Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Egeli_gelin gelmedi değil mi prensesim bir daha?

canımcım listeyi yeni hazırladım zaten motive amaçlı bir liste.sizin ilk giriş listeniz daha farklı olacak.haftaya sen hazırlarsın biz sadece kontrol ederiz

canım hoşgeldin hep bekleriz bende yalnızım dediğin gibi markette tuttunmu kendi evde de yapmayınca işimiz kolaylaşıyor

o konuda iyiyimdir.herşeyi az yaparım hatta bazen o kadar az olur ki sofradan aç kalkar insanlar

allahımmm alemsin ya

makarna aslında masum ama porsiyonu ve sosları onu ağırlaştırıyor

12.04.2012 menüm

sabah 1 domates 1 salatalık 1 biberden salata yaptım 1 kaşık lor peyniri üzerine 1 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen 1 pors. menemen 1 dilim normal ekmek
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara 1 bardak taze sıkılmıs meyve suyu

spor yürüyüş yok ama 20,30 dan 00,00 a kadar temizlik yaptım

Ohh afiyet olsun canım yalnız taze sıkılmış meyve suyu çok fazla şeker içerikli oluyor bir de akşam olmuş depolanmaya hazır, ona dikkat edersen daha iyi olur.
Temizliğin spora bedel olmuş zaten.

ebrucum menün güzel ama akşam bı yogurtla durabılecek mısın? yanına bıraz daha salata ya da sebze olabılır sanki, ama onun dısında cok güzel bir menu olmus canım :)

ebrucum menün güzel ama akşam bı yogurtla durabılecek mısın? yanına bıraz daha salata ya da sebze olabılır sanki, ama onun dısında cok güzel bir menu olmus canım :)

canımcım benim ismim reyhan ama karıştırman normaldir.kaç kişi gelip gidiyor yogurtla durmaya alıştım.mümkün mertebe aslında salata çorba falan yemeye çalışıyorum ama sınav dönemimde onunda ucu kaçtı daha toparlayamadım

bugun tartıldın mı sen?senide listeye ekleyeyim

Ohh afiyet olsun canım yalnız taze sıkılmış meyve suyu çok fazla şeker içerikli oluyor bir de akşam olmuş depolanmaya hazır, ona dikkat edersen daha iyi olur.
Temizliğin spora bedel olmuş zaten.

ya o nasıl oldu biliyormusun temizliğe kalktım işte 2 portakalla 1 greyfurt kalmıs.dün akşam sıkmasam daha kaç gün sürünürlerdi orda Allah bilir.bende sıkayım bari dedim ama haklısın şekerini düşünemedim

Canım o anlık olur ben sadece masum olmadıklarını unutma diye söyledim.
Bazı şeyleri masum diye düşünüyoruz çünkü.
Zamanında karatay topiğinde anlatmıştı birisi 1 ayda ekstra olarak sadece taze sıkılmış meyve suyu içerek 5 kg almış onu vermek istiyordu.

çok güldüm canım, komşu maceranada bence diyet yemekleri götür komşularına, belki onlarda haşlanmış sebze falan getirir :))
hoşgeldin bu arada

benim de bütün kilolarımın sebebi bu, atayımmı şimdi yazık diyorum gelsin kilolar
eşimde çok az yer benim hiç bitmez yani yemekler

yoğurtla nasıl dayanabiliyorsun canım en çok gece acıkırım ben

liste için elinize sağlık kızlar, tamam haftaya ben hazırlarım
pek şeker sayılmam 81 kiloyla dev gibi ama tabir için teşekkürler

9. takıma sevgiler bizdende teşekkür ederiz

merhaba kizlar bende birazdan esim ve cocuklarla bahceye gidecegim gitmeden menümü yazmak istedim:

sabah:yulaf +süt(yagsiz süt ile)
öglen:1 kase yagsiz sebze corbasi,1 tabak türlü,az bise yumurtayla kavrulmus ispanak ve iki dilim tam tahilli ekmek.
aksam:yine yulaf+süt

iki litre su hedefledim ve bir bardak yesil cay

aksam yine 30dk spor ve bahcede ugrasicam oda iyi yorucu

sagolun cok tesekkürler ne güzel baska takimlarin da bize destek cikmasi,insallah hepimiz icin hayirlisi olur Eki Görüntüle 389823

cok güzel menün canim ama keske o meyve suyu olmasaymis

kusura bakma reyhancım evet karıştırdım zamanla bırbırımızı daha iyi tanıyacagız :) anlıyorum alıstıysan prob yok, sınav dönemleri öyledir..tabi beni de ekle listeye canım tartılmayı unutmustum bgn yenı evıme geldım de, hemen gittim tartıldım şimdi 59 olmuşum ya cok mutlu oldum

**8. takım 252. etap**

şekerkızcandy (81,2/81,1/0,1 /%0,12)
acalya (59,4/59,1/0,3/%0,51)
yilike (81,0 /80,4 /0,6/ %0,74)
eloisee(60,0/59,0/1,0 /%1,67)

8.takım ortalama:0,76

benim de bütün kilolarımın sebebi bu, atayımmı şimdi yazık diyorum gelsin kilolar
eşimde çok az yer benim hiç bitmez yani yemekler

Canım mümkün oldukça yapma ama yapınca da hemen eşine yetir kalanları dağıt falan bitsin.

şimdi oğluşumla yemek savaşımız var, yememek için elinden geleni yapıcak aynı benim gibi :)
görüşürüz

Büyük savaş başlıyor desene

Maşallah süper olmuş.

**8. takım 252. etap**

şekerkızcandy (81,2/81,1/0,1 /%0,12)
acalya (59,4/59,1/0,3/%0,51)
yilike (81,0 /80,4 /0,6/ %0,74)
eloisee(60,0/59,0/1,0 /%1,67)

8.takım ortalama:0,76

Ellerine sağlık prensesim.

Bu bir de akşamki kilon tebrik edeirm çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…