8. takım deneme listesi üyeleri
yilike 11.04.2012 81 kilo hedef 68 / 13.04.2012 80,4
acalya 11.04.2012 59.4 kilo hedef 53 kilo / 13.04.2012 59,1
egeli_gelin
şekerkızcandy 11.04.2012 kilo 81.2 hedef 70 / 13.04.2012 81,1
eloisee 12.04.2012 kilo 60 hedef 55
cimcime 81 12.04.2012 kilo 110 hedef 80
günaydın kızlar,
ben başladığımız salı günü 81.2 ydim bu sabah 81.1
kaptanlarım bende liste hazırlamaya çalışayım bakalım yardımcı olursanız
presensesçim sen hazırlıdıysan ondan devam ederim yada
Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım?
Önce, siz bu kim diye şaşalamadan önce kendimi tanıtayım.Ben 23 yaşında, 1.72 boyunda, kilo vermeye çalışmaya Ekim 2011 tarihinde 78 kilo ile başlamış(öncesindeki kilo alıp vermelerimi saymazsak:112:) bir öğrenciyim. 6. Takımla birlikte yarışıyorum. Duydum ki burda sohbet bol olacakmış, koştum geldim. Şimdi siz benm nasıl bir diyet programı izlediğimi de merak edersiniz. Hemmen onu da söyleyeyim. Ben bir diyet programı izlemiyorum. Kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Tek başıma olduğum için kolay da oluyor bu iş. Markette kendimi tuttum mu gerisi zor olmuyor çok şükür. :112: Ama tabii liste olmayınca kaçamaklarım da çok oluyor. O yüzden başkalarının 2-3 ayda verdiği kiloyu ben ekimden beri ancak verebildim. Ama olsun, mutluyum. Çünkü acelemin olduğu tüm tarihler geride kaldı. (Malesef onlara kocaman yanaklarımla katılmak zorunda kaldım. ) Şimdi yavaş gitsin, yeter ki beni yormasın modundayım. :112: Spor derseniz, düzenli bir şey yapamıyorum. Haftada max 3 saati filan bulabiliyorum ki bu çok az. Farkındayım. Umarım siz daha fazla yapıyorsunuzdur. Evt, sanırım hakkımda anlatabileceklerim bu kadar. Sormak istediğiniz bir şey?
Buraya gelirken kilo vermeye hazır mısınız diye sormaya hazırlanıyordum.Ama gördüm ki siz zaten hazır olmuşsunuz da vermeye başlamışsınız bile. E devamı için hepimiz sabırsızlanıyoruz zaten di mi.
Ve hatta cuma bildirimlerini filan da bu topiğe taşıyormuşuz.
İşte o durumda bana dezavantaj olarak iki şey vuruyor. Birincisi az yapamayı hala gözümün yemediği makarnayı her yapışımda 1 tencere yemem.İkincisi ise hepsini ben yemek zorunda kalacağımdan pasta-börek vs hiç bir şey yapmamam. Dolayısıyla beceriksizin teki olarak kalmam.
Ocak sonunda bir arkadaşa oturmaya gittik. Fırsat bu fırsat deyip kurabiye yaptım. Kör olmayasıca kurabiyelerden 2 tepsiden fazla çıktı. Neyse kocaa bir kayığa dizebildiğim kadarını dizdim götürdüm. Eve 13-15 tane falan kalmış oldu. Ama sevgili arkadaşım dönüşte aynen benm kayığımı kendi yaptıklarıyla doldurdu.Ne kadar yok mok desem de dinletemedim. Getirdim eve mecburen. Eve gelince, bari dedim, şu benm yaptıklarımdan karşı komşuya vereyim. Kendime 2 tane bıraktım, gerisini doldurdum tabağa, komşunun zilini çaldım. Müsait değilmiş, kızı aldı tabağı. 2 saat sonra zilimiz çaldı, komşu bizim tabağı kendi yaptığı tatlıyla doldurup vermiş. Atsan atılmaz. Yani atılır da ben atamam. E satmayı da beceremedim. O gün bugündür de kek bile yapmadım.
Ama makarnamın yeri ayrıdır. Kendisini dolmalara sarmalara değişmeyecek kadar çok seviyorum. Genelde yaparken karnım çok aç olduğundan da az yapmayı beceremiyorum.Son makarna faciasını geçen haftasonu atlattım. Az daha artıda çıkıyordum bugün. :18: Ama tartı mucizevi bir şekilde beni vermiş gösterdi. Ben bile anlamadım nasıl olduğunu.
Egeli_gelin gelmedi değil mi prensesim bir daha?
gelmedi tatlım :44: takımın ilk üyeleri belli şimdiden
12.04.2012 menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 1 biberden salata yaptım 1 kaşık lor peyniri üzerine 1 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen 1 pors. menemen 1 dilim normal ekmek
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara 1 bardak taze sıkılmıs meyve suyu
spor yürüyüş yok ama 20,30 dan 00,00 a kadar temizlik yaptım
12.04.2012 menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 1 biberden salata yaptım 1 kaşık lor peyniri üzerine 1 dilim kepek ekmeği
ara yok
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ebrucum menün güzel ama akşam bı yogurtla durabılecek mısın? yanına bıraz daha salata ya da sebze olabılır sanki, ama onun dısında cok güzel bir menu olmus canım :)
Ohh afiyet olsun canım yalnız taze sıkılmış meyve suyu çok fazla şeker içerikli oluyor bir de akşam olmuş depolanmaya hazır, ona dikkat edersen daha iyi olur.
