dün çok moralim bozuldu.iş görüşmesine gitmiştim tamam pztesi gel başla dediler sonra dün akşamüstü arayıp biz eski elemanımızla çalışıcaz gelmeyin dediler.açıkçası bende yemeye sardım.diyetimin dışına çıktım ama bu akşam menümü yazıcam
herkese selamlarrr
dün akşam acil işim çıktığı için giremedim...dolayısıyla da yediklerimi yazamadım...
sabah :2 tane küçük dukan pankek
1 dilim yağsız janbon
1 dilim hindi füme
öğlen:
çılbır.(çok severim)
1/2 kase yağsız yoğur
ara:
1/2 kase sade dondurma
akşam:
3 köfte
3parça kücük patates
yalnız dukan dietini bırakmak zorunda kaldım..çünkü sütüm çok azaldı...bebeğimde biraz memeye düşkün olduğu için çok sinirleniyo süt gelmeyince...daha farklı bişeyler arıycam...bakalım...
meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım yarın baslıorum saglıklı beslenmeye :) inş vericem kilolarımı boyum 1.70 ki,lom 97.9 ilk hedefim 90 olmak
dün çok moralim bozuldu.iş görüşmesine gitmiştim tamam pztesi gel başla dediler sonra dün akşamüstü arayıp biz eski elemanımızla çalışıcaz gelmeyin dediler.açıkçası bende yemeye sardım.diyetimin dışına çıktım ama bu akşam menümü yazıcam
selam fistiklarrrr
benim cok isim var daha dügün varya aksama, ve dügünde yememe karari aldim bi tabak alicam kizima yedirecem.
benim bugünkü menüm
Sabah : Yulaf+süt
Öglen: yagsiz suda haslanmis brokoli ve beraberinde elim kadar yagsiz dilim gibi kesilmis 1 parca et bir kase salata yagsiz ton balikli ve bir dilim tam tahilli ekmek
Aksam :yine yulaf süt
2 litre su ve cok asiri gec gelmezsek ve yorgun olmazsam 30 dk spor
Bende onu söyleyecektim. Haftaya listeye girsinler. Sonra kendi kurallarını kendileri belirlerler. Ama bu kuralların üzerinde değişiklik yapmaları daha mantıklı geldi bana. :26:
selam fistiklarrrr
benim cok isim var daha dügün varya aksama, ve dügünde yememe karari aldim bi tabak alicam kizima yedirecem.
aksam giremeyecegim icin nete bugünkü menümü simdiden yaziyorum.
Sabah : Yulaf+süt (yagsiz süt ile)
Öglen: yagsiz suda haslanmis brokoli ve beraberinde elim kadar yagsiz dilim gibi kesilmis 1 parca et bir kase salata yagsiz ton balikli ve bir dilim tam tahilli ekmek
Aksam :yine yulaf+ süt (yagsiz süt ile)
hoşgeldinmeraba kızlar ben aranıza yeni katıldım yarın baslıorum saglıklı beslenmeye :) inş vericem kilolarımı boyum 1.70 ki,lom 97.9 ilk hedefim 90 olmak
bozayı hiç sevemedim ben ya...ama ayran evet bebeğimin gaz problemi yüzünden içemiyodum...bu ay bitti sıkıntımız çok şükür...içtiğim zamanlar çok sütüm oluyo ama çorba falan içmem lazım...kuru beslenip bi tek ayranla olmuyo süt..
Afiyet olsun canım önce sütün tabiki.
MAyalı süt çok süt yaparmış bir de boza.
Geçen bir de ayran detoksunda okumuştum biliyor musun bilmiyorum ama bebeğini emziren birisi yapmış göğüslerim acayip süt doldu diyordu.
güzel canim amam keske dondurma olmasaymis bide köfte patatesi öglen ve cilbiri aksam yeseymissin.Yagli yani kalorisi yüksek olanlari öglrn düsük olanlari aksam yeme calis daha cok faydasini göreceksin
Önceki sayfalarda sırf ana kuralların olduğu bir liste yapmıştım o yüzden Ebru'cum ama ayarlar arkadaşlar.
Çok güzel bir karar almışsın menü de çok güzel ..
hoşgeldin
bozayı hiç sevemedim ben ya...ama ayran evet bebeğimin gaz problemi yüzünden içemiyodum...bu ay bitti sıkıntımız çok şükür...içtiğim zamanlar çok sütüm oluyo ama çorba falan içmem lazım...kuru beslenip bi tek ayranla olmuyo süt..
dondurma light dondurmaydı..öğünlere gelince çok doğru söylüyosun ama akşam yemeğine evde olmadığım için başka şansım yoktu...
