Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

menün çok güzel canım, en önemlisi tatlıdan kaçmak zaten

et ve salata yiyebilirsin bence pilavına ve pastana hiç dokunma
mutlaka ısrar edeceklerdir herkes neden yemiyorsun diye

İyi geceler canım nasılsın iyi misin ?

Spor yaptım da geldimmm
süpersiniz sportif hatunlar sizi
1000 mekik çeken kimdi bu arada böyle oldum aynen benmi yanlış okudum ?

Benim o canım
Biraz delilik oldu her gün yaptığım bir şey değil tabi ki ama bugün menüm de kaçamak olunca eriteyim dedim sonra da olmuşken şöyle güzel bir rakam olsun dedim.

nasılsınız kızlar,
benim biraz kaçtı bugün dengesiz oldu sabah birparça börek (bitmemişti napayım ) çay
ara 3-4 çilek, yarım havuç (oğlum istedi yarısını yedi bıraktı bende yedim :)
öğle tarhana çorbası yarım dilim ekmek
akşam bir telefon misafir gelcekmiş
yemek yapçaktım bıraktım kek yaptım evi süpürdüm kayrada acıktı bu arada makarnayla salata yaptım çabucak kendime yağsız ayırdım ama çok az
kektende bir lokma tadına baktım sadece olmuşmu diye

bugün dengesiz oldu ama mecburen işte
bir litre yeşilçay
bir saat yürüyüş koşu karışık
bol su
sabah akşam sirkeli su

Az yapabilmek büyük marifet bence. Bence de masum aslında, ama benm ne yediğim porsiyon ne de yediğim saat çok masum olmuyor malesef.

Cnmcm, ben yapılan yorumlara katılmıyorum. zaten toplamda 700 cal bile almamışın. Yarın da tartı günü olmadığına göre meyve suyunu hangi ara öğününde aldığın çok da önem teşkil etmiyor. Çünkü dediğim gibi, ne içtiğin şey öbek öbek yağdan oluşuyor ne de gün içerisindeki cal değerin fazla. Hatta bırak fazlayı düşük bile diyebiliriz. :)

Zamanında karatay topiğinde anlatmıştı birisi 1 ayda ekstra olarak sadece taze sıkılmış meyve suyu içerek 5 kg almış onu vermek istiyordu.

Günde kaç ton meyve suyu içmiş pardon?

Tşk tatlım. Valla bilemiyorum, bir kaç kere çorba getirdi sadece, onlar da gayet tadı tuzu(ve ya yağı) yerinde olan çorbalardı. Onun haricinde hep pasta börek sağolsun. O da bize iyilik yapıyor işte güya, Allah yokluğunu vermesin.

şimdi oğluşumla yemek savaşımız var, yememek için elinden geleni yapıcak aynı benim gibi :)
görüşürüz

Onlar yememek istiyo biz yemek değil mi.

Bugün herkesin çiğköfte günüymüş anlaşılan. Ben deçiğköfte yedim bugün.
Tatlıımm. 1000 mekikk. Harikasınn.

Alıntı yapmışım ama ne diyeceğimi unuttum

Geçen sene diyetisyene gitmiştim bir ara. Tabii ki her gün için değil ama arada böyle düşelgelerde filan durumu diğer öğünlerle dengeleyebileceğimizi, aslolanın gün içerisindeki almamız gereken cal miktarını aşmamak olduğunu söylemişti. Yani bence sabaha normal kahvaltını yap, öğlene salata falan ye, gitmeden önce de orda yemeğe saldırmamak için 1 meyve falan yersin. Orda da kola tabii ki yok. Onun haricinde de küçük porsiyonlarda yiyebilirsin bence yemekten.

günaydın iyi hafta sonları

allahım kaçamaga bak.bende birşey sanmıstım kaçamak günüm deyince az olmus günün :44:

1000 mekik mi maşallah maşallahhhh

Alıntı yapmışım ama ne diyeceğimi unuttum

çiğ köfte var ama yinede begendim

Bunları bilmemiz bizi engelleyecektir bence.
Düşünsene ya minicik bir tane tulumba tatlısı 300 kalori

izninle bizim takımlada paylaşayım bu kalorileri

güzel menü canım

güzel bir tarifmiş.tatlı krizlerine güzel çözüm hurmaya da bayılırım

Benim o canım
Biraz delilik oldu her gün yaptığım bir şey değil tabi ki ama bugün menüm de kaçamak olunca eriteyim dedim sonra da olmuşken şöyle güzel bir rakam olsun dedim.

