşmuş oluyoruz biz de
Çok seviyorum ben senin sohbetini ..

herkese slm ...aranıza yeni katılıyorum....iyi kilo vermeler..

hoşgeldin canım biraz kendinden bahsedermisin?kaç kilosun hedefin kaç genel olarak yaşam tarzın yeme düzenin nasıl?

hedefine ulaşırsın sonrada korursun inşallah herşey insanın sevdiği kişiyle güzel..hep mutlu olun hep beraber olun inşallah

sabredeceğiz üye konusundada sonrasında süper bir takım olacak inşallah

elimden geldiğince gelmeye çalışıyorum burasıda aktif oluyor güzel oluyor bende seni çok seviyorum her an yanımda oldugunu bilmek ayrıca güzel sanalda da olsak yerin ayrı bende..

mesai bitti.ben çıkıyorum canım.iyi akşamlar öpüyorum

herkese slm ...aranıza yeni katılıyorum....iyi kilo vermeler..

Hoşgeldin cimcimeee ..
Biraz kendinden bahseder misin bize?

İnşallah hedefimize de ulaşırız çok da mutlu oluruz canım, çok güçlü bir kişiliksin sen kilo konusunda da karar verdin ve olacak emin ol ..

Görüşürüzz yarın

aslında oldum olası çok zayıf olamadım..en zayıf halim 75 kiloydu.. şu an da hedefim tekrar 75 kilo olabilmek...hamilelikten önce çok güzel bir programla çok ii kilo vermiştim..korumasını yapamadan hamile kaldığımı öğrendim...Allah kuzcuğuma ömür versin verdiğim bütün kiloları hamilelikte aldım.. doğumdan sonrada malum süt olayları yüzünden üstüne bindide bindi...oğlum ek gıdalara geçene kadar da diyet yapamadım...yediklerimden gram eksiltsem sütümü etkilediği içinde elim kolum bağlı kaldım..çok şükür ek gıdalara başladık...

geçen hafta sonu eşimle dışardayken bir mağaza da onun aslında çok masum bir sorusuyla dank etti...ben sadece bir anne değil bir eştimde.."mayon sana hala oluyo mu yenisini alalım istersen" o zaman dank etti işteeşimin öyle takıntıları yoktur gerçi , yada bana belli etmiyor bilmiyorum...herneyse 4 gün önce başladım tekrar...şu an dukan diyetini uyguluyorum...1,5 kilo kadar verdim...sonrasını zaman gösterecek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…