Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

Gecmise bakmadan yaziyorum sonra okuyacagim
menymu yazayimda
sabah
Kepekli tost domates salatalik cay
Ara
ceviz badem findik ikiser tane
Ogle
tonbalikli salata
aksam
enginar zeytinyagli

3litre su 3kupa yesil cay
Yarim saat b-fit
3saat yuzme:)
Ohh rahatladimmm

Hoşgeldin canım, ben takımın kaptanıyım, kendini tanıtırmısın kilonu ve hedef kilonuda yaz listeye ekliyim seni

buda kurallarımız
Her Cuma saat 11.30 a kadar kilo bildirimlerimizi yapıyoruz.Mazereti olmadankilo bildirimine geç kalan yada yapmayan arkadaşlar sadece o hafta izinligösterilir. Tekrarlanması halinde diskalifiye olunacaktır.

2) Her gün öğünlerde yediğimiz yiyeceklerimizi ve ogün yaptığımız aktiviteleriyazarak hem kendimizin hemde arkadaşlarımızın yorumuna sunmak gerekir.

3) Kendimize karşı sorumluluklarımız olduğu gibi arkadaşlarımıza karşıdasorumlu olduğumuzu unutmayarak,onların yazmış olduklarına da cevap yazmakgerekir. Bunu içinde topikte son yazmış olduğunuz yazıdan itiberen geçmişikontrol ediniz. Böylelikle arkadaşlarınızın paylaştığı bilgileri yada sizlereverdiği cevapları görme şansınız olacaktır ki bu sayede bol bol sohbetedebiliriz.

4) Her gün en az 5 mesaj yazma kuralımız vardır. Bu kurala uyulmadığı taktirdeilk hafta uyarılarak sonraki hafta izinli yazılacaktır. İstediği zaman izindendönülebilir fakat tekrarı olduğu taktirde diskalifiye olunacaktır.

5) Burası paylaşıma açık bir topiktir. Gün içerisinde öğrendiğiniz bilgileriburada paylaşabilirsiniz.

6) Takıma yeni gelecek üylerimize 1 hafta deneme süresi verilir,paylaşımı iyiolursa 1 haftanın sonunda listeye alınır.

7)3 hafta arka arkaya kilo veremeyen üye diskalifiye olacaktır.

8 ) Yukarıda belirtilen kurallarımız ( 8. madde hariç) uyulması gereken zorunlu kurallarımızdır.Ama şu bir gerçek ki zorunluluktan değil istediğimiz için bunları yapmamızgerektiğine inanıyorum. Amaç sadece birbirimizin yediğine içtiğine yorum yazmakyada kendi yediğimiz içtiğimizi yazmak değil, asıl amaç bunları yaparkenbirbirimizi nasıl motive ettiğimiz,nasıl yüreklendirdiğimizdir.kimse düşünmesinki ''ben karşımdakinin yediğine,içtiğine cevap yazarsam ne değişir'' diye. Eğeryazılan yürektense karşımızdaki kişi bunu zaten anlayacaktır emin olun.Suiçemiyorum diyen arkadaşımıza suyu sevdirebilmek yada içmesini sağlayabilmek,ara öğünlerini yapmayan,yada öğünlerinde kendini fazla yemekten alamayanarkadaşlara yardımcı olunarak bunları başararakta aslında bir zaferkazanılabilir. Burada hepimiz arkadaşız ve bir amaç için buradayız. Bu amacımızıyerine getirirken yalnız olmak istemediğimiz için,motivasyona ihtiyacımızolduğu için buradayız. yoksa kimse burada olmaz,herkes evinde kendimücadelesini verirdi. Lütfen bu uzun ve meşakkatli yolda birbirimizi yalnızbırakmayalım,birbirimize destek olalım.

bu kuralları okuduğunda eğer uyabileceksen ve devam etmek istiyorsanokudum-anladım şeklinde bir cevap yazman gerekiyor.

Emel'cim Hilal'in en son davet ettiği arkadaşta gelmeyecek sanırım. Onun yerine son bir kişi daha davet ediyorum. Toplam 11 olacak o zaman.
geldi canım bir arkadaş ama istersen davet et 12 kişi oluruz

sporunda menünde çook iyi canım, tebrikler

mihribannn ve tequila nerde?
arkadaşlar gelmeyeceğiniz zaman bir gün önceden bildirmeniz gerekiyor
bazı arkadaşlarımızın paylaşımları az beş mesaj kuralımız var biliyorsunuz

kolay gelsin canım , bugün baya yoğunmuşsun, bol bol kalori harcarsın umarım

günaydın kızlar herkese
gününüz süper geçsin..
Okadar yogun bigunduki basim cok feci donuyor biraz fazla yuzdum daldim falan bi baktim uc saat olmus e haliyle dokundu okadar efor sarfetmek basim oyle bi donuyorki diyetteyken bukadar yuzmek dokundu sanirsam gucummu bitti ne yigildim kaldim yataga...

ben 5mesaj hakkimi doldurdum azonceki mesajimla insallah..

