güzel bir menü olmus canim sabah da suyu cok icdinmi?
Herkese merhabaa
bende bu takıma katılabilirmişim?
kızlar merhaba ben de geldim aranıza...
kilom 85 ilk hedefim 80 olmak inş.
olmak istedigim iste 65 inş.:)))
peki şimdi ne yapacagım ben yeniyim takımda ? ne yapmam lazım yardımcı olabili misiniz?
hoşgeldinizzzz...umarın hedefinize en kısa sürede ulaşırsınız..
Hoşbuldum canım teşekkürler
Menün gayet iyi.
Fakat su ve sporun yok mu ?
sporu şu anda yapamıyorum..haftada 3-4 gün çıkıp yürümeye çalışıyorum ama havalar kötü olduğu için bebeği çıkartamıyorum malesef...su içiyorum en az 1.5 litre içmeye çalışıyorum mutlaka..bazen daha fazla..
inşallah elbise bulursam da giyersem resim koyarım canm :)Ebrucum tamam şekerim
Melikecim diplomanı aldığın günleride görürsün inşallah, elbisenle resim isteriz ama :)
2 hafa var canm nasıl kücük alayımMezuniyet balon ne zaman? Bence bir beden küçük al kıyafeti. İçine sığmak için daha çabuk zayıflarsın.
hosgeldinnn :)Herkese merhabaa
sen dukan diyeti mi yapıosun canmm memnun msn
Ben söylemiştim canım da 2 hafta yazdığını görünce demedim bir şey ..
Dukan kek kuzum
YAni hiç bir sakıncası yokk
hay masallah ya :) nasıl verdn canm biraz anlatırmısn ben yani baslıcam diyete ne yönde ilerleyim senceNe güzel daha iyi olur senin için. Benim tickerıma bak. 26 Aralıkta başlamıştım. Daha 4 ay olmadı ve ben 14,5 kilo verdim.
hahahahahahha koptum alllah seni kızorası neresi acaba:)ben yeniyim ve çok acemiyim
canm dukan diyetini mi yapayım ben de nasıl yapabilr mym işe yarıo mu gerckten verdgm kiloyu alır mıyım geri ben güvenemiorum ööle diyetlere cok
Ayy güldürdün canım beni.
Dukan diyeti.
Çok güzel kilo verdiriyor.
Mantık şu ilk önce 5 gün falan atak yaparsın bu dönemde sadece protein besleniyorsun.
3 kg civarı verirsin.
Sonrasında 1+1
Bir gün saf protein ertesi gün protein+ sebze ..
Ayrıca yulaf kepeği ile ekmek kek falan da yapabiliyorsun.
3 ayda 20 kg falan verenler var kaçamaksız yaparsan nişanında tam çıtır olursun.
spor su ii ollmus da yemekler olmamıs canm yemissn de yemissnMenümü yazayım bende..
Bugün çok kaçırdım ya. Yurtta gerçekten zor oluyo diyet yapmak.
Sabah:
1 Dilim light ekmek
1 dilim peynir
4 yeşil zeytin
1 tatlı kaşığı bal
1 bardak yeşil çay
Öğlen:
2 küçük poğça
biraz peynir
1 bardak yeşil çay
Ara:
10 badem
Akşam:
2 servis kaşığı kısır
1 dilim otlu börek
Spor:35 dk karın pilatesi
2 litre su( Yatana kadar 3 litre olur)
menünü cok begendm tatlmm masallahOgle
1tabak yesil salata
1 kase brokoli corbasi.
Ara
2kupa yesil cay
1elma
Aksam
2 parca tavuk izgara
1porsiyon ispanak yemegi
yogurt...
Bugunu boyle bitirdim ...
Az kalsin sporlarimi unutuyordum
yarim saat yurume bandi
Yarim saat slim6 egzersiz yaptim.
