Günaydın canım. Bugün bildirim günü. Genel listeye girmesenizde sizinde sınırm bildirim yapmanız gerekiyor. PrensesPeri gelsin bir soralım bakalım. Nasıl olacak.
iyi aksamlar kizlarrrr kusura bakmayin evde degildim onun icin pek yorum yapamadim bugünEki Görüntüle 389324
sizi dinledim ve suyu bol icdim yani toplam 2 litre icdim yatana kadar iki bardak daha iciecem ve spora basliyacam simdi haydi sizde baslayin hep beraber yaglarimizi yakalimEki Görüntüle 389325
yaaaa benim cainim bugün herseyi cekdi yaaaaaaa bütün sevdigim yemekler gözümün önünden serit gibi gecdi ama merak etmeyin kacamak kesinlikle yok !!!!!Yola devam bakalim yarin ne sonuc alacam merakdan catladim.hadi bana kolay gelsinnnnnn Eki Görüntüle 389330 Eki Görüntüle 389325
içemiyorum zaten canım tadı kötü, tvde bir kadın çıkmıştı 20 kilo vermiş sadece soğan suyuyla ondan etkilendim biraz
çok güzel canım, sende dukancısın demek
bugünkü menüm
uyanınca sirkeli su
sabah haşlanmış yumurta bitki çayı
öğle portakallı kereviz yoğurt yarım dilim ekmek
ara yarım muz
akşam ekmeksiz tarhana çorbası, bir küçük dilim peynirli börek (çok az yağla yaptım ekmekte yemedim inşallah dengeler
gece bir türk kahvesi
gün içinde bir saat yürüyüş
yarım saat mekik bel egzersizleri falan filan (tv seyrederken yapıyorum boşuna oturmamış oluyorum hem :)
bir litre yeşil çay
suyu çok çok içerim ben zaten onu yazmıyorum
yatarkende sirkeli suyumu içer yatarım
teşekkür ederim ...vericez ben çok umutluyum...insanın hele ki kadınların gerçekten steyip te yapamadığı bişi söyleyin bana....
herkese mutlu güzel günler olsun...benim minik yaramazım erkenden uyandığı için kahvaltımı bile yapmış olarak geldim....bugün için herkese bol bol kilo vermeler...
canım eski bir masal püsküüte sormustu listeye girmiyorlar bugun.başlangıçlarını not ediyorum arada da 2-3 gün var :44: beraber çıktık bu yolaberaber karar verelim.hazırlayalım mı?
Canım benim bildirim yapılsa güzel olur ama 2-3 gün için benim fikrim liste yapılmasın.
günaydiiinnnnn kizlar
bildirim yapilacak mi bugün??
Ben dartildim dayanamadim ve 59.1 kg cikdim cok yavas gidiyor yine yaa adetimde 5 gün gecikdi ondan olabilirmi acaba??? Eki Görüntüle 389545
adetten önce vücut su tuttuğu için de az vermiş gibi gözükebilirsin canım takma kafana haftaya düzelirgünaydiiinnnnn kizlar
Ben dartildim dayanamadim ve 59.1 kg cikdim cok yavas gidiyor yine yaa adetimde 5 gün gecikdi ondan olabilirmi acaba??? Eki Görüntüle 389545
herkese günaydın liste yapılmasa bile ben tartıldım kızlar hem haftaya da iyi olur diye yazıyım
başlangıç:81kg
şimdi:80.4kg
%0.74
o zaman gelsin arkadaşlar onlarıda not edeyim
o zaman gelsin arkadaşlar onlarıda not edeyim
Tebrik ederim çok güzel.
Lİste genelde yapılmasa kendi içinizde bir liste oluşturabiliriz motive olur.
herkese günaydın liste yapılmasa bile ben tartıldım kızlar hem haftaya da iyi olur diye yazıyım
%0.74
adet şişkinliğidir canım bozma moralinigünaydiiinnnnn kizlar
çok iyi bence tebrikler şu 80i göremedim bir türlü bendeherkese günaydın liste yapılmasa bile ben tartıldım kızlar hem haftaya da iyi olur diye yazıyım
%0.74
tebrik ederim arkadasim cok güzel yaaa demin sana yazacakdim yanlis yerden alinti yapdim kusura bakmayin kizlar yeni oldugum icin biraz karisdira bilirim daha tam cözemedim bu alinti isini Eki Görüntüle 389598
günaydın kızlar,
ben başladığımız salı günü 81.2 ydim bu sabah 81.1
kaptanlarım bende liste hazırlamaya çalışayım bakalım yardımcı olursanız
presensesçim sen hazırlıdıysan ondan devam ederim yada
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım?
