Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Aminn.
Geçen sene doktor kilo vermezsem kısır kalabileceğimi söylemişti.
Dünya başıma yıkıldı sankii.
3 hafta bişey yiyememiştim..

bana da söyledi pko var bende ...zaten onu söyledikten sonra 16 kilo verdim o gazla:)tam başlamışken devam edeyim diye karar vermiştim kiiii sürpriiiizzzz hamileyim...52 bedenden 46 bedene düşmüştüm...ve hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce hayatımda ilk defa büyük beden satmayan bir kot mağzasından(marka vermiyim:)))44 beden bir düşük bel kot almıştım...giymek kısmet olmdı daha:))

İnşallahh..
Bu konuda hiç bi sorunum yok çok şükür
Herşeyi geri çevirebiliyorum.

Kızlar ben kaçıyorum. Yarın iş var ve benim yapmam gereken hazırlıklar var. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere hoşçakalın. [SUB][/SUB]

Makarna olmasa iyi olurmuş bir de su çok az olmuş.

Pizza olmamış ..
Canım ben sana ağrı için bir şey tavsiye edeyim.
Pek olmaz ama bazen gecenin ilerleyen saatlerinde yaşıyorum.
Açlıktan tansiyon düşünce oluyor.
Maden suyu içebilirsin içine de bol limon sık.

Bir tek suyu arttırsan harika olacak ..

Afiyet olsun reçel azmış çok sorun yok pazar diye.

sen dukan diyeti mi yapıosun canmm memnun msn

canm dukan diyetini mi yapayım ben de nasıl yapabilr mym işe yarıo mu gerckten verdgm kiloyu alır mıyım geri ben güvenemiorum ööle diyetlere cok

Canım ben çok memnunum.
Hoş çok az kilom kaldığından gitmiyor artık pek ama ..
Benim için en iyi yönü istediğim gibi pasta börek yapabilmem.
Tabiki yaparsın.
Ben henüz korumaya geçtiğimden bilmiyorum ama güçlendirme evresi yapıldığı taktirde kilo alınmıyormuş geri.

Maşallah Allah bağışlasın ..

Ama beni hiç bi şekilde muayene etmeden böyle bişey demesi garip geldi sonradan bana..
Ayy ne güze yaa
O zaman o pantolunu giyene kadar durmak yook

kizlar bisey sorucam simdi bu cuma listede kimler olacak ben olacakmiyim mesela? Ay cok istiyorumda olmayi bu hafta iyi kilo verecegim hissediyorum ...
Azonce yine slim in 6 yaptim:)

kizlar bisey sorucam simdi bu cuma listede kimler olacak ben olacakmiyim mesela? Ay cok istiyorumda olmayi bu hafta iyi kilo verecegim hissediyorum ...
Azonce yine slim in 6 yaptim:)

Bu hafta paylaşımlarınız güzel olursa hepiniz olacaksınız kızlar ilk hafta olduğundan ..
Ohh ne güzel maşallah

Bu hafta paylaşımlarınız güzel olursa hepiniz olacaksınız kızlar ilk hafta olduğundan ..
Ohh ne güzel maşallah
cook sevindim belkide biz birinci oluruz buhafta dur daha bi hirs yaptim ben simdi yarin erken kalkip ise gitmeden b-fite gideyim en iyisi yuzecegim nasilsa diye gitmeyecektim spora vazgectim fazla hareketten zarar gelmez

yaramazım yatmışken biraz kitap okuyup yatayım bende:))herkese iyi geceler ...

İyi okumalarrr .

cook sevindim belkide biz birinci oluruz buhafta dur daha bi hirs yaptim ben simdi yarin erken kalkip ise gitmeden b-fite gideyim en iyisi yuzecegim nasilsa diye gitmeyecektim spora vazgectim fazla hareketten zarar gelmez

Git tabiki git.
Ohh yüzecekmişsin de daha ne olsun.
Bence de bu hafta derecede olursunuz ilk haftanız hepinizin kilo verimi daha hızlı olacaktır.

kızlar merhaba,
hepsini okudum alıntılar yaptım ama çoook yorgunum
benim oğlum daha yeni uyudu bu saatte ve uyanık olduğu tüm süre boyunca koşuyor bişeyleri deviriyor yerleri koltukları boyuyor full spor yani bende
cimcimecim bugünlerin kıymetini bil diyorum yürüdükten sonrası daha zor maşallah oğluna bu arada
kızlar, makarnalar poğaçalar pizzalar börekler pek olmamış menülerinizde ama cumaya kadar en azından dikkat edelimde güzel sonuçlar alalım

benim menüm
sabah yarım tost ( tambuğday ekmeğinden) yarım portakal 3 zeytin
öğle 2 sigara böreği çay
akşam bir kase mercimek çorbası (yağsız) yoğurt, 2 parça karnabahar
gece yarım kase çilek
çay
biraz kaçtı ama booool su içtim
100 mekik, 200 twist hareketi spor olarak
şimdi sirkeli suyumu içip yatıcam
iyigeceler herkese

teşekkür ederim canım okuudm anladım. kurallara uyacagım inş. yalnız okula gidiyorum sabah 8 aksam 10 arası dısarıdayım gelince inş. fırsat bulup siteye gelecegim bildirimlerde bulunacagım.
sabah kahvaltıda dünden kalan kepekli sandviç ekmegi ile sandviç yaptım onu yiyor
bir bardak sekersiz cay iciyorum :)

Gunaydin kizlar ..
kalktim 2bardak suyumu ictim 6slimin hareketlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapip b-fite dogru yola cikiyorum oradan ise isten cikista havuza oradan eve ...
gec donecegim bugun geldigimde damlarim buraya..

Gunaydin kizlar ..
kalktim 2bardak suyumu ictim 6slimin hareketlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapip b-fite dogru yola cikiyorum oradan ise isten cikista havuza oradan eve ...
gec donecegim bugun geldigimde damlarim buraya..

Ohh baya hareketli bigün

Herkese Günaydıınn bu arada :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…