Ben bizdeki kuralların aynını yazdım. Yanlış oldu o zaman :26:
Hoşgeldin canım öncelikle sana kuralları yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
hoşgeldin canım, bahsedermisin kendinden?meraba kızlar ben aranıza yeni katıldım yarın baslıorum saglıklı beslenmeye :) inş vericem kilolarımı boyum 1.70 ki,lom 97.9 ilk hedefim 90 olmak
sıkma canını canım, hayırlısı olsun, alanın ne bende merak ettim , bende iş arıyorum işletme mezunuyumdün çok moralim bozuldu.iş görüşmesine gitmiştim tamam pztesi gel başla dediler sonra dün akşamüstü arayıp biz eski elemanımızla çalışıcaz gelmeyin dediler.açıkçası bende yemeye sardım.diyetimin dışına çıktım ama bu akşam menümü yazıcam
tebrikler canım, azmine hayranımselam fistiklarrrr
aksam giremeyecegim icin nete bugünkü menümü simdiden yaziyorum.
Sabah : Yulaf+süt (yagsiz süt ile)
Aksam :yine yulaf+ süt (yagsiz süt ile)
kızlar hangisi diyorsanız o olsun, ben acemiyim biliyorsunuz adapte olmaya çalışıyorumEbru'm ben bu şekilde yazmıştım ..
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadan kilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinli gösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleri yazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıda sorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmak gerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişi kontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlere verdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbet edebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileri burada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyi olursa 1 haftanın sonunda listeye alınır. Yoksa isteği dahilinde 2. deneme haftası başlar.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
Yukarıda belirtilen kurallarımız uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır. Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamız gerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmak yada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparken birbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesin ki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğer yazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Su içemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek, ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayan arkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zafer kazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızı yerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımız olduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendi mücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnız bırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsan okudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
kızlar kendmi tanıtayım 1.70 boyundayım 97.9 kilom 21 yasındayım cok istikrarsız cok hırslı olmayan bi yapım var..bugün baslayıp yarın bırakıgım diyetler cok oldu ama artık yeme problemimin önüne gecemiorum tek basıma hic bise yapamıorum kilo veremiorum sürekli alıorum mayısın ilk haftası mezuniyet balom var ankara da yasıorum üniversitede okuyorum artık kilo vermek istiorum ilk hedefim 90 olmak asıl hedefim 68 kilo..bu hafta ici spora yazılıcam b fit e gitmyei düsünüorum ama kararsızım tek basıma yürüyüs flan yapmıorum 1 gün yapıorum 2.gün yok..dedigim gibi cok istikrarsızım arık haytımdaki hic kmse bana inanmıo kilo vericeme kimse bana güvenmio yani kimse dedigm ailem kendme kepek ekmek light yogurt flan aldıgımda bana kızıolar yine bosa harcıosun paranı die nasıl olsa yapmıcaksın die artık yedigim cikolata kaplarını oraya buraya sıkıstırıorumiice hastalıklı bi hal aldım kızlar
kızlar hangisi diyorsanız o olsun, ben acemiyim biliyorsunuz adapte olmaya çalışıyorum
bide özel mesaj yazıcam size şimdi
güzel bir başlangıç yapmışsın işte, benimde irade sorunum var ama burda hep birbirimizden destek alıcazkızlar kendmi tanıtayım 1.70 boyundayım 97.9 kilom 21 yasındayım cok istikrarsız cok hırslı olmayan bi yapım var..bugün baslayıp yarın bırakıgım diyetler cok oldu ama artık yeme problemimin önüne gecemiorum tek basıma hic bise yapamıorum kilo veremiorum sürekli alıorum mayısın ilk haftası mezuniyet balom var ankara da yasıorum üniversitede okuyorum artık kilo vermek istiorum ilk hedefim 90 olmak asıl hedefim 68 kilo..bu hafta ici spora yazılıcam b fit e gitmyei düsünüorum ama kararsızım tek basıma yürüyüs flan yapmıorum 1 gün yapıorum 2.gün yok..dedigim gibi cok istikrarsızım arık haytımdaki hic kmse bana inanmıo kilo vericeme kimse bana güvenmio yani kimse dedigm ailem kendme kepek ekmek light yogurt flan aldıgımda bana kızıolar yine bosa harcıosun paranı die nasıl olsa yapmıcaksın die artık yedigim cikolata kaplarını oraya buraya sıkıstırıorumiice hastalıklı bi hal aldım kızlar
tamam şekerim öyle yaparım
Canım benim kaptan sensin o yüzden sen karar ver.
Ben şöyle düşündüm öncelikle basit kurallarla başlayın sonra takım bir otursun paylaşımlar artsın oylama ile yeni kurallar ekleyin.