Önce, siz bu kim diye şaşalamadan önce kendimi tanıtayım.Ben 23 yaşında, 1.72 boyunda, kilo vermeye çalışmaya Ekim 2011 tarihinde 78 kilo ile başlamış(öncesindeki kilo alıp vermelerimi saymazsak:112:) bir öğrenciyim. 6. Takımla birlikte yarışıyorum. Duydum ki burda sohbet bol olacakmış, koştum geldim. Şimdi siz benm nasıl bir diyet programı izlediğimi de merak edersiniz. Hemmen onu da söyleyeyim. Ben bir diyet programı izlemiyorum. Kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Tek başıma olduğum için kolay da oluyor bu iş. Markette kendimi tuttum mu gerisi zor olmuyor çok şükür. :112: Ama tabii kaçamaklarım da çok oluyor. O yüzden başkalarının 2-3 ayda verdiği kiloyu ben ekimden beri ancak verebildim. Ama olsun, mutluyum. Çünkü acelemin olduğu tüm tarihler geride kaldı. (Malesef onlara kocaman yanaklarımla katılmak zorunda kaldım. ) Şimdi yavaş gitsin, yeter ki beni yormasın modundayım. :112: Spor derseniz, düzenli bir şey yapamıyorum. Haftada max 3 saati filan bulabiliyorum ki bu çok az. Farkındayım. Umarım siz daha fazla yapıyorsunuzdur. Evt, sanırım hakkımda anlatabileceklerim bu kadar. Sormak istediğiniz bir şey?
Buraya gelirken kilo vermeye hazır mısınız diye sormaya hazırlanıyordum.Ama gördüm ki siz zaten hazır olmuşsunuz da vermeye başlamışsınız bile. E devamı için hepimiz sabırsızlanıyoruz sanırım di mi.
aslında oldum olası çok zayıf olamadım..en zayıf halim 75 kiloydu.. şu an da hedefim tekrar 75 kilo olabilmek...hamilelikten önce çok güzel bir programla çok ii kilo vermiştim..korumasını yapamadan hamile kaldığımı öğrendim...Allah kuzcuğuma ömür versin verdiğim bütün kiloları hamilelikte aldım.. doğumdan sonrada malum süt olayları yüzünden üstüne bindide bindi...oğlum ek gıdalara geçene kadar da diyet yapamadım...yediklerimden gram eksiltsem sütümü etkilediği içinde elim kolum bağlı kaldım..çok şükür ek gıdalara başladık...
geçen hafta sonu eşimle dışardayken bir mağaza da onun aslında çok masum bir sorusuyla dank etti...ben sadece bir anne değil bir eştimde.."mayon sana hala oluyo mu yenisini alalım istersen" o zaman dank etti işteeşimin öyle takıntıları yoktur gerçi , yada bana belli etmiyor bilmiyorum...herneyse 4 gün önce başladım tekrar...şu an dukan diyetini uyguluyorum...1,5 kilo kadar verdim...sonrasını zaman gösterecek....
Çok güzel olur şeker kaptanım ..
Hem sen öğrenmeye başlarsın.
Günaydın canım. Bugün bildirim günü. Genel listeye girmesenizde sizinde sınırm bildirim yapmanız gerekiyor. PrensesPeri gelsin bir soralım bakalım. Nasıl olacak.
canım Allah bebegine uzun sağlıklı ömürler versinkilo dediğin nedir verilir inşallah.sütünü etkiliyorsa ek gıdaya geçene kadar beklemen iyi olmus.önemli olan karar verebilmek.başlayabilmek ki başlamıssında dukanı başarabilenlere hayranım.umarım sağlıklı istediğin kg lara ulaşırsın eşinin takıntıları yoktur belki zaten seni kg aldın diye sevmeyecekse orda bir durup düşünmek lazım ama yine de en başta kendin için sonrada eşin için vermen güzel olur tabiki başarılar
İşte benim sözüm ..
BAyılıyorum bu söze ..
bende:))
Cimcimecim erken kalkmanın da çok faydasını görürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?