Bu sefer temelli gidecek inş bu kilolar. Ve hatta sonraki hamileliklerimizde de(Yani benm tüm hamileliklerimde de) daha da dikkatli olucaz ve hem bebişimizin hem de kendimizin sağlığını bozmicaz inş. :103::103: E hadi kolay gelsin o zaman hepimize.
Ay ben çok sevdim bu tabiri.'şeker kaptanım' cuk da oturmuş hani.
Bu sefer temelli gidecek inş bu kilolar. Ve hatta sonraki hamileliklerimizde de(Yani benm tüm hamileliklerimde de) daha da dikkatli olucaz ve hem bebişimizin hem de kendimizin sağlığını bozmicaz inş. :103::103: E hadi kolay gelsin o zaman hepimize.
Ay ben çok sevdim bu tabiri.'şeker kaptanım' cuk da oturmuş hani.
Hoşgeldinnnn ..
Ohh burası baya hareketleniyor, artık bütün takımlar burada buluşup sohbet ediyormuşuz
Ahh ahh yalnız olmanın avantajı markette kendini tutmak yetiyor ama dezavantajı da ne yaparsan kendin yiyorsun.
Ben yemek yapmaya hele pasta börek yapmaya bayılan bir insanım yapayım ben 1 tane tatsam da olur kalabalık olsa ama olmayınca diğerlerine bana kalıyor ne yapayım ziyan mı olsun
Ve hatta cuma bildirimlerini filan da bu topiğe taşıyormuşuz.
İşte o durumda bana dezavantaj olarak iki şey vuruyor. Birincisi az yapamayı hala gözümün yemediği makarnayı her yapışımda 1 tencere yemem.İkincisi ise hepsini ben yemek zorunda kalacağımdan pasta-börek vs hiç bir şey yapmamam. Dolayısıyla beceriksizin teki olarak kalmam.
çok teşekkür ederim...evet bende çok kararlıyım bu sefer..birden diilsede yavaş yavaş gidicek...ama gidicek....bende 1 tane daha düşünüyorum kısmetse 3-4 sene sonra...o zamana kadar kilomu verip koruyabilirsem ki düşüncem bu yönde hep hayal ettiğim gibi sırf karından ibaret olan hamilelerden olucam..
cabuk verilen kilolar çok çabukta geri alınıyor.en güzeli yavaş sağlıklı ve kalıcı vermek
Allah gönlüne göre versin inşallahistediğin zamanda bebişin olur
Ben de çok sevdim
Çok güzel bir takım olacak inşallah 8. takım.
çok teşekkür ederim...evet bende çok kararlıyım bu sefer..birden diilsede yavaş yavaş gidicek...ama gidicek....bende 1 tane daha düşünüyorum kısmetse 3-4 sene sonra...o zamana kadar kilomu verip koruyabilirsem ki düşüncem bu yönde hep hayal ettiğim gibi sırf karından ibaret olan hamilelerden olucam..
Niye olmasın kii
Ben de 1 paket makarnayı 5-6 seferde yapıyorum ayda 1 kere yersem yiyorum ama makarnaya bir şey olmuyor
Komşulara dağıt canım ben yurt/apart gibi bir yerde kalıyorum ama yapınca bir oda arkadaşımla yiyoruz hepsini ona veriyorum genelde ama artık çözüm buldum dukanın tariflerini yapıyorum rahatlıkla yiyorum.
zaten dukanın dietini yapıyorum ama emziren annelere verdiği bir liste var kitapta...şu an o kısmı yapıyorum...daha fazlasını yapmaya kalktım sütüm azaldı:))
İnşş.Ona inandığımdan burdayım zaten.