Sen hangisini istiyorsan bir yere kaydet kuralları sen yaz istersen yeni gelen arkadaşlara.
Hoşgeldin aramıza ..
Demek ki bu sefer kesin bir karar vermişsin ki buradasın.
Sen buradan ayrılmadıkça biz seni bırakmayız.
Her an ensendeyiz merak etme.
Amaç birbirimizi motive etmek zaten.
Şanslısın ki boyun güzel biraz gayretle öyle de güzel verirsin ki.
Diyete başladın mı yeni mi başlayacaksın?
NAsıl bir plan düşünüyorsun?
hosbulduk canım..evet boyum ii ama kilomdan dolayı boyum oldugumdan kısa duruoinş bırakmam kendme güvenmiorum kendme inanmak icn aslında burdayım biseyler yapabildgmi görmek istiorum..sürekli biseler yemek hastalık gibi bende..yeni baslıcam canm klasik diyet listelerinden olcak benmki ayda 4 kilo verdiren listelerden aslında diyetsyene gitmeyi istiorum ama özeller cok pahalı devlet hastanelernde de o kadar ilgi olmuo ne yazıkki..sen ne önerirsn bana nasıl bi yol izlemeliyim..sok diyetlere tek tip diyetlere dukan karatay bunlara karsıyım bunları yapmak istemiorum..sen ne dersin canm neler yapayım sen kac kilosun ne kadar verdn
Öncelikle lütfen kendine güven.
UNutma bir kadın istediği şeyi mutlaka başarır.
Ben kendimden örnek vereyim sana stres ve sıkıntı anlarında yediğim abur cuburların fast-foodların hesabını yapamıyordum.
Sonra dedim nereye kadar.
Ben sadece onları yerken anlık mutlu oluyorum ama kilolarım beni mutsuz ediyor.
Oysa bunlara hayır dedikçe kendinle nasıl gurur duyacağını göreceksin.
Ben eğer klasik diyetlere uymak istemiyorsan listelerden bağımsız olmanı tavsiye ederim.
Direk listeye bağlı diyetleri jiç uygulayamadım ben.
Protein ağırlıklı sağlıklı bir beslenme seç.
Sabah kahvaltısında yumurta peynir 1 dilim ekmek vs.
Öğlen tavuk et ne varsa yersin .
Akşam da sebze yoğurt tarzı.
Ama öğünlerinde mutlaka protein bulundur hem kilo vermen kolay olur hem de kas kaybın olmaz.
Ben 14 kg verdim çok al verlerim oldu bunu yapmamanı tavsiye ederim.
Kızlar ben spor yapayım da geleyim ..
kızlar kendmi tanıtayım 1.70 boyundayım 97.9 kilom 21 yasındayım cok istikrarsız cok hırslı olmayan bi yapım var..bugün baslayıp yarın bırakıgım diyetler cok oldu ama artık yeme problemimin önüne gecemiorum tek basıma hic bise yapamıorum kilo veremiorum sürekli alıorum mayısın ilk haftası mezuniyet balom var ankara da yasıorum üniversitede okuyorum artık kilo vermek istiorum ilk hedefim 90 olmak asıl hedefim 68 kilo..bu hafta ici spora yazılıcam b fit e gitmyei düsünüorum ama kararsızım tek basıma yürüyüs flan yapmıorum 1 gün yapıorum 2.gün yok..dedigim gibi cok istikrarsızım arık haytımdaki hic kmse bana inanmıo kilo vericeme kimse bana güvenmio yani kimse dedigm ailem kendme kepek ekmek light yogurt flan aldıgımda bana kızıolar yine bosa harcıosun paranı die nasıl olsa yapmıcaksın die artık yedigim cikolata kaplarını oraya buraya sıkıstırıorumiice hastalıklı bi hal aldım kızlar
hosbulduk canım..evet boyum ii ama kilomdan dolayı boyum oldugumdan kısa duruoinş bırakmam kendme güvenmiorum kendme inanmak icn aslında burdayım biseyler yapabildgmi görmek istiorum..sürekli biseler yemek hastalık gibi bende..yeni baslıcam canm klasik diyet listelerinden olcak benmki ayda 4 kilo verdiren listelerden aslında diyetsyene gitmeyi istiorum ama özeller cok pahalı devlet hastanelernde de o kadar ilgi olmuo ne yazıkki..sen ne önerirsn bana nasıl bi yol izlemeliyim..sok diyetlere tek tip diyetlere dukan karatay bunlara karsıyım bunları yapmak istemiorum..sen ne dersin canm neler yapayım sen kac kilosun ne kadar verdn
Kızlar ben spor yapayım da geleyim ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?