Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Son düzenleme:
bu arada hemen menümü yazayım...

sabah:

1,5 dilim ekmek
yumurta
peynir
1 tatlı kaşığı kadar reçel..(pazar sabahları eşimle kahvaltı ettiğim için biraz rahat bırakıyorum kendimi..)

öğlen:

1 tost
1 br ayran

akşam
1 kase light yoğurt
2 kaşık türlü
1 dilim tam tahıllı ekmek

Hoşbuldum canım teşekkürler

Menün gayet iyi.
Fakat su ve sporun yok mu ?

sporu şu anda yapamıyorum..haftada 3-4 gün çıkıp yürümeye çalışıyorum ama havalar kötü olduğu için bebeği çıkartamıyorum malesef...su içiyorum en az 1.5 litre içmeye çalışıyorum mutlaka..bazen daha fazla..

Anladım. Bebiş olunca zor olur tabi.
Allah bağışlasın bu arada.
Cinsiyeti ne bebeğin ?

Ebrucum tamam şekerim
Melikecim diplomanı aldığın günleride görürsün inşallah, elbisenle resim isteriz ama :)
inşallah elbise bulursam da giyersem resim koyarım canm :)
Mezuniyet balon ne zaman? Bence bir beden küçük al kıyafeti. İçine sığmak için daha çabuk zayıflarsın.
2 hafa var canm nasıl kücük alayım
Herkese merhabaa
hosgeldinnn :)

Ben söylemiştim canım da 2 hafta yazdığını görünce demedim bir şey ..

Dukan kek kuzum
YAni hiç bir sakıncası yokk
sen dukan diyeti mi yapıosun canmm memnun msn
Ne güzel daha iyi olur senin için. Benim tickerıma bak. 26 Aralıkta başlamıştım. Daha 4 ay olmadı ve ben 14,5 kilo verdim.
hay masallah ya :) nasıl verdn canm biraz anlatırmısn ben yani baslıcam diyete ne yönde ilerleyim sence
orası neresi acaba:)ben yeniyim ve çok acemiyim
hahahahahahha koptum alllah seni kız
canm dukan diyetini mi yapayım ben de nasıl yapabilr mym işe yarıo mu gerckten verdgm kiloyu alır mıyım geri ben güvenemiorum ööle diyetlere cok
spor su ii ollmus da yemekler olmamıs canm yemissn de yemissn
menünü cok begendm tatlmm masallah
aksam yemegnde makarna yemesen dha ii olurmus bence öglen de yemissn zaten :)
pilavın yanında ekmek yerine corba icebilrdn canm ama güzel bi menü olmus tebrkler
menün güzel olmuss canmm su ve spor nasıl

Selam kızlar ben geldim Hemen menülerinize yorum yapacağım ama yorumlara alınmak yok olur mu? Sonuçta sizin iyiliğiniz için yanlış gördüklerimizi söylüyoruz. (Açıklamayı yapmamın sebebi yanlış anlaşılmaktan korkmamdır.)

Afiyet olsun canım. Kahvaltın çok güzel olmuş canım. Ben makarnayı çok önermiyorum . Onun haricindek suyun çok az olmuş. Ve saat 15:00 ten sonra meyve önermiyoruz.

Kahvaltın ve sporun süper olmuş. Öğle yemeğini ve akşamki pilavını beğenmedim. Size miktarı çok az gibi görünebilir ama emin olun tartıda çok etkiliyorlar. Özellikle pirinçten mutlaka ve mutlaka uzak durmamız lazım.

Afiyet olsun canım. Dünden sonra süper bir menü olmuş. Ama suyun çok ama çok az. En az 2,5 litre içmeniz gerekiyor kızlar. Sizin grup suyu fazla sevmiyor anlaşılan. Suyunuzu çoğaltın derim.

Senin menün çok iyi olmuş. Emzirmene rağmen az yemişsin canım.

Senin suyunda çok az olmuş. Emzirdiğin için senin suya daha çok önem vermen lazım.

