Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Günaydın canım. Bugün bildirim günü. Genel listeye girmesenizde sizinde sınırm bildirim yapmanız gerekiyor. PrensesPeri gelsin bir soralım bakalım. Nasıl olacak.

canım eski bir masal püsküüte sormustu listeye girmiyorlar bugun.başlangıçlarını not ediyorum arada da 2-3 gün var :44: beraber çıktık bu yola beraber karar verelim.hazırlayalım mı?

Ohh maşallah.
Ben de ne zamandır pek iyiydim dün cuma öncesiydi ya gece neler neler istedi canım ..

içemiyorum zaten canım tadı kötü, tvde bir kadın çıkmıştı 20 kilo vermiş sadece soğan suyuyla ondan etkilendim biraz

çok güzel canım, sende dukancısın demek

Kaptancım içebiliyorsan ne güzel ama ben becerememiştim, adetim geciktiğinde denedim 2 gün sonra isyan ettim

Tam dukan olmasa uymaya çalışıyorum bakalım.

Afiyet olsunn ..
Güzel olmuş bence zamanla o börek falan da kalkacak inşallah.

teşekkür ederim ...vericez ben çok umutluyum...insanın hele ki kadınların gerçekten steyip te yapamadığı bişi söyleyin bana....

İşte benim sözüm ..
BAyılıyorum bu söze ..

herkese mutlu güzel günler olsun...benim minik yaramazım erkenden uyandığı için kahvaltımı bile yapmış olarak geldim....bugün için herkese bol bol kilo vermeler...

Cimcimecim erken kalkmanın da çok faydasını görürsün.

canım eski bir masal püsküüte sormustu listeye girmiyorlar bugun.başlangıçlarını not ediyorum arada da 2-3 gün var :44: beraber çıktık bu yola beraber karar verelim.hazırlayalım mı?

Canım benim bildirim yapılsa güzel olur ama 2-3 gün için benim fikrim liste yapılmasın.

günaydiiinnnnn kizlar

bildirim yapilacak mi bugün??
Ben dartildim dayanamadim ve 59.1 kg cikdim cok yavas gidiyor yine yaa adetimde 5 gün gecikdi ondan olabilirmi acaba??? Eki Görüntüle 389545

BU hafta genel listede olunmayacak, 1 hafta otursun takım denildi.
Ama bildirimler yapılsa güzel olur tabi haftaya hazırlık olur.
Gecikince bende çok şişlik oluyor senin de olabilir tabi.

herkese günaydın liste yapılmasa bile ben tartıldım kızlar hem haftaya da iyi olur diye yazıyım
başlangıç:81kg
şimdi:80.4kg
%0.74

herkese günaydın liste yapılmasa bile ben tartıldım kızlar hem haftaya da iyi olur diye yazıyım
%0.74

tebrik ederim arkadasim cok güzel yaaa demin sana yazacakdim yanlis yerden alinti yapdim kusura bakmayin kizlar yeni oldugum icin biraz karisdira bilirim daha tam cözemedim bu alinti isini Eki Görüntüle 389598

günaydın kızlar,
ben başladığımız salı günü 81.2 ydim bu sabah 81.1
kaptanlarım bende liste hazırlamaya çalışayım bakalım yardımcı olursanız
presensesçim sen hazırlıdıysan ondan devam ederim yada

günaydiiinnnnn kizlar

bildirim yapilacak mi bugün??
Ben dartildim dayanamadim ve 59.1 kg cikdim cok yavas gidiyor yine yaa adetimde 5 gün gecikdi ondan olabilirmi acaba??? Eki Görüntüle 389545
adet şişkinliğidir canım bozma moralini

%0.74
çok iyi bence tebrikler şu 80i göremedim bir türlü bende

tebrik ederim arkadasim cok güzel yaaa demin sana yazacakdim yanlis yerden alinti yapdim kusura bakmayin kizlar yeni oldugum icin biraz karisdira bilirim daha tam cözemedim bu alinti isini Eki Görüntüle 389598

Öğrenirsin canım olur öyle ilk zamanlar ..

Ahh ahh ahh o akşam yediklerinden oldu dimi.
Ama olsun bu hafta yeni bir hafta.

Çok güzel olur şeker kaptanım ..
Hem sen öğrenmeye başlarsın.

Slm bayanlaarr. Nasılsınız bakalım?
Önce, siz bu kim diye şaşalamadan önce kendimi tanıtayım. Ben 23 yaşında, 1.72 boyunda, kilo vermeye çalışmaya Ekim 2011 tarihinde 78 kilo ile başlamış(öncesindeki kilo alıp vermelerimi saymazsak:112:) bir öğrenciyim. 6. Takımla birlikte yarışıyorum. Duydum ki burda sohbet bol olacakmış, koştum geldim. Şimdi siz benm nasıl bir diyet programı izlediğimi de merak edersiniz. Hemmen onu da söyleyeyim. Ben bir diyet programı izlemiyorum. Kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Tek başıma olduğum için kolay da oluyor bu iş. Markette kendimi tuttum mu gerisi zor olmuyor çok şükür. :112: Ama tabii liste olmayınca kaçamaklarım da çok oluyor. O yüzden başkalarının 2-3 ayda verdiği kiloyu ben ekimden beri ancak verebildim. Ama olsun, mutluyum. Çünkü acelemin olduğu tüm tarihler geride kaldı. (Malesef onlara kocaman yanaklarımla katılmak zorunda kaldım. ) Şimdi yavaş gitsin, yeter ki beni yormasın modundayım. :112: Spor derseniz, düzenli bir şey yapamıyorum. Haftada max 3 saati filan bulabiliyorum ki bu çok az. Farkındayım. Umarım siz daha fazla yapıyorsunuzdur. Evt, sanırım hakkımda anlatabileceklerim bu kadar. Sormak istediğiniz bir şey?
Buraya gelirken kilo vermeye hazır mısınız diye sormaya hazırlanıyordum. Ama gördüm ki siz zaten hazır olmuşsunuz da vermeye başlamışsınız bile. E devamı için hepimiz sabırsızlanıyoruz zaten di mi.

Son düzenleme:

Hoşgeldinnnn ..
Ohh burası baya hareketleniyor, artık bütün takımlar burada buluşup sohbet ediyormuşuz
Ahh ahh yalnız olmanın avantajı markette kendini tutmak yetiyor ama dezavantajı da ne yaparsan kendin yiyorsun.
Ben yemek yapmaya hele pasta börek yapmaya bayılan bir insanım yapayım ben 1 tane tatsam da olur kalabalık olsa ama olmayınca diğerlerine bana kalıyor ne yapayım ziyan mı olsun

Bu sefer temelli gidecek inş bu kilolar. Ve hatta sonraki hamileliklerimizde de(Yani benm tüm hamileliklerimde de) daha da dikkatli olucaz ve hem bebişimizin hem de kendimizin sağlığını bozmicaz inş. :103::103: E hadi kolay gelsin o zaman hepimize.

Çok güzel olur şeker kaptanım ..
Hem sen öğrenmeye başlarsın.

Ay ben çok sevdim bu tabiri. 'şeker kaptanım' cuk da oturmuş hani.

Günaydın canım. Bugün bildirim günü. Genel listeye girmesenizde sizinde sınırm bildirim yapmanız gerekiyor. PrensesPeri gelsin bir soralım bakalım. Nasıl olacak.

kilom 110 geçen haftakini söylemem manasız olur sanırım:))

amin çok teşekkür ederim

İşte benim sözüm ..
BAyılıyorum bu söze ..

bende:))

Cimcimecim erken kalkmanın da çok faydasını görürsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…