Yatmadan once lesliyle 3mil yuruyecegim
aksam yemegnde makarna yemesen dha ii olurmus bence öglen de yemissn zaten :)selam kızlar bı elımde yeşil çayım şimdi size bugünkü menümü yazıyorum :)
sabah : ıkı dilim kızarmış ekmek, zeytin peynir domates salatalık şekersiz açık çay
öğlen: 4-5 kaşıklık makarna yanına az sebze yemeği ve de yoğurt
arada 2 kuru erik
akşam:çorba, ıkı kasık kadar sebze yemeği, 4-5 kaşıklık makarna ve küçük bir parca tavuk
yatana kadar 0.5 lt su, yeşil çay ve bır kivi yemeyi düşünüyorum..
pilavın yanında ekmek yerine corba icebilrdn canm ama güzel bi menü olmus tebrklermenüm
sabah:2 kayısı,1incir,1 bardak sıcak su
1 dilim ekmek,peynir,3 tuzsuz zeytin,marul,dere otu,1 kaşık menemen
öğle:1 dilim pizza,tuzsuz ayran
akşam:1 dilim ekmek,bakla yemeği,2 kaşık pilav
2 lt su
1 fincan yeşil çay
45 dk spor+15 dk egzersiz
açlıktan başım ağrıyor yemin ederim. sizin de böyle oluyor mu?
menün güzel olmuss canmm su ve spor nasılbu arada hemen menümü yazayım...
sabah:
1,5 dilim ekmek
yumurta
peynir
1 tatlı kaşığı kadar reçel..(pazar sabahları eşimle kahvaltı ettiğim için biraz rahat bırakıyorum kendimi..)
öğlen:
1 tost
1 br ayran
akşam
1 kase light yoğurt
2 kaşık türlü
1 dilim tam tahıllı ekmek
selam kızlar bı elımde yeşil çayım şimdi size bugünkü menümü yazıyorum :)
sabah : ıkı dilim kızarmış ekmek, zeytin peynir domates salatalık şekersiz açık çay
öğlen: 4-5 kaşıklık makarna yanına az sebze yemeği ve de yoğurt
arada 2 kuru erik
akşam:çorba, ıkı kasık kadar sebze yemeği, 4-5 kaşıklık makarna ve küçük bir parca tavuk
yatana kadar 0.5 lt su, yeşil çay ve bır kivi yemeyi düşünüyorum..
menüm
sabah:2 kayısı,1incir,1 bardak sıcak su
1 dilim ekmek,peynir,3 tuzsuz zeytin,marul,dere otu,1 kaşık menemen
öğle:1 dilim pizza,tuzsuz ayran
akşam:1 dilim ekmek,bakla yemeği,2 kaşık pilav
2 lt su
1 fincan yeşil çay
45 dk spor+15 dk egzersiz
açlıktan başım ağrıyor yemin ederim. sizin de böyle oluyor mu?
öhö öhöööööö
Eki Görüntüle 391280 isde kizlar benim bugünki menüm Eki Görüntüle 391280
sabah:yulaf+süt yagsiz süt ile
Öglen:2 bucuk dilim tam tahilli ekmek,beyaz peynir,domates,yesil sogan ve bir porsyon pasta tabaginda yumurtayla kavrulmus pazi tursusu.Pazi sapindan yapiliyor bilmeyenler icin.
Aksam:yine sabahki gibi yagsiz süt ile yulaf+süt
Tafsiyeleriniz üzere 1 litre yesil cay ve 1 litre su
3 saat temizlik yapdim spor gibi oldu dip köse yapdiydim bugün.
bu arada hemen menümü yazayım...
sabah:
1,5 dilim ekmek
yumurta
peynir
1 tatlı kaşığı kadar reçel..(pazar sabahları eşimle kahvaltı ettiğim için biraz rahat bırakıyorum kendimi..)
öğlen:
1 tost
1 br ayran
akşam
1 kase light yoğurt
2 kaşık türlü
1 dilim tam tahıllı ekmek
sporu şu anda yapamıyorum..haftada 3-4 gün çıkıp yürümeye çalışıyorum ama havalar kötü olduğu için bebeği çıkartamıyorum malesef...su içiyorum en az 1.5 litre içmeye çalışıyorum mutlaka..bazen daha fazla..
Anladım. Bebiş olunca zor olur tabi.
Allah bağışlasın bu arada.
Cinsiyeti ne bebeğin ?
menün güzel olmuss canmm su ve spor nasıl
Senin menün çok iyi olmuş. Emzirmene rağmen az yemişsin canım.
