Gecmise bakmadan yaziyorum sonra okuyacagim
menymu yazayimda
sabah
Kepekli tost domates salatalik cay
Ara
ceviz badem findik ikiser tane
Ogle
tonbalikli salata
aksam
enginar zeytinyagli
3litre su 3kupa yesil cay
Yarim saat b-fit
3saat yuzme:)
Ohh rahatladimmm
off canım biraz sıkkın...kaç gündür 1 gr bile veremedim...vücudum neye bu kadar direniyo anlamadım...ne yapmalıyım sizce...:44::44:
kızlar cok hastayım giremiorum nete haberiniz olsun
günaydın kızlar.. hepimize neşe dolu az yemekli bir gün olsun inş. aminnn
kahvaltım :
1 dilim kepek ekmegi
bir cay kasıgı kadar bal.
bir zeytin
iki tatlı kasıgı kadar beyaz peynir.
bunları yiyip derse dogru hazırlanacagım :))
hepinize kolay gelsin kızlarr
yürüyüş ya da başka bir spor yapıyor musun canım?
Geçmiş olsun canım, dikkat et kendinekızlar cok hastayım giremiorum nete haberiniz olsun
merhaba :) aramıza hoşgeldin umarım istediğimiz kiloya ulaşırız hep birlikte, bu arada ben beste ingilizce öğretmeniyim..öğrencılerımle halk oyunları gösterisi hazırlıyorum birlikte çalışırken ben de ilgi duymaya başladım halk oyunlarına, tahminen epey kalori yaktırıyordur çünkü inanılmaz yorucu..
sanada geçmiş olsun canım, bir soğuk bir sıcak tam hastalık havalarıgeçmiş olsun.havalardan dolayı nezle falan mı oldun?bende bugünlerde hasta gibiyim
canım sen çok hızlı kilo verme zaten, çok verirsen bu yağ dokuları çözündükçe aralarındaki toksinler açığa çıkıyormuş onlar sütede geçiyormuş aklında olsun birde ne kadar çok su içersen toksinlerde okadar çabuk atılır,yürüyüş yapamıyorum küçük bebeğim var...arabasını tek başıma indiremiyorum..hafta sonu baston pusetlerden alıcam o zaman hava güzel oldukça çıkıp yürüyebilicem...ama şu an bişey yapamıyorum...gerçi fırsat buldukça 1-2 hareket yapmaya çalışıyorum ...
nasılsınız kızlar,
ben bugünde halsizim ya, noluyo bana bilmiyorum
adet öncesi herhalde şişkinliğimde var :44:
kiz bu menünün hali ne böyleEki Görüntüle 392363 yanlis okumadiysam cok ekmek yemissin mesela sabah sadece kepek ekmek yeseydin sandvici biraksaydin,öglen yemek arasinda yine sandvic yemissin sade elma yeseydin aksam sat bes ile alti arasida tava yemeginle salatani yeseydin.haa o abur cuburda aksam o zaatden sonra olmamis arkadasimEki Görüntüle 392367
Canım kuru demekle bahsettiğim şey çok hazır beslenmişsin. Hiç sulu yemek yoktu menülerde. Sandeviçler hiç olmamıştı. Sabah kahvaltın az olmuş, bal yeme kahvaltıda ama peynirini 1 kk büyüklüğünde ye. İnşallah burda senin menüleri iş birliği ile düzelteceğiz. Çünkü böyle beslenmeye devam edersen kilo veremezsin.
menünü akşamları toptan yazarsın canım.böyle parça parça olduğu için takip etmesi daha zor oluyormuş ikaz etmişlerdi önceden.
canım sen çok hızlı kilo verme zaten, çok verirsen bu yağ dokuları çözündükçe aralarındaki toksinler açığa çıkıyormuş onlar sütede geçiyormuş aklında olsun birde ne kadar çok su içersen toksinlerde okadar çabuk atılır,
kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim
çok korkuyorum bu yüzden kilo almaktan(
çok mu az yedin canım ?
birde hedef kilonu sormuştum yazmamışsın
kızlar iki gün önce sevgilimden ayrıldım aldatıldım.. o yüzden bugün canım sıkıldı sinirden yarım muz yedim
çok korkuyorum bu yüzden kilo almaktan(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?