menün çok güzel canım, en önemlisi tatlıdan kaçmak zatenbiri çiğköfte mi dedi, hiç dayanamam ya
ben de bugün kü menümü paylaşayım, daha önce dediğim gibi kahvaltıdan cok fazla kısamıyorum ben öğlene kadar sürekli hareket halinde olduğumdan yakıyorum da, salça krem peynır beyaz peynır zeytın kızarmıs ekmek ve acık şekersiz cayla yiyorum
öğlen mercımek corbası ve fırında pısmıs ıkı parça tavuk ve yıne kızarmıs yarım dılım kepek ekmeği
akşam da corba salata ve sebze yemeği
porsiyonları küçük tutuyorum, ekmek az yıyorum ve de en onemlısı tatlıdan uzak duruyorum, en tehlıkelileri tatlı zaten, ama spor yapamıyorum cok fazla malesef eve geldıgımdde yorgun oluyorum ev ıslerı derken erkenden de uykum gelıyor, eskıden daha cok yapardım ama o da sart, tek yapabıldıgım bu ara yürüyüş yapmak...
et ve salata yiyebilirsin bence pilavına ve pastana hiç dokunmacanlarim benim bi sorunum var yarin bi dügüne davetliyiz ve yemekde böyle aksam 8 yada 9 gibi geliyor nasil organizse edicem ben simdi yarinimi yemesemde olmas koca salonda herkez yiyince büyük bir ihdimal princ pilav et sote salata pide gelecekdir ne tafsiye edersiniz sabah öglen ne yiyim orda ne yapim,bugün bu kadar ac kaldim yarin bosa gitsin istemiyorum Eki Görüntüle 390114
süpersiniz sportif hatunlar sizi
İyi geceler canım nasılsın iyi misin ?
Spor yaptım da geldimmm
menün çok güzel canım, en önemlisi tatlıdan kaçmak zaten
et ve salata yiyebilirsin bence pilavına ve pastana hiç dokunma
mutlaka ısrar edeceklerdir herkes neden yemiyorsun diye
süpersiniz sportif hatunlar sizi
1000 mekik çeken kimdi bu aradaböyle oldum aynen benmi yanlış okudum ?
canım hoşgeldinhep bekleriz bende yalnızım dediğin gibi markette tuttunmu kendi evde de yapmayınca işimiz kolaylaşıyor
o konuda iyiyimdir.herşeyi az yaparım hatta bazen o kadar az olur ki sofradan aç kalkar insanlar
allahımmm alemsin ya
makarna aslında masum ama porsiyonu ve sosları onu ağırlaştırıyor
12.04.2012 menüm
sabah 1 domates 1 salatalık 1 biberden salata yaptım 1 kaşık lor peyniri üzerine 1 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen 1 pors. menemen 1 dilim normal ekmek
ara 1 elma
akşam 1 kase yogurt
ara 1 bardak taze sıkılmıs meyve suyu
spor yürüyüş yok ama 20,30 dan 00,00 a kadar temizlik yaptım
Zamanında karatay topiğinde anlatmıştı birisi 1 ayda ekstra olarak sadece taze sıkılmış meyve suyu içerek 5 kg almış onu vermek istiyordu.
çok güldüm canım, komşu maceranada bence diyet yemekleri götür komşularına, belki onlarda haşlanmış sebze falan getirir :))
hoşgeldin bu arada
benim de bütün kilolarımın sebebi bu, atayımmı şimdi yazık diyorum gelsin kilolar
eşimde çok az yer benim hiç bitmez yani yemekler
şimdi oğluşumla yemek savaşımız var, yememek için elinden geleni yapıcak aynı benim gibi :)
görüşürüz
Menümü yazayım .. ( BUgün kaçamak günümdü yarın son sürat devam)
Sabah :
- 7-8 çiğköfte
- BOl marull
Akşam :
- 1 Elma
- Minicik helve
Sıvı :
- BOl su
- 1 tane form çayı
spor :
- 1000 mekikikk
Alıntı yapmışım ama ne diyeceğimi unuttum
canlarim benim bi sorunum var yarin bi dügüne davetliyiz ve yemekde böyle aksam 8 yada 9 gibi geliyor nasil organizse edicem ben simdi yarinimi yemesemde olmas koca salonda herkez yiyince büyük bir ihdimal princ pilav et sote salata pide gelecekdir ne tafsiye edersiniz sabah öglen ne yiyim orda ne yapim,bugün bu kadar ac kaldim yarin bosa gitsin istemiyorum Eki Görüntüle 390114
Menümü yazayım .. ( BUgün kaçamak günümdü yarın son sürat devam)
Sabah :
- 7-8 çiğköfte
- BOl marull
Akşam :
- 1 Elma
- Minicik helve
Sıvı :
- BOl su
- 1 tane form çayı
spor :
- 1000 mekikikk
Alıntı yapmışım ama ne diyeceğimi unuttum
MENÜM
Sabah
1 kk beyaz peynir
5 tane yeşil zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan şekersiz çay
Öğle
Çiğköfte (dürüm):26:
1 kutu ayran
Akşam
1 tabak pırasa yemeği
Yoğurt salatası
2 dilim tam buğday ekmeği
2,5 lt su + 2 fincan yeşil çay
Bunları bilmemiz bizi engelleyecektir bence.