Temizliğin spora bedel olmuş zaten.
ya o nasıl oldu biliyormusun temizliğe kalktım işte 2 portakalla 1 greyfurt kalmıs.dün akşam sıkmasam daha kaç gün sürünürlerdi orda Allah bilir.bende sıkayım bari dedimama haklısın şekerini düşünemedim
çok güldüm canım, komşu maceranada bence diyet yemekleri götür komşularına, belki onlarda haşlanmış sebze falan getirir :))Slm bayanlaarr.Nasılsınız bakalım?
Önce, siz bu kim diye şaşalamadan önce kendimi tanıtayım.Ben 23 yaşında, 1.72 boyunda, kilo vermeye çalışmaya Ekim 2011 tarihinde 78 kilo ile başlamış(öncesindeki kilo alıp vermelerimi saymazsak:112:) bir öğrenciyim. 6. Takımla birlikte yarışıyorum. Duydum ki burda sohbet bol olacakmış, koştum geldim. Şimdi siz benm nasıl bir diyet programı izlediğimi de merak edersiniz. Hemmen onu da söyleyeyim. Ben bir diyet programı izlemiyorum. Kendimce yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum. Tek başıma olduğum için kolay da oluyor bu iş. Markette kendimi tuttum mu gerisi zor olmuyor çok şükür. :112: Ama tabii liste olmayınca kaçamaklarım da çok oluyor. O yüzden başkalarının 2-3 ayda verdiği kiloyu ben ekimden beri ancak verebildim. Ama olsun, mutluyum. Çünkü acelemin olduğu tüm tarihler geride kaldı. (Malesef onlara kocaman yanaklarımla katılmak zorunda kaldım. ) Şimdi yavaş gitsin, yeter ki beni yormasın modundayım. :112: Spor derseniz, düzenli bir şey yapamıyorum. Haftada max 3 saati filan bulabiliyorum ki bu çok az. Farkındayım. Umarım siz daha fazla yapıyorsunuzdur. Evt, sanırım hakkımda anlatabileceklerim bu kadar. Sormak istediğiniz bir şey?
Buraya gelirken kilo vermeye hazır mısınız diye sormaya hazırlanıyordum.Ama gördüm ki siz zaten hazır olmuşsunuz da vermeye başlamışsınız bile. E devamı için hepimiz sabırsızlanıyoruz zaten di mi.
benim de bütün kilolarımın sebebi bu, atayımmı şimdi yazık diyorum gelsin kilolar
Hoşgeldinnnn ..
Ohh burası baya hareketleniyor, artık bütün takımlar burada buluşup sohbet ediyormuşuz
Ahh ahh yalnız olmanın avantajı markette kendini tutmak yetiyor ama dezavantajı da ne yaparsan kendin yiyorsun.
Ben yemek yapmaya hele pasta börek yapmaya bayılan bir insanım yapayım ben 1 tane tatsam da olur kalabalık olsa ama olmayınca diğerlerine bana kalıyor ne yapayım ziyan mı olsun
yoğurtla nasıl dayanabiliyorsun canım en çok gece acıkırım ben12.04.2012 menüm
ara yok
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
Kızlar slmmm
Durumdan şimdi hbr oldu.9. tkım olarak 11 askerle tam destek modundayızŞaka bir yana eğer yapabılecegımız herhengı bı yardım yada baska bısey varsa sıze bır msj kadar yakınız.
Gerçekleşen değişim umarım yenı uyelerede 8. takımada hayırlı olur...
Kızlar slmmm
Durumdan şimdi hbr oldu.9. tkım olarak 11 askerle tam destek modundayızŞaka bir yana eğer yapabılecegımız herhengı bı yardım yada baska bısey varsa sıze bır msj kadar yakınız.
Gerçekleşen değişim umarım yenı uyelerede 8. takımada hayırlı olur...
şimdi oğluşumla yemek savaşımız var, yememek için elinden geleni yapıcak aynı benim gibi :)
görüşürüz
12.04.2012 menüm
ara yok
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
canımcım benim ismim reyhan ama karıştırman normaldir.kaç kişi gelip gidiyoryogurtla durmaya alıştım.mümkün mertebe aslında salata çorba falan yemeye çalışıyorum ama sınav dönemimde onunda ucu kaçtı daha toparlayamadım
bugun tartıldın mı sen?senide listeye ekleyeyim
benim de bütün kilolarımın sebebi bu, atayımmı şimdi yazık diyorum gelsin kilolar
eşimde çok az yer benim hiç bitmez yani yemekler
şimdi oğluşumla yemek savaşımız var, yememek için elinden geleni yapıcak aynı benim gibi :)
görüşürüz
merhaba kizlar bende birazdan esim ve cocuklarla bahceye gidecegim gitmeden menümü yazmak istedim:
sabah:yulaf +süt(yagsiz süt ile)
öglen:1 kase yagsiz sebze corbasi,1 tabak türlü,az bise yumurtayla kavrulmus ispanak ve iki dilim tam tahilli ekmek.
aksam:yine yulaf+süt
iki litre su hedefledim ve bir bardak yesil cay
aksam yine 30dk spor ve bahcede ugrasicam oda iyi yorucu Eki Görüntüle 389815
**8. takım 252. etap**
şekerkızcandy (81,2/81,1/0,1 /%0,12)
acalya (59,4/59,1/0,3/%0,51)
yilike (81,0 /80,4 /0,6/ %0,74)
eloisee(60,0/59,0/1,0 /%1,67)
8.takım ortalama:0,76
kusura bakma reyhancım evet karıştırdım zamanla bırbırımızı daha iyi tanıyacagız :) anlıyorum alıstıysan prob yok, sınav dönemleri öyledir..tabi beni de ekle listeye canım tartılmayı unutmustum bgn yenı evıme geldım de, hemen gittim tartıldım şimdi 59 olmuşum ya cok mutlu oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?