Aminn.
Geçen sene doktor kilo vermezsem kısır kalabileceğimi söylemişti.
Dünya başıma yıkıldı sankii.
3 hafta bişey yiyememiştim..
Teşekkürler canım. Umarım hepiniz başaracaksınız. Bu arada söylemeyi unuttum. Hayır demeyi öğreneceksiniz. Düşünsenize arkadaşım ağzıma yemiyorum diye zorla ekmek kadayıfı sokmaya çalıştı. Bi dilimden bişey olmaz, bi lokma bişey yapmaz. Ama ben hepsini reddettim ve şimdi bunun mutluluğunu yaşıyorum. Dolabımdaki bütün 38 beden kıyafetlerim giyebiliyorum. Diyete başladığımda kıyafetlerim 44 bedendi. Aradaki farkı anlamışsınızdır
selam kızlar bı elımde yeşil çayım şimdi size bugünkü menümü yazıyorum :)
sabah : ıkı dilim kızarmış ekmek, zeytin peynir domates salatalık şekersiz açık çay
öğlen: 4-5 kaşıklık makarna yanına az sebze yemeği ve de yoğurt
arada 2 kuru erik
akşam:çorba, ıkı kasık kadar sebze yemeği, 4-5 kaşıklık makarna ve küçük bir parca tavuk
yatana kadar 0.5 lt su, yeşil çay ve bır kivi yemeyi düşünüyorum..
menüm
sabah:2 kayısı,1incir,1 bardak sıcak su
1 dilim ekmek,peynir,3 tuzsuz zeytin,marul,dere otu,1 kaşık menemen
öğle:1 dilim pizza,tuzsuz ayran
akşam:1 dilim ekmek,bakla yemeği,2 kaşık pilav
2 lt su
1 fincan yeşil çay
45 dk spor+15 dk egzersiz
açlıktan başım ağrıyor yemin ederim. sizin de böyle oluyor mu?
öhö öhöööööö
Eki Görüntüle 391280 isde kizlar benim bugünki menüm Eki Görüntüle 391280
sabah:yulaf+süt yagsiz süt ile
Öglen:2 bucuk dilim tam tahilli ekmek,beyaz peynir,domates,yesil sogan ve bir porsyon pasta tabaginda yumurtayla kavrulmus pazi tursusu.Pazi sapindan yapiliyor bilmeyenler icin.
Aksam:yine sabahki gibi yagsiz süt ile yulaf+süt
Tafsiyeleriniz üzere 1 litre yesil cay ve 1 litre su
3 saat temizlik yapdim spor gibi oldu dip köse yapdiydim bugün.
bu arada hemen menümü yazayım...
sabah:
1,5 dilim ekmek
yumurta
peynir
1 tatlı kaşığı kadar reçel..(pazar sabahları eşimle kahvaltı ettiğim için biraz rahat bırakıyorum kendimi..)
öğlen:
1 tost
1 br ayran
akşam
1 kase light yoğurt
2 kaşık türlü
1 dilim tam tahıllı ekmek
sen dukan diyeti mi yapıosun canmm memnun msn
canm dukan diyetini mi yapayım ben de nasıl yapabilr mym işe yarıo mu gerckten verdgm kiloyu alır mıyım geri ben güvenemiorum ööle diyetlere cok
erkek 6,5 aylık...çok hareketli..bütün gün onunla uğraşınca spora halim kalmıyo doğal olarak:)) uykusuzluk da var tabi bunların yanında bide diş çıkarıyo...tam cümbüş tam:))bazı geceler yatağa girerken buna benziyorum
Kızlar ben kaçıyorum. Yarın iş var ve benim yapmam gereken hazırlıklar var. Herkese iyi geceler. Yarın görüşmek üzere hoşçakalın. [SUB][/SUB]
bana da söyledi pko var bende ...zaten onu söyledikten sonra 16 kilo verdim o gazla:)tam başlamışken devam edeyim diye karar vermiştim kiiii sürpriiiizzzz hamileyim...52 bedenden 46 bedene düşmüştüm...ve hamile olduğumu öğrenmeden 2 gün önce hayatımda ilk defa büyük beden satmayan bir kot mağzasından(marka vermiyim:)))44 beden bir düşük bel kot almıştım...giymek kısmet olmdı daha:))
kizlar bisey sorucam simdi bu cuma listede kimler olacak ben olacakmiyim mesela? Ay cok istiyorumda olmayi bu hafta iyi kilo verecegim hissediyorum ...
Azonce yine slim in 6 yaptim:)
cook sevindim belkide biz birinci oluruz buhafta dur daha bi hirs yaptim ben simdi yarin erken kalkip ise gitmeden b-fite gideyim en iyisi yuzecegim nasilsa diye gitmeyecektim spora vazgectim fazla hareketten zarar gelmez
Bu hafta paylaşımlarınız güzel olursa hepiniz olacaksınız kızlar ilk hafta olduğundan ..
Ohh ne güzel maşallah
yaramazım yatmışken biraz kitap okuyup yatayım bende:))herkese iyi geceler ...
cook sevindim belkide biz birinci oluruz buhafta dur daha bi hirs yaptim ben simdi yarin erken kalkip ise gitmeden b-fite gideyim en iyisi yuzecegim nasilsa diye gitmeyecektim spora vazgectim fazla hareketten zarar gelmez
Hadi insallah canim cok mutlu olurum..
hepinizi cook opuyorum malum yarin is var ..
iyi geceler kizlar..
gececek hoşgeldin canım tekrar sana kuralları yazayım.
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 2 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 2 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
hosgeldin canm melike ben inş hedefne ulasırsın en kısa zamanda
Gunaydin kizlar ..
kalktim 2bardak suyumu ictim 6slimin hareketlerimi yaptim simdi kahvaltimi yapip b-fite dogru yola cikiyorum oradan ise isten cikista havuza oradan eve ...
gec donecegim bugun geldigimde damlarim buraya..
günaydınnn herkese keyifli kalorisiz haftalar dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?