Hoşgeldin canım, ben takımın kaptanıyım, kendini tanıtırmısın kilonu ve hedef kilonuda yaz listeye ekliyim senimerhaba kızlar sonunda gelebildiiiimmmm:)
ben bugün dukan diyetine başladım:)
Bugünkü mönüm;
Kahvaltı;yumurta peynir yağsız omlet
Öğlen;yağsız tavukğöğsü-süt,
Akşam;yağsız tavuk ğöğsü;yoğurt,diyet kola
Gıdaklamak üzereyiiimmm
buarada bol bol su içtim ve yaklaşık 2 saat hareket ettim:))
Bugünlük bukadar:)))
geldi canım bir arkadaş ama istersen davet et 12 kişi oluruzEmel'cim Hilal'in en son davet ettiği arkadaşta gelmeyecek sanırım. Onun yerine son bir kişi daha davet ediyorum. Toplam 11 olacak o zaman.
sporunda menünde çook iyi canım, tebriklerGecmise bakmadan yaziyorum sonra okuyacagim
menymu yazayimda
sabah
Kepekli tost domates salatalik cay
Ara
ceviz badem findik ikiser tane
Ogle
tonbalikli salata
aksam
enginar zeytinyagli
3litre su 3kupa yesil cay
Yarim saat b-fit
3saat yuzme:)
Ohh rahatladimmm
Okadar yogun bigunduki basim cok feci donuyor biraz fazla yuzdum daldim falan bi baktim uc saat olmus e haliyle dokundu okadar efor sarfetmek basim oyle bi donuyorki diyetteyken bukadar yuzmek dokundu sanirsam gucummu bitti ne yigildim kaldim yataga...kolay gelsin canım , bugün baya yoğunmuşsun, bol bol kalori harcarsın umarım
günaydın kızlar herkese
gününüz süper geçsin..
Okadar yogun bigunduki basim cok feci donuyor biraz fazla yuzdum daldim falan bi baktim uc saat olmus e haliyle dokundu okadar efor sarfetmek basim oyle bi donuyorki diyetteyken bukadar yuzmek dokundu sanirsam gucummu bitti ne yigildim kaldim yataga...
Hoşgeldin canım, ben takımın kaptanıyım, kendini tanıtırmısın kilonu ve hedef kilonuda yaz listeye ekliyim seni
buda kurallarımız
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.
2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.
3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.
4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.
5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.
6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 1 haftanın sonunda listeye alınır.
7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.
8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.
bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.
Merhabalaaarrr şimdi sizlere kendimi tanıtayım:))
74kilo ile diyete başladım ;çalışanbir bayanım ve hayatımın anlamıaburcumburdu eskiden(((yanıDÜNe kadar:)))hayatım boyunca hep kilolu bir insan oldum kilolu çocuk lilolu gençkız kilolu egen......yediklerime her zaman dikkat etmeye çalıştım amahiç de fitolamadım ama hayatım boyunca hiç hantal bir şişman da olmadım hep çok hareketliyim şimdide bir spor salonuna üyeyim bi ara haftanın hergünü 2-1.5 saat arası cardio çalışıyordum ama çok kaslanıp hiç kilo veremediğim için dukan diyeti evresinde sadece yürümeyi düşünüyorum;hafta sonları 5 -6 saat halk dansları ile uğraşıyorum ve hafta içide arada gidiyorum.olabildiğince yürümeye çalışıyorum aranızda olmaktan çok mutluyumçünkü gerçekten sizinle çok şey öğreneceğimi ve çok güzelmutluluklar yaşayacağımı düşünüyorumçünkü şuanda sadece o kiloların gitmesine adapte etttim kendimi inşallah ta hep giderleeeerrrr:)))
iyi akşamlar kızlar ben geldim..
kusura bakmayın yeni olduğum için tam kurallara uyamadım
şimdi menümü yazıyorum
sabah:7,5 gibi yaptım
sandviç yedim yarım kepek ekmekli içinde domates marul yapragı ve beyaz peynir (1 çay kasıgı )
1,5 dilim kepekli ekmek
1 tatlı kasıgı kadar bal
2 tatlı kasıgı kadar beyaz peynir
1bardak şekersiz çay
sonra okula gittim..
11 de iki tane kremali bisküvi yedim arkadaşta görünce canım istedi(
1 de şekersiz çay içtim
12,45 de yemek arasında
bir kepek ekmekli (160 kalorili ekmek) marul domates bir zyetin bir tatlı kaşıgı peynir ile yaptıgım sandviçi yedim
1,5a dogru bir elma yedim...
3.00 de bir adet bir tatlandırıcı kullandıgım bir bardak çay içtim
2 naneli sakız çignedim..
eve gelince saat 19,10 gibi kücük kase de salata yedim marul ve havuçtan oluşan..
sonra 6 kuşbaşı tavuk ve kuşbaşı patatesten oluşan tava yemeginden 7 kaşık kadar yedim
yarım dilim kepek ekmegi yedim
3 tane de biberiye turşusu yedim..
1 litre su içtim
şimdi ders calışacagım 1,5 litre su icecegim inş. yanıma aldım..
yogun bir tempoda oldugum icin henüz yürümedim ama okuldan cıkınca on beş dakika duraga yürüdüm
sonra eve gelirken de 20 dk yürüdüm
merdiven kullandım :)
ama artık ders arasında da merdiven kullanayım diyorum en azından bir kere inip çıkmış olurum 3 katlı bina
böyle kızlar menüm yatana kadar başka bir şeyu yemeyecegim inş.
eger yersem de yarım grisini cubuk ile bir çay bardagı yogurt yerim
a belki bir iki tane de minik cino kayısılı çikolata yerim
anacım ne çok şey yemiişim böyle bir de az yedim sanıyorum yazınca fark ettim listem bayagı kabarık :))
günaydın kızlar.. hepimize neşe dolu az yemekli bir gün olsun inş. aminnn
kahvaltım :
1 dilim kepek ekmegi
bir cay kasıgı kadar bal.
bir zeytin
iki tatlı kasıgı kadar beyaz peynir.
bunları yiyip derse dogru hazırlanacagım :))
hepinize kolay gelsin kızlarr
günaydınnngüzel bir gün dilerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?