Ben bisry sormak istiyorum vitamin kullaniyormusunuz acaba o yuzdenmi basim donuyor tavsiye ettiginiz bir vitamin varmi

Canım yaaaa çok kuru beslenmişsin. Böyle olmaz. Yani kısacası menünü hiç beğenmedim. Bide ekmeğin kepekte olsa miktarı çok fazla. Ayrıca en geç saat 18:00 den sonra hiç birşey yemememiz gerekiyor. Grisini çubuk ve minik cino diyosun. Bunların hiç birisini yeme bu saatten sonra.

canım nasıl beslenmeliyim ? kuru demişsin ya onu telafi etmek için neler yapmalıyım?
okula gidiyorum canım aksam 9 da falan geliyorum sabah 8 de cıkıp..
o yüzden yemek saatlerini tutturmakta zorlanıyorum...
yemedim canım grisini de cino da yemedim :))
o zaman şimdi bir dilim kepek ekmegi yiyeyim ve doymaya calışayım inş.
umrım doyarım

günaydın kızlar.. hepimize neşe dolu az yemekli bir gün olsun inş. aminnn

kahvaltım :
1 dilim kepek ekmegi
bir cay kasıgı kadar bal.
bir zeytin
iki tatlı kasıgı kadar beyaz peynir.
bunları yiyip derse dogru hazırlanacagım :))

hepinize kolay gelsin kızlarr

Kızlaaaaaaaaa şaka gibiii daha dün 74 kiloydum dukan diyetine başladım ve bugün tartıldığımda 72.9olmuşum ilk kez bu kadar hızlı kiloveriyoruuuuuuuuuuummm oliiiii:)))

canım çok zorlamışsın sanırım kendini üç saat ne demek

kiz bu menünün hali ne böyleEki Görüntüle 392363 yanlis okumadiysam cok ekmek yemissin mesela sabah sadece kepek ekmek yeseydin sandvici biraksaydin,öglen yemek arasinda yine sandvic yemissin sade elma yeseydin aksam sat bes ile alti arasida tava yemeginle salatani yeseydin.haa o abur cuburda aksam o zaatden sonra olmamis arkadasimEki Görüntüle 392367

Canım kuru demekle bahsettiğim şey çok hazır beslenmişsin. Hiç sulu yemek yoktu menülerde. Sandeviçler hiç olmamıştı. Sabah kahvaltın az olmuş, bal yeme kahvaltıda ama peynirini 1 kk büyüklüğünde ye. İnşallah burda senin menüleri iş birliği ile düzelteceğiz. Çünkü böyle beslenmeye devam edersen kilo veremezsin.

[

Merhabalaaarrr şimdi sizlere kendimi tanıtayım:))
74kilo ile diyete başladım ;çalışanbir bayanım ve hayatımın anlamıaburcumburdu eskiden(((yanıDÜNe kadar:)))hayatım boyunca hep kilolu bir insan oldum kilolu çocuk lilolu gençkız kilolu egen......yediklerime her zaman dikkat etmeye çalıştım amahiç de fitolamadımama hayatım boyunca hiç hantal bir şişman da olmadım hep çok hareketliyim şimdide bir spor salonuna üyeyim bi ara haftanın hergünü 2-1.5 saat arası cardio çalışıyordum ama çok kaslanıp hiç kilo veremediğim için dukan diyeti evresinde sadece yürümeyi düşünüyorum;hafta sonları 5 -6 saat halk dansları ile uğraşıyorum ve hafta içide arada gidiyorum.olabildiğince yürümeye çalışıyorum aranızda olmaktan çok mutluyumçünkü gerçekten sizinle çok şey öğreneceğimi ve çok güzelmutluluklar yaşayacağımı düşünüyorumçünkü şuanda sadece o kiloların gitmesine adapte etttim kendimi inşallah ta hep giderleeeerrrr:)))[/QUOTE]

merhaba :) aramıza hoşgeldin umarım istediğimiz kiloya ulaşırız hep birlikte, bu arada ben beste ingilizce öğretmeniyim..öğrencılerımle halk oyunları gösterisi hazırlıyorum birlikte çalışırken ben de ilgi duymaya başladım halk oyunlarına, tahminen epey kalori yaktırıyordur çünkü inanılmaz yorucu..

Son düzenleme:
dünkü menüm

sabah domates salatalık maydonozdan salata 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğlen közlenmiş patlıcandan oturtma yogurt
ara 2 tane burçak bisküvi
akşam 1 porsiyon haşlanmıs et salata 1 dilim kepek ekmeği
ara yok

45 dk yürüyüş yürürken bir park gördüm.oradaki aletlerle 10-15 dk çalıştım bugun daha fazla yapmayı planlıyorum

merhaba :) aramıza hoşgeldin umarım istediğimiz kiloya ulaşırız hep birlikte, bu arada ben beste ingilizce öğretmeniyim..öğrencılerımle halk oyunları gösterisi hazırlıyorum birlikte çalışırken ben de ilgi duymaya başladım halk oyunlarına, tahminen epey kalori yaktırıyordur çünkü inanılmaz yorucu..[/QUOTE]

:)))bende sınıf öğretmeniyiiim:)bizde süper hızda 23 nisan çalışmalarına başladık bakalım koşuşturma bana yarıyor:)))Halk oyunları ile çok uzun zamandır ilgileniyorum mükemmel bir hobi tavsiye ederim mutlaka başlamalısın hem kalori yakıyosun hemde stres atıyosun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…