Çok aktif değil mi Prensesim ..
Ne mutlu ki takım çok güzel bir şekilde aktifleşti.
KApatılmamasına çok sevindik.
Her şey kaçamak gibi gelmeye başladı artık prensesim ya .
yok canim maalesef iyicemen iyi yedim ceza olarak ertesi gün 600 gr fazla cikdim dartildigimda cok su ve yesil cay icdim simdi yine inmis biraz cok sükür,yanimda kuzenimin esi yiyince bende dayanamadimEki Görüntüle 391919
canlarim isde benim bugünkü menümEki Görüntüle 391927
sabah:yulaf+ süt yagsiz süt ile
öglen:3 tane firinda yagsiz bir sekilde kizarmis köfte, yagsiz suda haslanmis biraz makarna ve birazda kendi buhariyla pismis brokoli ve bir kase salata.Makarnam vardi diye yarim dilim tam tahilli ekmek yedim.
aksam:yine yulaf+süt
1.5 litre su ve 1 litre yesil cay hedefledim.ve 30 dk spor yapmak istiyorum Eki Görüntüle 391934
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 dukan krep
- 1 sosis
- 1 yumurta
- Bir parça peynir
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- 1 kase yoğurt
- Tavuk ızgara
Sıvı :
- 2.5 litre su
Spor :
- Leslie ile 2 mil
sosis haric hepsi cok güzel olmus canim
Teşekkürler canım
teşekkür ederim canım,eline sağlık, bende böyle tarihli tutmuştum , 10 kişiyiz canım, bir kişi daha çağıralım 11 olalım demiştik ama gelmedi, hilal çağırcaktı galiba
süper canım menü, yulaf çok fazla değilmi, benim bildiğim haftalık bir limiti olması lazım, senin bu haftaki kilonu merak ediyorum açıkçası
vallah bilmemki,simdiye kadar bi yan etkisi olmadi Eki Görüntüle 391982
sosisinde protein diye zararı olmaz dedim ama ben de takıldım biraz canım.
yine çok güzel tebrikler hilalciğim
yok canım az yemiyorum da benim bir sinir rahatsızlığım var, çok aç çok yorgun uykusuz falan olduğumda fenalaşıyorum oğlumda çok yoruyo sağolsun,
Çağırdım ama gelmedi şekercim ..
Neden acaba yediklerinle alakası var mı ki az mı yedin ?
Burada yazdım mı bilmiyorum ama maden suyu tavsiye ederim çok iyi geliyor bana ..
Nescafe şekersiz dimi şekercim ?
Pudingden aldığın enerji yarım saat içinde daha kötü etki yapar.
Bir anda şekerini yükseltip sonra bir anda dibe vurduruyor.
yok canım, yulaf çok faydalı ben çorbalara keklere kreplere falan koyuyorum , iyi kilo vericeğini düşünüyorum ondan dedim yanlış anlamaTeşekkürler canım
teşekkür ederim canım,eline sağlık, bende böyle tarihli tutmuştum , 10 kişiyiz canım, bir kişi daha çağıralım 11 olalım demiştik ama gelmedi, hilal çağırcaktı galiba
süper canım menü, yulaf çok fazla değilmi, benim bildiğim haftalık bir limiti olması lazım, senin bu haftaki kilonu merak ediyorum açıkçası
vallah bilmemki,simdiye kadar bi yan etkisi olmadi Eki Görüntüle 391982
kac mesaj yazdigimizi bildirecegiz mi??
Ben bugün toplam 6 mesaj yazmisim..
yok canım az yemiyorum da benim bir sinir rahatsızlığım var, çok aç çok yorgun uykusuz falan olduğumda fenalaşıyorum oğlumda çok yoruyo sağolsun,
diyet zorluyor beni biraz ama hepten kesmiyorum yiyorum baya yani
pudingte sık yapıyorum ben oğlum süt içmez hiç, puding yiyor , baktım halsiz olunca yiyeyim dedim işte, aslında tatlı yani kötü oldu
maden suyundada nitrit zehir var diyorlar ya, bayadır almıyorum
tavuk almıyorum, sosis almıyorum, sosiste hayvanın tırnağına kadar herşeyi var diyorlar
bıktım artık o zararlı bu zararlı psikopat oldumnasıl bir devirde yaşıyoruz
diyet zorluyor beni biraz ama hepten kesmiyorum yiyorum baya yani
pudingte sık yapıyorum ben oğlum süt içmez hiç, puding yiyor , baktım halsiz olunca yiyeyim dedim işte, aslında tatlı yani kötü oldu
maden suyundada nitrit zehir var diyorlar ya, bayadır almıyorum
tavuk almıyorum, sosis almıyorum, sosiste hayvanın tırnağına kadar herşeyi var diyorlar
bıktım artık o zararlı bu zararlı psikopat oldumnasıl bir devirde yaşıyoruz
yok canım, yulaf çok faydalı ben çorbalara keklere kreplere falan koyuyorum , iyi kilo vericeğini düşünüyorum ondan dedim yanlış anlama
yok canim yanlis anlamadim zaten Eki Görüntüle 392020
gercekten sosiste bukadar igrenc seyler var mi acaba tirnak falan varsa hayatda yiyemem artik
canlarim isde benim bugünkü menümEki Görüntüle 391927
sabah:yulaf+ süt yagsiz süt ile
öglen:3 tane firinda yagsiz bir sekilde kizarmis köfte, yagsiz suda haslanmis biraz makarna ve birazda kendi buhariyla pismis brokoli ve bir kase salata.Makarnam vardi diye yarim dilim tam tahilli ekmek yedim.
aksam:yine yulaf+süt
1.5 litre su ve 1 litre yesil cay hedefledim.ve 30 dk spor yapmak istiyorum Eki Görüntüle 391934
selam kızlar, kimler var nasılsınız bakalım? ben fazlasıyla yorucu bir gün geçirdim koşuşturup durdum..menümü paylaşayım:
sabah:iki dilim kızarmış ekmek acık şekersiz çay ve normal kahvaltılıklar
öğlen:az tavuksuyu çorbası içine biraz kıtır ekmek attım, yanına da 150 gr kadar salata
akşam:fırında pişmiş köfte ve patates yanına bıraz yoğurt ekmek yok.
bir lt su ve bir fincan yeşil çay
Menümü yazayım ..
Sabah :
- 1 dukan krep
- 1 sosis
- 1 yumurta
- Bir parça peynir
Ara :
- 1 limonlu maden suyu
Akşam :
- 1 kase yoğurt
- Tavuk ızgara
Sıvı :
- 2.5 litre su
Spor :
- Leslie ile 2 mil
arada bir sosis yemenin bir zararı olmaz diye düşünüyorum tabi abartmadan.ben öyle sıkıcı menülere uyamıyorum.bence herşeyden tadabiliriz ama kararında.
HOşgeldinn ..
Afiyet olsun ama patatesten uzak durmaya çalış ne yazık ki diyet için çok kötü.
Su da çok az olmuş ..
hoşbulduk canım, evet haklısın ama dengelemek için ekmek yemiyorum, tum gun dısarıdaydım cok su içemedım şimdi bırden de ıcemem mıdeme dokunuyor bu saatten sonra bır litre içsem yeter bana..
diyet listelerinde kola kadar karşı oldugum birşey yokherşey olsun ama kola olmasın onun dışında menü güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?