Düşünsene ya minicik bir tane tulumba tatlısı 300 kalori
biri çiğköfte mi dedi, hiç dayanamam ya
ben de bugün kü menümü paylaşayım, daha önce dediğim gibi kahvaltıdan cok fazla kısamıyorum ben öğlene kadar sürekli hareket halinde olduğumdan yakıyorum da, salça krem peynır beyaz peynır zeytın kızarmıs ekmek ve acık şekersiz cayla yiyorum
öğlen mercımek corbası ve fırında pısmıs ıkı parça tavuk ve yıne kızarmıs yarım dılım kepek ekmeği
porsiyonları küçük tutuyorum, ekmek az yıyorum ve de en onemlısı tatlıdan uzak duruyorum, en tehlıkelileri tatlı zaten, ama spor yapamıyorum cok fazla malesef eve geldıgımdde yorgun oluyorum ev ıslerı derken erkenden de uykum gelıyor, eskıden daha cok yapardım ama o da sart, tek yapabıldıgım bu ara yürüyüş yapmak...
truf
7-8 adet hurmayı küçük küçük doğrayın,
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
isterseniz gün kurusu kayısı ekleyin
sütle hafifçe ıslatın ve elinizle yoğurun..
sonra küçük toplar yapı buz dolabına üstü kapalı bekletinn..
O kadar güzel bir tat oluyor ki hem hafif bir şey.
GÜnde 1-2 tane yiyebilirsin.
Benim o canım
Biraz delilik oldu her gün yaptığım bir şey değil tabi ki ama bugün menüm de kaçamak olunca eriteyim dedim sonra da olmuşken şöyle güzel bir rakam olsun dedim.
nasılsınız kızlar,
benim biraz kaçtı bugün dengesiz oldu sabah birparça börek (bitmemişti napayım ) çay
ara 3-4 çilek, yarım havuç (oğlum istedi yarısını yedi bıraktı bende yedim :)
öğle tarhana çorbası yarım dilim ekmek
akşam bir telefon misafir gelcekmiş
yemek yapçaktım bıraktım kek yaptım evi süpürdüm kayrada acıktı bu arada makarnayla salata yaptım çabucak kendime yağsız ayırdım ama çok az
kektende bir lokma tadına baktım sadece olmuşmu diye
bugün dengesiz oldu ama mecburen işte
bir litre yeşilçay
bir saat yürüyüş koşu karışık
bol su
sabah akşam sirkeli su
Cnmcm, ben yapılan yorumlara katılmıyorum. zaten toplamda 700 cal bile almamışın. Yarın da tartı günü olmadığına göre meyve suyunu hangi ara öğününde aldığın çok da önem teşkil etmiyor. Çünkü dediğim gibi, ne içtiğin şey öbek öbek yağdan oluşuyor ne de gün içerisindeki cal değerin fazla. Hatta bırak fazlayı düşük bile diyebiliriz. :)
truf
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
bitti bitti börekler keşke atsaydım buzluğa bendebörek bitmiştir artık umarımöyle çok olan birşey olunca senin börek gibi hiç zorlamıyorum.tazeyken dondurucuya atıyorum.btsin atılmasın diye vucuduma eziyet etmiyorum
düğünümde kalori hesabıyla zayıflamıstım.günde 1000-1100 cal. falan alayım diyordum ama ne mümkün hep böyle 700 lerde kalıyordum.sen yazınca o zamana gittim.yine mi ya yine mi 700 lerdeyim ufff
bitti bitti börekler keşke atsaydım buzluğa bende
akşamki keki attım buzluğa mesela, bir misafir gelince çıkarırım
bugün süper bir menüyle gelicem kızlar, hiç kaçamak olmucak
yalnız benim başım dönüyor midem bulanıyor dünden beri kızlar, elma sirkesi yaparmı acaba yoksa başka bişey olmasın :18:
Günaydın demeyi unutmuşum kızlar bu arada
herkese günaydın
gününüz süper geçsin..
