Cuma Zayıflama Yarışması 8. Takım

off canım biraz sıkkın...kaç gündür 1 gr bile veremedim...vücudum neye bu kadar direniyo anlamadım...ne yapmalıyım sizce...:44::44:

sen bu hızla gidersen haftaya mezun olursun :)) maşallah

menünü akşamları toptan yazarsın canım.böyle parça parça olduğu için takip etmesi daha zor oluyormuş ikaz etmişlerdi önceden.

yürüyüş ya da başka bir spor yapıyor musun canım?

yürüyüş yapamıyorum küçük bebeğim var...arabasını tek başıma indiremiyorum..hafta sonu baston pusetlerden alıcam o zaman hava güzel oldukça çıkıp yürüyebilicem...ama şu an bişey yapamıyorum...gerçi fırsat buldukça 1-2 hareket yapmaya çalışıyorum ...

kızlar cok hastayım giremiorum nete haberiniz olsun
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendine

:)))bende sınıf öğretmeniyiiim:)bizde süper hızda 23 nisan çalışmalarına başladık bakalım koşuşturma bana yarıyor:)))Halk oyunları ile çok uzun zamandır ilgileniyorum mükemmel bir hobi tavsiye ederim mutlaka başlamalısın hem kalori yakıyosun hemde stres atıyosun:))[/QUOTE]
canım hedef kilonu yazmamışsın, birde ismin nedir daha kolay anlaşırız ben emel :)

geçmiş olsun.havalardan dolayı nezle falan mı oldun?bende bugünlerde hasta gibiyim
sanada geçmiş olsun canım, bir soğuk bir sıcak tam hastalık havaları

canım sen çok hızlı kilo verme zaten, çok verirsen bu yağ dokuları çözündükçe aralarındaki toksinler açığa çıkıyormuş onlar sütede geçiyormuş aklında olsun birde ne kadar çok su içersen toksinlerde okadar çabuk atılır,

nasılsınız kızlar,
ben bugünde halsizim ya, noluyo bana bilmiyorum
adet öncesi herhalde şişkinliğimde var :44:

çok halsizimmmm bu dukan amca öldürdü beni bide çocuklar o kadar hareketli ki sınıfta mahvoduuummm:))bide nöbetçiyim ve daha günümün bitmesine 3 saat var ben daha şimdiden bittim(

yok canım benim ögle yemegi yerine sandviç yiyorum...
sandiviç ögle yemeginin yerine geçti..
okulda olunca öyle yiyorum

tamam canım düzeltelim inş.

kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim
çok korkuyorum bu yüzden kilo almaktan (

zaten çok dikkat ediyorum hızlı vermiyim diye...acaba fazla mı dikkat ediyorum diye düşündüm:))
kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim

ben ilk kilo almaya böyle başladım...aman diyim sen benim yaptığım hataya düşme sakın...bak ne güzel başladın bırakma sakın...hayatta senden daha önemli bişey olmamalı...istediğin kiloya indığınde aynadaki görüntüne odaklan...değer mi bir erkek için...hele hele seni aldatan ve kıymetini bilmeyen bir erkek için...sen ver kilolarını çık karşısına bırak ne kaybettiğini görünce kafasını duvarlara vuran o olsun...diyetini bozup sen olma...

çok mu az yedin canım ?
birde hedef kilonu sormuştum yazmamışsın

Hedef vkilomu unutmuşum canım ya(58 olmak için ölüyorum ama hayatım boyunca hiç olmadım bu kez bi ilki gerçekleştireceğim:)))çok mu az yedim bilmiyorum ama sabahtan beri mini mni birlerimle koşuşturup duruyorummm(ve gıdaklamak üzereyim:))

canım üzme kendini hayatında yeni bir sayfa açmaya çalış.yeni zayıf çıtır bir görünümle yeni insanlarla.söylemesi kolay diyeceksin ama kendini yemeye içmeye verirsen daha da kötü hissedeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…