Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Çok aktif değil mi Prensesim ..

Ne mutlu ki takım çok güzel bir şekilde aktifleşti.
KApatılmamasına çok sevindik.

Her şey kaçamak gibi gelmeye başladı artık prensesim ya .

maşallah diyelim canım hep böyle azimli güzel gider inşallah
bana da öyle geliyor.diyet zor iş iyiki burada birbimizi bulduk

yok canim maalesef iyicemen iyi yedim ceza olarak ertesi gün 600 gr fazla cikdim dartildigimda cok su ve yesil cay icdim simdi yine inmis biraz cok sükür,yanimda kuzenimin esi yiyince bende dayanamadimEki Görüntüle 391919

neyse canım olan olmus takılma.takılırsan azmin söner önümüze bakacagız.daha sıkı tutacagız

güzel bir toparlanma menüsü

yine çok güzel tebrikler hilalciğim

yok canım az yemiyorum da benim bir sinir rahatsızlığım var, çok aç çok yorgun uykusuz falan olduğumda fenalaşıyorum oğlumda çok yoruyo sağolsun,
diyet zorluyor beni biraz ama hepten kesmiyorum yiyorum baya yani
pudingte sık yapıyorum ben oğlum süt içmez hiç, puding yiyor , baktım halsiz olunca yiyeyim dedim işte, aslında tatlı yani kötü oldu

maden suyundada nitrit zehir var diyorlar ya, bayadır almıyorum
tavuk almıyorum, sosis almıyorum, sosiste hayvanın tırnağına kadar herşeyi var diyorlar
bıktım artık o zararlı bu zararlı psikopat oldum nasıl bir devirde yaşıyoruz

kac mesaj yazdigimizi bildirecegiz mi??

Ben bugün toplam 6 mesaj yazmisim..

Lİsteyi arada yenile istersen şeker kaptancım yada günlük hatırlatma yapabilirsin.

Ayy tabi ya çocuk çok zor dursun sonra bakarım denilmiyor ki ..
Her şeyde bir şey çıkıyor değil mi maden suyuna çok şaşırdım hiç duymamıştım ..

şekerkızcandy 16-17 nisan
yilike 18-19 nisan
tequila 20-21 nisan
eloisee 22-23 nisan
cimcime81 24-25 nisan
acalya 26-27 nisan
allmost 28-29 nisan
gececek 30 nisan 1 mayıs
Edaa00 2 -3 mayıs
mihribannnnn 3-4 mayıs

mesaj kontrol listesi kızlar, iki gün ben bakacağım, sonra melikenin sırası geliyor

Son düzenleme:
selam kızlar, kimler var nasılsınız bakalım? ben fazlasıyla yorucu bir gün geçirdim koşuşturup durdum..menümü paylaşayım:

sabah:iki dilim kızarmış ekmek acık şekersiz çay ve normal kahvaltılıklar

öğlen:az tavuksuyu çorbası içine biraz kıtır ekmek attım, yanına da 150 gr kadar salata

akşam:fırında pişmiş köfte ve patates yanına bıraz yoğurt ekmek yok.

bir lt su ve bir fincan yeşil çay

öğlen ki menün çok güzel olmuş.bu hafta kaç kilo vereceksin merakla bekliyorum.hadi inşallah

HOşgeldinn ..
Afiyet olsun ama patatesten uzak durmaya çalış ne yazık ki diyet için çok kötü.
Su da çok az olmuş ..

arada bir sosis yemenin bir zararı olmaz diye düşünüyorum tabi abartmadan.ben öyle sıkıcı menülere uyamıyorum.bence herşeyden tadabiliriz ama kararında.

HOşgeldinn ..
Afiyet olsun ama patatesten uzak durmaya çalış ne yazık ki diyet için çok kötü.
Su da çok az olmuş ..

hoşbulduk canım, evet haklısın ama dengelemek için ekmek yemiyorum, tum gun dısarıdaydım cok su içemedım şimdi bırden de ıcemem mıdeme dokunuyor bu saatten sonra bır litre içsem yeter bana..

hoşbulduk canım, evet haklısın ama dengelemek için ekmek yemiyorum, tum gun dısarıdaydım cok su içemedım şimdi bırden de ıcemem mıdeme dokunuyor bu saatten sonra bır litre içsem yeter bana..

Dışarı çıkarken falan yanına su alsan nasıl olur şişeyle ..?

menüm
sabah:2 kuru kayısı,1 kuru incir,1 bardak ılık su
1 dilim tam buğday ekmeği,peynir,3 tuzsuz zeytin
öğle:1 paket diyet bisküvi
akşam:1 dilim ekmek,1 tabak bakla yemeği, 3-4 yudum haşlanmış patates
1 fincan yeşil çay
2 lt suyumu tamamlamaya çalışıyorum hala

çok yoğun vede yorucu bir gün bitiyor çok şükür...temizlik çamaşır yemek bebek derken bu saat oldu:))menümü yazayım hemen

sabah :

yağsız omlet
light beyaz peynir
2 dilim tam tahıllı ekmek
1 br light süt

öğlen:

salata
çorba

ara :
1 bardak ayran

akşam:

çorba
karnıbahar
1 dilim tahıllı ekmek

şimdiye kadar 2 lt su içtim...bütün gün koşturduğumdan acayip halsizim o yüzden kafeinsiz kahvemi içiyorum:))

Son düzenleme:

diyet listelerinde kola kadar karşı oldugum birşey yok herşey olsun ama kola olmasın onun dışında menü güzel

kola konusunda çok haklısınız eski bir alışkanlık..önceden inanamayacağınız kadar çok kola içiyordum...bıraktım ama arada bir içmezsem onu yerini alsın diye sapıtıyorum..bu yüzdende çok canım isterse içiyorum 1 bardak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…