çok güzel bir rakam olmus ben 100 tane çekiyorum canım çıkıyor 1000 i düşünemiyorum

börek bitmiştir artık umarım öyle çok olan birşey olunca senin börek gibi hiç zorlamıyorum.tazeyken dondurucuya atıyorum.btsin atılmasın diye vucuduma eziyet etmiyorum

düğünümde kalori hesabıyla zayıflamıstım.günde 1000-1100 cal. falan alayım diyordum ama ne mümkün hep böyle 700 lerde kalıyordum.sen yazınca o zamana gittim.yine mi ya yine mi 700 lerdeyim ufff

bu süper tarif için cok sagol şekerim, böyle doğal hafif şeylerle bu krizleri atlatabilmek süper olur :) en kısa zamanda deneyeceğim

bitti bitti börekler keşke atsaydım buzluğa bende
akşamki keki attım buzluğa mesela, bir misafir gelince çıkarırım
bugün süper bir menüyle gelicem kızlar, hiç kaçamak olmucak
yalnız benim başım dönüyor midem bulanıyor dünden beri kızlar, elma sirkesi yaparmı acaba yoksa başka bişey olmasın :18:

benim bildiğim kadarıyla yapmaz canım :44:

dondurucuya attıklarım sonradan biri gelince elime geliyor ya altın bulmus gibi seviniyorum

Günaydın demeyi unutmuşum kızlar bu arada
herkese günaydın
gününüz süper geçsin..

günaydın canım keyifli hafta sonları dilerim

Menün süper olmuş canım. Kahvaltıda öyle abartı bişey göremedim. Afiyet olsun. Spor hayatın her döneminde lazım zaten. Ben şimdiye kadar diyete başladığım günden itibaren düzenli olarak spor yapmadım. Ama hayatımı hareketlendirdim. Spor adı altında değilde daha hareketli olmaya çalıştım. Birçok yere yürüyerek gitmeye çalışıyorum. Eskiden arabayla işe giderken diyete başladıktan sonra toplu taşıma araçlarını kullanmaya başladım. Doğal olarak günde en az 20 dk yürüyüş yapmış oluyorum. Ve bunun gibi hareketlilikler. Çünkü spora başladıktan sonra diyet bitse bile devam etmemiz lazım. 14,5 kiloyu bu şekilde verdim. Son üç gündürde hafif hafif spor yapmaya başladım.

Teşekkürler Hilal'cim. Çok güzel bir tarif olmuş.

Evet canım yaaaa menü biraz olmamış. Sende farkındasın zaten. Ama yürüyüşün güzel olmuş.

Günyadın canım. Bu çiğköfte olayı cumalara özgü bişey. Grupcak çok seviyoruz çiğköfteyi. Birisi çiğköfte dediği an zaten ertesi gün bütün menülerde mutlaka çiğköfte görebilirsin. Bir ara ben kısır dedim olan oldu. Bigünde başka bir arkadaş mantı demez mi (Ama ben mantı yemedim )

herkese selamlarrr

dün akşam acil işim çıktığı için giremedim...dolayısıyla da yediklerimi yazamadım...

sabah :2 tane küçük dukan pankek
1 dilim yağsız janbon
1 dilim hindi füme
öğlen:
çılbır.(çok severim)
1/2 kase yağsız yoğur

ara:
1/2 kase sade dondurma

akşam:

3 köfte
3parça kücük patates

yalnız dukan dietini bırakmak zorunda kaldım..çünkü sütüm çok azaldı...bebeğimde biraz memeye düşkün olduğu için çok sinirleniyo süt gelmeyince...daha farklı bişeyler arıycam...bakalım...