Ayy, inş inş. Hepimiz o hamilelerden olalım inş. :103::103:
Ocak sonunda bir arkadaşa oturmaya gittik. Fırsat bu fırsat deyip kurabiye yaptım. Kör olmayasıca kurabiyelerden 2 tepsiden fazla çıktı. Neyse kocaa bir kayığa dizebildiğim kadarını dizdim götürdüm. Eve 13-15 tane falan kalmış oldu. Ama sevgili arkadaşım dönüşte aynen benm kayığımı kendi yaptıklarıyla doldurdu.Ne kadar yok mok desem de dinletemedim. Getirdim eve mecburen. Eve gelince, bari dedim, şu benm yaptıklarımdan karşı komşuya vereyim. Kendime 2 tane bıraktım, gerisini doldurdum tabağa, komşunun zilini çaldım. Müsait değilmiş, kızı aldı tabağı. 2 saat sonra zilimiz çaldı, komşu bizim tabağı kendi yaptığı tatlıyla doldurup vermiş. Atsan atılmaz. Yani atılır da ben atamam. E satmayı da beceremedim. O gün bugündür de kek bile yapmadım.
Ama makarnamın yeri ayrıdır. Kendisini dolmalara sarmalara değişmeyecek kadar çok seviyorum. Genelde yaparken karnım çok aç olduğundan da az yapmayı beceremiyorum.Son makarna faciasını geçen haftasonu atlattım. Az daha artıda çıkıyordum bugün. :18: Ama tartı mucizevi bir şekilde beni vermiş gösterdi. Ben bile anlamadım nasıl olduğunu.
Çok iyiymiş ya çok güldüm
Ondan geleni ona ondan geleni ona derken komşuların hepsi bayılır sana
Ucuz atlatmışsın desene ama sen yine de evde pek bulundurma ne olur ne olmaz ..
Sen bir de komşu tabağı geri getirdiğinde benm yüzümün halini görecektin.
Ya tabii o da bir seçenek, ama insan korkuyo, ya kıtlık baş gösterirse, bir köşede dursun diyo işte.Obura bahane mi yok.
Bayanlar benm çıkmam lazım. Akşama gelebilirsem görüşürüz inş.
henüz buranın geçmişine dönemedim.
cimcimeciğim kilo bilgilerini yazmamıssan yazarmısın
diğer arkadaşlarda bugun kaç çıktıklarını yazabilirlerse süper olur
başlangıç 110
hedef 80
tabi bu 80 şimdilik...bi 80 olayımda duruma göre 75 de olabilir
iyi aksamlar kizlarrrr kusura bakmayin evde degildim onun icin pek yorum yapamadim bugünEki Görüntüle 389324
sizi dinledim ve suyu bol icdim yani toplam 2 litre icdim yatana kadar iki bardak daha iciecem ve spora basliyacam simdi haydi sizde baslayin hep beraber yaglarimizi yakalimEki Görüntüle 389325
yaaaa benim cainim bugün herseyi cekdi yaaaaaaa bütün sevdigim yemekler gözümün önünden serit gibi gecdi ama merak etmeyin kacamak kesinlikle yok !!!!!Yola devam bakalim yarin ne sonuc alacam merakdan catladim.hadi bana kolay gelsinnnnnn Eki Görüntüle 389330 Eki Görüntüle 389325
bugünkü menüm
uyanınca sirkeli su
sabah haşlanmış yumurta bitki çayı
öğle portakallı kereviz yoğurt yarım dilim ekmek
ara yarım muz
akşam ekmeksiz tarhana çorbası, bir küçük dilim peynirli börek (çok az yağla yaptım ekmekte yemedim inşallah dengeler
gece bir türk kahvesi
gün içinde bir saat yürüyüş
yarım saat mekik bel egzersizleri falan filan (tv seyrederken yapıyorum boşuna oturmamış oluyorum hem :)
bir litre yeşil çay
suyu çok çok içerim ben zaten onu yazmıyorum
yatarkende sirkeli suyumu içer yatarım
teşekkür ederim ...vericez ben çok umutluyum...insanın hele ki kadınların gerçekten steyip te yapamadığı bişi söyleyin bana....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?