Anladım. Bebiş olunca zor olur tabi.
Allah bağışlasın bu arada.
Cinsiyeti ne bebeğin ?

erkek 6,5 aylık...çok hareketli..bütün gün onunla uğraşınca spora halim kalmıyo doğal olarak:)) uykusuzluk da var tabi bunların yanında bide diş çıkarıyo...tam cümbüş tam:))bazı geceler yatağa girerken buna benziyorum

menün güzel olmuss canmm su ve spor nasıl

Senin menün çok iyi olmuş. Emzirmene rağmen az yemişsin canım.

Senin suyunda çok az olmuş. Emzirdiğin için senin suya daha çok önem vermen lazım.

valla zaten zorla içiyorum...yavaş yavaş arttırırım inşallah...süt için suyun yanında rezene çayı falanda içiyorum...

Oyy ne tatlıdır o şimdii
Hemencik çıkar dişleri inşallah.
Tatlı yorgunluktr ama bunlar dimi.
Ben tam bi çocuk hastasıyımdır da çocuk görünce dünya durur benim için

Kızlar o zaman ben genel olarak nasıl kilo verdiğimi anlatayım size. Önce oturdum düşündüm ve ben bu işi yapabilirim diye karar verdim. Tesadüfen bu siteyi buldum ve başarı öykülerini günlerce okudum üye olmadan. Resimlere baktıkça gaza geldim. Gözlerime inanamadım. Ve karar verdim diyet yapmaya. Önce kendime bir defter hazırladım bir çizelge yaptım. Her hafta kendime 1 kg hedefi koydum. Ama nasıl olacaktı. Deftere yanlış yaptığım şeyleri yazdım. Ben normalde çok fazla 3 ü bir arada kahve içen birisiydim. Günde 4-5 fincan kadar içiyordum ve resmen bağımlılık yapmıştı. Ekmeği çok yiyordum. Birde akşam yemeğimi eşim işten geç geldiği için saat 21;00 den önce yiyemiyordum. Tabii öğle yemeği 12:00 de olur, akşam yemeği 21:00 de olursa ve ara öğün yapmazsan akşam ne yediğinin farkına varamıyorsun. O saatten sonra yenilen şey ne yapar insanı. Hayatımdan şekeri, kahveyi, hamur işlerini tamamen çıkardım. Akşam yemeğimi saat en geç 18:00 de yedim. Bol su ve yeşil çay içtim. Spor olarak hiç bişey yapmadım sadece hayatımı hareketlendirdim. Ve mucize gibi 4 ay olmadan 14,5 kilo vermiş oldum.

Tebrikler.. Gerçekten çok iyi bi örneksin..
Karar vermek, istemek en önemlisi zaten. Sonrası çorap söküğü gibi geliyo.

Oyy ne tatlıdır o şimdii
Hemencik çıkar dişleri inşallah.
Tatlı yorgunluktr ama bunlar dimi.
Ben tam bi çocuk hastasıyımdır da çocuk görünce dünya durur benim için

sorma çok tatlı oldu...deli ediyo beni gündüz ama uyuyunca için gidiyo...gündüz biraz fazla uyusa özlüyorum inan...Allah isteyen herkese nasip etsin...

tebrik ederim valla...süpermiş....

Tebrikler.. Gerçekten çok iyi bi örneksin..
Karar vermek, istemek en önemlisi zaten. Sonrası çorap söküğü gibi geliyo.

Teşekkürler canım. Umarım hepiniz başaracaksınız. Bu arada söylemeyi unuttum. Hayır demeyi öğreneceksiniz. Düşünsenize arkadaşım ağzıma yemiyorum diye zorla ekmek kadayıfı sokmaya çalıştı. Bi dilimden bişey olmaz, bi lokma bişey yapmaz. Ama ben hepsini reddettim ve şimdi bunun mutluluğunu yaşıyorum. Dolabımdaki bütün 38 beden kıyafetlerim giyebiliyorum. Diyete başladığımda kıyafetlerim 44 bedendi. Aradaki farkı anlamışsınızdır

sorma çok tatlı oldu...deli ediyo beni gündüz ama uyuyunca için gidiyo...gündüz biraz fazla uyusa özlüyorum inan...Allah isteyen herkese nasip etsin...

Teşekkürler canım.

Aminn.
Geçen sene doktor kilo vermezsem kısır kalabileceğimi söylemişti.
Dünya başıma yıkıldı sankii.
3 hafta bişey yiyememiştim..

aman nazar değmesin...umarın 36 larıda görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…