Senin suyunda çok az olmuş. Emzirdiğin için senin suya daha çok önem vermen lazım.
erkek 6,5 aylık...çok hareketli..bütün gün onunla uğraşınca spora halim kalmıyo doğal olarak:)) uykusuzluk da var tabi bunların yanında bide diş çıkarıyo...tam cümbüş tam:))bazı geceler yatağa girerken buna benziyorum
Kızlar o zaman ben genel olarak nasıl kilo verdiğimi anlatayım size. Önce oturdum düşündüm ve ben bu işi yapabilirim diye karar verdim. Tesadüfen bu siteyi buldum ve başarı öykülerini günlerce okudum üye olmadan. Resimlere baktıkça gaza geldim. Gözlerime inanamadım. Ve karar verdim diyet yapmaya. Önce kendime bir defter hazırladım bir çizelge yaptım. Her hafta kendime 1 kg hedefi koydum. Ama nasıl olacaktı. Deftere yanlış yaptığım şeyleri yazdım. Ben normalde çok fazla 3 ü bir arada kahve içen birisiydim. Günde 4-5 fincan kadar içiyordum ve resmen bağımlılık yapmıştı. Ekmeği çok yiyordum. Birde akşam yemeğimi eşim işten geç geldiği için saat 21;00 den önce yiyemiyordum. Tabii öğle yemeği 12:00 de olur, akşam yemeği 21:00 de olursa ve ara öğün yapmazsan akşam ne yediğinin farkına varamıyorsun. O saatten sonra yenilen şey ne yapar insanı. Hayatımdan şekeri, kahveyi, hamur işlerini tamamen çıkardım. Akşam yemeğimi saat en geç 18:00 de yedim. Bol su ve yeşil çay içtim. Spor olarak hiç bişey yapmadım sadece hayatımı hareketlendirdim. Ve mucize gibi 4 ay olmadan 14,5 kilo vermiş oldum.
Oyy ne tatlıdır o şimdii
Hemencik çıkar dişleri inşallah.
Tatlı yorgunluktr ama bunlar dimi.
Ben tam bi çocuk hastasıyımdır da çocuk görünce dünya durur benim için
Kızlar o zaman ben genel olarak nasıl kilo verdiğimi anlatayım size. Önce oturdum düşündüm ve ben bu işi yapabilirim diye karar verdim. Tesadüfen bu siteyi buldum ve başarı öykülerini günlerce okudum üye olmadan. Resimlere baktıkça gaza geldim. Gözlerime inanamadım. Ve karar verdim diyet yapmaya. Önce kendime bir defter hazırladım bir çizelge yaptım. Her hafta kendime 1 kg hedefi koydum. Ama nasıl olacaktı. Deftere yanlış yaptığım şeyleri yazdım. Ben normalde çok fazla 3 ü bir arada kahve içen birisiydim. Günde 4-5 fincan kadar içiyordum ve resmen bağımlılık yapmıştı. Ekmeği çok yiyordum. Birde akşam yemeğimi eşim işten geç geldiği için saat 21;00 den önce yiyemiyordum. Tabii öğle yemeği 12:00 de olur, akşam yemeği 21:00 de olursa ve ara öğün yapmazsan akşam ne yediğinin farkına varamıyorsun. O saatten sonra yenilen şey ne yapar insanı. Hayatımdan şekeri, kahveyi, hamur işlerini tamamen çıkardım. Akşam yemeğimi saat en geç 18:00 de yedim. Bol su ve yeşil çay içtim. Spor olarak hiç bişey yapmadım sadece hayatımı hareketlendirdim. Ve mucize gibi 4 ay olmadan 14,5 kilo vermiş oldum.
Tebrikler.. Gerçekten çok iyi bi örneksin..
Karar vermek, istemek en önemlisi zaten. Sonrası çorap söküğü gibi geliyo.
sorma çok tatlı oldu...deli ediyo beni gündüz ama uyuyunca için gidiyo...gündüz biraz fazla uyusa özlüyorum inan...Allah isteyen herkese nasip etsin...
tebrik ederim valla...süpermiş....
sorma çok tatlı oldu...deli ediyo beni gündüz ama uyuyunca için gidiyo...gündüz biraz fazla uyusa özlüyorum inan...Allah isteyen herkese nasip etsin...
tebrik ederim valla...süpermiş....
Teşekkürler canım. Umarım hepiniz başaracaksınız. Bu arada söylemeyi unuttum. Hayır demeyi öğreneceksiniz. Düşünsenize arkadaşım ağzıma yemiyorum diye zorla ekmek kadayıfı sokmaya çalıştı. Bi dilimden bişey olmaz, bi lokma bişey yapmaz. Ama ben hepsini reddettim ve şimdi bunun mutluluğunu yaşıyorum. Dolabımdaki bütün 38 beden kıyafetlerim giyebiliyorum. Diyete başladığımda kıyafetlerim 44 bedendi. Aradaki farkı anlamışsınızdır
aman nazar değmesin...umarın 36 larıda görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?