canım, bulgur, yeşillik birde kestane çok süt arttırıyor ama kalorili işte , çok yemiştim ben emzirirken
bence süte odaklan tamamen, o yavrucağın kısmeti sonuçta, zaten tatlı abur cubur kestinmi zayıflarsın birde emzirirken yarımsaat spor yapmış gibi enerji harcıyormuşsun

tabiki önceliğim bebeğim...bulgur cok severim bide sebzeli yapıyorum onu..yağsız da yaparsam çok kalori olmaz...kestaneyi sevmem çok....zaten mevsimide diil.

sebzeli nasıl yapıyorsun canım?
ne bileyim canım, ben bursadayım ,kestane olmasa kestane şekeri var :)
bursalı başka varmı kızlar, hangi şehirlerdesiniz ?

meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım yarın baslıorum saglıklı beslenmeye :) inş vericem kilolarımı boyum 1.70 ki,lom 97.9 ilk hedefim 90 olmak

meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım yarın baslıorum saglıklı beslenmeye :) inş vericem kilolarımı boyum 1.70 ki,lom 97.9 ilk hedefim 90 olmak

Hoşgeldin canım öncelikle sana kuralları yazayım.

Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Son düzenleme:
dün çok moralim bozuldu.iş görüşmesine gitmiştim tamam pztesi gel başla dediler sonra dün akşamüstü arayıp biz eski elemanımızla çalışıcaz gelmeyin dediler.açıkçası bende yemeye sardım.diyetimin dışına çıktım ama bu akşam menümü yazıcam

İnşallah bugün daha iyi olur canım yavaş yavaş oturur.

Günde kaç ton meyve suyu içmiş pardon?

Bugün herkesin çiğköfte günüymüş anlaşılan. Ben deçiğköfte yedim bugün.
Tatlıımm. 1000 mekikk. Harikasınn.

2 Büyük bardak içmiş diye biliyorum her sabah.
Dedim o kadar kilo aldırdıysa benim de uzak durmam gerekli.

BAyılıyorum çiğköfteye ama makiği çok abartmışım
Çok ağrıyor karın kaslarım ..

Ne biliyim sabah sabah çiğköfteleri yiyince çok hissettim prensesim ya ..
Normalde hiç mekik falan çekmem ben birden geldi işte hadi mekik çekeyim diye olmuşken güzel bir sayı olsun dedim

TArif hiç kuru meyvelerle olmuş gibi olmuyor benim çok hoşuma gidiyor ama şimdi dukana uymaya çalışıyorum diye yapamıyorum.

bu süper tarif için cok sagol şekerim, böyle doğal hafif şeylerle bu krizleri atlatabilmek süper olur :) en kısa zamanda deneyeceğim

Afiyet olsun tatlım.

Afiyet olsun Ebru'cum ..

İtiraf edeyim burada da ben yemiştim mantıyı hem de saçma bir saatte

Afiyet olsun canım önce sütün tabiki.
MAyalı süt çok süt yaparmış bir de boza.

tabiki önceliğim bebeğim...bulgur cok severim bide sebzeli yapıyorum onu..yağsız da yaparsam çok kalori olmaz...kestaneyi sevmem çok....zaten mevsimide diil.

Geçen bir de ayran detoksunda okumuştum biliyor musun bilmiyorum ama bebeğini emziren birisi yapmış göğüslerim acayip süt doldu diyordu.

sebzeli nasıl yapıyorsun canım?
ne bileyim canım, ben bursadayım ,kestane olmasa kestane şekeri var :)
bursalı başka varmı kızlar, hangi şehirlerdesiniz ?

Ankaradayım benn ..

HOşgeldin aramıza kendini biraz tanıtır mısın?

Kuzum buranın kuralları için 1 hafta demiştik deneme süresini sonra isterse arkadaşlar değiştirirler.
Bir de ben kilo verememeyi eklememiştim biz oy çoğunluğu ile kabul ettik diye ama şeker kaptana bırakalım ya da.

HAyırlısı olsun canım belki de daha iyi bir yer olacağındandır.
Alanın ne ?

Bende onu söyleyecektim. Haftaya listeye girsinler. Sonra kendi kurallarını kendileri belirlerler. Ama bu kuralların üzerinde değişiklik yapmaları daha mantıklı geldi bana. :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…