biri çiğköfte mi dedi, hiç dayanamam ya
truf
içine kırılmış ceviz
toz tarçınn
nasılsınız kızlar,
benim biraz kaçtı bugün dengesiz oldu sabah birparça börek (bitmemişti napayım ) çay
yemek yapçaktım bıraktım kek yaptım evi süpürdüm kayrada acıktı bu arada makarnayla salata yaptım çabucak kendime yağsız ayırdım ama çok az
bir litre yeşilçay
bol su
sabah akşam sirkeli su
günaydıniyi hafta sonları
allahım kaçamaga bak.bende birşey sanmıstım kaçamak günüm deyinceaz olmus günün :44:
1000 mekik mimaşallah maşallahhhh
çiğ köfte var ama yinede begendim
izninle bizim takımlada paylaşayım bu kalorileri
güzel menü canım
güzel bir tarifmiş.tatlı krizlerine güzel çözümhurmaya da bayılırım
çok güzel bir rakam olmusben 100 tane çekiyorum canım çıkıyor 1000 i düşünemiyorum
canım, bulgur, yeşillik birde kestane çok süt arttırıyor ama kalorili işte , çok yemiştim ben emzirirken
bence süte odaklan tamamen, o yavrucağın kısmeti sonuçta, zaten tatlı abur cubur kestinmi zayıflarsın birde emzirirken yarımsaat spor yapmış gibi enerji harcıyormuşsun
meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım yarın baslıorum saglıklı beslenmeye :) inş vericem kilolarımı boyum 1.70 ki,lom 97.9 ilk hedefim 90 olmak
nasılsınız kızlar,
bir litre yeşilçay
bol su
sabah akşam sirkeli su
Günde kaç ton meyve suyu içmiş pardon?
Bugün herkesin çiğköfte günüymüş anlaşılan. Ben deçiğköfte yedim bugün.
Tatlıımm. 1000 mekikk. Harikasınn.
allahım kaçamaga bak.bende birşey sanmıstım kaçamak günüm deyinceaz olmus günün :44:
1000 mekik mimaşallah maşallahhhh
izninle bizim takımlada paylaşayım bu kalorileri
güzel bir tarifmiş.tatlı krizlerine güzel çözümhurmaya da bayılırım
çok güzel bir rakam olmusben 100 tane çekiyorum canım çıkıyor 1000 i düşünemiyorum
bu süper tarif için cok sagol şekerim, böyle doğal hafif şeylerle bu krizleri atlatabilmek süper olur :) en kısa zamanda deneyeceğim
Teşekkürler Hilal'cim. Çok güzel bir tarif olmuş.
Günyadın canım. Bu çiğköfte olayı cumalara özgü bişey. Grupcak çok seviyoruz çiğköfteyi. Birisi çiğköfte dediği an zaten ertesi gün bütün menülerde mutlaka çiğköfte görebilirsin. Bir ara ben kısır dedim olan oldu. Bigünde başka bir arkadaş mantı demez mi(Ama ben mantı yemedim )
herkese selamlarrr
dün akşam acil işim çıktığı için giremedim...dolayısıyla da yediklerimi yazamadım...
sabah :2 tane küçük dukan pankek
1 dilim yağsız janbon
1 dilim hindi füme
öğlen:
çılbır.(çok severim)
1/2 kase yağsız yoğur
ara:
1/2 kase sade dondurma
akşam:
3 köfte
3parça kücük patates
yalnız dukan dietini bırakmak zorunda kaldım..çünkü sütüm çok azaldı...bebeğimde biraz memeye düşkün olduğu için çok sinirleniyo süt gelmeyince...daha farklı bişeyler arıycam...bakalım...
tabiki önceliğim bebeğim...bulgur cok severim bide sebzeli yapıyorum onu..yağsız da yaparsam çok kalori olmaz...kestaneyi sevmem çok....zaten mevsimide diil.
sebzeli nasıl yapıyorsun canım?
ne bileyim canım, ben bursadayım ,kestane olmasa kestane şekeri var :)
bursalı başka varmı kızlar, hangi şehirlerdesiniz ?
meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım yarın baslıorum saglıklı beslenmeye :) inş vericem kilolarımı boyum 1.70 ki,lom 97.9 ilk hedefim 90 olmak
Hoşgeldin canım öncelikle sana kuralları yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
dün çok moralim bozuldu.iş görüşmesine gitmiştim tamam pztesi gel başla dediler sonra dün akşamüstü arayıp biz eski elemanımızla çalışıcaz gelmeyin dediler.açıkçası bende yemeye sardım.diyetimin dışına çıktım ama bu akşam menümü yazıcam
Kuzum buranın kuralları için 1 hafta demiştik deneme süresini sonra isterse arkadaşlar değiştirirler.
Bir de ben kilo verememeyi eklememiştim biz oy çoğunluğu ile kabul ettik diye ama şeker kaptana bırakalım ya da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?